6:12 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 استاندار برتر و مردمان الکی خوش !

دنیای عجیبی است یا بقول شاعر روزگار غریبی است نازنین ! از یک طرف استانی داریم با نرخ بالای بیکاری ، طلاق ، خودکشی و رتبه اول زد و بند اداری و پایین بودن درآمد سرانه مردم استان و از طرف دیگر استاندارمان " استاندار برتر " کشور اعلام می گردد!! یا للعجب ! هیچکدام از ما منتقدین را به آن جلسه معروف راه ندادند که از جناب زینی وند معاون محترم سیاسی وزیرکشور بپرسیم که ..

 اخبار عمومی
محمد مهاجری: آقای قالیباف! باز هم برای انتخابات ریاست‌جمهوری کت و شلوار دوخته‌اید؟!
نطق تند نماینده مجلس: قالیباف و پزشکیان جلوی ابلاغ قانون حجاب را گرفته اند
قالیباف: اگر وزیری دچار مشکل بود، بهتر است با توافق دولت تغییر کند، نه با استیضاح
قوه قضاییه: وثیقه ۹۰ میلیارد تومانی شبنم نعمت زاده به خاطر غیبت از زندان دارد ضبط می شود
حجت الاسلام علی سعیدی: چه بخواهیم و چه نخواهیم جهان به دو بخش ولایت اهل بیت و اهل یهود تقسیم شده
زیدآبادی: فیلترینگ را برندارید!
گزارش محرمانه وزارت اطلاعات به مجلس، پس از جنگ ۱۲ روزه
درخواست فوری جبهه اصلاحات از پزشکیان
همسر معاون رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت
هم میهن: مردم در جنگ 12روزه کنار نظام ایستادند چون باور داشتند که ایران دنبال مذاکره است
رسانه عراقی از آماده شدن اسرائیل برای حمله به ایران خبر داد
جعفرزاده نماینده پیشین رشت: به جای خرید هواپیمای اطفای حریق «اندیشکده حکمرانی» ساختند
افشای قرارداد 5 هزار میلیارد تومانی شهرداری زاکانی با صداوسیمای جبلی!
المیادین: تکذیب حمله موشکی ایران به اقلیم کردستان عراق
ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم
هدیه تهرانی استاد دانشگاه تهران شد!
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق برای ادعای مربوط به نامه رئیس جمهور به ترامپ
حمید رسایی هم مخالف فیلترینگ شد: ما معتقد به اینترنت آزاد هستیم
سخنگوی وزارت خارجه: محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد سعودی، منحصرا راجع به موضوع حج بود
آذری جهرمی: اینترنت سفید را تکخوری نکنید، هات اسپات کنید که به خیر نزدیکتر است!
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
حمله کیهان به منتقدان انتصاب سقاب اصفهانی
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: واکنش به خباثت‌های گروسی نباید محدود به یک هشدار بماند
سکینه سادات پاد: امیدوارم طرح جدید مهریه را مانند قانون حجاب در پستو‌ها جلو نبرند
ادعای رئیس‌جمهور لبنان: به علی لاریجانی «سخنان بسیار تندی» گفتم که او را ناراحت کرد
سخنگوی دولت: با توجه به آسیبی که به فرآیند‌های هسته‌ای ایران وارد شده، امکان غنی‌سازی وجود ندارد
کرباسچی: اصلاحات بدون رابطه با دنیا ممکن نیست
غضنفری: عارف باید به منزل برود و استراحت کند/ حضور او در دولت وجاهت قانونی ندارد
ابطحی: انتظار داشتیم بعد از جنگ خودخواهی‌ها و قلدری‌ها کمتر شود
هرمز شجاعی‌مهر: دیگر دل کسی برای تلویزیون نمی‌سوزد/ فامیل‌بازی صداوسیما را به این روز انداخت
آذری جهرمی: پیرمردهای بی خاصیت دولت، پشت پرده حملات اخیر به سقاب هستند
واکنش علی مطهری به ابراهیم فیاض که گفته بود «مطهری آخوند شاهنشاهی بود» : یک روانکاو نسخه درمان برای او بنویسد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ بعدی با رژیم صهیونیستی جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است
وزیر رفاه در آستانه خروج از کابینه/ دولت پزشکیان به‌دنبال جایگزین میدری است
آذری جهرمی: دولت را پیرمردهای بی‌خاصیت منفعل و ناکارآمد کردند!
فیاض زاهد: خیلی با خودم‌کلنجار رفتم که چیزی نگویم اما شرافتم در گرو بیان حقیقت است
علی اکبر صالحی: رویکرد فعلی سیاست خارجی، خطر انزوای استراتژیک ایران را در پی دارد
علم‌الهدی: تولید محتوا در فضای مجازی نباید آزاد گذاشته شود / آزادی فضای مجازی از آزادی دزدها و قاتلین بدتر است
تولیت آستان امامزاده صالح (ع) تکذیب کرد: سرداب امامزاده پناهگاه نیست
 گفتــگو
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند

کد مطلب 34545           تاریخ ارسال : 1404/08/12                         نسخه چاپی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران

علی لاریجانی درباره پیام آمریکا به ایران گفت: آمریکا نماینده‌ای به نام باراک در لبنان دارد. اخیرا هم آمده گفته این آخرین بار است: یا این حرف‌هایی که می‌گوییم گوش می‌کنید یا دیگر خود دانید. خود دانید یعنی اینکه به اسرائیل می‌گوییم بزنندتان.»


با بررسی صحبت‌های تام باراک در کنفرانس منامه مشخص می‌شود اشاره علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره پیام آمریکا به ایران مربوط به یک پیام محرمانه بوده است. 

به گزارش همشهری‌آنلاین، طی روزهای اخیر خبرهای پیوست‌دار جدیدی درباره پیام‌های مذاکراتی میان ایران و آمریکا منتشر شده است. گزارش‌هایی که فشار و مذاکره را همزمان با یکدیگر روایت می‌کنند و ۲ روی سکه ارزیابی می‌کنند. فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفته است «وزارت خارجه پیام‌هایی را دریافت کرده است. راجع به کم‌وکیف پیام‌ها و موضوعات دیگر در فرصت مناسب توضیح داده خواهد شد.» 

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در سخنانی رد و بدل شدن این پیام‌های مذاکراتی را تلویحا تایید کرد و گفت «آمریکا نماینده‌ای به نام باراک در لبنان دارد. او راحت حرف می‌زند و خوب نیات آمریکایی‌ها را می‌گوید. همان اول که آمده بود گفته بود ۶۰ روز بیشتر وقت ندارید، اینهایی که ما می‌گوییم را باید اجرا کنید: خلع سلاح حزب‌الله و فلان و فلان. و بعد فهمید اینجا از آن جاهایی نیست که دستور دهد، عصبانی شد و دو سه فحش هم به بقیه داد. اخیرا هم آمده گفته این آخرین بار است: یا این حرف‌هایی که می‌گوییم گوش می‌کنید یا دیگر خود دانید. خود دانید یعنی اینکه به اسرائیل می‌گوییم بزنندتان.» 

اما اشاره لاریجانی به کدام سخنان تام باراک نماینده دونالد ترامپ و مربوط به چه زمانی است؟ 

توماس (تام) باراک سفیر آمریکا در ترکیه و فرستاده ویژه به سوریه، در کنفرانسی در بحرین در روز شنبه اول نوامبر در اظهاراتی صریح، لبنان را «دولت ورشکسته» خواند، رهبران این کشور را «دایناسور» توصیف کرد و گفت بعید است لبنان بتواند به خواسته اصلی آمریکا، یعنی خلع سلاح حزب‌الله، عمل کند. 

با بررسی صحبت‌های تام باراک در کنفرانس منامه مشخص می‌شود اشاره علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره پیام آمریکا به ایران مربوط به یک پیام محرمانه بوده است. 

به گزارش همشهری‌آنلاین، طی روزهای اخیر خبرهای پیوست‌دار جدیدی درباره پیام‌های مذاکراتی میان ایران و آمریکا منتشر شده است. گزارش‌هایی که فشار و مذاکره را همزمان با یکدیگر روایت می‌کنند و ۲ روی سکه ارزیابی می‌کنند. فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفته است «وزارت خارجه پیام‌هایی را دریافت کرده است. راجع به کم‌وکیف پیام‌ها و موضوعات دیگر در فرصت مناسب توضیح داده خواهد شد.» 

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در سخنانی رد و بدل شدن این پیام‌های مذاکراتی را تلویحا تایید کرد و گفت «آمریکا نماینده‌ای به نام باراک در لبنان دارد. او راحت حرف می‌زند و خوب نیات آمریکایی‌ها را می‌گوید. همان اول که آمده بود گفته بود ۶۰ روز بیشتر وقت ندارید، اینهایی که ما می‌گوییم را باید اجرا کنید: خلع سلاح حزب‌الله و فلان و فلان. و بعد فهمید اینجا از آن جاهایی نیست که دستور دهد، عصبانی شد و دو سه فحش هم به بقیه داد. اخیرا هم آمده گفته این آخرین بار است: یا این حرف‌هایی که می‌گوییم گوش می‌کنید یا دیگر خود دانید. خود دانید یعنی اینکه به اسرائیل می‌گوییم بزنندتان.» 

اما اشاره لاریجانی به کدام سخنان تام باراک نماینده دونالد ترامپ و مربوط به چه زمانی است؟ 

توماس (تام) باراک سفیر آمریکا در ترکیه و فرستاده ویژه به سوریه، در کنفرانسی در بحرین در روز شنبه اول نوامبر در اظهاراتی صریح، لبنان را «دولت ورشکسته» خواند، رهبران این کشور را «دایناسور» توصیف کرد و گفت بعید است لبنان بتواند به خواسته اصلی آمریکا، یعنی خلع سلاح حزب‌الله، عمل کند. 

باراک در این سخنرانی مدعی می‌شود که حزب‌الله هنوز ۱۵ تا ۲۰ هزار موشک و راکت در اختیار دارد که اسرائیل را تهدید می‌کند. آمریکا از دولت لبنان خواسته حزب‌الله را خلع سلاح کند و دولت لبنان نیز متعهد به این کار شده است. نماینده ویژه ترامپ این هدف را غیرواقع‌بینانه خواند. 

او گفت: ایده خلع سلاح حزب‌الله به زور، از نظر ما منطقی نیست که به لبنان بگوییم: یکی از احزاب سیاسی خود را به زور خلع سلاح کنید. همه از جنگ داخلی وحشت دارند. سؤال این است: چه می‌توانید بکنید تا حزب‌الله از این موشک‌ها و راکت‌ها استفاده نکند؟ 

باراک بارها تاکید کرد بهترین راه برای لبنان، آغاز گفت‌وگو با اسرائیل و امضای توافق دیپلماتیک است. او گفت زمان برای گسترش عادی‌سازی روابط منطقه‌ای با اسرائیل به دلیل آتش‌بس غزه و سقوط بشار اسد در سال گذشته، مناسب است. او افزود اسرائیل به آمریکا مدیون است، زیرا آمریکا در حمله ژوئن اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران مشارکت کرد. 

باراک گفت: اسرائیل آماده امضای توافق‌های مرزی با همه همسایگان است و به آمریکا مدیون است. در لبنان حتی گفتن کلمه اسرائیل غیرقانونی است. در چه عصری زندگی می‌کنیم؟ 

او ادامه داد: رهبری فعلی لبنان استوار است: رئیس‌جمهور (جوزف) عون، نخست‌وزیر (نواف) سلام، حتی رئیس پارلمان (نبیه) بری. آن‌ها تلاش می‌کنند، اما دایناسورند (طرز فکر و روششان قدیمی و ناکارآمد است). 

او پیشنهاد کرد: گفت‌وگو را در خط آبی (مرز لبنان-اسرائیل) آغاز کنید. با سوریه هم گفت‌وگو کنید. در ۴ ماه می‌توانید همه چیز را حل کنید. 

باراک الگوی لبنان را «پیمان ابراهیم» (توافق عادی‌سازی ۲۰۲۰ میان اسرائیل و چند کشور عربی از جمله بحرین) دانست. 

او گفت: اسرائیل به یک متحد مسلط در این بازچینی شطرنج خاورمیانه تبدیل شده و پیمان ابراهیم مسیری است که همه باید دنبال کنند. 

الاخبار روزنامه نزدیک به حزب‌الله، ، اخیرا گزارش داد باراک به مقامات لبنانی هشدار داده این «آخرین فرصت» آن‌هاست برای توافق با اسرائیل. به گفته منابع ناشناس، باراک گفته است: یا درس را یاد می‌گیرند و تحت نظارت آمریکا مستقیما با اسرائیل مذاکره می‌کنند تا جدول زمانی و مکانیسم خلع سلاح حزب‌الله را تعیین کنند، یا لبنان به حال خود رها می‌شود و برای مدت طولانی همین‌طور می‌ماند. نه آمریکا و نه منطقه به آن اهمیت خواهند داد و هیچ‌کس نمی‌تواند اسرائیل را از اقدام به زور برای خلع سلاح بازدارد. صحت این گزارش تایید نشده است. 

باراک همچنین نقش ترکیه به‌عنوان میانجی در جنگ غزه را ستود و گفت آتش‌بس و توافق گروگان‌ها بدون تلاش‌ها و فشار آنکارا بر حماس ممکن نبود. او روابط پرنوسان اسرائیل و ترکیه را به رسمیت شناخت و گفت ترس ۲ طرف از گسترش‌طلبی یکدیگر بی‌مورد است. 

اظهارات باراک در حالی است که تنش‌ها در مرز و فراتر از آن افزایش یافته است. جنگ اسرائیل با حزب‌الله از ۸ اکتبر ۲۰۲۳، یک روز پس از حمله حماس به جنوب اسرائیل، آغاز شد و تا آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ ادامه یافت. 

از آن زمان، ارتش لبنان طرحی برای خلع سلاح حزب‌الله تدوین کرده و گزارش شده برای انهدام انبارهای تسلیحاتی این گروه، آن‌قدر مواد منفجره مصرف کرده که موجودی‌اش تمام شده است. 

ارتش اسرائیل (IDF) در ۵ نقطه در لبنان نیرو مستقر کرده و به حملات علیه آنچه تلاش حزب‌الله برای تسلیح مجدد می‌خواند، ادامه می‌دهد. با این حال، گزارش‌ها حاکی است حزب‌الله توانسته تسلیحات جدیدی جمع‌آوری کند که احتمال ازسرگیری درگیری را افزایش می‌دهد. لبنان مدعی است اسرائیل پیشنهاد مذاکره برای خروج ارتش اسرائیل را در ماه گذشته رد کرده است. 

رسانه‌های خارجی در بازتاب صحبت‌های تام باراک تهدید زمانی خاصی از طرف او خطاب به ایران روایت نکرده‌اند و به نظر می‌رسد روایت لاریجانی اشاره به پیام محرمانه‌ای خطاب به ایران از طرف او داشته باشد.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب