2:47 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 حرف نزدن که بلدید؟!

مشکل ما در این کشور همین «طیره عقل» یعنی حرف نزدن در موقعی که باید حرف زد و حرف زدن در موقعی که باید حرف نزد، می باشد.البته منظورم حرف زدم عوام نیست که عوام الناس اگر روزی میلیون‌ها حرف به قول سریال برره از خود «در کنند» خیلی به جایی بر نمی‌خورد بلکه درد ما بیشتر در ساحت «کلام الملوک» هاست که معمولا در هر کشوری «ملوک الکلام» نیز می‌شوند و بر صدر می‌نشینند و قدر می‌بینند.

 اخبار عمومی
عباس عبدی: بی‌دینی حاصل عملکرد آقای علم‌الهدی و برخی روحانیون است نه تبلیغات دشمن
حمید رسایی: دلیل جنگ ضعف مقامات و التماس برای مذاکره بود
سردار غیب‌پرور به شهادت رسید
محمد مهاجری: تندروها به راحتی توسط دشمن یارگیری می‌شوند/ قوه قضائیه اقدامی در خصوص آنها انجام بدهد یا روان‌پزشکان آنها وارد میدان شوند
پزشکیان: مخالف گسترش فیلترشکن‌بازی و ناامنی دیجیتال هستم
خیابان خالد اسلامبولی به نام «سید حسن نصرالله» تغییر یافت
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده مجلس به دلیل "اظهارات خلاف امنیت ملی"
اذعان «پنتاگون» به شکست سامانه «پاتریوت» آمریکا مقابل حمله موشکی ایران
وزیر دفاع: ایران در برابر گستاخی متجاوز، پاسخ پشیمان‌کننده خواهد داد
نخست وزیر عراق: آتش‌سوزی در همسایه، دامن ما را هم می‌گیرد؛ پیام‌آور صلح تهران و واشنگتن هستیم
پیام پزشکیان به ایرانیان خارج از کشور پنجرۀ دیپلماسی باز است/ مسیر صلح را دنبال می‌کنیم
اکسیوس : پوتین از ایران خواست «غنی‌سازی صفر» را بپذیرد
انتقاد نتانیاهو از "مدافعان ایران" در رسانه های آمریکا: شرم بر شما این قدر کور و احمقید؟
عارف: مصوبه بازگشت قیمت‌ها به قبل از آغاز جنگ ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است
عراقچی، تکلیف توافق را روشن کرد: از غنی‌سازی کوتاه نمی آییم
قوه قضائیه: کواکبیان هیچ سندی درباره ادعاهایش ارائه نکرد
ابطحی: الان دقیقا وقت ‎مذاکره با آمریکایی است که فهمیده نیروی نظامی ایران شوخی نیست
وزیر آموزش و پرورش: برای بازگشایی مدارس در مهرماه، سناریوی بازگشایی آرام، ترکیبی و مجازی تدوین شود
نبویان، نماینده مجلس: چرا در کفش بازرسان آژانس، زمانی که در مراکز هسته‌ای ما بازرسی بدنی می‌شوند، «ریز تراشه» پیدا می‌شود؟
ادعای اکسیوس : مسکو به‌طور خصوصی ایرانی‌ها را به پذیرش «غنی‌سازی صفر» تشویق کرده است
عارف: اکنون نظر حاکمیت کماکان انجام مذاکره با اقتدار است
حمله جواد لاریجانی به اظهارات اخیر پزشکیان: تاسف برانگیز است
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس ( کواکبیان)
زیدآبادی: راهکار حفظ انسجام اجتماعی ، بلاتکلیف گذاشتن کشور نیست
کاظم جلالی: دانش هسته‌ای ما با موشک‌ نابود نمی شود؛ اراده مان قوی تر می شود
علی لاریجانی: در حال بررسی پیام واشنگتن برای آغاز مذاکرات هستیم ؛ هیچ اعتمادی به آمریکا نداریم
توجیه رضا عاشری بعد از درخواست ترور پزشکیان: من آدم طنازی هستم!
رائفی‌پور: شما رو به خدا دروغ پخش نکنید کدام اف ۳۵؟
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
چه کسانی از مصاحبه رئیس جمهور خشمگین شدند؟
اذعان اسرائیل: موشک ایرانی به دفتر نتانیاهو اصابت کرد
محمد مهاجری: درخواست رهبر انقلاب برای سرود «ای ایران» در شب عاشورا، اهمیت والای وطن را نشان می‌دهد
سران بریکس حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ایران را محکوم کردند
توصیه احمد زیدآبادی: تشکیل هیئت حقیقت‌یاب برای بررسی چگونگی نفوذ اسرائیل به کشور
سفیر سوئیس به تهران بازگشت و سفارت باز شد
سفیر آمریکا در ناتو: ایران باید صلح با واشنگتن و تل‌آویو را بپذیرد!
بازگشت هواپیماهای مسافری به آسمان ایران
روزنامه جمهوری اسلامی : صداوسیما را از افراد کم سواد و مشکوک پاکسازی کنید/ با افرادی که بنام ایدئولوگ نظام، عوامفریبی کردند برخورد شود
سخنگوی دولت : با وجود بی‌اطمینانی به مذاکرات، مسیر مذاکرات را ترک نمی‌کنیم
موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل
 گفتــگو
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است

کد مطلب 33712           تاریخ ارسال : 1403/12/18                         نسخه چاپی
رئیس‌جمهور: زمستان سختی را گذراندیم/ مصرف بهینه نشود تابستان مشکل آب و برق خواهیم داشت

در جامعه‌ای که رهبری وجود دارد باید در پشت ایشان حرکت شود، اما اگر هر کس بخواهد حرف خودش را بزند ناآرامی و هرج و مرج ایجاد می‌شود.


رئیس‌جمهور گفت: اگر دست در دست هم دهیم، با علم و مشارکت مناسب و به دور از اختلافات و دعواهای سیاسی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. دنبال این نیستم که بگویم چه کسی مقصر است بلکه تا جایی که ممکن است برنامه‌ریزی کنیم تا مشکلات حل شود.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در مراسم امضای قراردادهای طرح فشارافزایی میدان گازی مشترک پارس جنوبی، اظهار کرد: زمستان سختی را گذراندیم و به هر علتی که بود ذخائر گاز و نفت برای پوشش نیروگاه‌ها کم بود و عزیزان با تلاش زیاد توانستند این زمستان سخت را پوشش دهند؛ البته از مردم به دلیل قطعی برق و اتفاقاتی که افتاد عذرخواهی می‌کنم، همچنین از صنایع و تولیدکنندگان کشور هم به دلیل ضعف در پشتیبانی‌های دولت عذرخواهی می‌کنیم و سعی می کنیم ضررهای آنان را به شکلی جبران کنیم.

وی ادامه داد: وزارتخانه های نیرو و نفت تلاش زیادی برای قطع نشدن و رسیدن سوخت به منازل کردند. مردم هم با فراخوان دولت مبنی بر کاهش دو درجه کمتر همراهی کردند که از آنان تشکر می‌کنم. می‌توان کاری کرد تا مصرف کاهش یابد تا کمبود نداشته باشیم. کار بزرگی در برق و نفت و گاز و دو ۴۰ میلیون مترمکعب گازهای چاه های نفت انجام شد و تا پایان سال ۴۰ میلیون مترمکعب دیگر با بهره‌وری به چرخه تولید برمی گردد.

پزشکیان بیان کرد: مشکلات کشور چیزی نیست که یک دفعه بتوان آنها را حل کرد، ولی عزیزان‌مان با ۱۷.۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در حال تلاش برای آینده هستند. دنبال این هستیم تا بهره‌وری در مصرف نفت‌گاز، گاز و نفت را افزایش دهیم تا بتوانیم نفت و گاز را در بازارهای جهانی بفروشیم. برنامه‌ریزی شده تا بیش از ۳۰-۴۰ هزار مگاوات انرژی‌های برقی، بادی و حرارتی به چرخه تولید برق کشور اضافه کنیم. انجام همه اینها زمان می‌خواهد و ما باید فرصت انجام آنها را داشته باشیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به تلاش آمریکا در به صفر رساندن فروش نفت و گاز ایران، گفت: اگر دست در دست هم دهیم، با علم و مشارکت مناسب و به دور از اختلافات و دعواهای سیاسی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. دنبال این نیستم که بگویم چه کسی مقصر است بلکه تا جایی که ممکن است برنامه‌ریزی کنیم تا این مشکلات حل شود. اگر چه برخی می‌گویند دولت چهاردهم برنامه ندارد. در همه زمینه‌ها برنامه‌هایی آماده شده است بعد از رسیدن به زبان و نگاه مشترک آنها اجرایی شود.

پزشکیان ادامه داد: اگر برنامه داده شود ولی بر سر انجام برنامه‌های مختلف دعوا شود، نمی‌توانیم مشکلات کشور را حل کرد.

وی تصریح کرد: ضربان قلب کم و زیاد می‌شود اما تا این ضربان یکنواخت نشود، نمی‌توان گفت بی‌نظمی تنفسی انسان از بین رفته است. تعدد برنامه‌ها مانع از زبان و نگاه مشترک است. متخصصان، کارشناسان و افراد باتجربه با یکدیگر باید تفاهم و توافق کنند و بعد همان را محکم اجرا کنند. در جامعه‌ای که رهبری وجود دارد باید در پشت ایشان حرکت شود، اما اگر هر کس بخواهد حرف خودش را بزند ناآرامی و هرج و مرج ایجاد می‌شود. تند و کند رفتن مانع از رفع مشکلات می‌شود. هر کسی از دید و زاویه نگاه خودش مدعی داشتن بهترین برنامه را دارند، اما موفقیت در هم‌افزایی است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: اینکه بتوانیم در گفت‌وگو به هم‌افزایی برسیم و کمک به حل مشکلات کنیم، لازم و ضروری است. تصمیمات اگر در اجرا و چرخه اداری با مشکل روبرو شود بعد از سال‌ها همچنان معطل می‌ماند. یک موضوعی در حوزه چاه‌های نفت را که رهبری هم اشاره کردند ۴ تا ۶ سال معطل نگه داشته‌اند، اما هنوز مشخص نیست که چه کار می‌خواهند انجام دهند. بروکراسی اداری، کارها را طولانی می‌کند.

پزشکیان تاکید کرد: با از دست رفتن فرصت‌ها، بهترین کارها هم جواب نمی‌دهد. اگر کارهای به موقع و در زمان مناسب انجام نشود و در باورهای‌مان درست شکل نگیرد، فرصت‌ها از دست می‌رود و نتیجه دیگر به درد نمی‌خورد. تا جایی که ممکن است فرآیند تصمیم‌گیری‌ها را کاهش می‌دهیم. در حوزه نفت و گاز تا قبل از عید نوروز جمع بندی‌ها انجام و پیمانکاران شروع به کار خواهند کرد.

وی ادامه داد: باید مسیرها، پروژه‌ها و توافق ها را به درستی اجرا کنیم. با تلاش وزارتخانه‌های نیرو و نفت و استانداران توانستیم از زمستان سخت عبور کنیم. برای تابستان و آب هم باید چنین کنیم. اگر مصرف آب در تهران و شهرستان‌ها بهینه نشود قطعا در تابستان با مشکل در برق و آب خواهیم داشت


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب