10:21 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 زمانی برای ناامیدی آن هشت درصدی ها

راستی مگر ما اصلاح طلبان غیر از سرمایه افکار عمومی پشتوانه دیگری داریم ؟ حالا جریان مقابل بقول شیخ حسن روحانی همه چیز دارد از سایت و سلاح گرفته تا دادگاه و دستبند و بند فلان زندان اوین و چیزهای دیگر تا صداوسیمای جبلی – جلیلی ! اما اصلاح طلبان فقط این صندوق رای را دارند و مختصر اعتماد رای دهندگان که آنهم در انتخابات تیرماه ریاست جمهوری دیدیم که طی سالیان گذشته به موجودی این خزانه نه تنها چیزی افزوده نشده بلکه کفگیر اصلاح طلبان نیز دقیقا به ته دیگ خورده است ..

 اخبار عمومی
پزشکیان : 50 درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، آنها مردم نیستند؟ چرا آنها از ما ناراضی هستند؟
قالیباف : خدا شاهد است که ما در مجلس دنبال مچ گیری از دولت نیستیم / دشمن می خواهد دو قطبی‌سازی کند
زیدآبادی : سخنان اخیر معاون وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا ، آیا پیامی جز «هیچکاره» بودن پزشکیان ندارد؟
مرکز اسناد انقلاب اسلامی : هیچ سندی از ارتباط ظریف با ساواک در این مرکز وجود ندارد
ظریف: باید با همه مذاکره کنیم، جز رژیم صهیونیستی/ برخی می‌خواهند آمریکا بیاید ما را نجات دهد
عراقچی: هیچ تصمیمی برای مذاکره با آمریکا وجود ندارد/ به مقاماتی هم که حرف از مذاکره می‌زنند تذکر دادیم
عراقچی: هیچ تصمیمی برای مذاکره با آمریکا وجود ندارد/ به مقاماتی هم که حرف از مذاکره می‌زنند تذکر دادیم
مهدی نصیری سردبیر اسبق روزنامه کیهان بازداشت شد
واکنش روزنامه اصولگرا به مذاکرات ایران و آمریکا/ ترامپ می خواهد ایران را مانند گرینلند بخرد یا مثل کانادا به خاک خودش ملحق کند!
سانسور اسم ظریف توسط مجری صداوسیما/ مجید انصاری: نام ظریف مانند برخی دیگر قاچاق نشده /از او نام ببرید
حکم اعدام محمد جواد ظریف را در مشهد چه کسی صادر کرد؟!
رئیس دفتر رهبری : برخی هستند که در بیت المال شنا می‌کنند
حمله علم‌الهدی به ظریف: می‌خواهد با گورباچف‌بازی، نهضت را دچار انحراف کند / چه کسی می‌گوید ایران دیگر کشور حجاب نیست؟
عضو مجلس خبرگان : برخی اعلام می‌کنند انقلاب کرده‌ایم که وضع اقتصادی ما درست شود؛ اینها تحریف است
یک اقتصاددان : همه عضو FATF شده‌اند جز ما و کره شمالی و میانمار/ ۳۰ درصد پول نفت به جیب واسطه‌ها می‌رود
غیر رسمی؛ تشییع پیکر سید حسن نصرالله ۵ اسفند
زیدآبادی : بنده خدا پزشکیان را روی میدان مین فرستادیم/ خبرنگار صداوسیما از من پرسید پزشکیان تا عید دوام می آورد؟
روزنامۀ وطن‌امروز: حزب‌اللهی‌ها صبر کنند تا ابتدا دو موضوع مهم‌تر از مسألۀ حجاب حل شود
نماینده مجلس : ترامپ جدید با ترامپ دوره‌ قبل خیلی متفاوت است
واکنش ابطحی به تجمع علیه ظریف؛ این تجمعات خیابانی یک پروژه است / در اسرائیل هم چنین افراد و تجمعاتی وجود دارد
نماینده مجلس : مخالفان FATF از نظر مالی تامین بوده و اصلا به فکر مستضعفین نیستند
ادعای منابع عبری : ایران به اطلاعات حساسی از گنبد آهنین دست یافته است
پیکر ابراهیم نبوی به خاک ایران سپرده شد
رفتار بی سابقه آمریکا در قبال ایران/ آمریکا برای اولین بار از انتقاد از کارنامه حقوق بشری ایران خودداری کرد
پاسخ مرکز نشر آثار آیت الله بهجت به ادعای پناهیان: ایشان هرگز چنین حرفی نزده اند/ نباید به "دروغ پردازان" اجازه سوء استفاده داد
«محمدعلی امانی» دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی شد
تذکر قالیباف به ظریف؛ کارگزاران نظام مراقب حرف‌های خود باشند
واکنش قوه قضائیه به خبر نامه ۱۵۴ نماینده مجلس به اژه ای برای برکناری ظریف / «هیچ نامه ای واصل نشده است؛ نام امضاکنندگان هم مشخص نیست»
«حسین ذوالفقاری» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر شد
شهرام یزدانی مشاور آموزشی رئیس‌جمهور شد
خبرنگار صداوسیما با اعتراض مانع از ادامه سخنرانی رئیس جمهور شد
ظریف: دولت تصمیم گرفته با خانم های بی حجاب مدارا شود/ قرار بود با آمریکایی‌ها درباره برجام در نهم اکتبر دیدار داشته باشیم
پزشکیان: ناترازی را ما به وجود نیاورده ایم و وارثش بوده ایم/ تلاش خواهیم کرد سال بعد قطعی انرژی رخ ندهد
احضار حسین شریعتمداری کیهان به دادسرا
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه: رفع تحریم‌ها به مذاکره نیاز ندارد و راه‌حل، خنثی کردن و دورزدن تحریم‌هاست
وزیر خارجه عربستان: باید مانع درگیری ایران و اسرائیل شویم
واکنش عباس عبدی به ماجرای اهدای کفن در تلویزیون ؛ صداوسیما را با مسجد و هیات اشتباه گرفته‌اند
عارف : کل فروش نفت ایران از درآمد فروش اسباب‌بازی برخی کشورها کمتر است
رئیس دفتر رهبر انقلاب: شهید رازینی شب شهادت تا صبح نخوابید و گریه کرد و دعا خواند
کیهان : ترامپ جنایتکار به تهران بیاید و قصاص شود
 گفتــگو
بیژن عبدالکریمی : بخشی از جامعه ایرانی به مقاومت در برابر غرب اعتقاد ندارند ؛ تا کجا زورمان می رسد؟
علی لاریجانی: بالاخره یک روز باید به اف ای تی اف بپیوندیم؛ تردیدی نیست/ اگر به اف ای تی اف نپیوندیم بانک‌ها کار نمی‌کنند
عارف : در این دولت، بستر مناسبی برای خدمت هم برای اصلاح‌طلبان و هم اصول‌گرایانی که با اصلاح‌طلبان اختلاف نظر دارند، به وجود آمده
عباس عبدی: دلیلی برای پرهیز از مذاکره با آمریکا وجود ندارد، یا زنگی زنگ، یا رومی روم/ پزشکیان در تعامل با رهبری، تندروها را جا بگذارد
چراغ سبز به پزشکیان برای مذاکره با آمریکا به روایت فیاض زاهد/ سعید جلیلی و یارانش، یک جریان بادکنکی و کاریکاتوری هستند
حسین مرعشی: رهبری اخیرا درباره مذاکره با آمریکا سخنی نگفته اند اما احتمالا سخن خواهند گفت / وقتی رهبری تصمیم بگیرند، تندروها هم ساکت می شوند
سخنگوی جبهه اصلاحات: لازم باشد از پزشکیان انتقاد هم می کنیم/ او باید پاسخگوی مردم باشد
محسن هاشمی : نان برخی ها در همین افراطی‌گری است/ بعضی افراد ۱۰۰ درصد فقیرتر شده‌اند
واکنش آزادی ارمکی به اعتراض‌ها علیه رفع فیلترینگ: اقلیت نمی‌تواند برای اکثریت تصمیم بگیرد
عباس عبدی: تندروها به شدت از رفع فیلترینگ و آزادی مردم می ترسند/ تندروها دیر یا زود پزشکیان را عصبانی خواهد کند

کد مطلب 33594           تاریخ ارسال : 1403/11/15                         نسخه چاپی
ظریف: باید با همه مذاکره کنیم، جز رژیم صهیونیستی/ برخی می‌خواهند آمریکا بیاید ما را نجات دهد

محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهور، با تأکید بر لزوم مذاکره با همه کشورها به جز رژیم صهیونیستی، گفت: برخی تصور می‌کنند آمریکا می‌تواند ایران را نجات دهد، در حالی که این کشور در زمان جنگ ایران و عراق از صدام حمایت می‌کرد.


معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: من معتقدم که باید با همه مذاکره‌ کنیم، به‌جز رژیم‌صهیونیستی اما باید آمریکا را خوب بشناسیم. برخی می‌خواهند آمریکا بیاید ما را نجات دهد!

به گزارش تسنیم، محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس‌جمهور در آیین رونمایی از سیاستنامه «راهبرد وفاق برای تأمین امنیت ملّی مبتنی بر رویکردی تاریخی به مسائل امنیت ملّی ایران» برگزار شد، بیان کرد: عنوان دیپلماسی عمومی حاکی از این واقعیت است که دولت‌ها نقش افراد در شکل‌گیری روابط بین‌الملل را شناسایی کرده‌اند. روزگاری افراد سابجکت دولت‌هایی بودند که موضوع حقوق بین‌الملل بودند اما امروز فرد موثر شده است و هرچه فرد موثرتر شود تصورات موثرتر و در نهایت روایت‌سازی موثرتر است‌. پیش از این، چندان از قاب‌سازی یا فریمینگ در روابط بین‌الملل صحبت نمی‌شد اما امروز روایت اصالت پیدا کرده است و دیگر روبنا نیست‌.

وی افزود: ما در جهان روایت‌ها زندگی می‌کنیم و به تعبیری در جنگ روایت‌ها زیست می‌کنیم. این واقعیت را بهتر از همه صهیونیست‌ها شناخته‌اند. اولین جایی که بعد از جنگ سرد شروع به روایت‌سازی کرد اسرائیل بود.

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه در دهه 90 که رژیم صهیونیستی می‌خواست وارد مذاکرات صلح با اعراب شود، روایت دشمنی با اعراب را عوض کرد و ایران دشمن او شد، اظهار داشت: این موضوع را صراحتاً لوبرانی مطرح کرده است. اسرائیل چون به دشمن نیاز داشت، لازم بود جای دیگری برسازی شود و این دشمن اعراب نبودند بلکه ایران بود. هم‌زمان نیز روایت جدیدی از ایران به‌عنوان یک خطر بین‌المللی ساختند و گفتند ایران یک تهدید جهانی است و آن‌زمان اعلام شد که ایران 6 ماه با سلاح هسته‌ای فاصله دارد. این سخن در دهه‌ی 90 مطرح شد. اسرائیل از ایران می‌ترسد اما نه به دلیل سلاح هسته‌ای که اگر چنین بود باید از برجام حمایت می‌کرد؛ چون حداقل 15 سال این روند را عقب می‌انداخت. ما اما پاسخ خود را طبق این بازی امنیتی‌سازی از ایران آماده کردیم.

ظریف گفت: امروز اسرائیل روایت دیگری از ایران را می‌سازد که دو پایه دارد. رژیم درباره خود هم در روایتی که ارائه می‌دهد، می‌گوید من مظلوم هستم و ایران می‌خواهد دوباره هلوکاست علیه ما ایجاد کند و در عین‌حال وقتی که سرکوب می‌کند و دست به نسل‌کشی می‌زند؛ هم‌چنین می‌گوید که من قدرتمند هستم. این دو روایت متناقض از خود را چگونه بهم وصل می‌کند؟ با این جمله که دیگر اجازه نمی‌دهیم گذشته تکرار شود. سیاستی که امروز اسرائیل از ایران روایت‌سازی می‌کند این است که ایران در ضعیف‌ترین شرایط و خطرناک‌ترین وضعیت خود قرار دارد که متأسفانه هم نزد برخی در ایران و هم نزد اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها در حال جا افتادن و القاست.

وی با اشاره به تلاش رژیم صهیونیستی برای فضاسازی علیه کشورمان عنوان کرد: رژیم روایتی ساخته و می‌گوید ایران در شرایطی قرار دارد که قدرت پدافندی‌اش ضعیف شده و همین زمان در روایت دیگر می‌گوید ایران خطرناک است، چون الان ناگزیر از این است که به سمت سلاح برود و نتیجه این دو روایت آن می‌شود که از پنجره ضعف ایران برای زدن او استفاده شود. ما باید امروز این روایت را بشکنیم؛ برخی ممکن است بگویند راهش این است که «وعده صادق 3» را اجرا کنیم اما به این نکته هم می‌توان توجه کرد که آیا این امر بازی امنیتی‌سازی از ایران را برای رژیم صهیونیستی تداوم می‌بخشد که بگوید دیدید ایران خطرناک است؟

معاون راهبردی رئیس‌جمهور گفت: روایت دوم این است که بگوییم ما اشتباه کردیم و باید عقب‌نشینی کنیم که این روایت نه ضروری و نه درست است. حال باید در نظر گرفت که پاسخ ما به این روایت‌سازی از ایران چه می‌تواند باشد؟ باید مد نظر داشت که ما 8 سال جنگیدیم که بر سه عامل استوار بود؛ یکی خودباوری بود که امام راحل به ما آموخت، دیگری مردم که با این خودباوری پیش آمدند و یکی هم نیروهای مسلح.این روند خودباوری در دوران رهبری رهبری معظم انقلاب تداوم یافته است. رهبری معظم انقلاب تاکید کردند که دوران بزن در رو تمام شده است و این یعنی دیگر به نگاه تهدیدمحور نیاز نداریم. البته که همچنان تهدید وجود دارد ولی این کلام، یعنی دیگر دوران اینکه کل دل‌مشغولی‌ ما تهدیدمحور باشد تمام شده است.

ظریف ادامه داد: ما کشور پرافتخاری هستیم اما اینکه دیگر کسی بخواهد ما را ژاندارم خود در منطقه بداند پایان یافته است. ما امروز می‌توانیم روایت ایران مطمئن را بسازیم و همه باهم درباره آن تفاهم کنیم و دیگر این موضوع را کنار بگذاریم که آیا می‌توانستیم کمتر یا بیشتر هزینه دهیم و به اینجا برسیم یا نه؟ الان همه باید به راهبرد وفاق برای تأمین امنیت ملی برسیم تا هیچکس نتواند به ایران نگاه چپ کند. لازم است پایه‌های امنیت ملی را با اقتصاد، تکنولوژی و دیپلماسی و دیگر موارد تقویت کنیم.

وی اظهار داشت: نسخه‌ی وفاق ملی ما برای آینده این است که نگاه ما فرصت‌محور است، نه به معنای اینکه تهدیدات را فراموش کنیم بلکه تمام دل‌مشغولی‌ ما نباشد. در ابتدا باید مردم و ایرانیان خارج از کشور را یک فرصت ببینیم و نه تهدید. هم‌چنین نیاز است فضای مجازی را هم به‌عنوان فرصت ببینیم نه تهدید.

معاون راهبردی رئیس‌جمهور عنوان کرد: در حوزه‌ی هوش مصنوعی ما بهترین مغزها را داریم که در آمریکا در حال کار هستند و خیلی از برنامه‌ریزان در جهان در حوزه هوش مصنوعی، ایرانی هستند. جوانان و تکنولوژی و همسایگان را فرصت ببینیم تا به همکاری و تعامل اقتصادی با همسایگان برسیم. باید ببینیم که رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با کارگزاران نظام چه فرمایشاتی داشتند؛ باید چشم ما باز باشد اما در عین‌حال سیاست ما مبنی بر تهدیدات نیست و بر فرصت‌ها توجه دارد و این روایت، پادزهر روایت صهیونیست‌ها از ایران است. من انقلابی هستم و از انقلابی که کرده‌ایم پشیمان نیستم، چون به ما خودباوری آموخت.

 
 
 

ظریف ادامه داد: من معتقدم که باید با همه مذاکره‌ کنیم، به‌جز رژیم‌صهیونیستی اما باید آمریکا را خوب بشناسیم. برخی می‌خواهند آمریکا بیاید ما را نجات دهد! در حالی که همین آمریکا در زمان جنگ عراق با ایران، از صدام حمایتی تمام عیار داشت و باید این مسئله را مد نظر بگیریم.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب