10:51 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  مدلل ها را محاکمه کنید

معتقدم این میزان ثروتی که افرادی مانند مدلل ها و شکری ها و درویشوند ها ( مالک پالایشگاه کرمانشاه ) را به قارونهایی در کشور و استان ما تبدیل نموده است بیشتر از راه رانت خواری و ران خوری بوده است نه برپایه یک اقتصاد سالم و بهداشتی و البته رقابتی . این جماعت را باید پای میز محاکمه کشاند تا مشخص شود طی دهه های اخیر چه میزان تسهیلات ارزان قیمت از خزانه این کشور دریافت کرده اند ؟ ج

 اخبار عمومی
موافقت کمیسیون شوراها با طرح یک وزارتخانه جدید
ادعای رسانه‌های صهیونیستی؛ هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو، جنگ روانی ایران است
پاسخ فرزند آیت الله موسوی خوئینی به محمدرضا باهنر: انتساب دستور آزادی اسیدپاش ها درست نیست
انتقاد امام جمعه اصفهان از افزایش تعطیلی ها: دشمن می‌خواهد ما کم‌کار باشیم یا اصلاً کار نکنیم/
هشدار جمعیتی وزیر کشور: با ادامه روند فعلی، جمعیت ایران تا سال ۱۴۸۰ به زیر ۴۰ میلیون نفر می‌رسد!
حمید رسایی: لایحه بودجه در مجلس رد می شود
سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند
متن سوزناک همسر بهرام بیضایی در پی درگذشت این هنرمند
روزنامه اطلاعات: مجلس تصمیم اشتباه نگیرد؛ شکست دولت پزشکیان شکست تمام کشور است
پیشنهاد ضرغامی به پزشکیان: اگر به ترمیم کابينه اعتقاد ندارید، از استیضاح توسط مجلس استقبال کنید
ادعای گروسی: بیشتر اورانیوم با خلوص بالای ایران در کشور باقی است/ آژانس در مورد تأسیسات هدف قرار گرفته، اطلاعات کافی ندارد
ناصر ایمانی؛ فعال سیاسی: دولت پزشکیان کاملا "هنگ" کرده است!/ آسمان به زمین نمی رسد اگر برخی وزرا تغییر کنند
اینستاگرام پربازدیدترین رسانه اجتماعی ایران باقی ماند
آزمایش موشکی در چند نقطه ایران/ صدا و سیما: تکذیب می شود، رد هواپیماهاست
احتمال اعلام وصول بودجه 1405 در روز سه‌شنبه/ حضور پزشکیان در مجلس
قالیباف دولت را تهدید کرد: ارز ارزان و معیشت آسان نشود، وزرا استیضاح می شوند
نماینده مجلس: تعداد ایرانیان فقیر تا آخر سال به 55 میلیون نفر می رسد
روزنامه جوان: حضور «دختر و داماد» در سفرهای کاری پزشکیان خارج از عرف انقلابی است
اشرف بروجردی درگذشت
سیدصادق حسینی: انقلابی‌ مذاب عامل نفوذ می شود نه روزنامه‌نگار منتقد
انتصاب سید احمد موسوی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
انتصاب یک زن ایرانی-آمریکایی به‌عنوان دستیار وزیر خارجه ایالات متحده (+عکس)
کدام سیاستمداران نمی‌توانند شهردار تهران شوند؟ (+ اسامی)
فرزانه صادق با این نامه، جان پزشکیان را به خطر انداخت (+تصویر)
امام جمعه قم: بارش‌های پر برکت یادآور تأثیر اقامه نماز باران است
ایده جدید برای ایران: دو پایتخت به‌جای یکی، مانند دوران هخامنشیان/ شیراز پایتخت دوم می شود؟
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تغییر کرد
علم الهدی: نباید با توهین و نفرت با دختران بی حجاب برخورد کرد
محسن هاشمی: پزشکیان و افراد متنفذ دولت باید با رهبری جلسه بگذارند تا جلوی تندروها را بگیرند
بشار اسد این روزها چکار می‌کند؟
استعفای وزیر نفت تکذیب شد
جاسوس صدام در ایران چگونه شناسایی شد؟
حمله کیهان به پزشکیان: چرا این قدر به جمهوری آذربایجان می روید؟
حیرت انگیز: مخالفت شورای شهر تهران با خاکسپاری کامران فانی در قطعه نام‌آوران ؛ شرایط لازم این قطعه را ندارد
ساز مخالف روزنامه آستان قدس با دولت: بنزین ۵ هزار تومانی اسم رمز گرانی و جرقه‌ای در انبار باروت است
رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌ جمهوری استعفا کرد
الاخبار: لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفت
ارتش اسرائیل: سرعت تولید موشک های بالستیک در ایران افزایش داشته/ در جنگ بعدی ایران امکان شلیک ۵۰۰ تا هزار موشک را به طور همزمان دارد
افشاگری جهرمی؛ مالک تلگرام به تهران آمد/ می‌خواستند تلگرام کلا بسته شود چون سیاسی بود، مسئله‌شان کانال کودک آزاری و ... نبود
ادعای دیپلمات اروپایی: احتمال اقدام نظامی اسرائیل در ایران را در سال آینده رد نمی‌کنم
 گفتــگو
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند

کد مطلب 33594           تاریخ ارسال : 1403/11/15                         نسخه چاپی
ظریف: باید با همه مذاکره کنیم، جز رژیم صهیونیستی/ برخی می‌خواهند آمریکا بیاید ما را نجات دهد

محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهور، با تأکید بر لزوم مذاکره با همه کشورها به جز رژیم صهیونیستی، گفت: برخی تصور می‌کنند آمریکا می‌تواند ایران را نجات دهد، در حالی که این کشور در زمان جنگ ایران و عراق از صدام حمایت می‌کرد.


معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: من معتقدم که باید با همه مذاکره‌ کنیم، به‌جز رژیم‌صهیونیستی اما باید آمریکا را خوب بشناسیم. برخی می‌خواهند آمریکا بیاید ما را نجات دهد!

به گزارش تسنیم، محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس‌جمهور در آیین رونمایی از سیاستنامه «راهبرد وفاق برای تأمین امنیت ملّی مبتنی بر رویکردی تاریخی به مسائل امنیت ملّی ایران» برگزار شد، بیان کرد: عنوان دیپلماسی عمومی حاکی از این واقعیت است که دولت‌ها نقش افراد در شکل‌گیری روابط بین‌الملل را شناسایی کرده‌اند. روزگاری افراد سابجکت دولت‌هایی بودند که موضوع حقوق بین‌الملل بودند اما امروز فرد موثر شده است و هرچه فرد موثرتر شود تصورات موثرتر و در نهایت روایت‌سازی موثرتر است‌. پیش از این، چندان از قاب‌سازی یا فریمینگ در روابط بین‌الملل صحبت نمی‌شد اما امروز روایت اصالت پیدا کرده است و دیگر روبنا نیست‌.

وی افزود: ما در جهان روایت‌ها زندگی می‌کنیم و به تعبیری در جنگ روایت‌ها زیست می‌کنیم. این واقعیت را بهتر از همه صهیونیست‌ها شناخته‌اند. اولین جایی که بعد از جنگ سرد شروع به روایت‌سازی کرد اسرائیل بود.

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه در دهه 90 که رژیم صهیونیستی می‌خواست وارد مذاکرات صلح با اعراب شود، روایت دشمنی با اعراب را عوض کرد و ایران دشمن او شد، اظهار داشت: این موضوع را صراحتاً لوبرانی مطرح کرده است. اسرائیل چون به دشمن نیاز داشت، لازم بود جای دیگری برسازی شود و این دشمن اعراب نبودند بلکه ایران بود. هم‌زمان نیز روایت جدیدی از ایران به‌عنوان یک خطر بین‌المللی ساختند و گفتند ایران یک تهدید جهانی است و آن‌زمان اعلام شد که ایران 6 ماه با سلاح هسته‌ای فاصله دارد. این سخن در دهه‌ی 90 مطرح شد. اسرائیل از ایران می‌ترسد اما نه به دلیل سلاح هسته‌ای که اگر چنین بود باید از برجام حمایت می‌کرد؛ چون حداقل 15 سال این روند را عقب می‌انداخت. ما اما پاسخ خود را طبق این بازی امنیتی‌سازی از ایران آماده کردیم.

ظریف گفت: امروز اسرائیل روایت دیگری از ایران را می‌سازد که دو پایه دارد. رژیم درباره خود هم در روایتی که ارائه می‌دهد، می‌گوید من مظلوم هستم و ایران می‌خواهد دوباره هلوکاست علیه ما ایجاد کند و در عین‌حال وقتی که سرکوب می‌کند و دست به نسل‌کشی می‌زند؛ هم‌چنین می‌گوید که من قدرتمند هستم. این دو روایت متناقض از خود را چگونه بهم وصل می‌کند؟ با این جمله که دیگر اجازه نمی‌دهیم گذشته تکرار شود. سیاستی که امروز اسرائیل از ایران روایت‌سازی می‌کند این است که ایران در ضعیف‌ترین شرایط و خطرناک‌ترین وضعیت خود قرار دارد که متأسفانه هم نزد برخی در ایران و هم نزد اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها در حال جا افتادن و القاست.

وی با اشاره به تلاش رژیم صهیونیستی برای فضاسازی علیه کشورمان عنوان کرد: رژیم روایتی ساخته و می‌گوید ایران در شرایطی قرار دارد که قدرت پدافندی‌اش ضعیف شده و همین زمان در روایت دیگر می‌گوید ایران خطرناک است، چون الان ناگزیر از این است که به سمت سلاح برود و نتیجه این دو روایت آن می‌شود که از پنجره ضعف ایران برای زدن او استفاده شود. ما باید امروز این روایت را بشکنیم؛ برخی ممکن است بگویند راهش این است که «وعده صادق 3» را اجرا کنیم اما به این نکته هم می‌توان توجه کرد که آیا این امر بازی امنیتی‌سازی از ایران را برای رژیم صهیونیستی تداوم می‌بخشد که بگوید دیدید ایران خطرناک است؟

معاون راهبردی رئیس‌جمهور گفت: روایت دوم این است که بگوییم ما اشتباه کردیم و باید عقب‌نشینی کنیم که این روایت نه ضروری و نه درست است. حال باید در نظر گرفت که پاسخ ما به این روایت‌سازی از ایران چه می‌تواند باشد؟ باید مد نظر داشت که ما 8 سال جنگیدیم که بر سه عامل استوار بود؛ یکی خودباوری بود که امام راحل به ما آموخت، دیگری مردم که با این خودباوری پیش آمدند و یکی هم نیروهای مسلح.این روند خودباوری در دوران رهبری رهبری معظم انقلاب تداوم یافته است. رهبری معظم انقلاب تاکید کردند که دوران بزن در رو تمام شده است و این یعنی دیگر به نگاه تهدیدمحور نیاز نداریم. البته که همچنان تهدید وجود دارد ولی این کلام، یعنی دیگر دوران اینکه کل دل‌مشغولی‌ ما تهدیدمحور باشد تمام شده است.

ظریف ادامه داد: ما کشور پرافتخاری هستیم اما اینکه دیگر کسی بخواهد ما را ژاندارم خود در منطقه بداند پایان یافته است. ما امروز می‌توانیم روایت ایران مطمئن را بسازیم و همه باهم درباره آن تفاهم کنیم و دیگر این موضوع را کنار بگذاریم که آیا می‌توانستیم کمتر یا بیشتر هزینه دهیم و به اینجا برسیم یا نه؟ الان همه باید به راهبرد وفاق برای تأمین امنیت ملی برسیم تا هیچکس نتواند به ایران نگاه چپ کند. لازم است پایه‌های امنیت ملی را با اقتصاد، تکنولوژی و دیپلماسی و دیگر موارد تقویت کنیم.

وی اظهار داشت: نسخه‌ی وفاق ملی ما برای آینده این است که نگاه ما فرصت‌محور است، نه به معنای اینکه تهدیدات را فراموش کنیم بلکه تمام دل‌مشغولی‌ ما نباشد. در ابتدا باید مردم و ایرانیان خارج از کشور را یک فرصت ببینیم و نه تهدید. هم‌چنین نیاز است فضای مجازی را هم به‌عنوان فرصت ببینیم نه تهدید.

معاون راهبردی رئیس‌جمهور عنوان کرد: در حوزه‌ی هوش مصنوعی ما بهترین مغزها را داریم که در آمریکا در حال کار هستند و خیلی از برنامه‌ریزان در جهان در حوزه هوش مصنوعی، ایرانی هستند. جوانان و تکنولوژی و همسایگان را فرصت ببینیم تا به همکاری و تعامل اقتصادی با همسایگان برسیم. باید ببینیم که رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با کارگزاران نظام چه فرمایشاتی داشتند؛ باید چشم ما باز باشد اما در عین‌حال سیاست ما مبنی بر تهدیدات نیست و بر فرصت‌ها توجه دارد و این روایت، پادزهر روایت صهیونیست‌ها از ایران است. من انقلابی هستم و از انقلابی که کرده‌ایم پشیمان نیستم، چون به ما خودباوری آموخت.

 
 
 

ظریف ادامه داد: من معتقدم که باید با همه مذاکره‌ کنیم، به‌جز رژیم‌صهیونیستی اما باید آمریکا را خوب بشناسیم. برخی می‌خواهند آمریکا بیاید ما را نجات دهد! در حالی که همین آمریکا در زمان جنگ عراق با ایران، از صدام حمایتی تمام عیار داشت و باید این مسئله را مد نظر بگیریم.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب