3:22 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  اینک توپ در زمین هیات نظارت است

اما از رد صلاحیت کاندیداهایی که هم در عرصه انتخابات قواعد بازی را رعایت نمی کنند و هم بعد از راهیابی به شورای شهر، مردم و شهروندان را بازی می دهند احساس خوشحالی می کنم . خیلی از شورائی های منحله و رد صلاحیت شده در دوره های قبلی انتخابات با ارتکاب بداخلاقی هایی مانند خرید رای مردم محلات حاشیه نشین وارد شورا شدند و این بار هم اگر مجددا به عرصه انتخابات برگردند مجددا آش همان است و کاسه همان

 اخبار عمومی
سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا: لیندزی گراهام، «زاکانیِ سیاست آمریکا»ست
پزشکیان: موقعی که ما سرکار آمدیم وعدۀ سرمایه‌گذاری‌ هزار میلیاردی دادند اما معلوم شد که ما را سرکار گذاشته‌اند
سخنگوی قوه قضاییه: احراز توبه تتلو هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است
حجت الاسلام ابوترابى: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
ایرنا: مذاکرات جدی بود و بر روی برخی مباحث کلی تفاهم شد
آیت‌الله جوادی آملی: حفظ نظام، با حضور مردم امکان‌پذیر است
نماینده مجلس: حدود ۲۸ درصد از افراد بازداشتی در حوادث اخیر، زیر ۲۰ سال دارند
بروجردی: مذاکره با آمریکا برای «اتمام حجت» است / توانمندی موشکی قابل مذاکره نیست
گفتگوی صریح رئیس‌جمهور درباره مذاکرات آمریکا و وقایع دی‌ماه
خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از افکار عجیب رئیس مجلس
ترامپ آماده دیدار با رهبر ایران است/ این دیدار راهی برای حل مشکلات جهان است
استقبال شریعتمداری کیهان از سخنان پزشکیان علیه شکوری راد
عیدی ۱۰ میلیون تومان برای همه کارکنان
محسن امين زاده آزاد شد
روبیو: جهان در آستانه درگیری جدید است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: صداوسیما را نمی بخشم
محسن رضایی: ایران می‌توانست حیفا را با خاک یکسان کند
محسنی اژه‌ای: از دست بعضی خون دل می‌خوریم اما متنبه‎شان می‌کنیم
واکنش حزب اتحاد ملت به بازداشت فعالان سیاسی اصلاح‌طلب: موجب شگفتی و تاسف است
میزان: حکم قطعی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد
هشدار آمریکا به کشتی‌هایش: تا حد امکان از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
ادعای رویترز: آمریکا به یک پهپاد ایرانی حمله کرد
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
 گفتــگو
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم

کد مطلب 33243           تاریخ ارسال : 1403/08/29                         نسخه چاپی
عارف : بنای دولت این است که کار کند و دنبال نخود سیاه نرود

عارف گفت: فرهنگ فرمایشی در شان انقلاب ما نیست. بنای دولت بر این است که کار کنیم و بعد به مردم بگوییم نه اینکه وعده دهیم بعد عمل نکنیم. این خودش ضدفرهنگ است. این وضعیت مطالبات جدی را ایجاد می‌کند و هیچ وقت هم پاسخ نمی‌دهیم. راهبرد دولت این است که دنبال نخود سیاه نرود، بلکه دنبال اصولی که باور دارد برود. کار بکنیم و نتیجه را به مردم بگوییم.


معاون اول رئیس جمهور با تاکید براینکه به هیچ وجه هیچ نقدی از دولت‌ها گذشته نداریم، تصریح کرد که نگاه ما حذف تمام دولتمردان قبلی نبود.
 
به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف در آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور، بیان کرد: از زحمات رئیس سابق سازمان تشکر می‌کنم. تبریک‌می‌گویم به برادر بزرگوار خود از سابقین کتابخانه ملی که کلید‌های این مکان هستند. دکتر امیرخانی سابقه درخشانی در کتابخانه ملی داشته اند. با زحمات ایشان کتابخانه به اینجا رسید. از پذیرفتن مسئولیت تشکر می‌کنم. با صدور حکم ایشان هم همکاران ما در کتابخانه خوش حال شدند و هم فرهنگیان و اندیشمندان خوش حال شدند.
وی در ادامه اظهار کرد: مطمئن هستم با شناختی که از این سازمان دارند دوره درخشانی را رقم خواهد زد. ما در برنامه سوم که مصادف بود با نیمه اول دهه ۸۰ با هدف ارتقاء بهره‌وری و کاهش حواشی این دو سازمان را ادغام کردیم. یکی از جا‌هایی که توسط برخی از نخبگان ابهام داشتند، ادغام سازمان اسناد و کتابخانه ملی بود. ادغام این دو به عنوان یک مجموعه جدایی را ناپذیر دنبال کردیم.
 
 
 
 
معاون اول رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: در نهایت دولت وقت، دولت آقای خاتمی گوش به نظر کارشناسان داد. در این چند روز اخیر بنا بود با سرعت خدمت شما برسم نگاهی به گزارش‌ها انداختم، فکر کنم، اگر یک کار خوب در آن دولت کرده باشیم ادغام این دو بخش است یعنی جایگاه کتاب و کتابخوانی را در فرهنگ غنی ایرانی و شعار انقلاب را غنی ساختیم. کار درستی انجام گرفت.
 
وی در ادامه تاکید کرد: با ویژگی‌های فرهنگی و توانایی‌ها و هوش استعدادی که جوانان ما دارند آیا باید امروز در این وضعیت قرار می‌گرفتیم. به چه دلیلی جوان ما به دانشگاه‌ها خارج می‌رود بعد چند سال یک چهره برجسته می‌شود، اما رفیق آن که اینجا می‌ماند یک معلم ساده می‌شود. گفتگو در ذات این نهاد مقدس است. نه گفتگو کانالیزه. نه گفت و گویی که نتیجه آن معلوم باشد. گفت وگویی که اجازه دهیم هر فردی که شایستگی دارد راحت و آزادانه بتواند حرف خود را بزند.
 
معاون اول رئیس جمهور در ادامه خاطر نشان کرد: ما باید نقش فرهنگ و معنویت در انقلاب خود را ببینیم. رهبر انقلاب ما یک مرجع دینی و یک چهره معنوی بود، نه چهره سیاسی و نه نظامی. در سیره و رفتار ایشان این امر بارز است. چقدر توانستیم در این مسیر جلو برویم. دولت وفاق ملی، دولت چهاردهم باورش بر این است اولویت فرهنگ را به طور جدی دنبال کند. مقدمه نگاه به مسئله اقتصادی است. شرایط کشور را می‌دانیم، اما علی رغم مشکلات و تنگناها، اولویت علم و فرهنگ و تعالی فرهنگی جامعه برای دولت مهم است.
 
وی در ادامه خاطر نشان کرد: چالش‌های اجتماعی که داریم ریشه بخش مهمی از آنان به بی‌اعتنایی به فرهنگ یا کانالیزه کردن فرهنگ بر می‌گردد. بنای دولت است که در این زمینه تلاش کند. تعالی فرهنگی و رشد جزو اولویت ما است. در این راهبرد نگاه ما به پتانسیل و ظرفیت مردمی است. با پول دولت نمی‌توان فرهنگ را ارتقاء داد. وظیفه دولت بسترسازی است.
 
وی افزود: نتیجه برخی از رفتار‌ها امروز اینگونه شده است که تولید علم و فرهنگ نداریم. فرهنگ فرمایشی در شان انقلاب ما نیست. بنای دولت بر این است که کار کنیم و بعد به مردم بگوییم نه اینکه وعده دهیم بعد عمل نکنیم. این خودش ضدفرهنگ است. این وضعیت مطالبات جدی را ایجاد می‌کند و هیچ وقت هم پاسخ نمی‌دهیم. راهبرد دولت این است که دنبال نخود سیاه نرود، بلکه دنبال اصولی که باور دارد برود. کار بکنیم و نتیجه را به مردم بگوییم.
 
وی در ادامه خاطر نشان کرد: این روز‌ها خیلی عملکرد ۱۰۰ روزه مطرح می‌شود. از اول بنا نداشتیم عملکرد ۱۰۰ روزه را بگوییم. در تغییرات با احتیاط عمل می‌کنیم. ما قصد نداشتیم که به یکباره کل نیرو‌های دولت قبل را کنار بگذاریم. به هیچ وجه هیچ نقدی از دولت‌ها گذشته نداریم. می‌دانیم چه هزینه‌ای متوجه کشور است که سه ماه از کار دولت گذشته هنوز ۱۰ استاندار تعیین تکلیف نشده است. هزینه این نگاه به مراتب کم‌تر از تعدیل کردن و حدف کردن یکباره یک لشکر است. نگاه ما حذف تمام دولتمردان قبلی نبود.
 
وی در ادامه بیان کرد: تصمیماتی که گرفته می‌شود نهادینه خواهد شد. یکی از اصالت‌های این سازمان تقویت دیپلماسی فرهنگی است. ما در ۱۴ سال گذشته بر دیپلماسی سیاسی تاکید کردیم. در حالی که اولویت ما باید دیپلماسی فرهنگی بود. با هر فرد و گروه و تشکیلاتی صحبت کنیم ما دست برتر داریم. اشتباه می‌کنیم در روابط که می‌رویم از دیپلماسی اقتصادی شروع کنیم. اگر از دیپلماسی فرهنگی شروع کنیم توسعه روابط در بخش‌های دیگر به سراغ ما می‌آید
اسناد برجسته در کشور‌های مختلف متعلق به فرهنگ ما است. با یک ساز و کاری باید این‌ها را برگردانیم.
 
وی افزود: با یک مکانیسمی باید هم اسناد ملی را در داخل کشور جمع آوری کنیم و هم اسنادی که در خارج کشور است باید به داخل منتقل کنیم. نمی‌دانم نظرسنجی شده یا نه که مردم ما چقدر کتابخانه ملی و مرکز اسناد را می‌شناسند. بنظر من کوتاهی کردیم. بخش خاصی با این حوزه در ارتباط هستند.
 
عارف اضافه کرد: مجدد به آقای امیرخانی تبریک می‌گویم. دولت در حد وسع و توان در کنار شما است. ایشان از چهره‌های برجسته فرهنگی و علمی کشور هستند. با برنامه حرکت کنید. برنامه‌های خود را در چارچوب برنامه و سیاست پیش ببرید. ارتقای جایگاه این سازمان در اشاعه فرهنگ عمومی و حفاظت از اسناد حائز اهمیت است. این را یکی از اولویت‌ها بگذاریم. افتخار ملی ما همین اسناد است که باید در راستای حفظ و صیانت از این اسناد کوشا باشیم.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب