8:30 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  افکار عمومی کیلویی چند؟

وقتی قرار است دولت دکتر پزشکیان یک دوره ای باشد ( که قرائن زیاد همین را می گوید ) دیگر چه نیازی به افکار عمومی و رای مجدد در انتخابات بعدی هست ؟ آن دو پزشک انحصارگر دوست رئیس جمهور در کرمانشاه دیگر چه نیازی به رای اقوام و مذاهب برای دوست رئیس جمهورشان دارند که در تابستان پارسال آرای خود را به بنام دکتر پزشکیان به صندوق ریختند ؟! دیگر چه نیازی به آرای روستائیان و عشایر دارند ؟

 اخبار عمومی
علم الهدی: حزب موتلفه‌ برای مبارزه با مفاسد اقتصادی به میدان‌ بیاید
زیدآبادی: آقای رئیس جمهور؛ اقتدار دارید یا نه؟
وزیر اقتصاد: اصلاحات اقتصادی ۴ تا ۸ سال طول می‌کشد/ ما در سوئیس نیستیم که یک امضا کنیم و فردا همه چیز درست شود
هشدار نماینده یهودی مجلس به جامعه کلیمیان ایران: از رسانه‌های اجتماعی اسرائیلی دوری کنید
استعفا و عذرخواهی یک امام جمعه بعد از گفتن این جمله: هر کسی نسبت به رهبری اظهار تنفر کند، حرام‌زاده است
نماینده آموزش و پرورش در ستاد ۹ دی: با دانش‌آموزانی مواجه هستیم که می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت است، می‌گویند خب چه شده؟
توهین جنسی سخیف رائفی پور به زنان: «سهل‌الوصول شده‌اند»
انتقاد نماینده مجلس از تقطیع سخنان رئیس‌جمهور؛ چرا فضای کشور را علیه دولت نشان می‌دهید؟
پزشکیان: ۵۰ درصد مردم رای ندادند، آنها هم که دادند با اکراه بود؛ این پیام روشنی برای ما دارد/ دستور دادم سیم‌کارت‌های سفید را سیاه کنند/
معاون امور زنان رئیس‌جمهور: مصوبه کاهش مهریه به ۱۴ سکه با قانون اساسی و سیاست‌های رهبری در تضاد است
واکنش ولایتی به اهدای عضو دختر سقاب اصفهانی
قالیباف: من بیشترین وقت را برای تدوین و بررسی لایحه عفاف و حجاب گذاشتم
شمشیر استیضاح مجلس بر سر وزاری دولت چهار دهم؛ تندروها چه نقشه ای کشیده اند؟
عراقچی: آماده از سرگیری مذاکرات با آمریکا در مورد مسائل هسته‌ای هستیم
نماینده ویژه آمریکا: ترامپ موافق تغییر رژیم ایران نیست
محمد مهاجری: آقای قالیباف! باز هم برای انتخابات ریاست‌جمهوری کت و شلوار دوخته‌اید؟!
نطق تند نماینده مجلس: قالیباف و پزشکیان جلوی ابلاغ قانون حجاب را گرفته اند
قالیباف: اگر وزیری دچار مشکل بود، بهتر است با توافق دولت تغییر کند، نه با استیضاح
قوه قضاییه: وثیقه ۹۰ میلیارد تومانی شبنم نعمت زاده به خاطر غیبت از زندان دارد ضبط می شود
حجت الاسلام علی سعیدی: چه بخواهیم و چه نخواهیم جهان به دو بخش ولایت اهل بیت و اهل یهود تقسیم شده
زیدآبادی: فیلترینگ را برندارید!
گزارش محرمانه وزارت اطلاعات به مجلس، پس از جنگ ۱۲ روزه
درخواست فوری جبهه اصلاحات از پزشکیان
همسر معاون رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت
هم میهن: مردم در جنگ 12روزه کنار نظام ایستادند چون باور داشتند که ایران دنبال مذاکره است
رسانه عراقی از آماده شدن اسرائیل برای حمله به ایران خبر داد
جعفرزاده نماینده پیشین رشت: به جای خرید هواپیمای اطفای حریق «اندیشکده حکمرانی» ساختند
افشای قرارداد 5 هزار میلیارد تومانی شهرداری زاکانی با صداوسیمای جبلی!
المیادین: تکذیب حمله موشکی ایران به اقلیم کردستان عراق
ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم
هدیه تهرانی استاد دانشگاه تهران شد!
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق برای ادعای مربوط به نامه رئیس جمهور به ترامپ
حمید رسایی هم مخالف فیلترینگ شد: ما معتقد به اینترنت آزاد هستیم
سخنگوی وزارت خارجه: محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد سعودی، منحصرا راجع به موضوع حج بود
آذری جهرمی: اینترنت سفید را تکخوری نکنید، هات اسپات کنید که به خیر نزدیکتر است!
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
حمله کیهان به منتقدان انتصاب سقاب اصفهانی
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: واکنش به خباثت‌های گروسی نباید محدود به یک هشدار بماند
سکینه سادات پاد: امیدوارم طرح جدید مهریه را مانند قانون حجاب در پستو‌ها جلو نبرند
 گفتــگو
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!

کد مطلب 33145           تاریخ ارسال : 1403/08/13                         نسخه چاپی
پزشکیان: اگر رژیم صهیونیستی آتش بس را بپذیرد ممکن است در نوع و شدت پاسخ ما اثر داشته باشد

رئیس جمهور: آنها به خوبی می‌دانند که در صورت ارتکاب هرگونه خطایی بر علیه جمهوری اسلامی ایران پاسخی دندان شکن دریافت خواهند کرد، گرچه اگر در رفتار خود تجدید نظر کنند، ‌آتش بس را بپذیرند و دست از کشت و کشتار مردم مظلوم و بیگناه منطقه بردارند ممکن است در نوع و شدت پاسخ ما اثر داشته باشد.


 
رئیس جمهور ضمن انتقاد از رویکرد ریاکارانه آمریکا و کشورهای اروپایی در قبال بحران خودساخته در منطقه،‌ تصریح کرد‌: امروز همه کشورهای منطقه به باور و یقین رسیده‌اند که جمهوری اسلامی ایران بدنبال استقرار صلح و ثبات و رژیم صهیونیستی بدنبال تشدید بحران و جنگ در منطقه است.
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت؛ مسعود پزشکیان در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت، ضمن گرامیداشت 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، با بیان اینکه همه ارزشهای ملی ملت و انقلاب اسلامی ما در ظلم ستیزی، استقلال طلبی، ‌حق خواهی و در عین حال نوع دوستی و صلح طلبی در این روز تجمیع شده است، افزود: ما هیچ گاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم و هیچ کشوری را به جنگ توصیه نکرده‌ایم، این آمریکا بوده است که همواره در نقاط مختلف جهان از جمله منطقه ما جنگ افروزی کرده و امروز نیز با پشتیبانی از رژیم صهیونیستی آتش جنگ در منطقه را شعله ور نگه داشته است.
رئیس جمهور در ادامه به اقدامات جنایتکارانه و تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی به منظور دامن زدن به جنگ و خونریزی و درگیری در منطقه اشاره کرد و گفت: این رژیم صهیونیستی بود که با ترور شهید هنیه در نخستین روز شروع به کار دولت ما بدنبال جنگ افروزی بود و حتی برغم خویشتنداری ما به توصیه برخی کشورها و به امید برقراری آتش بس و توقف کشتار زنان و کودکان بیگناه، به جنایات خود شدت بخشید و دامنه تجاوزگری و جنایتکاری خود را به لبنان گسترش داد.
 
 
 
 
 پزشکیان ضمن انتقاد از رویکرد ریاکارانه آمریکا و کشورهای اروپایی در قبال بحران خودساخته در منطقه،‌ با بیان اینکه اگر این کشورها حقیقتا خواهان جنگ و خونریزی نیستند، چرا قطعنامه‌های پیشنهادی آتش بس را وتو می‌کنند؟ تصریح کرد‌: امروز همه کشورهای منطقه به باور و یقین رسیده‌اند که جمهوری اسلامی ایران بدنبال استقرار صلح و ثبات در منطقه است و این رژیم صهیونیستی است که با حمایت امریکا و کشورهای غربی تشدید بحران و جنگ را دنبال می‌کند.
 
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه تجاوز به حریم و امنیت خود را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت، خطاب به سران رژیم صهیونیستی گفت‌: آنها به خوبی می‌دانند که در صورت ارتکاب هرگونه خطایی بر علیه جمهوری اسلامی ایران پاسخی دندان شکن دریافت خواهند کرد،  گرچه اگر در رفتار خود تجدید نظر کنند، ‌آتش بس را بپذیرند و دست از کشت و کشتار مردم مظلوم و بیگناه منطقه بردارند ممکن است در نوع و شدت پاسخ ما اثر داشته باشد.
 
 پزشکیان رفتار مدعیان حقوق بشر در قبال کشتار هزاران زن و کودک مظلوم و بیگناه در غزه و لبنان توسط رژیم صهیونیستی را ننگین و شرم آور توصیف کرد و افزود: ما هیچگاه بر سر زنان و کودکان هیچ کشوری بمب و موشک نریخته‌ایم و هیچ مردمی را از آب و غذا و دارو محروم نکرده‌ایم اما آنها همه این جنایات ضد بشری را مرتکب شده‌اند و بی‌آنکه شرم کنند ایران را به اتهامات واهی متهم می‌کنند تا بلکه ملتها را مجبور کنند تا از خواسته‌های آنان تبعیت کنند، در حالیکه این خیالی باطل است و آزادگان جهان هیچگاه در مقابل ظلم سر خم نکرده و نخواهند کرد.
 
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در این مراسم با اشاره به سفر اخیر خود به شهر مقدس قم و دیدار با آیات عظام سبحانی، نوری همدانی، ‌جوادی آملی، مکارم شیرازی و شبیری زنجانی گفت‌:‌ در این دیدار‌ها مراجع عظام تقلید از رویکرد وفاق محور و مجموع عملکرد دولت رضایت داشتند و ما را به تلاش برای کاهش مشکلات معیشتی و جلب رضایتمندی مردم در تعامل و همکاری با دیگر نهادهای حاکمیتی توصیه فرمودند که قطعا دولت با تمام توان در این مسیر حرکت خواهد کرد و به یاری خدای متعال در عمل آن را تحقق خواهد بخشید.
 
در جلسه امروز هیئت دولت به ریاست دکتر مسعود پزشکیان همچنین استانداران بوشهر و مرکزی معرفی شدند.
 
بر این اساس با معرفی وزیر کشور و با تصویب اعضای هیئت دولت آقایان ارسلان زارع به عنوان استاندار بوشهر و  مهدی زندیه وکیلی به عنوان استاندار استان مرکزی منصوب شدند.
 
پزشکیان ضمن تبریک انتصاب استانداران بوشهر و مرکزی، رضایتمندی مردم را اصلی اساسی در عملکرد و اقدامات دولت عنوان و استانداران جدید را به تقویت وفاق و همدلی، تلاش برای محرومیت‌زدایی، ایجاد توسعه متوازن با درنظر گرفتن منابع و ظرفیتهای موجود استان و توجه به حفظ محیط زیست و همچنین بهره‌گیری از صنایع و تکنولوژی‌های متناسب با اقلیم در رشد و پیشرفت استانهای مربوطه توصیه کرد.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب