7:36 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  خطر ! جاسوسان مشغول کارند

اینبار با نبرد مرصاد گونه ای مواجه بودیم که وسعت تنگنه آن به بزرگی تمام ایران بود ، آنها فقط طی چند روز از نوار باریک مرزی غرب کشور وارد نشده بودند بلکه از سالیان و دهه ها پیش ، از همه سرحدات کشور :از غرب ، شرق ، جنوب و شمال وارد کشور شده بودند ، زمینی ، هوایی ، دریایی در قالب مهاجر افغانی و طلبه پاکستانی و تاجر عراقی و.....

 اخبار عمومی
حمله جواد لاریجانی به اظهارات اخیر پزشکیان: تاسف برانگیز است
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس ( کواکبیان)
زیدآبادی: راهکار حفظ انسجام اجتماعی ، بلاتکلیف گذاشتن کشور نیست
کاظم جلالی: دانش هسته‌ای ما با موشک‌ نابود نمی شود؛ اراده مان قوی تر می شود
علی لاریجانی: در حال بررسی پیام واشنگتن برای آغاز مذاکرات هستیم ؛ هیچ اعتمادی به آمریکا نداریم
توجیه رضا عاشری بعد از درخواست ترور پزشکیان: من آدم طنازی هستم!
رائفی‌پور: شما رو به خدا دروغ پخش نکنید کدام اف ۳۵؟
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
چه کسانی از مصاحبه رئیس جمهور خشمگین شدند؟
اذعان اسرائیل: موشک ایرانی به دفتر نتانیاهو اصابت کرد
محمد مهاجری: درخواست رهبر انقلاب برای سرود «ای ایران» در شب عاشورا، اهمیت والای وطن را نشان می‌دهد
سران بریکس حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ایران را محکوم کردند
توصیه احمد زیدآبادی: تشکیل هیئت حقیقت‌یاب برای بررسی چگونگی نفوذ اسرائیل به کشور
سفیر سوئیس به تهران بازگشت و سفارت باز شد
سفیر آمریکا در ناتو: ایران باید صلح با واشنگتن و تل‌آویو را بپذیرد!
بازگشت هواپیماهای مسافری به آسمان ایران
روزنامه جمهوری اسلامی : صداوسیما را از افراد کم سواد و مشکوک پاکسازی کنید/ با افرادی که بنام ایدئولوگ نظام، عوامفریبی کردند برخورد شود
سخنگوی دولت : با وجود بی‌اطمینانی به مذاکرات، مسیر مذاکرات را ترک نمی‌کنیم
موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل
حمله حسین شریعتمداری به موافقان مذاکره : هم خائن‌اند هم احمق
پسر نتانیاهو : از ترس جانم اسرائیل را ترک کرده ام
وزرای خارجه مصر و عمان خواستار از سرگیری مذاکرات شدند
نماینده سنای پاکستان: در صورت تعرض به جان آیت‌الله خامنه‌ای هیچ آمریکایی در پاکستان نخواهد ماند
انتقاد پزشکیان از گروسی در گفتگوی تلفنی با مکرون
کیفرخواست قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد
ادعای کاخ سفید: با ایران همچنان در ارتباط هستیم
آیت‌الله نوری همدانی: هرگونه تعرض و تهدید به رهبری و مرجعیت شیعه حکم محارب دارد
گروسی : ایران می تواند در چند ماه دوباره غنی سازی کند / شبکه ان بی سی: مذاکرات ایران و امریکا، به زودی
رئیس ستاد کل: درباره پایبندى دشمن به آتش‌بس، کاملاً تردید داریم / وزیر دفاع عربستان : تسلیت شهادت فرماندهان ؛ برای پایان جنگ تلاش زیادی کردیم
علی لاریجانی: در ابتدای جنگ، دست نظامی ما نسبت به اسرائیل پایین‌تر بود و ما را غافلگیر کرده بودند/ تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
سفیر ایران در سازمان ملل: تسلیم بی‌قید و شرط، مذاکره نیست؛ با آمریکا گفت‌وگو نمی‌کنیم
قالیباف: مصوبه مجلس حساب و کتاب ما با آژانس بین المللی انرژی اتمی بود
حاجی بابایی: در بخش پدافند ضعف داریم/ هر ضربه ای در داخل خوردیم صددرصد از نفوذی ها بود
ترامپ: مذاکره با ایران هفته آینده؛ توافق هسته‌ای "ضروری نیست"
تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی در دستور کار مجلس قرار گرفت
هشدار روحانی: آتش‌بس، پایان تهدید نیست/ باید به سخن مردم گوش سپرد و جبران و بازسازی کرد
جانشین سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید
عراقچی: تا پایان تجاوزات، مذاکره با آمریکا منتفی است
عقب‌نشینی ترامپ از تغییر رژیم در ایران: هرج‌ومرج نمی‌خواهیم / ایرانی‌ها تاجرند، نه جنگ‌طلب
سی‌ان‌ان: ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب نشده‌اند
 گفتــگو
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است

کد مطلب 33085           تاریخ ارسال : 1403/08/04                         نسخه چاپی
حمله علم الهدی به دولت ؛ این وفاق است یا نفاق ؟ / بعضی افراد مذاکره با آمریکا را جزو وفاق ملی معرفی می‌کنند

علم الهدی امام جمعه مشهد مقدس، وفاق ملی را دارای سه لایه دانست و گفت: لایه اول وفاق دولت‌مردان هست یعنی کسانی که در قوه مجریه هستند با هم وفاق داشته باشند ولو ممکن است در برخی مواقع طرح‌های وزارتخانه‌ها باهم تطبیق پیدا نکند، اگر دولت‌مردان ما دچار اختلاف شدند، وضعیت رشد جامعه به کلی قفل می‌شود.


امام جمعه مشهد گفت: برخی جریان‌ها از شعار «وفاق ملی» سوءاستفاده می‌کنند.
 
به گزارش مهر؛ حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه این هفته ۴ آبان ماه که با حضور پرشور اقشار مختلف در حرم امام رضا علیه‌السلام برگزار شد، به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در لبنان و فلسطین اشاره و اظهار کرد: در چند روز اخیر اسلام سرمایه‌های ارزشمندی را در حلقه مقاومت از دست داد، عزیزانی که به شهادت رسیدند ذخایر عظیمی برای اسلام، انقلاب و مقاومت بودند که وجود مؤثر و اثرگذار آنان در مجاهدات و مقابله با دشمنان اسلام و استکبار جهانی را از دست دادیم.
 
امام جمعه مشهد با اشاره به شهادت شهید صفی‌الدین، ادامه داد: خدا رحمت کند شهید بزرگوار حجت‌الاسلام شهید سید هاشم صفی‌الدین را که نفر دوم حزب‌الله لبنان و جریان مقاومت لبنان بود، جریانات مبارزاتی حزب‌الله با فرماندهی این مرد بزرگ انجام می‌گرفت و دست توانمند شهید بزرگ حزب‌الله شهید سید حسن نصرالله بود.
 
شهادت بزرگان مقاومت، حرکت جریان مقاومت را متوقف نمی‌کند
 
وی با بیان این‌که شهادت این عزیزان برای برخی این مسئله را مطرح می‌کند که با این شهادت‌ها، جریان استکبارستیزی ما در دنیا تضعیف شده و مسیر حرکتی ما بی‌نتیجه خواهد ماند، متذکر شد: این‌طور نیست، آنچه مهم است این است که اشخاص هرچه ذی‌قیمت، اثرگذار و مؤثر باشند، خود جریان صاحب نقش است و جریان جلو می‌رود ولو هر عزیزی را در این راه از دست بدهیم، جریان ما خسارت می‌بیند اما این‌که بگوییم حرکت این جریان متوقف می‌شود، این‌طور نیست.
 
علم الهدی با اشاره به نزدیک شدن سالروز صدور منشور برادری از سوی امام راحل، افزود: با ورود به آبان ماه، سالگرد صدور منشور برادری به‌وسیله امام بزرگوار در آبان ۶۷ فرا رسیده است و بحث در مورد گفتمان دولت چهاردهم موضوعیت پیدا می‌کند.
 
امام جمعه مشهد با بیان این‌که گفتمان دولت چهاردهم مسئله «وفاق ملی» است، خاطرنشان کرد: حدود وفاق ملی به‌عنوان گفتمان دولت باید مشخص بشود زیرا اگر در سپهر سیاسی کشور به مفهوم کامل مورد موافقت برای واژگان و مفاهیم سیاسی نرسیم، این واژگان هم قابل تحریف است و هم موجب انحراف برای مردم و جریان‌های مردمی خواهد شد.
 
لزوم رسیدن به مفهوم مشترک برای «وفاق ملی»
 
وی با تأکید بر این‌که اگر به مفهوم مشترک در معنای «وفاق ملی» نرسیم، آدرس‌های غلط به‌عنوان وفاق ملی معرفی‌شده و مغالطات و بعضی حرکت‌های ناموزون به وفاق ملی نسبت داده می‌شود، اضافه کرد: در سال ۱۳۸۰، نهضت آزادی با همه انحرافی که از انقلاب و نظام داشتند و ولایت و رهبری را قبول نداشتند دم از شعار وفاق ملی دادند و در دهه ۹۰ نیز یکی از افراد فتنه‌گر، این شعار را مطرح کرد تا مردم فتنه ۸۸ را فراموش کنند.
 
علم الهدی نسبت به سوءاستفاده برخی جریان‌ها از شعار وفاق ملی هشدار داد و یادآور شد: می‌شود به اسم وفاق ملی، یک عده نفوذی‌ها را به‌عنوان وفاق‌نمایی در بدنه اداری و اجرایی کشور جا بزنند و کشور را دچار غفلت از وصیت محوری امام راحل بکنند که فرمودند «چه در میان شما باشم و چه نباشم، نگذارید انقلاب به دست نااهلان برسد».
 
خطر تظاهر به وفاق
 
امام جمعه مشهد با اشاره به حدیثی از امیرالمؤمنین علیه‌السلام در رابطه با وفاق، عنوان کرد: امیرالمؤمنین در یکی از احادیث خود می‌فرمایند «من کتب نفاق لم یعرف وفاقه»، وفاق را در مقابل نفاق قرار دادند که اگر بنا شد وفاق در جامعه‌ای حاکم نشد، نفاق در جامعه حاکم می‌شود و در ادامه می‌فرمایند کسی که مدام دم از وفاق می‌زند و در هر موضوع و با هر کسی اظهار وفاق می‌کند، این خودش یک نوع نفاق است
 
وی با بیان این‌که آدم‌ها با افرادی می‌توانند وفاق داشته باشند که هم‌فکر هم باشند، به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در رابطه با تحلیل جریانات سیاسی جامعه اشاره و تصریح کرد: وفاق با خودی معنا پیدا می‌کند، اگر حدود وفاق را مشخص نکنیم ممکن است از حدود وفاق ملی سوءاستفاده شود؛ تفسیر وفاق ملی در حوزه جامعه‌شناسی سیاسی این است که «توافق ملت در ایده‌های بزرگ و کلان»، به‌طور مثال در ۲۲ بهمن سال ۵۷ مردم توافق کردند انقلاب پیروز بشود، در ۱۲ فروردین سال ۵۸ مردم توافق کردند با اکثریت آرا نظام جمهوری اسلامی در کشور استقرار پیدا کند.
 
علم الهدی با اشاره به این‌که اصطلاح وفاق ملی در ادبیات سیاسی کشور مفهوم نوپدیدی نیست و پیش‌تر در فرمایشات امامین انقلاب، مسئله دعوت به وفاق، اتحاد و وحدت کلمه پرتکرار بوده است، اضافه گرد: حتی رهبر معظم انقلاب در تنفیذ ریاست جمهوری شهید آیت‌الله رئیسی نیز تصریح کردند «شما مظهر وفاق ملی باشید» پس این واژه، واژه نوپدیدی نیست.
 
سه لایه اجرایی وفاق ملی
 
امام جمعه مشهد مقدس، وفاق ملی را دارای سه لایه دانست و گفت: لایه اول وفاق دولت‌مردان هست یعنی کسانی که در قوه مجریه هستند با هم وفاق داشته باشند ولو ممکن است در برخی مواقع طرح‌های وزارتخانه‌ها باهم تطبیق پیدا نکند، اگر دولت‌مردان ما دچار اختلاف شدند، وضعیت رشد جامعه به کلی قفل می‌شود.
 
وی لایه دوم را وفاق بین قوای سه‌گانه و نهادهای بالادستی همچون نیروهای مسلح عنوان کرد و افزود: لایه سوم وفاق، وفاق مسئولین با مردم در مسائل متقابل و متناظر یکدیگر است؛ یعنی مسئولان به خواسته‌ها و اراده مردم، آن‌هم اراده‌ای که مورد اتفاق همه مردم هست و به‌صورت خواسته عمومی بروز پیدا می‌کند، بها بدهند، بر مبنای این خواسته‌ها تصمیم‌گیری کرده و همه ظرفیت خود را به کار بگیرند.
 
وفاق ملی، توسعه منکرات در جامعه نیست
 
علم‌الهدی بیان کرد: متأسفانه امروز بعضی افراد با شعار وفاق ملی سوءاستفاده می‌کنند و کلمه وفاق ملی را می‌گیرند و آدرس‌های غلط می‌دهند، مذاکره با آمریکا و تسلیم شدن را جزو وفاق ملی معرفی می‌کنند، کمرنگ کردن گفتمان مقاومت، کم کردن سلطه و موقعیت حاکمیتی و نفوذ معنوی نظام در منطقه و ملت‌های مقاوم را به‌حساب وفاق ملی می‌گذارند که منطقه به ما ارتباطی ندارد و کار به کار کسی نداشته باشیم.
 
امام جمعه مشهد با بیان این‌که حذف امربه‌معروف و نهی از منکر و توسعه منکرات در جامعه به اسم وفاق ملی، آدرس غلط دادن است، تأکید کرد: آنچه روی آن توافق داریم، مسئله توسعه و رشد اقتصادی و حل معضلات و مشکلات معیشتی، بالا بردن سطح سلامت و ثبات امنیت در کشور و توسعه اخلاق و فرهنگ در جامعه است، این‌ها مورد توافق همه است و وفاق باید حول این‌ها اتفاق بیفتد و افراد از هر جناح و گروهی در تحقق این آرمان‌ها به دولت کمک کنند.
 
پشتیبانی از جبهه مقاومت، پشتیبانی از جبهه اسلام است
 
وی با تأکید بر این‌که وفاق ملی، تحکیم و پشتیبانی از مقاومت است، اظهار کرد: جبهه‌ای که امروز در فلسطین و لبنان تشکیل‌شده، خانه‌ها بر سر مردم خراب می‌شود، انسان‌ها آواره می‌شوند و زیر آوار جان می‌دهند، این جبهه ما و مقاومت هست؛ اگر امروز وظیفه داریم به جریان مقاومت با هر امکاناتی کمک کنیم درواقع در حال پشتیبانی از جبهه اسلام هستیم.
 
علم الهدی، فلسطین و لبنان را خاک‌ریز اول و صف مقدم جبهه اسلام و اسرائیل را صف مقدم جبهه دشمن یعنی آمریکا عنوان کرد و گفت: می‌بینید که آمریکا با همه توان در حال کمک به جبهه خود است و ما نیز وظیفه داریم تمام ظرفیت خود برای پشتیبانی از لبنان و فلسطین به کار بگیریم.
 
امام جمعه مشهد یادآور شد: همه انسان‌های خودی به اصل مقاومت قائل هستند و جریان دولت و قوه مجریه نیز باید همگام و همراه با مردم در حمایت و تقویت جبهه مقاومت به عرصه و میدان بیاید و ایثارگری کند.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب