6:28 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  از رونالد تا دونالد

ملت بزرگ ایران در عمرش از این وحوش درنده آمریکایی کم ندیده است از همین دارودسته رونالدها و دونالدها ، از رونالد ریگان گرفته تا دونالد ترامپ و البته قبل ترش دونالد رامفسلد ، دو تن از این رونالدها و دونالدها اکنون زیر خاک هستند و البته همره وزیر جنگ هایشان همچون کاسپار واینبرگر که 38 سال پیش یعنی در سوم آبان سال 66خواب " خشک شدن ریشه موجودیت ملت ایران " را در سر می پروراند و این رویا را با خود به گور برد

 اخبار عمومی
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: اتاق جنگ ما فعال است و تمام اقدامات برای هرگونه درگیری طراحی شده و آماده است
امیرحسین ثابتی: به خاطر شرایط جنگی استیضاح رئیس جمهور در اولویت نیست
نشریه سپاه: ایران محدودیت های گسترده، بازرسی و حتی خروج اورانیوم غنی شده را پذیرفت ولی ترامپ دنبال خلع سلاح و تحقیر است
نبوی: اصلاح‌طلبان سرنگونی نظام را از ترامپ طلب نخواهند کرد
پیشنهاد کیهان: سفرای اتحادیه اروپا را اخراج کنید
پزشکیان: اگر مردم را اصل می دیدیم نباید به اینجا می رسیدم که در این هفته ها رسیدیم/ مردم از ما فاصله گرفته اند چرا که رفتار ما را می بینند
حسن روحانی : به حرف مردم گوش کنیم / لجبازی در برابر مردم جواب نمی‌دهد / با فرمان «همه به جای خود» مسیر درست می‌شود
خبر مثبت لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
معاون فراجا: پلیس در مقابله با فتنه‌گران خویشتن داری کرد
نامه سرگشاده زیباکلام به وزیر علوم: اساسا مسئولان باور ندارند کشور مشکل دارد
عباس عبدی: دیگر نخواهم نوشت
ادعای رسانه قطری: تهران و واشنگتن پیام‌های تهدید آمیز رد و بدل کردند
کدام چهره های سیاسی، فرهنگی و ورزشی برای انتخابات شورای شهر به میدان آمدند (+ اسامی)
اخراج دختر لاریجانی از دانشگاه آمریکا
پیغام دولت به جبلی و رفقا: خرجتان را دربیاورید/ مرکز پژوهش‌های مجلس: کاهش بودجه صدا و سیما تصمیم مناسبی نبود
قطع اینترنت، صرافی ها را از کار انداخت / انتقال بسته های پول از دبی با کشتی
محسن برهانی: آنان که بر تنوره خشونت می‌دمند، دلسوز ایران و ایرانی نیستند
حمله حسین شریعتمداری به مجلس: به جای تعیین مکان برای اعتراضات، مجازات‌های سخت وضع کنید
هشدار سخنگوی نیروهای مسلح: اگر تعرضی به رهبر معظم انقلاب شود دنیا به آتش کشیده خواهد شد
هم‌میهن توقیف شد / سایت روزنامه از دسترس خارج شد
استیضاح‌ وزرا از دستور کار مجلس خارج شد
هشدار عضو موتلفه: برای پیشگیری از اعتراضات دوباره، قیمت ها را کنترل و اعتماد مردم را جلب کنید
سردار رادان: به‌نوبت سراغ همه اغتشاشگران خواهیم رفت
معاون علمی رئیس‌جمهور: اینترنت تا پایان هفته به حالت عادی بر می‌گردد
پیش‌بینی سمت و سوی قیمت دلار در شرایط کنونی
پزشکیان: تعرض به رهبری معظم، به‌منزله جنگ تمام عیار با ملت ایران است
وزارت اطلاعات: شناسایی و بازداشت ۳۰۰ تروریست با گزارش‌های مردم تهران
عراقچی: تهدید آمریکا برای حمله به ایران نشانه تبانی با اغتشاشگران برای ناامن‌سازی است
کمیسیون کشاورزی مجلس : گوشت گوسفندی باید 7 دلار باشد !
توصیه روزنامه جمهوری اسلامی به ستاداجرایی، بنیادمستضعفان، سازمان تبلیغات و نهادهای مذهبی: داوطلبانه از ردیف بودجه دولت خارج شوید
هاشمی‌طبا: مشکلات اقتصادی با از این جیب به آن جیب کردن حل نمی شود!
هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: دنیا را برایتان نا امن خواهیم کرد
 گفتــگو
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!

کد مطلب 33085           تاریخ ارسال : 1403/08/04                         نسخه چاپی
حمله علم الهدی به دولت ؛ این وفاق است یا نفاق ؟ / بعضی افراد مذاکره با آمریکا را جزو وفاق ملی معرفی می‌کنند

علم الهدی امام جمعه مشهد مقدس، وفاق ملی را دارای سه لایه دانست و گفت: لایه اول وفاق دولت‌مردان هست یعنی کسانی که در قوه مجریه هستند با هم وفاق داشته باشند ولو ممکن است در برخی مواقع طرح‌های وزارتخانه‌ها باهم تطبیق پیدا نکند، اگر دولت‌مردان ما دچار اختلاف شدند، وضعیت رشد جامعه به کلی قفل می‌شود.


امام جمعه مشهد گفت: برخی جریان‌ها از شعار «وفاق ملی» سوءاستفاده می‌کنند.
 
به گزارش مهر؛ حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه این هفته ۴ آبان ماه که با حضور پرشور اقشار مختلف در حرم امام رضا علیه‌السلام برگزار شد، به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در لبنان و فلسطین اشاره و اظهار کرد: در چند روز اخیر اسلام سرمایه‌های ارزشمندی را در حلقه مقاومت از دست داد، عزیزانی که به شهادت رسیدند ذخایر عظیمی برای اسلام، انقلاب و مقاومت بودند که وجود مؤثر و اثرگذار آنان در مجاهدات و مقابله با دشمنان اسلام و استکبار جهانی را از دست دادیم.
 
امام جمعه مشهد با اشاره به شهادت شهید صفی‌الدین، ادامه داد: خدا رحمت کند شهید بزرگوار حجت‌الاسلام شهید سید هاشم صفی‌الدین را که نفر دوم حزب‌الله لبنان و جریان مقاومت لبنان بود، جریانات مبارزاتی حزب‌الله با فرماندهی این مرد بزرگ انجام می‌گرفت و دست توانمند شهید بزرگ حزب‌الله شهید سید حسن نصرالله بود.
 
شهادت بزرگان مقاومت، حرکت جریان مقاومت را متوقف نمی‌کند
 
وی با بیان این‌که شهادت این عزیزان برای برخی این مسئله را مطرح می‌کند که با این شهادت‌ها، جریان استکبارستیزی ما در دنیا تضعیف شده و مسیر حرکتی ما بی‌نتیجه خواهد ماند، متذکر شد: این‌طور نیست، آنچه مهم است این است که اشخاص هرچه ذی‌قیمت، اثرگذار و مؤثر باشند، خود جریان صاحب نقش است و جریان جلو می‌رود ولو هر عزیزی را در این راه از دست بدهیم، جریان ما خسارت می‌بیند اما این‌که بگوییم حرکت این جریان متوقف می‌شود، این‌طور نیست.
 
علم الهدی با اشاره به نزدیک شدن سالروز صدور منشور برادری از سوی امام راحل، افزود: با ورود به آبان ماه، سالگرد صدور منشور برادری به‌وسیله امام بزرگوار در آبان ۶۷ فرا رسیده است و بحث در مورد گفتمان دولت چهاردهم موضوعیت پیدا می‌کند.
 
امام جمعه مشهد با بیان این‌که گفتمان دولت چهاردهم مسئله «وفاق ملی» است، خاطرنشان کرد: حدود وفاق ملی به‌عنوان گفتمان دولت باید مشخص بشود زیرا اگر در سپهر سیاسی کشور به مفهوم کامل مورد موافقت برای واژگان و مفاهیم سیاسی نرسیم، این واژگان هم قابل تحریف است و هم موجب انحراف برای مردم و جریان‌های مردمی خواهد شد.
 
لزوم رسیدن به مفهوم مشترک برای «وفاق ملی»
 
وی با تأکید بر این‌که اگر به مفهوم مشترک در معنای «وفاق ملی» نرسیم، آدرس‌های غلط به‌عنوان وفاق ملی معرفی‌شده و مغالطات و بعضی حرکت‌های ناموزون به وفاق ملی نسبت داده می‌شود، اضافه کرد: در سال ۱۳۸۰، نهضت آزادی با همه انحرافی که از انقلاب و نظام داشتند و ولایت و رهبری را قبول نداشتند دم از شعار وفاق ملی دادند و در دهه ۹۰ نیز یکی از افراد فتنه‌گر، این شعار را مطرح کرد تا مردم فتنه ۸۸ را فراموش کنند.
 
علم الهدی نسبت به سوءاستفاده برخی جریان‌ها از شعار وفاق ملی هشدار داد و یادآور شد: می‌شود به اسم وفاق ملی، یک عده نفوذی‌ها را به‌عنوان وفاق‌نمایی در بدنه اداری و اجرایی کشور جا بزنند و کشور را دچار غفلت از وصیت محوری امام راحل بکنند که فرمودند «چه در میان شما باشم و چه نباشم، نگذارید انقلاب به دست نااهلان برسد».
 
خطر تظاهر به وفاق
 
امام جمعه مشهد با اشاره به حدیثی از امیرالمؤمنین علیه‌السلام در رابطه با وفاق، عنوان کرد: امیرالمؤمنین در یکی از احادیث خود می‌فرمایند «من کتب نفاق لم یعرف وفاقه»، وفاق را در مقابل نفاق قرار دادند که اگر بنا شد وفاق در جامعه‌ای حاکم نشد، نفاق در جامعه حاکم می‌شود و در ادامه می‌فرمایند کسی که مدام دم از وفاق می‌زند و در هر موضوع و با هر کسی اظهار وفاق می‌کند، این خودش یک نوع نفاق است
 
وی با بیان این‌که آدم‌ها با افرادی می‌توانند وفاق داشته باشند که هم‌فکر هم باشند، به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در رابطه با تحلیل جریانات سیاسی جامعه اشاره و تصریح کرد: وفاق با خودی معنا پیدا می‌کند، اگر حدود وفاق را مشخص نکنیم ممکن است از حدود وفاق ملی سوءاستفاده شود؛ تفسیر وفاق ملی در حوزه جامعه‌شناسی سیاسی این است که «توافق ملت در ایده‌های بزرگ و کلان»، به‌طور مثال در ۲۲ بهمن سال ۵۷ مردم توافق کردند انقلاب پیروز بشود، در ۱۲ فروردین سال ۵۸ مردم توافق کردند با اکثریت آرا نظام جمهوری اسلامی در کشور استقرار پیدا کند.
 
علم الهدی با اشاره به این‌که اصطلاح وفاق ملی در ادبیات سیاسی کشور مفهوم نوپدیدی نیست و پیش‌تر در فرمایشات امامین انقلاب، مسئله دعوت به وفاق، اتحاد و وحدت کلمه پرتکرار بوده است، اضافه گرد: حتی رهبر معظم انقلاب در تنفیذ ریاست جمهوری شهید آیت‌الله رئیسی نیز تصریح کردند «شما مظهر وفاق ملی باشید» پس این واژه، واژه نوپدیدی نیست.
 
سه لایه اجرایی وفاق ملی
 
امام جمعه مشهد مقدس، وفاق ملی را دارای سه لایه دانست و گفت: لایه اول وفاق دولت‌مردان هست یعنی کسانی که در قوه مجریه هستند با هم وفاق داشته باشند ولو ممکن است در برخی مواقع طرح‌های وزارتخانه‌ها باهم تطبیق پیدا نکند، اگر دولت‌مردان ما دچار اختلاف شدند، وضعیت رشد جامعه به کلی قفل می‌شود.
 
وی لایه دوم را وفاق بین قوای سه‌گانه و نهادهای بالادستی همچون نیروهای مسلح عنوان کرد و افزود: لایه سوم وفاق، وفاق مسئولین با مردم در مسائل متقابل و متناظر یکدیگر است؛ یعنی مسئولان به خواسته‌ها و اراده مردم، آن‌هم اراده‌ای که مورد اتفاق همه مردم هست و به‌صورت خواسته عمومی بروز پیدا می‌کند، بها بدهند، بر مبنای این خواسته‌ها تصمیم‌گیری کرده و همه ظرفیت خود را به کار بگیرند.
 
وفاق ملی، توسعه منکرات در جامعه نیست
 
علم‌الهدی بیان کرد: متأسفانه امروز بعضی افراد با شعار وفاق ملی سوءاستفاده می‌کنند و کلمه وفاق ملی را می‌گیرند و آدرس‌های غلط می‌دهند، مذاکره با آمریکا و تسلیم شدن را جزو وفاق ملی معرفی می‌کنند، کمرنگ کردن گفتمان مقاومت، کم کردن سلطه و موقعیت حاکمیتی و نفوذ معنوی نظام در منطقه و ملت‌های مقاوم را به‌حساب وفاق ملی می‌گذارند که منطقه به ما ارتباطی ندارد و کار به کار کسی نداشته باشیم.
 
امام جمعه مشهد با بیان این‌که حذف امربه‌معروف و نهی از منکر و توسعه منکرات در جامعه به اسم وفاق ملی، آدرس غلط دادن است، تأکید کرد: آنچه روی آن توافق داریم، مسئله توسعه و رشد اقتصادی و حل معضلات و مشکلات معیشتی، بالا بردن سطح سلامت و ثبات امنیت در کشور و توسعه اخلاق و فرهنگ در جامعه است، این‌ها مورد توافق همه است و وفاق باید حول این‌ها اتفاق بیفتد و افراد از هر جناح و گروهی در تحقق این آرمان‌ها به دولت کمک کنند.
 
پشتیبانی از جبهه مقاومت، پشتیبانی از جبهه اسلام است
 
وی با تأکید بر این‌که وفاق ملی، تحکیم و پشتیبانی از مقاومت است، اظهار کرد: جبهه‌ای که امروز در فلسطین و لبنان تشکیل‌شده، خانه‌ها بر سر مردم خراب می‌شود، انسان‌ها آواره می‌شوند و زیر آوار جان می‌دهند، این جبهه ما و مقاومت هست؛ اگر امروز وظیفه داریم به جریان مقاومت با هر امکاناتی کمک کنیم درواقع در حال پشتیبانی از جبهه اسلام هستیم.
 
علم الهدی، فلسطین و لبنان را خاک‌ریز اول و صف مقدم جبهه اسلام و اسرائیل را صف مقدم جبهه دشمن یعنی آمریکا عنوان کرد و گفت: می‌بینید که آمریکا با همه توان در حال کمک به جبهه خود است و ما نیز وظیفه داریم تمام ظرفیت خود برای پشتیبانی از لبنان و فلسطین به کار بگیریم.
 
امام جمعه مشهد یادآور شد: همه انسان‌های خودی به اصل مقاومت قائل هستند و جریان دولت و قوه مجریه نیز باید همگام و همراه با مردم در حمایت و تقویت جبهه مقاومت به عرصه و میدان بیاید و ایثارگری کند.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب