7:24 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  خطر ! جاسوسان مشغول کارند

اینبار با نبرد مرصاد گونه ای مواجه بودیم که وسعت تنگنه آن به بزرگی تمام ایران بود ، آنها فقط طی چند روز از نوار باریک مرزی غرب کشور وارد نشده بودند بلکه از سالیان و دهه ها پیش ، از همه سرحدات کشور :از غرب ، شرق ، جنوب و شمال وارد کشور شده بودند ، زمینی ، هوایی ، دریایی در قالب مهاجر افغانی و طلبه پاکستانی و تاجر عراقی و.....

 اخبار عمومی
حمله جواد لاریجانی به اظهارات اخیر پزشکیان: تاسف برانگیز است
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس ( کواکبیان)
زیدآبادی: راهکار حفظ انسجام اجتماعی ، بلاتکلیف گذاشتن کشور نیست
کاظم جلالی: دانش هسته‌ای ما با موشک‌ نابود نمی شود؛ اراده مان قوی تر می شود
علی لاریجانی: در حال بررسی پیام واشنگتن برای آغاز مذاکرات هستیم ؛ هیچ اعتمادی به آمریکا نداریم
توجیه رضا عاشری بعد از درخواست ترور پزشکیان: من آدم طنازی هستم!
رائفی‌پور: شما رو به خدا دروغ پخش نکنید کدام اف ۳۵؟
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
چه کسانی از مصاحبه رئیس جمهور خشمگین شدند؟
اذعان اسرائیل: موشک ایرانی به دفتر نتانیاهو اصابت کرد
محمد مهاجری: درخواست رهبر انقلاب برای سرود «ای ایران» در شب عاشورا، اهمیت والای وطن را نشان می‌دهد
سران بریکس حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ایران را محکوم کردند
توصیه احمد زیدآبادی: تشکیل هیئت حقیقت‌یاب برای بررسی چگونگی نفوذ اسرائیل به کشور
سفیر سوئیس به تهران بازگشت و سفارت باز شد
سفیر آمریکا در ناتو: ایران باید صلح با واشنگتن و تل‌آویو را بپذیرد!
بازگشت هواپیماهای مسافری به آسمان ایران
روزنامه جمهوری اسلامی : صداوسیما را از افراد کم سواد و مشکوک پاکسازی کنید/ با افرادی که بنام ایدئولوگ نظام، عوامفریبی کردند برخورد شود
سخنگوی دولت : با وجود بی‌اطمینانی به مذاکرات، مسیر مذاکرات را ترک نمی‌کنیم
موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل
حمله حسین شریعتمداری به موافقان مذاکره : هم خائن‌اند هم احمق
پسر نتانیاهو : از ترس جانم اسرائیل را ترک کرده ام
وزرای خارجه مصر و عمان خواستار از سرگیری مذاکرات شدند
نماینده سنای پاکستان: در صورت تعرض به جان آیت‌الله خامنه‌ای هیچ آمریکایی در پاکستان نخواهد ماند
انتقاد پزشکیان از گروسی در گفتگوی تلفنی با مکرون
کیفرخواست قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد
ادعای کاخ سفید: با ایران همچنان در ارتباط هستیم
آیت‌الله نوری همدانی: هرگونه تعرض و تهدید به رهبری و مرجعیت شیعه حکم محارب دارد
گروسی : ایران می تواند در چند ماه دوباره غنی سازی کند / شبکه ان بی سی: مذاکرات ایران و امریکا، به زودی
رئیس ستاد کل: درباره پایبندى دشمن به آتش‌بس، کاملاً تردید داریم / وزیر دفاع عربستان : تسلیت شهادت فرماندهان ؛ برای پایان جنگ تلاش زیادی کردیم
علی لاریجانی: در ابتدای جنگ، دست نظامی ما نسبت به اسرائیل پایین‌تر بود و ما را غافلگیر کرده بودند/ تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
سفیر ایران در سازمان ملل: تسلیم بی‌قید و شرط، مذاکره نیست؛ با آمریکا گفت‌وگو نمی‌کنیم
قالیباف: مصوبه مجلس حساب و کتاب ما با آژانس بین المللی انرژی اتمی بود
حاجی بابایی: در بخش پدافند ضعف داریم/ هر ضربه ای در داخل خوردیم صددرصد از نفوذی ها بود
ترامپ: مذاکره با ایران هفته آینده؛ توافق هسته‌ای "ضروری نیست"
تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی در دستور کار مجلس قرار گرفت
هشدار روحانی: آتش‌بس، پایان تهدید نیست/ باید به سخن مردم گوش سپرد و جبران و بازسازی کرد
جانشین سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید
عراقچی: تا پایان تجاوزات، مذاکره با آمریکا منتفی است
عقب‌نشینی ترامپ از تغییر رژیم در ایران: هرج‌ومرج نمی‌خواهیم / ایرانی‌ها تاجرند، نه جنگ‌طلب
سی‌ان‌ان: ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب نشده‌اند
 گفتــگو
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است

کد مطلب 32962           تاریخ ارسال : 1403/07/15                         نسخه چاپی
فرمانده نیروی دریایی سپاه: برای بازی با آتش نتانیاهو آموزش های متفاوتی را طراحی کرده ایم

دریادار تنگسیری گفت: این ما هستیم که امنیت و ثبات را در تنگه هرمز برقرار کردیم و هرگز اجازه ندادیم قلدرهای آمریکایی این منطقه را تهدید کنند. درباره پیام دیگر نیز باید عرض کنم که رژه اخیر پیامی به کسانی است که می‌خواهند در مقابل مردم ما و بقیه مسلمانان مظلوم جهان بایستند و مفاد آن این است که ما نیز می‌توانیم این امکان را ایجاد کنیم که در مقابل آنها بایستیم.


فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: برای تمام شرایط خودمان را آماده کرده‌ایم.
 
به گزارش مهر، سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آستانه اولین سالروز عملیات طوفان الاقصیی (۷ اکتبر / ۱۵ مهر ماه ۱۴۰۲) حماس در گفت وگو با ویژه برنامه «طوفان مقاومت» شبکه خبری العالم افزود: نیروهنای مسلح ایران در سالهای گذشته خود را برای مقابله با انواع تهدیدات آماده کرده‌اند.
تنگسیری ادامه به تنگه هزمز اشاره کرد وگفت: تنگه هرمز تنگه‌ای بسیار مهم و راهبردی است که در جنوب ایران قرار دارد و متعلق به ایران و کشورهای همسایه است. فعالیت‌های هفته دفاع مقدس امسال با رژه‌ای که مشاهده کردید آغاز شد و در آن ۵۸۳ فروند شناور شامل ناوهای موشک انداز، ناوهای پشتیبانی و ناوهای متعلق به نیروهای بسیج در کنار هواپیماهای جنگی و ترابری و بالگرد شرکت داشتند.
 
 
 
 
وی افزود: پس از ۴۴ سال حق داریم افتخار کنیم که دستگاه‌ها و تجهیزاتی که دیدید و می‌بینید تولید ما در دوران تحریم کامل اقتصادی است. در این میان امسال سال خاصی است زیرا از یک سو شاهد جنایاتی هستیم که صهیونیست‌ها در غزه یعنی فلسطین قهرمان انجام می‌دهند و از سوی دیگر شاهد جنایات صهیونیست‌ها در لبنان هستیم که البته از سوی جامعه جهانی محکوم شده است لذا امسال رنگ و بوی خاصی دارد.
 
تنگسیری تصریح کرد: رژه روز یکشنبه ۲۲ سپتامبر، دو پیام روشن یکی برای دشمنان و دیگری برای دوستان داشت. پیام به دوستان آن است که شما به خوبی می‌دانید که ایران اسلامی همچنان تحت انواع تحریم‌های اقتصادی قرار دارد اما هرگز در برابر قلدرمآبی آمریکا سر فرود نیاوردیم.
 
وی گفت: از سوی دیگر ما همچنان تحت تحریم‌های اقتصادی هستیم اما در دوران تحریم اقتصادی این قابلیت‌ها را ایجاد کردیم و این البته یک پیام است و به این معناست که می‌توانیم روی پای خود بایستیم و آنچه را که نیاز داریم در داخل تولید کنیم.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: این پیامی است به دوستان و این واقعیت را روشن می‌کند که بدون نیاز به آمریکا و صهیونیست‌ها می‌توانید روی پای خود بایستید، بنابراین مسلمانان هر آنچه را که نیاز دارند، دارا می‌باشند و در هیچ زمینه‌ای کمبودی ندارند. ما پیام صلحی نیز به کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای دوست داریم، چه کشورهای موجود در منطقه و چه کشورهای خارج از آنکه هر از گاهی هیئت‌هایی از آنان به ایران می آیند.
 

هرگز اجازه ندادیم که قلدرهای آمریکایی امنیت تنگه هرمز را تهدید کنند

 
دریادار تنگسیری گفت: این ما هستیم که امنیت و ثبات را در تنگه هرمز برقرار کردیم و هرگز اجازه ندادیم قلدرهای آمریکایی این منطقه را تهدید کنند. درباره پیام دیگر نیز باید عرض کنم که رژه اخیر پیامی به کسانی است که می‌خواهند در مقابل مردم ما و بقیه مسلمانان مظلوم جهان بایستند و مفاد آن این است که ما نیز می‌توانیم این امکان را ایجاد کنیم که در مقابل آنها بایستیم.
 

اگر دشمنان بخواهند با آتش بازی کنند قاطعانه در مقابل آنها خواهیم ایستاد

 
فرمانده نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: پیام صلح و دوستی به دوستان این است که «ما می‌توانیم»، اما پیام به دشمنان این است که اگر بخواهند در منطقه با آتش بازی کنند، قاطعانه در مقابلشان خواهیم ایستاد. ما مطمئن هستیم که دشمنان برای فروش تسلیحاتشان نیاز به دشمن تراشی دارند، بنابراین آنها برای مسلمانان دشمن تراشی می‌کنند.
 
دریادار تنگسیری گفت: اسلام به ما اجازه حمله به هیچ کشوری را نمی‌دهد مگر اینکه به ما تعرض کنند، اما دشمنان می‌خواهند سلاح‌های خود را در بازار بفروشند و مدت حضور نامشروعشان در منطقه را افزایش دهند لذا نیازمند دشمن تراشی هستند و به همین دلیل در گوش دیگران نجوا می‌کنند که ایران برای شما و منافعتان خطرناک است.
 
وی افزود: لذا اگر منافع ملی و اسلامی ما ضربه نخورد، هیچ عکس العملی نشان نمی‌دهیم اما در هر صورت از مظلوم دفاع می‌کنیم، اگر کشوری اسلامی هدف حمله کشوری غیراسلامی قرار گیرد یا کشورهای همسایه مصمم به ایستادگی در برابر قلدرمآبی و اوباشگری آمریکا و دیگران باشند، ما به آنها کمک خواهیم کرد. شما تحولاتی را که در کشور قطر روی داد را دیدید، ما آماده بودیم که هر کمکی از دستمان برمی آید به این کشور مسلمان انجام دهیم.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: در محاصره‌ای که کشور قطر شاهد آن بود، ارتباط آن با ایران فقط از طریق مناطق هوایی و دریایی بود، لذا ما این دو زمینه را به روی یک کشور مسلمان باز کردیم و اگر هر طرفی بخواهد به چنین کشورهایی حمله کند، نه فقط دست بسته نمی‌ایستیم بلکه به دفاع از آنها خواهیم شتافت.
 
وی گفت: بر این اساس، پیامی که می‌گوید «ما می توانیم» خطاب به مسلمانان و دوستان ما در منطقه است، این پیامی قوی و حاکی از آن است که ما در مقابل دشمن می‌ایستیم و تسلیم فشارها نخواهیم شد، ما مرگ را انتخاب می‌کنیم، اما تسلیم هیچ بی عدالتی و قلدرمآبی نمی‌شویم.
 
دریادار تنگسیری درباره توانمندی نظامی ایران اظهار داشت: در طول سال زرمایش های متعددی در منطقه و خارج آن انجام می‌دهیم. ما تمام سناریوهایی را که دشمن ممکن است در یک منطقه جغرافیایی مثلاً خلیج فارس یا حتی خارج از آن انجام دهد، می‌سنجیم و بر اساس آن آموزش و طراحی را انجام می‌دهیم.
 

طراحی ایران دربرابر بازی نتانیاهو با آتش

 
وی گفت: ما خود را برای هر شرایطی آماده می‌کنیم و رهبر انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا حفظه الله و فرمانده کل سپاه همواره بر ضرورت آمادگی و هوشیاری کامل برای مواجهه با شرایط عادی یا استثنایی در منطقه تاکید می‌کنند، یکی از این موارد بازی نتانیاهو با آتش و روشن کردن شعله آن است و ما حتی برای آن نیز آموزش‌های متفاوتی را طراحی کرده‌ایم.
 

طراحی سناریوی‌های ایران برای درگیری با دشمن

 
وی ادامه داد: ۴۴ سال است که این وضعیت وجود دارد، ما جنگ را پشت سر گذاشتیم، ما برای هر شرایطی برنامه داریم که یکی از این برنامه‌ها مقابله با چنین اتفاقاتی است که در آینده با آنها مواجه خواهیم شد، ما سناریویی هایی برای درگیری با دشمن را طراحی کرده‌ایم.
 
دریادار تنگسیری افزود: ما رهبری آگاه، دانا، زیرک و باهوش داریم که آینده را به خوبی می بیند. ۲۰ سال قبل مقام معظم رهبری نکاتی را درباره هوش مصنوعی بیان فرمودند به ویژه درباره جنگ مدرن لذا موشک‌هایی در بردهای مختلف ساختیم.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: وقتی وارد جنگ تحمیلی ۸ ساله شدیم، بالاترین یا بهترین موشکی که در آن زمان داشتیم موشک هارپون با برد ۴۰ کیلومتر بود، اما امروز در وزارت دفاع موشک‌هایی با بردهای مختلف در حال ساخت است که این نشان دهنده چشم انداز آینده ما است.
 

تجهیز نیروهای نظامی به موشک‌های دارای هوش مصنوعی و پهپادها

 
وی گفت: ناوها و کشتی‌های نظامی در اختیار نیروهای نظامی ما را که می‌بینید، قبلاً از خارج وارد می‌کردیم اما ما الان آنها را می‌سازیم، این همان دیدگاه ما نسبت به آینده است که بر اساس منویات رهبر انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا می‌باشد یعنی ما هر روز خود را برای مقابله با انواع تهدیدات مدرن آماده می‌کنیم لذا خود را به موشک‌های دارای هوش مصنوعی و پهپاد مجهز کرده‌ایم.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: ما همه کارهایی را که در رزمایش‌ها انجام می‌دهیم بخشی از توان نظامی مان است زیرا همه توانمندی‌های خود را در معرض عموم به نمایش نمی‌گذاریم.
 

انفجار پیجوها در دستان غیر نظامیان جنایت است

 
دریادار تنگسیری انفجار دستگاه‌های ارتباطی (پیجرها) توسط رژیم صهیونیستی در لبنان را جنایت توصیف کرد و گفت: غیرنظامیان از این دستگاه‌های اطلاع‌رسانی یا همان پیجر استفاده می‌کنند و اسرائیلی‌ها اقدام به خرابکاری صنعتی در این دستگاه‌ها کرده‌اند، این هنر نیست و ما به طور حتم چنین اقداماتی را نمی‌پذیریم.
 
وی افزود: زمانی که جنگ اوکراین اتفاق افتاد، دیدیم که غربی‌ها چگونه رفتار کردند و دنیا آرام ننشست اما در یک کشور مسلمان که آشکارا اقدامات ناجوانمردانه و جنایت علیه آن انجام می‌شود، می‌بینید که غربی‌ها آن را محکوم نمی‌کنند و مواضع شأن درخصوص انفجار پیجوها (پیجرها) فقط کلامی است. این نوع مواضع کافی نیست و سودی ندارد، آنان فقط از صهیونیست‌ها دفاع می‌کنند.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: غربیها همواره از صهیونیست‌ها دفاع می‌کنند، حتی با ارتکاب چنین جنایت فجیعی باز هم از آنها دفاع می‌کنند، درحالی که این جنایت علیه همه مردم است نه یک گروه خاص، حتی فروشندگان دوره گرد، کسبه، زنان و کودکانی که پیجر داشتند را شامل شد، بسیاری از آن‌ها بر اثر انفجار شهید شده یا جراحات مختلفی را متحمل شدند.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب