1:33 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  ز کرمانشاهیان یاد اینچنین باد *

آنچه در بالا ذکر آن رفت حکایت این روزهای استان ماست که البته حکایت تازه ای نیست و ما محکوم به تکرار چندین و چندباره آن هستیم . مشکل دیگر ما کرمانشاهی ها و شاید بهتر بگویم جماعت ایرانی کلهم این است که بیشتر از آنکه به " چگونه استانداری کنند؟" بیندیشیم به " چه کسی استانداری کند؟" توجه داریم . هنوز هم به فکر قهرمانی هستیم که از دوردست بیاید و مشکلاتمان را حل کند و البته این اندیشه ای سنتی و پیشا مدرنیته است

 اخبار عمومی
عباس عبدی: حمایت مردم از سیاست خارجی کشور از ۶۰ به ۳۵ درصد رسیده است
مصباحی مقدم : پزشکیان در جلسات مجمع تشخیص مصلحت از FATF دفاع خواهد کرد و مجمع هم تصویب می کند
فرمانده ارشد سپاه : پاسخ غلطی که اسرائیل در تهران کرد محفوظ است / در شرایط خاص اقدام می کنیم
وزیر خارجه: بارزانی گفت در مخیله‌مان نمی‌گنجید که روزی با رئیس جمهور ایران کردی حرف بزنیم و کردی جواب بشنویم
علم الهدی: تنها کشوری که در آن اسلام ناب وجود دارد، جمهوری اسلامی ایران است
هشدار عباس عبدی درباره حل نکردن مساله حجاب و زنان / استخوان لای زخم نگذاریم
اولین مجری هوش مصنوعی ایران رونمایی می‌شود
حمله روزنامه جوان به مسعود فراستی: ظاهراً سفره جدید چرب‌تر است ؛ به هر حال هر آدمی یک قیمتی دارد
وزارت علوم: دانشجویان نسل زد متفاوت‌اند، باید آن‌ها را درک کرد
پاسخ معنادار پزشکیان درباره دولت وفاق ملی/ همه حق دارند در جایگاهی باشند که حق آنان است
پاسخ معنادار پزشکیان درباره دولت وفاق ملی/ همه حق دارند در جایگاهی باشند که حق آنان است
علی باقری دبیر شورای راهبردی روابط خارجی شد
مداحان رسما صداوسیما را تسخیر کردند
کاظم صدیقی: زخم زبان های زیادی شنیدم/ آخوند شدن یعنی صبور بودن
افشاگری سعید محمد از دخالت جمیله علم الهدی در عزل و نصب ها
هشدار عضو دفتر رهبری به مسعود پزشکیان؛ «خط قرمزهای وفاق را ترسیم کنید»
عارف: آماده احیای مصوبه واگذاری زندان اوین به دانشگاه بهشتی هستیم / آرامش ناشی از فضای امنیتی در دانشگاه به درد نمی خورد
حمله علم الهدی به برجام : با کدخدا مذاکره کردند و جز خسارت و زیان چیزی ندیدیم
هشدار امام جمعه قم به روسیه: از خط قرمزهای ایران رد نشوید
اعلام آمادگی مجلس برای همراهی با دولت پزشکیان در خصوص اینترنت و فضای مجازی
واکنش ها به نامه جنجالی فائزه هاشمی
نماینده مجلس : برخی شهرها، «شهر اتباع» شده/ برخی به دنبال جایگزینی «اتباع» بجای «نخبگان و جوانان» کشورند؛ شاید فکر کنند آنها می‌توانند پیرو باشند
پناهیان : باید چادر حضرت زینب (س) را برای تمام زن‌های فرانسه معرفی کنیم/ دنیا از بی حجابی خسته شده است
واکنش معاون پزشکیان به «سیما»: رئیس جمهور یک گام هم پا پس نخواهد کشید
رشیدی کوچی : افزایش قیمت بنزین یک شوخی خطرناک و بازی با اعصاب مردم و امنیت کشور است / آقای پزشکیان مراقب خرس‌خاله‌ها باشید!
فرشاد مومنی : ۶۵ درصد مهاجرت‌ها به تهران، البرز و گیلان است
وزیر سابق ارشاد: در فتنه ۱۴۰۱ می خواستند فرهنگ و هنر را تعطیل کنند و ما نگذاشتیم
روحانی: مردم به دولت امیدوار هستند، اما مشکلات اقتصادی نیازمند اقدام فوری است / صداوسیما باندی و گروهکی شده است
خبرگزاری روابط عمومی قوه قضائیه : برخورد قضایی با سحر دولتشاهی
کرباسچی:اگر قالیباف به جای جلیلی مرحله دومی می شد شرایط برای ما فرق می کرد
نوباوه : مجلس از رویکرد رئیس‌جمهور در حوزه فضای مجازی حمایت می‌کند
مشخص شدن میزان افزایش حقوق کارمندان تا دو هفته آینده
وزیر سابق کشور : در خدمت سپاه خواهم بود
اعتراض به معافیت سربازی پسر استاندار / استاندار خواستار لغو معافیت شد
رئیس قوه قضاییه: تا جایی که ممکن است فرد را زندانی نکنیم
نظام پرستاری : مهاجرت پرستاران ایرانی ۲ برابر شده است
واعظی: حرف های یاسر هاشمی در باره یاران اصیل هاشمی درست نیست / زمانی که آیت الله هاشمی در کنج انزوا بود، مرتبا با ایشان در ارتباط بودیم
روایت پزشکیان از چگونگی ورودش به دانشگاه / اگر در این زمان بود، هیچ وقت دکتر نمی شدم
علی مطهری: مرگ محمد ميرموسوی بعد از فوت ستار بهشتی دومين خطای نيروی انتظامی است / متهم هرمقدار هم كه شرور باشد ما حق ضرب و شتم او را نداريم
روایت جمیله علم‌الهدی از توصیه رهبری برای تراشیدن داخل انگشتر ابراهیم رئیسی
 گفتــگو
علی صوفی : پایداری ها دست بردار نیستند و می خواهند پزشکیان را محصور و محدود کنند
سخنگوی دولت: وزیر فرهنگ پیگیر حل مشکل بازیگران ممنوع‌الفعالیت است
نقوی حسینی: جریان خالص‌ساز محصول جریان انحرافی است
جلایی پور: تخریب دولت پزشکیان را با امکانات «دولت سایه» شروع کرده‌اند /
آیت الله غرویان: وفاق ملی به آشتی ملی تبدیل شود/ حصرها را بردارند/ اعتقادی به حجاب اجباری ندارم
میرسلیم: دولت سیزدهم به برخی وعده ها عمل نکرد / «اصولگرایانِ ناراضی» به سمت پزشکیان رفته‌اند
دیپلمات ارشد سابق: هدف ترور هنیه کشیدن پای ایران به یک جنگ مستقیم است / اگر در دام این بازی بیفتیم ، منافع سرشاری برای نتانیاهو خواهد داشت
حسین مرعشی: کاهش تورم و افزایش رشد اقتصادی مسیری جز اصلاح روابط خارجی و احیا برجام ندارد
شمس‌الواعظین: مسأله، امنیت ملی است نه اسماعیل هنیه
عباس عبدی: سیستم سیاسی، برخلاف 76 و 92، به نتایج انتخابات اخیر تن داده است/

کد مطلب 32880           تاریخ ارسال : 1403/06/24                         نسخه چاپی
سخنگوی دولت: وزیر فرهنگ پیگیر حل مشکل بازیگران ممنوع‌الفعالیت است

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت معتقد است حضور من هم در مراسم آیین پاسداشت فرهنگی روز ملی سینما نمادی از دولت است که نشان دهیم واقعاً علاقه‌مند هستیم که هنرمندان را به‌عنوان ذخایر ارزشمند جامعه معرفی کنیم. دولتمردان بدون راهبرد هنر نمی‌توانند جای خود را محکم کنند این هنر و هنرمند است که با جامعه کریمانه برخورد می‌کند و البته کلان دولت وظیفه دارد آن چه را که شایسته هنرمندان است به آن‌ها ارائه دهد، چون سینما فقط برای سینما نیست.


مهسا بهادری: در آیین پاسداشت فرهنگی روز ملی سینما و پیرو افزایش وفاق ملی میان حاکمیت و هنرمندان فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم، در جشن خانه سینما جاضر شد تا درباره اهمیت هنر و هنرمندان سخن بگوید، به دنبال همین مسئله و در حاشیه این رویداد به گفت‌وگو با این چهره سیاسی پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

حضور چهره‌های سیاسی در رویدادهای فرهنگی افتخار بسیار بزرگی است. ما سالیانِ سال است که به مناسبت روز ملی سینما جشن خانه سینما را برگزار می‌کنیم اما اکنون این رویداد تبدیل به یک پاسداشت یک هفته‌ای شده است. به نظر شما این رویداد چه‌قدر می‌تواند باعث تعامل سینما و مردم شود و هم‌چنین آیا می‌تواند افراد را فارغ از سیاسی بودن یا نبودن، به سینما بکشاند، طوری‌ که خیلی در دل فرهنگ و سینما قرار بگیرند؟

واقعیت این است که بودن در بین افراد هنرمندی که با هنر نفس می‌کشند بسیار لذت‌بخش است؛ لذا من خوش‌حال‌ترم که در بین شما عزیزان هستم. در پاسخ به سوالتان باید بگویم واقعیت این است که مشخص کردن ایامی برای یک موضوع به نوعی آن را برجسته می‌کند و به قول غربی‌ها آن ماجرا را هایلایت می‌کند. وقتی  شما یک موضوع را هایلایت می‌کنید، بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد، مثل وقتی‌که ما یک کلمه را در یک کتاب پررنگ‌تر می‌نویسیم و بولدش می کنیم این باعث می‌شود که افراد بیشتر به آن توجه کنند طبیعتاً سینما به عنوان یکی از هنرهایی که ضریب نفوذش بسیار بالا است، در این ایام و این رویدادهای خاص می‌تواند بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. ذهن کسانی‌که به این حوزه علاقه‌مندند؛ اعم از افراد سیاسی، فرهنگی، دانشگاهیان و یا عموم مردم به این موضوع جلب می‌شود؛ لذا من این رویداد را کاملاً مثبت می‌بینم.

در دولت جدید خیلی حرف از وفاق ملی شنیده‌ایم. اعضای هیئت دولت علی‌الخصوص رئیس‌جمهوربسیار گفته‌اند که خیلی دوست دارند وفاق اتفاق بیفتد. فکر می‌کنید پاسداشت فرهنگیِ روز ملی سینما و برگزاری آن به این شکل چه‌قدر می تواند در راستای تحقق این هدف باشد؟

اصولاً از نظر من سینما؛ یعنی وفاق. سینما یعنی وفق دادن افراد با سلایق مختلف با یک‌دیگر. وقتی شما اثری را با حضور هنرمندان برجسته می‌سازید که به خانه‌های مردم می‌رود، خودش در حال ایجادِ وفاق است. اتفاقاً اصل وفاق از همین‌جا ایجاد می‌شود. همه تلاش بر این است که ان‌شالله بتوانیم وفاق را به حداکثر برسانیم. حضور من هم در این‌جا نمادی از دولت است که نشان دهیم واقعاً علاقه‌مند هستیم که هنرمندان را به‌عنوان ذخایر ارزشمند جامعه معرفی کنیم. دولتمردان بدون راهبرد هنر نمی‌توانند جای خود را محکم کنند این هنر و هنرمند است که با جامعه کریمانه برخورد می‌کند و البته کلان دولت وظیفه دارد آن چه را که شایسته هنرمندان است به آن‌ها ارائه دهد، چون سینما فقط برای سینما نیست.

در این مدت و نکته‌ای که با تغییر دولت بسیار مطرح شد و اتفاقا هم پیرو  بحث وفاق بود مسئله رسیدگی به پرونده باز قضایی هنرمندان و رفع ممنوع‌الفعالیتی بازیگران بود، تدبیر و برنامه‌ای که برای حل مشکل این هنرمندان در نظر گرفته شده‌است چیست؟

من در جریانم که وزیر محترم پیگیر موضوعات هستند.

چند روز پیش آقای صدرعاملی گفت:« اولین شرطی که با آقای صالحی داشتیم، رسیدگی به پرونده این هنرمندان بود.»

بله، من هم می‌دانم که ایشان مشغول پیگیری هستند. آقای صالحی خودشان از جنس هنرند و سال‌ها در این زمینه فعالیت کرده‌اند. ایشان فردی هستند که نگاهشان حل مسئله است.

سخنگوی دولت: آقای صالحی پیگر رسیدگی به مشکل بازیگران ممنوع‌الفعالیت هستند

همیشه در همه جای دنیا بحث حمایت مالی و فکری دولت از سینما وجود داشته و دارد، اما همراه با حد و مرزهای تعیین شده. به نظر شما حد و مرز استانداردی حاکمیت باید به سینما و هنر ورود پیدا کند کجاست و این‌که حاکمیت چه‌قدر می‌تواند کمک کننده باشد؟

در این که مسئله سینما جزئی از دارایی‌های ملی یک کشور محسوب می‌شود، تردیدی نیست، ولی من ترجیح می‌دهم درباره این‌که حد و مرز استاندارد چه‌قدراست، آقای وزیر پاسخ دهند؛ زیرا من نمی‌توانم از جانب ایشان حرفی بزنم، ولی مطمئنم که تمام توان مقدور به کار گرفته خواهد شد و می‌دانم که نگاه ایشان، تقویت سینما است.

از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بنابر اتفاقاتی که رخ داد، جشن خانه سینما برگزار نشد. فکر می‌کنید که بازگشت این جشن می‌تواند همدلی را میان اهالی سینما و همچنین دولت و مردم را با سینما افزایش دهد و آیا می‌تواند تاثیرگذار باشد؟

من بسیار خوش‌بینم و معتقدم که دل آدم‌ها مهر را دریافت می‌کند. ما آدم‌ها می‌فهمیم که چه کسی در کجا سعی می‌کند که مسئله را حل کند. افراد هنرمند که بسیار لطیف‌تر و حساس‌تر هستند و یقیناً بیشتر و بهتر موضوع را دریافت می‌کنند. من خوش‌بینم و معتقدم که ان‌شالله اوضاع بهتر خواهد شد.

جشن خانه سینما معمولاً وقتی برگزار می‌شد مختص ۳۲ صنف و افراد خاص بود، امروز کمی عمومی‌تر و عام‌تر شده‌است، چه تاثیری دارد؟

هنرمندان سرمایه‌های مردم هستند و مردم دوست دارند بتوانند آن‌ها را ببینند و این خیلی اتفاق مثبتی است. من هم از هنرمندانی که برای کشور زحمت می‌کشند، بسیار تشکر می‌کنم. امیدوارم که آن‌چه شایسته آن‌ها است به آن‌ها تعلق گیرد.

شما خودتان برنامه‌ای برای شرکت در این رویدادها داشتید و یا تابه‌حال به‌جز این مراسم در رویداد دیگری شرکت داشته‌اید؟

من به جهت این‌که جنس خودم را اجتماعی می‌دانم و معتقدم که اگر من درست نشنوم نمی‌توانم درست منتقل کنم، چه از دولت به مردم و چه ازمردم به دولت؛ لذا تلاشم بر این است که تا حد امکان با دعوت رسمی یا بدون دعوت رسمی در این مراسم شرکت کنم. اگر خبردار شوم معمولاً حضور پیدا می‌کنم.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب