10:33 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 نامه ای به شهید حاج مهدی زین الدین

مشکل امروز جامعه ما حاکمیت جماعتی است که بر خوان پرتنعم خون شما نشسته و می چرند و می برند و اگر کسی هم معترض آنان شود با سیل فحاشی و اهانت و تهدید آنان مواجه شده که نام آن را " اقدام انقلابی ! " می گذارند در حالی که شما شهیدان عزیز چنین رفتارهایی را حتی با اسرای بعثی در جبهه های نبرد نیز نمی کردید چه برسد به برادران و خواهران ایرانی که دل در گرو انقلاب و نظام دارند اما ممکن است سلیقه دیگری را برای حفظ انقلاب داشته باشند.

 اخبار عمومی
سلاح ورزی دوباره نامزد اتاق بازرگانی شد
وزیر ارشاد: مدیرانی که از دولت قبل بودند را برکنار کردم
حذف مهر انتخابات از شناسنامه‌ها
عباس عبدی : هزاران میلیارد خرج افزایش جمعیت می‌کنند، اما شکست می‌خورند
واکنش ابطحی به طراحی لباس زنان بیمار در اتاق عمل: این افراط‌ها موجب دین گریزی جامعه می شود/ مسئولیت این فضای تلخ با روحانیون است
واکنش ابطحی به طراحی لباس زنان بیمار در اتاق عمل: این افراط‌ها موجب دین گریزی جامعه می شود/ مسئولیت این فضای تلخ با روحانیون است
چادر اجباری شد؛ برای زنان کارمند در قم
تسنیم: تتلو آزاد خواهد شد/ به تازگی پاسپورت جدید دریافت کرده/ با پاسپورت قدیمی به فرودگاه رفته/ پاسپورتش را به کنسولگری آمریکا تحویل داده
اعتماد: مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی برکنار شد
خاندوزی: سیاست دولت کاهش بار مالیاتی بر کارکنان، کارگران و کسبه است
لایحه تشکیل وزارت بازرگانی برای ۶ ماه مسکوت ماند
زیبا کلام : مازوت بر ۲ نوع است؛ مازوت روحانی و مازوت دولت خدمتگزار
بازرسی ویژه رئیس‌جمهور: هم فساد واردات چای را کشف کردیم هم مدیران متخلف را تا بالاترین سطوح برکنار کردیم
امام جمعه اردبیل وزرای رئیسی و نمایندگان مجلس را نفرین کرد
رئیس‌ جمهور کوبا یکشنبه به تهران می‌آید
محمد سرافراز : هیچ اعتراف تلویزیونی از صداوسیما در دوره من پخش نشد/ اتهام نفوذ به من نمی‌چسبید
دادستان همدان ‌: استفاده از عناوین علمی غیرواقعی همچون "دکتر و مهندس" جرم است
عبدالرضا داوری : احمدی نژاد دچار توهم فروپاشی نظام است
عبدالرضا داوری : احمدی نژاد دچار توهم فروپاشی نظام است
رحیم‌پور ازغدی درباره صداوسیما: می‌روید سراغ کسانی که زباله هستند / طرف قمارباز است، ۶ بار طلاق گرفته، با ۱۰ نفر رابطه دارد و ...
فارس : ترور شهید فخری زاده حدود ۳ دقیقه طول کشید / هیچ عامل انسانی در محل ترور حضور نداشت
واکنش سایت نزدیک به بیت امام خمینی به خاطره پسر آیت الله مصباح درباره جبهه نرفتن او
امام جمعه شیراز: در دین ما، پزشک محرم نیست
رییس جمهور هفته آینده لایحه بودجه را به مجلس می‌برد
محسن رضایی : اسرائیل جنگ را از سر بگیرد انتقام سختی در انتظارش خواهد بود
علم الهدی : آمریکا سال‌هاست در اطراف کشور ما مثل سگ پارس می‌کند
سید احمد خاتمی : دشمنان برای انتخابات برنامه دارند/ توطئه دشمنان این است که ۱۱ اسفند را به رفراندوم علیه نظامی اسلامی مبدل کنند
آیت الله شبیری زنجانی : واژه «پیامبر اسلام» ابداع مخالفان اسلام است
تیکه مجری تلویزیون به حضور حجاب بانان در مترو: نوبت آقازاده‌ها که می‌شه صدا ازتون در نمیاد؟
هشدار یک روزنامه به وزیر کشور: نباید خلاف کاری که انجام دادید با مردم سخن می‌گفتید، این یک تذکر نیست زنهار است
تجویز حمله اتمی اسرائیل به ایران از سوی نویسنده صهیونیست آمریکایی
باهنر : بالا رفتن «نرخ مشارکت» مهمتر از «نوع انتخاب» است
نایب رئیس مجلس : شورای نگهبان مصوبه افزایش سن بازنشستگی را رد می‌کند
وزیر ارشاد: می‌خواهند القا کنند فقط فیلم‌های طنز فروش می‌رود
نتانیاهو به قطر : اسرائیل رهبران حماس را در این کشور ترور نخواهد کرد
اعلام جرم دادستانی علیه روزنامه اعتماد / دادستانی : سند محرمانه بود
مجید مجیدی: سینمای ایران در خطر سقوط قرار دارد
معاون میراث فرهنگی: الواح هخامنشی را به ایران آوردیم اما جا نداریم در معرض دید مردم قرار دهیم
وزیر کشور : امر به معروف و نهی از منکر لسانی نیازی به مجوز خاص ندارد / از آمرین به معروف و ناهیان از منکر حمایت می‌کنیم
همسر رئیسی : امروز برخی از زنان در خانه، برخی در اداره و سازمان و برخی در بازار حبس هستند
 گفتــگو
فاضل میبدی: مقصر اصلی خود شورای نگهبان است که نگذاشت مجلسی باتجربه‌تر شکل بگیرد
رهامی: انجمن حجتیه در حال انتقام گرفتن است /روحانی نگران است آینده کشور به خطر بیفتد
بخش دوم گفت‌و‌گو با مهدی کلهر مشاور احمدی‌نژاد ....
محمود احمدی‌نژاد از زبان مهدی کلهر/ که بود و از کجا آمد؟ ( قسمت اول)
الویری: در مورد صلاحیت پزشکیان و علی مطهری نظرسنجی شود / مسعود رجوی هم تایید صلاحیت شد ولی رأی نیاورد
رجایی: حاکمیت به دولت بر سر ردصلاحیت ها تذکر بدهد /سکوت رئیسی شایسته نبود
ظریف: ورود ایران و حزب الله به جنگ آرزوی اسرائیل است
محمد صدر: تندروها می خواستند بگویند حمله حماس کار ایران بوده /با آملی لاریجانی اختلاف نظر دارم
حقیقت پور: با چمدان پول، شناسنامه می خرند و رأی جابجا می کنند /قانون جدید انتخابات شورای نگهبان را دچار مشکل می کند
منتجب نیا: برجام در دولت روحانی سند خیانت بود اما در دولت رئیسی فرشته نجات شد! /این راه به ناکجاآباد است

کد مطلب 31284           تاریخ ارسال : 1402/07/04                         نسخه چاپی
نامه سرگشاده عباس عبدی به شورای نگهبان : این موارد را نوشتم تا بعدها مورد سوال قرار نگیرم که مگر مرده بودی که سکوت کردی!

عباس عبدی در نامه سرگشاده اش به شورای نگهبان نوشت: اگرچه بعید است که شورای محترم نگهبان، نکات فوق را مورد توجه قرار دهد، ولی در عمل چاره‌ای نیست جز اینکه بنویسیم تا فردا نگویند که گفته نشد یا مثل امروز که درباره وضع بد اقتصاد می‌نویسیم، می‌گویند؛ آیا شما مرده بودید که قبلا اینها را نگفتید؟


عباس عبدی در نامه ای سرگشاده خطاب به اعضای شورای نگهبان که روزنامه اعتماد، آن را منتشر کرده در باره قانون حجاب تذکراتی را مطرح کرد.
 
در بخش هایی از نامه آمده است:
*مصوبه مجلس درباره پوشش زنان برای اظهارنظر به آن شورا ارسال شده است. شاید راحت‌ترین برخورد برای هر منتقد و بالاتر از آن هر براندازی این است که بخواهد این مصوبه تایید و اجرایی شود، بلکه با تداوم و تعمیق سیاست‌های خودبراندازی به هدف‌شان برسند، ولی چه می‌توان گفت که چنین اتفاقی، شکست یک ملت دارای تاریخ و فرهنگ و تمدن ارزشمند است و هیچ نیروی مسوولی به صرف مخالفت یا دشمنی با صاحبان قدرت، خود را مجاز نمی‌داند که از چنین سیاست‌های ویرانگری دفاع نماید، به این امید که فرآیند خودبراندازی را تقویت کند.
 
 
 
 
*حکومت‌ها همیشه درگیر این خطا هستند که مثل افراد دچار آرزوهای بزرگ شوند. شما حتما با گزاره‌های انذاردهنده امام علی‌(ع) درباره آرزوهای بزرگ آشناتر هستید که این آرزوها چگونه فرد را به انجام کارهای ناروا سوق می‌دهد. این خطر برای حکومت‌ها بیشتر است. حتی برای رسیدن به آرزوهای کوچک و متوسط نیز نیازمند عقلانیت هستند، در واقع برای رسیدن به آن آرزوها باید از در عقلانیت وارد شد و نه از پشت‌بام احساسات و زور.
 
*قانون فعلی حجاب یک تبصره از یک ماده قانون جزا است. مبنای آن نیز الزام به پوشش شرعی است. اکنون مجلس آن را از یک لایحه ۹ ماده‌ای، تبدیل به ۷۲ ماده و تصویب کرده‌اند. مهم‌تر اینکه شهامت لازم برای رسیدگی علنی در صحن مجلس را نداشتند.
 
*در این زمینه چند پرسش مطرح است که حتما آن شورای محترم یا جمعی که وظیفه تطبیق قوانین با سیاست‌های کلی نظام را دارد پاسخ خواهند داد.
۱ـ رسیدگی غیرعلنی به این لایحه چه معنایی جز ضعف استدلال و نیز ترس از مردم و افکار عمومی دارد؟ قانون به ویژه قانون جزا برای تنظیم رفتار مردم است، رسیدگی غیرعلنی آن فقط این معنا را دارد که نمی‌توانند مفاد این قانون را در عرصه عمومی به بحث گذاشته و از آن دفاع کنند. همین یک دلیل برای رد کلی آن کافی است.
 
۲ـ وجود چنین مصوبه‌ای باید راه را بر هرگونه توجیهات بعدی مقامات درخصوص تبلیغات علیه نظام مسدود کند، چون روشن است که چنین قوانینی هیچ تناسبی با حداقل ارزش‌های جهانی و عرف مسلمانان جهان ندارد.
 
۳ـ بدون تردید تقلیل پوشش به امری حقوقی و جزایی موجب کاهش اعتبار انتخابی بودن آن می‌شود و این آغاز سقوط چنین ارزشی است و بسیاری از زنان از آن رویگردان خواهند شد، همچنانکه به همین علت شده‌اند.
 
۴ـ محدود کردن این قانون به عرصه عمومی که از روی ناچاری است، شکاف میان رفتار در عرصه عمومی و حوزه خصوصی را چنان گسترش می‌دهد که آن را از پایداری خارج می‌کند و اجازه نمی‌دهد عرصه عمومی بر روال قانون مزبور پیش برود همچنانکه در این سال‌ها پیش نرفته است و مسوولان اکنون به حجاب سال گذشته مرحومه مهسا امینی غبطه می‌خورند.
 
۵ـ هنگامی که الزام به پوشش شرعی از قانون حذف شد و عملی نیست، مبنای قانونگذاری برای پوشش چیست؟ جز عرف اجتماعی نمی‌توان مبنای دیگری داشت و این عرف نیز قطعا مغایر با این قانون است، این را رفتار عمومی مردم و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد.
 
۶ـ حدود اختیارات قانونگذاری مجلس چیست؟ چه کسی به آنان اجازه می‌دهد که برای هر رفتاری قانونگذاری کنند؟ آیا شورای نگهبان در این باره ضابطه‌ای دارد؟ خوب برای غیبت و دروغگویی و نماز نخواندن هم مجازات‌های سنگین تعیین کنند.
 
۷ـ آیا می‌توان قانونی گذاشت که قابلیت اجرا نداشته باشد؟ آیا می‌توان قانونی تصویب کرد که قضات و نیروی ضابط از انجام آن منزجر باشند؟ آیا این تکلیف مالایطاق نیست؟ کافی است از قضات و ضابطان بپرسید که تا چه اندازه این قانون را مطابق با انصاف و وجدان خود و نیز قابل اجرا می‌دانند؟
 
۸ـ خوشبختانه بیشتر آقایان شورای نگهبان، دارای فرزند و حتی نوه‌ و بعضا نیز نتیجه‌های بزرگ هستند! کافی است یک پرسش از این گروه افراد در میان خانواده و دوستان و اقوام انجام دهند که تا چه اندازه با این قانون و قوانین مشابه موافقت دارند؟
 
۹- آیا چنین مصوبه‌ای مطابق با سیاست‌های کلی نظام است؟ اگر تایید شود، حتما چنین برداشتی داشته‌اید. در این صورت نمی‌توان فردای روزگار گفت که قانون بدی نوشتند یا بد اجرا کردند.
 
*شاید از نظر عده‌ای بعید باشد که شورای محترم نگهبان، نکات فوق را مورد توجه قرار دهد، ولی به نظر می‌رسد که این بار ماجرا فرق می‌کند و به احتمال فراوان تصمیمی مبتنی بر خیر عمومی خواهند گرفت.
 
*اگرچه بعید است که شورای محترم نگهبان، نکات فوق را مورد توجه قرار دهد، ولی در عمل چاره‌ای نیست جز اینکه بنویسیم تا فردا نگویند که گفته نشد یا مثل امروز که درباره وضع بد اقتصاد می‌نویسیم، می‌گویند؛ آیا شما مرده بودید که قبلا اینها را نگفتید؟

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب