4:15 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 شهرآشوب کرمانشاه

استان عجیبی داریم با نماینده های عجیب و استاندار عجیبتر و البته شورای شهر عجیب و شهردار عجیب و نجیب ! اگر از نظر جغرافیایی استان چهار فصل هستیم از نظر سیاسی و اجتماعی هم سرزمین ده فصل هستیم ، مثلا در نظر بگیرید روزگاری نه چندان دورسه نماینده با استاندار قبلی ( امیری مقدم ) مخالف بودند و البته پنج نفر موافق و اکنون که استاندار دیگری آمده است آن سه نفر مخالف شده اند سه نفر موافق و آن پنج نفر موافق استاندار قبلی شده اند مخالف استاندار فعلی ! مرغ خاکی از آب می ترسد و مرغابی از خاک .

 اخبار عمومی
فرمانده هوافضای سپاه: وقتی دیپلمات‌های ما را در افغانستان به شهادت رساندند، رهبر انقلاب فرمودند، «جنگ به صلاح ما نیست»
صحرایی وزیر آموزش و پرورش شد
سید حسن خمینی: فضای مجازی واقعیت دنیای ماست؛ ستیز با این واقعیت سر به صخره کوفتن است/ تمام قوانین ممنوعیت ماهواره فراموش شد
نماینده مجلس: پایه لایحه حجاب، «می‌گیریم، می‌بندیم، جریمه می‌کنیم» است/ با این رویکرد، بعید است اتفاق خاصی بیفتد
عضو خبرگان رهبری: راه حل مشکل‌های جهانی ارتباط با امام زمان (عج) است
صدای اعتراض روزنامه اصولگرا هم بلند شد / نباید فکر می‌کردیم «شرارت طالبان» تمام شده
سردار کوثری: دعوای ایران و طالبان، «دعوای خانوادگی» است / «گزینه نظامی» مطرح نیست / قطعا، مسائل با «گفت‌وگو» حل می‌شود
نماینده مجلس: مرغ ۶۰ هزار تومانی به ۱۰۰ هزار تومان رسیده/ هیچکس به فکر بازار نیست/ جلسه غیرعلنی تشکیل شود
نماینده مجلس: لایحه حجاب و عفاف از دولت به مجلس آمده / نمایندگان نقشی در تدوین لایحه نداشتند
عضو فراکسیون زنان مجلس: فراکسیون انقلاب به زنان رای نداد/ باید نگاه جنسیتی را از روی زنان برداریم
اعتماد: پشت‌پرده خداحافظی علی شمخانی از شورای عالی امنیت ملی/ ترس تندورها از احیای برجام
همشهری: دولت، لایحه حجاب را پس بگیرد/ مردم و ماموران، دیگر نمی‌توانند با بی‌حجاب‌ها برخورد کنند
علیرضا عنایتی سفیر ایران در عربستان شد
نماینده مجلس: رای جمع کردن با تبلت و هدیه برای ریاست، در شأن مجلس انقلابی نیست
وزیر کشور: دو کمیته در حال تحقیق درباره ناآرامی‌های پاییز ۱۴۰۱ هستند
تکلیف مجلس به وزارت کشور: انتخابات را به صورت کاملا الکترونیکی برگزار کنید
حسین شریعتمداری: انگار لایحه عفاف و حجاب برای گسترش بی‌حجابی تهیه شده/ آیا راننده نسبت به کشف‌حجاب سرنشینان مسئولیتی ندارد؟
نماینده مجلس: تنها دستگاهی که نرخ ازدواج و تعداد موالید آن افزایش یافته، سپاه پاسداران است
معرفی صحرایی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس
روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان، می‌خواهند ایران را درگیر «جنگ» کنند/ سفارت افغانستان را از آنان «پس بگیرید»
لایحه حجاب قوه قضائیه: هیچ‌کس حق ندارد به‌زنان بی حجاب توهین کند
صادق زیباکلام: شاید نوه و نتیجه‌های ما به شرایط انتخاباتی مثل هند و ژاپن برسند
سند اظهارات احمدی‌نژاد برای تاسیس اتوبان از فرودگاه امام برای ظهور امام زمان!
مهاجرانی: ژاپن اسلامی که نشدیم، لااقل مثل ترکیه باشیم! / چندین هزار شرکت ایرانی در ترکیه فعال هستند!
نماینده مجلس: به دولت چه ربطی دارد که خانه بسازد؟ وعده دولت برای ساخت یک میلیون خانه اشتباه بود
رادان: در بحث حجاب و عفاف، نگاه برخوردی را از "شرعی" به "قانونی" تبدیل می کنیم
عارف: باید تصمیمات بزرگ در عرصه سیاسی گرفته شود و الا باید حسرت انتخابات ترکیه را بخوریم
ارسال پرونده شکایت «حسن روحانی» از «رحیم‌پور ازغدی» به دادگاه ویژه روحانیت
تفهیم اتهام نماینده افشاگر شاسی بلندهای مجلس
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران: می‌توانیم تا ۱۲ مایلی سواحل آمریکا پیش برویم
میرسلیم: شفافیت آرا نمایندگان یک تله است
صدور کیفرخواست ضارب آیت الله سلیمانی/ تایید سلامت روحی متهم در حین ارتکاب جرم
انتقاد شدید روزنامه جوان از «ائمه جمعه»/ برخی، خلاف‌ وحدت و «خلاف‌ دین» سخن می‌گویید/ اگر «امکانات خودرویی» گرفته‌اید، تقصیرکارید
روزنامه سازندگی: «پشت‌پرده» تهدید به محاکمه روحانی
مهاجری به رئیسی: هنوز وقتش نرسیده ۲-۳ برگ از برنامه ۷۰۰۰ صفحه‌ای‌تان را رونمایی کنید؟!
پلمب غرفه انتشارات روزنه در نمایشگاه کتاب
نماینده مجلس: احمدی نژادی ها برای تخریب دولت و مجلس برنامه ریزی می کنند/ افشاگری علیرضا بیگی محصول اینهاست
نامه روحانی به قوه قضائیه درباره سخنان رحیم‌ پور ازغدی
کتایون ریاحی و پانته‌آ بهرام به خاطر نداشتن حجاب ۱.۵ میلیون تومان جریمه شدند
توصیه روزنامه کیهان به «برادران سعودی»!
 گفتــگو
باهنر: قالیباف نیروی اجرایی قدرتمندی است اما مجلس با «از جلو نظام و خبردار» اداره نمی‌شود
ابتکار: دیگر کسی مرا نماینده حاکمیت نمی‌داند/ آقای خاتمی گفتند چادر سر کنی بهتر است
فرزند آیت الله بهجت: امر به معروف ما فقط به چندتا مو محدود شده
علی مطهری: پدرم مخالف حضور روحانیت در پست‌های اجرایی بـود
دولت چه اندازه صلاحیت مداخله در امور خصوصی مردم را دارد؟
رئیس دفتر روحانی:‌ او قصد ورود به انتخابات ندارد/ هرکجا موفقیت باشد می‌گویند کار ماست، هرجا مشکل است، می‌گویند دولت قبل
رئیس دفتر رهبری: غم و غصه مردم، «آقا» را پیر کرده/ فرزندان ایشان، «همگی مستاجرند»
کرباسچی: یقه مخالفان را می‌گیرند که چرا فلان مسایل را گفتید/ مجلس انقلابی چه کارنامه‌ای دارد؟
مجید انصاری: شرط عقل نیست هواپیمای پر از مسافر را به دانشجوی خلبانی بسپاریم
آذری‌جهرمی: آمار درست می‌کنند که ۶۰ درصد مردم به شبکه‌های داخلی آمده‌اند؛ چه‌فایده؟

کد مطلب 30687           تاریخ ارسال : 1401/12/20                         نسخه چاپی
سیدعلی خمینی: این ملت، «صبور ولی معترض» است/ خودمان را تافته جدابافته از مردم ببینیم، «باخته‌ایم»

هر وقت در وجود خودمان احساس کردیم که ما از ملت ایران متدیّن‌تر هستیم، ما از ملت ایران دلسوزتر نسبت به اسلام هستیم، ما از ملت ایران نسبت به احکام اسلامی دلسوزتر هستیم، بدانیم آن لحظه‌ای است که اضمحلال و زوال ما دارد شروع می‌شود.


شفقنا نوشت: حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی طی سخنانی در بیت امام خمینی در نجف اشرف گفت: «هویت ایرانی» امتیازاتی دارد و آن را دست کم نگیریم. جامعه شناسان ویژگی‌های این هویت ایرانی را شماره کرده اند؛ خیلی ملت بزرگی است. تا الآن هر جا این ملت آمده اند، مشکلات را حل کرده اند و تمام درها باز شده است. اگر به ملت مراجعه کردیم، برنده شده ایم و اگر خودمان را تافته جدا بافته دیدیم، باخته ایم؛ کما اینکه گذشتگان باختند. اگر این ملت را ارج و قدر نهادیم و آن طور که هست و شایسته است دیدیم، این ملت جواب خواهد داد و جواب داده است.
 
ظرف محدود ما فقط منحصر به فهم عالم بالا نیست؛ در همین دنیای خودمان هم محدود هستیم. در همین دنیای خودمان و در تحلیل جامعه و اطراف خودمان هم محدود هستیم. تا چهار کلاس درس می‌خوانیم خیال می‌کنیم ما عالم دهر شده ایم و باقی همه بی سواد هستند؛ تا چهار رکعت نماز نمی‌خوانیم خیال می‌کنیم همه ما عابد و مسلمان هستیم و باقی مردم همه بی دین هستند؛ تا اندکی از مظاهر دنیا را کنار می‌زنیم خیال می‌کنیم ما زاهد شده ایم و همه دنیا شهوت ران و مال طلب هستند و به مادیات رفته اند. این از ظرف کوچک ما است و وقتی پر شد آفت دارد.
 
بدتر از او، مرحله تحقیر بقیه است که ببینید من نماز اول وقت را ترک نمی‌کنم، ولی همسایه و دوست من اهل نماز هم نیستند. به ملت عظیم ایران که نگاه می‌کنیم خیال می‌کنیم این مردم بی دین، غربگرا یا شرق گرا شده اند و اسلام دارد ضعیف می‌شود؛ این از ظرف محدود ما است. هر وقت این فکر به سراغ ما آمد که در این ملت بزرگ و فرهنگ غنی به نحوی خدشه کردیم و نگرانی در خودمان راه دادیم، بدانیم که ظرف ما پر شده است و بفهمیم که از حقارت خودمان است؛ و الّا در مواجهه با این ملت و فرهنگ بزرگ چه جای نگرانی است؟!
 
ملتی که از پس هزاران سال، فرهنگ غنی خودش را حفظ کرده، مگر ما حفظ کرده ایم و امثال ما حفظ کرده اند؟! ۱۴۰۰ سال می‌گذرد، چه کسی اسلام را در این سرزمین حفظ کرده است؟ ما اسلام را در این سرزمین حفظ کرده ایم؟! همین ملت بزرگ اسلام را حفظ کرده و همین مردم بزرگ اگر یک وقتی احساس کردند نیازمند هستند عالمان دینی را پرورش بدهند، حوزه‌های علمیه را اداره کرده اند. همین مردم وقتی احساس کردند که باید فرهنگ خودشان را بیمه کنند، جامعه‌ای را پدید آوردند که از دل آن سعدی و حافظ متولد می‌شود.
 
هر وقت در وجود خودمان احساس کردیم که ما از ملت ایران متدیّن‌تر هستیم، ما از ملت ایران دلسوزتر نسبت به اسلام هستیم، ما از ملت ایران نسبت به احکام اسلامی دلسوزتر هستیم، بدانیم آن لحظه‌ای است که اضمحلال و زوال ما دارد شروع می‌شود. این ملت خیلی بزرگ و عظیم است؛ چه جای نگرانی نسبت به دین و فرهنگ وجود دارد؟! برآیند این ملت دین خدا را حفط کرده است. خدمتی که ایرانی‌ها به اسلام و تشیع کرده اند را کس دیگری کرده است؟! همین ملت آمدند و این مسیر را پیش بردند. اگر می‌خواهیم دین خدا تقویت شود راهش این است که به این ملت اتکا و اعتماد کنیم.
 
تمام هنر امام در همین معنا بود. امام از یک شهرستانی بلند شد و درس خواند و یک حکومت ۲۵۰۰ ساله را کنار زد و خودش حکومت جدیدی را تأسیس کرد؛ وقتی نگاه کنید یکی از شخصیت‌های موفق تاریخ است. عامل موفقیت امام، جدای از ایمان به خدا، یک چیز بیشتر نیست و آن هم «اعتماد به مردم» بود؛ که عامل موفقیت ما هم هست. امام تا بن دندان «خوشبین به ملت» بود؛ نه اینکه بگوید ملت بین دین هستند و من باید آن‌ها را با دین کنم؛ ملت ما غربگرا و شرق گرا شده اند و من باید آن‌ها را به راه راست هدایت کنم. هر وقت احساس کردیم ملت دارد تحت تأثیر قرار می‌گیرد، بدانیم ما مقصر و محدود هستیم و داریم بد تحلیل می‌کنیم.
 
برآیند جامعه یعنی جامعه ایران در طول تاریخ متدیّنِ متدیّنِ متدیّن داشته و بی دینِ بی دینِ بی دین هم داشته، اما برآینده این جامعه حافظ فرهنگ و تشیع بوده است. چه کسی هیأت مذهبی را اداره می‌کند؟ همین هیأت مذهبی که بعضی وقت‌ها دوست و دشمن علیه آن‌ها کار می‌کنند. نگاه و اتکاء امام به همین ملت بود. امام می‌گوید من خادم ملت هستم.
 
ولایت فقیه در مقام حقوقی و فقهی هست و منافاتی با خادم بودن فقیه ندارد. یک وقتی در حقوق و شرع اسلامی برای اینکه دست این خادم شما باز باشد، یک جاهایی محدودش نمی‌کنید و به او ولایت می‌دهید؛ این منافاتی ندارد که خادم است. ولی فقیه که ما عرض می‌کنیم، امام می‌فرمودند و در فقه ما هم هست، یک اصطلاح حقوقی است. یک وقت نگویید چرا امام ولایت فقیه را اثبات می‌کند و بعد خودش را خادم می‌داند.
 
نگاه امام به ملت و جامعه راه تعالی ما است؛ همه مشکلات حل می‌شود. دین مردم را می‌خواهید درست کنید، به مردم بگردید و بگذارید این فرهنگ عظیم توده‌های ملت کار خودش را انجام بدهد. بی خودی نیست یک شخصیتی پیشرفت می‌کند و مقبول می‌شود. این ۳۰، ۴۰ سال تخریبی نبود که نسبت به امام صورت نگیرد و توهینی نبود که نسبت به امام نشود. تمام دستگاه‌های تبلیغاتی شرق و غرب و ضد انقلاب، تمام تلاششان را گذاشتند که این چهره نورانی را خدشه دار کنند. یک نفر را پیدا کنید که بگوید ایشان به مردم اتکا نداشت و مردم دوستش نداشتند؛ عین روز روشن است که مردم عاشقش بودند، مردم دوستش داشتند و او مردم را دوست داشت. یک نفر هم سراغ نداریم که انکار کند این فرد در اوج محبوبیت آمد و در اوج محبوبیت رفت.
 
امام خمینی فرمودند ما زبان مردم هستیم؛ مردم ایران چک سفید امضا به ما نداده اند. چرا حرف شما را گوش می‌کنند؟ چون برآیند جامعه ایرانی حرفی که من می‌زنم را مصلحت خودشان می‌دانند، حرف من را گوش می‌کنند و من سرباز، خادم و دنبال کار این‌ها هستم و این را می‌فهمند. من بارها عرض کرده ام، مسئولین جمهوری اسلامی اگر یک قدم برای مردم بردارند مردم صد قدم سمت آن‌ها بر خواهند داشت. اگر یک لحظه خیال کردیم ما داریم کار می‌کنیم، اما ملت ایران کارهای ما را نمی‌بینند، این همان محدودیت ظرف است؛ ظرف ما پر شده است.
 
فهم برآیند این ملت از اسلام بهتر از ما است که خیال می‌کنیم ۲۰ سال است داریم در حوزه درس می‌خوانیم. مخالفین و کسانی که خارج از کشور صبح تا شب بیانیه می‌دهند، یک حرف حسابی‌تر از اصول اصلی انقلاب ایران ندارند. ما هم هرچه ضربه می‌خوریم به خاطر فاصله گرفتن از همین‌ها است. امام به مردم گفت این خواسته‌های شما است و این ملت از اقصی نقاط کشور برخاستند. این ظلم به مردم است که ما فکر کنیم این‌ها بی دین شده اند و ما برویم دیندارشان کنیم؛ این‌ها بی فرهنگ شده اند و ما باید برویم بافرهنگشان کنیم.
 
جنگی که پیش آمد را چه کسی اداره کرد؟ این ملت چقدر صبور است؟ در این انقلاب چقدر اشتباه و بی تجربگی شده و چقدر همه صبح به صبح فسادهای اقتصادی شنیده اند؟ یک بار شد که قاطبه ملت کاری که باید انجام بدهند را انجام ندادند؟! در بزنگاه‌ها و آن وقتی که همه ناامید بودند، آن وقتی که همه دست به دعا بودند، شد این ملت یک گام به عقب بگذارد؟! در جنگ وقتی شرق و غرب به شما حمله کردند، آن وقتی که هیچ امیدی نبود، شد این ملت عقب نشینی کند؟! در این تحریم‌های اقتصادی به تعبیر غربی‌ها فلج کننده، هنوز مانده اند که چطور این ملت و دولت فلج نشد.
 
قاطبه ملت ایران از مؤمنین صدر اسلام عمیق‌تر ایمان آوردند. این مؤمنین خالصی که خدا می‌فرماید اصحاب بهشت هستند، به خدا می‌گویند چیزی که وعده دادی را به ما بده. اگر ملت ایران چنین چیزی را از ما بخواهد، شد منحرف، غربگرا، شرق گرا؟! اگر به ما گفت این فسادهای اقتصادی جزو وعده‌های شما بود یا نبود، این که مسئول جمهوری اسلامی با پیکان بیاید و با بنز برود جزو وعده‌ها بود یا نبود، کف روی آب را ول کنید؛ کسی که در غرب نشسته و چیزی می‌گوید، فریب خورده و یا با اشاره و پول ساختارشکنی و آب را گل آلود می‌کند، نباید ذهن خودمان را به این‌ها درگیر کنیم. اتفاقا ظلم وقتی می‌شود که مسئول جمهوری اسلامی بگوید می‌بینید که این‌ها چه شعارهایی می‌دهند و چه فحاشی‌هایی می‌کنند.
 
پای حرف خانواده شهدا، کارگرها و مستضعفان بنشینید. این ملت صبور، ولی معترض است؛ همه معترضیم. ان شاء الله حکومت مهدوی (عج) حکومت کامل است؛ وقتی نقص وجود دارد، اعتراض باید وجود داشته باشد. اگر اعتراض نبود و سکوت مرگبار بود، ما باید می‌ترسیدیم. اگر مسئولین ما هر غلطی می‌کردند مردم فقط نگاه می‌کردند، باید می‌گفتیم یا این ملت مرده و یا این حاکمیت صدام است که صدا از کسی در نمی‌آید. اینکه جامعه ما فریاد می‌زند به خاطر مسلمان بودن است و نمی‌گذارد هر پای کجی گذاشته شود. این را از پیامبر (ص) و هویت اصیل ایرانی خودش یاد گرفته است.
 
«هویت ایرانی» امتیازاتی دارد و آن را دست کم نگیریم. جامعه شناسان ویژگی‌های این هویت ایرانی را شماره کرده اند؛ خیلی ملت بزرگی است. تا الآن هر جا این ملت آمده اند، مشکلات را حل کرده اند و تمام درها باز شده است. اگر به ملت مراجعه کردیم، برنده شده ایم و اگر خودمان را تافته جدا بافته دیدیم، باخته ایم؛ کما اینکه گذشتگان باختند. اگر این ملت را ارج و قدر نهادیم و آن طور که هست و شایسته است دیدیم، این ملت جواب خواهد داد و جواب داده است.
 
حتی کاسبی حلال هم برای مسئول جمهوری اسلامی حرام است. ما مخالف ثروت نیستیم و اتفاقا بار فرهنگی را خیلی از ثروتمندان بر دوش کشیده اند؛ اما اگر خواستی در جمهوری اسلامی مسئولیت پیدا کنی، تو را به خدا فکر جیب نکن؛ برای خدمت و کار بیا. این باید مسأله ما باشد و باید دنبال راهکار برای آن باشیم و نمی‌شود به «عدالت» اتکا کنیم. در هر صورت ما نسبت به ملت خودمان امیدوار و متکی هستیم. این جمهوری اسلامی برخاسته از ملت است، برخاسته از شرق و غرب نبوده، و همین ملت هم حفظش می‌کند. وقتی کار به باریک‌ترین جا برسد، اگر به ملت برگردیم همه چیز حل می‌شود. ذره‌ای نباید ناراحتی و نگرانی از مردم داشته باشیم..
 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب