10:11 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 30682           تاریخ ارسال : 1401/12/20                         نسخه چاپی
سید احمد خاتمی: «چهارشنبه سوری» از اقدامات «نابخردانه» است/ مخالف نوروز نیستیم، اما «نوروز اسلامی»

خطیب نماز جمعه تهران همچنین با اشاره به فرا رسیدن سالروز تاسیس بنیاد شهید و روز شهید در اسفند ماه اظهار کرد: ما مدیون شهدا هستیم. مردم و مسئولان نگاه تکریمی به شهدا و خانواده‌های شهدا دارند و این نگاه باید ادامه پیدا کند. امام فرمودند شهدا نور چشم‌های ما هستند.


خطیب موقت نماز جمعه گفت: متاسفانه در به وقوع پیوستن این واقعیت تلخ یعنی مسموم شدن دانش آموزان هیچ تردیدی نیست ... جرم شایعه افکنان در این رابطه نیز جرم سنگینی است. کسانی که در رسانه‌ها متدینین را متهم به این کار کرده‌اند و شایعه افکنی کرده‌اند جرم سنگینی را انجام داده‌اند ... از قوه قضائیه می‌خواهیم با شایعه افکنان در این زمینه که در فضای مجازی و مکتوب شایعه افکنی می‌کنند با قاطعیت برخورد کند.

 به گزارش ایسنا؛ سید احمد خاتمی ظهر امروز در خطبه اول نماز جمعه تهران با تبریک فرا رسیدن نیمه شعبان اظهار کرد: انصافا مردم در مراسم جشن نیمه شعبان در سراسر کشور سنگ تمام گذاشتند و طبق آنچه که مسئولان اعلام کردند بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مردم به جمکران رفتند.

وی با اشاره به اعتقاد شیعیان به موضوع ظهور و فرج امام زمان (عج) تصریح کرد: این اعتقاد تنها اعتقاد شیعی نیست، بلکه اعتقاد بین‌المللی اسلامی است.

وی در همین ارتباط گفت: روزی می‌رسد که از استکبار و دول استکباری خبری نخواهد بود. آن روز خواهد رسید. روزی خواهد رسید که اسرائیل غاصب روی زمین نخواهد بود.

وی همچنین در خطبه دوم نماز جمعه تهران با گرامیداشت یاد حسن غفوری فرد فعال سیاسی و استاد دانشگاه که روز گذشته بر اثر بیماری فوت کرد، گفت: ایشان از نمازگزاران نماز جمعه بود و مقام معظم رهبری نیز امروز بر پیکر ایشان نماز خواندند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع مسمومیت دانش آموزان اشاره کرد و گفت: حادثه‌ای که این روز‌ها فراگیر و عمومی شده و روز‌های اول فقط در قم بود و اکنون در بسیاری از شهر‌ها فراگیر شده است مسمومیت‌های پیاپی دانش آموزان عزیز و عمدتا دانش آموزان دختر است.

وی با بیان اینکه سران اغتشاش در طول چند ماه اخیر سه برنامه برای آسیب رساندن به نظام داشتند، ادامه داد: برنامه اول آن‌ها آوردن مردم به کف خیابان‌ها بود و آن‌ها در همین چارچوب به نوجوانان و جوانان بازی خورده گفته بودند که اگر یک هفته در خیابان باشند نظام می‌رود، ولی زبان حال شما مردم این بود که «شتر در خواب بیند پنبه دانه، گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه».

خاتمی با بیان اینکه این انقلاب ریشه در دل‌ها دارد و با چهار تا حرکت نابخردانه، این نظام آسیب نمی‌بیند تصریح کرد: دومین برنامه آن‌ها ایجاد جنگ مسلحانه در کشور بود. آن‌ها آذر ماه رسما اعلام جنگ مسلحانه کردند. فراخوان دادند، ولی هیچ کس به فراخوان‌های آن‌ها توجهی نکرد و از همان اول برنامه آن‌ها ناکام ماند.

خاتمی با بیان اینکه سومین برنامه آن‌ها ایذاء دائمی بود، اظهار کرد: در واقع آن‌ها به دنبال اذیت کردن مردم ایران بودند و این مسمومیت‌های پیاپی پی در پی از مصادیق این اذیت و ایذاء است.

وی با بیان اینکه متاسفانه در به وقوع پیوستن این واقعیت تلخ یعنی مسموم شدن دانش آموزان هیچ تردیدی نیست، گفت: دشمنان سه هدف را در این چارچوب دنبال می‌کنند. به دنبال این هستند که امنیت را از بین ببرند. همانطور که می‌دانید احساس امنیت از خود امنیت مهمتر است. آن‌ها می‌خواهند پدر و مادران و دانش آموزان را نگران کنند. در آن‌ها دلشوره ایجاد کنند و این نگرانی و دلشوره را به صورت فراگیر ایجاد کنند. هدف دیگر در این زمینه توقف رشد علمی و تحصیل فرزندان ایران است؛ برخی جا‌ها گفته‌اند که دانش آموزان به مدرسه نروند، ولی این همان چیزی است که دشمنان می‌خواهند.

وی ادامه داد: عاملان و مسببان این اقدامات اتهاماتی به نظام و متدینین در این زمینه وارد کرده‌اند. این از اتهام‌های ۱۰۰ درصد دروغ است. اتهاماتی که در این زمینه مطرح می‌کنند یک دروغ بزرگ است که توسط تعدادی از رسانه‌ها مطرح می‌شود. این دروغی است که نگرفته و نخواهد گرفت.

خاتمی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در روز درختکاری فرمودند که کسانی که دست به این کار‌ها می‌زنند چه عاملین و چه مسببین باید با اشد مجازات با آن‌ها برخورد شود و حکم آن‌ها اجرا شود، گفت: ایشان همچنین تاکید کردند که در این رابطه عفوی در کار نخواهد بود. آنچه که مقام معظم رهبری در این زمینه مطرح کردند مبنای فقهی دارد. کسانی که اینگونه اقدامات را انجام می‌دهند در حقیقت افساد فی الارض کردند و حکم مفسد فی الارض طبق قانون اعدام است.

خاتمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در این زمینه تصریح کرد: جرم شایعه افکنان در این رابطه نیز جرم سنگینی است. کسانی که در رسانه‌ها متدینین را متهم به این کار کرده‌اند و شایعه افکنی کرده‌اند جرم سنگینی را انجام داده‌اند و رئیس قوه قضائیه نیز در این ارتباط صحبت کردند. ما از رئیس قوه قضائیه که زمینه ساز عفو مناسب متهمین در حوادث چند ماه اخیر بودند. کسانی که فریب خورده بودند از ایشان بخاطر این کار تشکر می‌کنیم، ولی از قوه قضائیه می‌خواهیم با شایعه افکنان در این زمینه که در فضای مجازی و مکتوب شایعه افکنی می‌کنند با قاطعیت برخورد کند.

خاتمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به در پیش بودن نوروز و چهارشنبه سوری تصریح کرد: ما با شادی مردم نه تنها مخالف نیستیم، بلکه نظام اسلامی در پی ایجاد شادی مناسب برای همه مردم است. ما با نوروز مخالف نیستیم و نخواهیم بود. منتها نوروز اسلامی، نوروزی که با مقلب القلوب و الابصار همراه باشد. سنت‌های خوب نوروزی مثل تمیز کردن خانه، شهر، صله رحم، کینه زدایی از دل و ... را پاس می‌داریم منتها به همه به خصوص جوانان می‌گوییم که دنبال شادی بخردانه باشند. شادی که عقل بگوید بارک الله، چهارشنبه سوری که می‌توان آن را چهارشنبه سوزی نیز نامید از اقدامات نابخردانه است و می‌بینید که هنوز چهارشنبه سوری نیامده، ولی تعدادی از نوجوانان و جوانان بخاطر حوادث ناشی از این موضوع آسیب دیده‌اند.

خطیب نماز جمعه تهران همچنین با اشاره به فرا رسیدن سالروز تاسیس بنیاد شهید و روز شهید در اسفند ماه اظهار کرد: ما مدیون شهدا هستیم. مردم و مسئولان نگاه تکریمی به شهدا و خانواده‌های شهدا دارند و این نگاه باید ادامه پیدا کند. امام فرمودند شهدا نور چشم‌های ما هستند.

وی تاکید کرد: از بازماندگان شهدا نیز می‌خواهیم حریم پدر‌های خود را آنچنان که تا الان نگهداشته‌اند نگهدارند و رفتارشان فاخر باشد و آن‌ها باید بدانند پدرشان ناظر رفتارهایشان هستند.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب