0:40 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 قطار سیاست ، خالی از جوانان

هنوز پدرخوانده ها دست از سر اصلاحات بر نمی دارند و اگر جوانان را نیز بخواهیم صرفا برای استفاده ابزاری برای روزهای انتخابات است ، برای پوستر چسباندن و شعار دادن و چوپی کشیدن مقابل ستادهای تبلیغاتی کاندیدای ریاست جمهوری یا شرکت در تجمعات اعتراضی و کتک خوردن از دست لباس شخصی های بیسیم بدست و بازداشت شدن و پرونده دار و ستاره دار وتعلیق شدن و جواب دهی به کمیته های انضباطی در دانشگاهها و ..

 اخبار عمومی
قشقاوی: طرح تعلیق CFT در مجلس، تقابل صریح با رهبری است / تکمیلی/ دو فوریت طرح رای نیاورد
عطاالله مهاجرانی: شرم الشیخ جای ایران نبود
تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص
پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم، تصمیم‌گیران هستند
سخنگوی مجمع تشخیص: رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع محول کردند و هیچ توصیه‌ای نداشتند
لاوروف: به ایران تجهیزات نظامی می‌دهیم
حسن روحانی ادعاهای شمخانی درباره هواپیمای اوکراینی را تکذیب کرد
ادعای ترامپ: اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، توافق غزه اتفاق نمی‌افتاد/ توافق غزه با حمله به مراکز هسته‌ای ایران آغاز شده
ضرغامی: این‌روزها با بعضی ها که مسئولیت دارند تماس می‌گیریم، می گویند دیگر موبایل ندارند، یا محل استقرارشان معلوم نیست
ناطق نوری: سکوتی در کار نیست/ تصرف سفارت آمریکا اشتباه بزرگی بود
مشاور رئیس‌جمهور: پزشکیان در حال مذاکره برای رفع فیلتر سایر پلتفرم‌هاست
دعوت ایران به اجلاس «شرم الشیخ» ؛ آیا آمریکا اشتباه خود در کنفرانس مادرید را اصلاح می کند؟
حمله امام جمعه تهران به باهنر: هی راجع به حجاب وِر می‌زند / کی به تو اجازه داده از پایان قانون حجاب خبر بدی؟ / خب بابا این زبانتان را ببندید دیگر!
ترامپ: افتخار می‌کنم که ایران از توافق آتش بس حمایت کرد
عراقچی: طرح صلح ابراهیم خائنانه است و ایران هیچ‌وقت به آن نخواهد پیوست/ نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل باقی مانده‌اند؛
نماینده مجلس: حتما مسائل بزرگتری هست که جلوی قانون حجاب را گرفتند
پروانه سلحشوری: اگر صدای جامعه درباره حجاب شنیده شده بود شاهد ماجرای سال ۱۴۰۱ نبودیم
سردار رادان: خودروهای پلیس باید ضد گلوله شود/ شایسته نیست با سمند به‌درگیری با اشرار برویم
علم الهدی: عده‌ای روی این موضوع کار می‌کنند که بی‌حجابی‌ها و لاابالیگری ها باید آزاد باشد؛ مردم ما با عرفی شدن دین، شاد نمی‌شوند
ذوالنوری: طرح سه‌فوریتی جلوگیری از اجرای CFT در دست بررسی است
عباس عبدی: تصمیم دیرهنگام مجمع تشخیص، به درد گلِ مِنار می‌خورد
معاون اجرایی پزشکیان: امسال به احتمال ۹۰ درصد پلتفرم‌ها رفع فیلتر می‌شوند؛ خیلی زیاد امید داشته باشید
معاون اجرایی پزشکیان: امسال به احتمال ۹۰ درصد پلتفرم‌ها رفع فیلتر می‌شوند؛ خیلی زیاد امید داشته باشید
مسعود فراستی منتقد: حزب توده فرهنگ ایران را رشد داد/ فرهنگ‌ ما به حزب توده مدیون است
فراخوان رادیکال‌ها برای تجمع علیه باهنر در روز پنج‌شنبه
آسمان ایران برای پهپادهای جاسوسی ناامن شد
انتقاد شدید هم میهن از پزشکیان؛ لحن و بیان شما نشان از استیصال دارد
آب پاکی مجلس روی دست مشمولان غائب سربازی
چرا اصول‌گرایان با گربه هم مشکل دارند؟!
حمله نماینده مجلس به وزیر بهداشت به خاطر انتقاد از روسیه: افراد غرب زده در دولت باعث افزایش شدید قیمت کالاهای اساسی شده
مالک تلگرام: ۱۰۰ فرزند دارم و همه در ارثم سهیم‌اند/ یکبار تا نزدیکی مرگ رفتم/ بازداشت در فرانسه....
استیضاح میدری، وزیر کار کلید خورد
نقوی حسینی: اکنون جا و زمان مناظره بین دو جناح نیست که ببینیم مکانیزم ماشه کارِ جلیلی بود یا روحانی/ شرایط فعلی محصول کار همه دولت ها و مجالس است
فرمان رئیس‌جمهور برای شورای‌عالی ورزش؛ انتصاب ۶ چهره کلیدی در بالاترین مرجع سیاست‌گذاری ورزشی
درخواست گروه ۷ از ایران: از هرگونه اقدام تنش‌زا خودداری کنید، فورا وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا شوید
موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT
سرلشکر موسوی: برای درگیری احتمالی آینده، آمادگی فوق‌العاده‌ای داریم
پزشکیان در مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی: تسلیم شدن در وجود ما نیست
عراق: اجازه نمی دهیم اسرائیل دوباره از حریم هوایی ما برای حمله به ایران استفاده کند
محسن هاشمی: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ ایران امروز میان توفان ایستاده و راه نجات در عقلانیت سیاسی و اقتصاد آزاد است
 گفتــگو
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد

کد مطلب 29751           تاریخ ارسال : 1401/05/24                         نسخه چاپی
تاجزاده در دادگاه سكوت كرد

باید دید سرانجام این پرونده چه خواهد شد، آیا سرانجام می‌توان برگزاری دادگاهی علنی مطابق قانون جرم سیاسی را متصور شد یا اینكه همچنان این پرونده با حواشی دنباله‌دار برگزار می‌شود.


روزنامه اعتماد در گزارشی به اولین جلسه دادگاه مصطفی تاج زاده پرداخت و نوشت: روز گذشته (شنبه 23 مرداد 1401) در شرایطی اخبار مرتبط با دادگاه مصطفی تاجزاده در فضای عمومی منتشر می‌شد كه هنوز به صورت رسمی كسی از نحوه برگزاری این دادگاه، محل برگزاری آن شعبه‌ای كه قرار است این دادگاه در آن برگزار شود و... خبری نداشت.

 كرمانی یكی از سه وكیلی كه پرونده تاجزاده را در محافل قضایی دنبال می‌كند، عصر دیروز در جریان گفت‌وگو با خبرنگار اعتماد ضمن اشاره به مبهم بودن كلیت پرونده به این نكته اشاره كرد كه هرچند می‌دانیم قرار است امروز دادگاهی برگزار شود اما جزییات آن هنوز روشن نشده است.

این در حالی است كه طی روزهای قبلی هوشنگ پوربابایی اعلام كرده بود، مصطفی تاجزاده در دادگاه حاضر نخواهد شد.

پوربابایی 3روز قبل اعلام كرد: امروز جهت ملاقات با آقای تاجزاده به زندان اوین مراجعه كردم و در پی درخواست ملاقاتی كه به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تقدیم شده بود با موافقت دادگاه محترم دستور ملاقات صادر و وقت ملاقاتی با موكل تنظیم شد.

پس از هماهنگی‌های لازم، موكل به سالن ملاقات مراجعه كرد‌ و به دلیل اینكه ملاقات در اتاق كابین و به صورت غیرحضوری برگزار می‌شد، این موضوع مورد اعتراض موكل قرار گرفت و به خاطر همین مساله آقای تاجزاده حاضر به انجام ملاقات و ادامه گفت‌وگو نشدند.

این وكیل دادگستری گفت: موكلم اعلام كردند كه حاضر به انجام گفت‌وگو با وكیل خود در چنین شرایطی نیستند و در نتیجه سالن ملاقات را به همین دلیل ترك نمودند و اعلام كردند كه در دادگاه حاضر نخواهند شد و از حق دفاع خودشان (تا این لحظه) صرف‌نظر می‌كنند.

پوربابایی با بیان اینكه دلیل كابینی بودن ملاقات را پیگیری كرده است، گفت: پس از بررسی موضوع، مسوولان محترم زندان اعلام كردند كه بر اساس دستورالعملی كه از طرف زندان یا دادیار ناظر بر زندان به آنها ابلاغ شده، به علت جلوگیری از شیوع كرونا امكان ملاقات حضوری میسر نیست.

وی افزود: آن چیزی كه از درجه اهمیت برخوردار بود این است كه آقای تاجزاده به علت مواضعی كه قبلا اتخاذ كرده بودند و اعتراضی كه به روند ملاقات داشتند، اگرچه ملاقات سال‌های گذشته بدین صورت نبوده و تمام ملاقات‌ها حضوری بوده، حاضر به ادامه ملاقات نبودند، بنابراین وكالتنامه هم تنظیم نشد و صراحتا اعلام كردند از حق دفاع خودشان هم صرف‌نظر و در دادگاه حاضر نمی‌شوند.

بنابراین من تنها موفق شدم در چند دقیقه بدون اینكه موضوعات پرونده مطرح و مباحث حقوقی رد و بدل شود، موكل خود را ملاقات كنم.

با یك چنین گفت‌وگویی، بسیاری به دنبال یافتن پاسخی برای این پرسش بودند كه سرانجام این پرونده چه خواهد شد؟ پرسشی كه تا روز شنبه هنوز پاسخی برای آن پیدا نشده بود.


دادگاه برگزار می‌شود
این فضای مبهم تا ساعات پایانی روز ادامه داشت؛ عصر روز گذشته بود كه خبرنگار اعتماد توانست تماسی را با همسر مصطفی تاجزاده برقرار كند و از چند و چون ماجرا آگاه شود.

فخرالسادات محتشمی‌پور با اشاره به اینكه دادگاه تاجزاده روز گذشته برگزار شده است، گفت: «هرچند دادگاه تشكیل شده، اما مصطفی تاجزاده مایل به حضور در این دادگاه نبوده است و با توجه به شرایطی كه قبلا نیز اعلام كرده بود، حاضر به قرار گرفتن در این دادگاه نبود.»

«اما متاسفانه علی‌رغم اعلام این درخواست روز گذشته، همسرم را به اجبار به دادگاه برده‌اند. البته تاجزاده در دادگاه هیچ صحبتی نكرده است و دفاعی نیز صورت نداده است. در یك چنین شرایطی مسوولان پرونده و دستگاه قضا باید پاسخ دهند آیا یك چنین برخوردهایی، قانونی است یا نه؟»

دقایقی بعد از این گفت‌وگو بود كه همسر تاجزاده با حضور در كلاب‌هاوس گزارشی از این نشست با كاربران فضای مجازی به اشتراك گذاشت.

در همین خصوص علی مجتهدزاده یكی ازفعالان حقوقی كشور بلافاصله پس از انتشار این اخبار با انتشار توئیتی اعلام كرد: «حالا كه خبر برگزاری جلسه دادگاه جناب ‎مصطفی تاجزاده منتشر شده با توجه به حساسیت موضوع برای افكار عمومی و اینكه آقای تاجزاده دارای ‎وكیل هم نبوده كه در خصوص جلسه دادگاه اطلاع‌رسانی كند آقایان در ‎دستگاه قضا بنای اطلاع‌رسانی هم ندارند!!؟»

باید دید سرانجام این پرونده چه خواهد شد، آیا سرانجام می‌توان برگزاری دادگاهی علنی مطابق قانون جرم سیاسی را متصور شد یا اینكه همچنان این پرونده با حواشی دنباله‌دار برگزار می‌شود.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب