5:9 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  خطر ! جاسوسان مشغول کارند

اینبار با نبرد مرصاد گونه ای مواجه بودیم که وسعت تنگنه آن به بزرگی تمام ایران بود ، آنها فقط طی چند روز از نوار باریک مرزی غرب کشور وارد نشده بودند بلکه از سالیان و دهه ها پیش ، از همه سرحدات کشور :از غرب ، شرق ، جنوب و شمال وارد کشور شده بودند ، زمینی ، هوایی ، دریایی در قالب مهاجر افغانی و طلبه پاکستانی و تاجر عراقی و.....

 اخبار عمومی
بازگشت هواپیماهای مسافری به آسمان ایران
روزنامه جمهوری اسلامی : صداوسیما را از افراد کم سواد و مشکوک پاکسازی کنید/ با افرادی که بنام ایدئولوگ نظام، عوامفریبی کردند برخورد شود
سخنگوی دولت : با وجود بی‌اطمینانی به مذاکرات، مسیر مذاکرات را ترک نمی‌کنیم
موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل
حمله حسین شریعتمداری به موافقان مذاکره : هم خائن‌اند هم احمق
پسر نتانیاهو : از ترس جانم اسرائیل را ترک کرده ام
وزرای خارجه مصر و عمان خواستار از سرگیری مذاکرات شدند
نماینده سنای پاکستان: در صورت تعرض به جان آیت‌الله خامنه‌ای هیچ آمریکایی در پاکستان نخواهد ماند
انتقاد پزشکیان از گروسی در گفتگوی تلفنی با مکرون
کیفرخواست قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد
ادعای کاخ سفید: با ایران همچنان در ارتباط هستیم
آیت‌الله نوری همدانی: هرگونه تعرض و تهدید به رهبری و مرجعیت شیعه حکم محارب دارد
گروسی : ایران می تواند در چند ماه دوباره غنی سازی کند / شبکه ان بی سی: مذاکرات ایران و امریکا، به زودی
رئیس ستاد کل: درباره پایبندى دشمن به آتش‌بس، کاملاً تردید داریم / وزیر دفاع عربستان : تسلیت شهادت فرماندهان ؛ برای پایان جنگ تلاش زیادی کردیم
علی لاریجانی: در ابتدای جنگ، دست نظامی ما نسبت به اسرائیل پایین‌تر بود و ما را غافلگیر کرده بودند/ تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
سفیر ایران در سازمان ملل: تسلیم بی‌قید و شرط، مذاکره نیست؛ با آمریکا گفت‌وگو نمی‌کنیم
قالیباف: مصوبه مجلس حساب و کتاب ما با آژانس بین المللی انرژی اتمی بود
حاجی بابایی: در بخش پدافند ضعف داریم/ هر ضربه ای در داخل خوردیم صددرصد از نفوذی ها بود
ترامپ: مذاکره با ایران هفته آینده؛ توافق هسته‌ای "ضروری نیست"
تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی در دستور کار مجلس قرار گرفت
هشدار روحانی: آتش‌بس، پایان تهدید نیست/ باید به سخن مردم گوش سپرد و جبران و بازسازی کرد
جانشین سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید
عراقچی: تا پایان تجاوزات، مذاکره با آمریکا منتفی است
عقب‌نشینی ترامپ از تغییر رژیم در ایران: هرج‌ومرج نمی‌خواهیم / ایرانی‌ها تاجرند، نه جنگ‌طلب
سی‌ان‌ان: ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب نشده‌اند
وزیر خارجه انگلیس: بمباران، برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند
فرانسه: حمله به زندان اوین غیرقابل‌قبول است
زمان برگزاری کنکور روز ۱۶ تیرماه اعلام خواهد شد
واکنش ظریف به اظهارات ترامپ: در باره تغییر رژیم خیالبافی می‌کند ؛ تنها ایرانیان، عظمت ایران را خواهند ساخت
سرلشکر موسوی: تنبیه نتانیاهو را تا بیچارگی‌اش با قدرت ادامه می‌دهیم
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوز آمریکا
واکنش تند ترامپ به احتمال ارسال کلاهک هسته‌ای روسیه به ایران
چین: حمله به ایران اعتبار آمریکا را در جهان خدشه‌دار کرد
بازگشت شمخانی به میدان نبرد: اینک ابتکار در دست ماست؛ شگفتی‌ها ادامه خواهد داشت
سید محمد خاتمی: هدف اصلی این جنگ تحمیلی، نابودی توان ملی و حیات ایران یکپارچه و ایرانیان همبسته است/ اکثریت قاطع مردم همدلانه به میدان آمدند
نتانیاهو: وارد جنگ فرسایشی نخواهیم شد
نامه تند عبدالکریم سروش علیه رضا پهلوی؛ این پیر‌کودک بی‌فرهنگ!
یادداشت رضا کیانیان بازیگر در نکوهش وطن‌ فروشی
هشدار سخنگوی کرملین به اسرائیل درباره هرگونه سوء قصد به رهبر انقلاب/ تغییر نظام ایران غیرممکن است
استاد روابط بین الملل دانشگاه: ورود آمریکا به جنگ با ایران جرقه جنگ جهانی سوم است
 گفتــگو
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است
عباس عبدی: پزشکیان نقطه اصلی وفاق و چارچوبش را باید با رهبری حل کند
جلایی پور: مذاکره با آمریکا اگر «برد-برد» باشد، پیش می‌رود / مگر ایران چلاق است که قطر یا روسیه میانجی شوند؟

کد مطلب 29682           تاریخ ارسال : 1401/05/09                         نسخه چاپی
علم‌الهدی: مردم امام جمعه را به عنوان پدر بپذیرند/ نمی‌خواهیم هیچ‌کس با زور چادر بر سر کند

امام جمعه مشهد: هیچکس به پدر خود توهین و فحاشی نمی کند؛ این حداقل وظیفه مردم در قبال امام جمعه است.


امام جمعه مشهد در خطبه های نماز جمعه این هفته گفت:  با بیان اینکه ما نمی‌خواهیم هیچ‌کس با زور چادر بر سر کند، اظهار کرد: امروزه در میدان فرهنگ ی جهان، زن دو شخصیت دارد که در آینه تمدن غربی، به‌عنوان یک کالای جنسی نمایان می‌شود و در استخدام شهوات مردان است اما در آینه تمدن اسلامی، زن یک فعال اقتصادی، سیاستمدار و فعال اجتماعی است که با حجاب و پوشش خود از دسترس نگاه‌های شهوت‌آلود مردان محفوظ می‌ماند.
 

به گزارش Alamolhoda.com، سید احمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت، پنجم مردادماه سالروز تأسیس نماز جمعه در کشور به فرمان امام راحل بود. در این روز، دو حادثه صورت گرفته که در کنار تأسیس نماز جمعه نشانه‌های روشنی از امداد الهی در نابودی دشمنان خدا و بدخواهان ملت ایران بود. حادثه نخست مربوط به مرگ شاه ملعون بود که با دفن وی، نظام ستم‌شاهی بعد از 2500 سال در خاک دفن شد و این نظام ظالمانه از بین رفت.

 
ایشان افزود: حادثه دوم نیز مربوط به آغاز عملیات افتخارآفرین مرصاد علیه منافقین ناپاک بود که در آن، پس از قطعنامه 598 که صدام را از ادامه تهاجم نظامی به ایران منع می‌کرد، لشکری از منافقان ناپاک تشکیل و به انواع ابزار و ادوات جنگی مجهز شدند تا از محور غربی به کشور حمله کنند اما غافل از این بودند که نقشه زیرکانه فرمانده رشید ارتشی ما، شهید صیاد شیرازی این بود که این‌ها به داخل کشور بیایند و در داخل کشور نابود شوند و با هلی بردی که شهید صیاد برای آن برنامه‌ریزی کرد، بیش از سه هزار منافق به درک واصل شدند و بقیه یا زخمی‌شدند و یا با استعمال سیانور، خود را به جهنم واصل کردند.
 
 
 
 
 
منافقان جریان مزدور و خائن به ملت
 
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی، منافقان را یک جریان خائنانه کم‌نظیر در تاریخ ایران دانست و گفت: منافقین خود را مجاهد خلق ایران می‌نامند اما دو حرکت بزرگ در مبارزه با ملت ایران انجام دادند که تاریخ آن را فراموش نخواهد کرد. یکی از حرکت‌ها، مزدوری برای صدام بود که در آن، منافقان از هیچ جنایتی علیه ملت ایران مضایقه نداشتند و دومی مربوط به کارنامه سیاه آنان پس از عملیات مرصاد بود که همچون یک عنصر آمریکایی به مبارزه علنی با ملت ایران پرداختند.
 
ایشان ادامه داد: منافقان در شرایطی که دیگر توان جنگ نظامی ندارند، با روحیه بزدلانه جنگ را به عرصه فرهنگی و فضای مجازی برده‌اند و در عمل نشان می‌دهند که مجاهدان خلق ایران، دشمنان کینه‌توز این ملت هستند. با این حال، مجاهدت و مردانگی غیورمردان رزمنده ما در مقاطع مختلف تاریخ باعث شده تا در هیچ شرایطی، این عناصر فرصت‌طلب منافق اجازه اجرای برنامه‌های خائنانه خود را پیدا نکنند.
 
امام جمعه مشهد در تشریح فلسفه دیدار ائمه جماعات سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب در پنجم مردادماه گفت: پنجم مرداد، سالروز بنیان‌گذاری نماز پرفضیلت جمعه به‌عنوان یکی از ارزشمندترین رویدادهایی است که فرآورده انقلاب مقدس اسلامی به شمار می‌رود و به همین خاطر، امسال در پنجم مرداد، ائمه جماعات سراسر کشور به محضر امام حی و حاضر مشرف شدند و از رهنمودهای ارزشمند و حکیمانه ایشان استفاده کردند.
 
ایشان ابراز کرد: بعضی از روزنامه‌های مشهدالرضا (ع)، از میان همه جملات رهبر معظم انقلاب به‌طور خاص این جمله را تیتر کردند که در آن، رهبر معظم انقلاب بر رفتار پدرانه ائمه جماعات تأکید داشتند. رفتار پدرانه به این معناست که امام جمعه وابستگی به جریان سیاسی خاص نداشته باشد و در مقام پدر جامعه، کنشگری کند اما ویژگی این فرمایش هم این است که از دو سو ایجاد تکلیف می‌کند؛ یکی برای امام جمعه ایجاد تکلیف می‌کند که پدرانه رفتار کند و یکی برای مردم ایجاد تکلیف کند که امام جمعه را به‌عنوان پدر بپذیرند زیرا حتی ناخلف‌ترین فرزند هم هرگز راضی نیست که به پدر خود فحاشی و اهانت و توهین کند یا افترا ببندد.
 
نمی‌خواهیم هیچ‌کس با زور چادر بر سر کند
 
عضو مجلس خبرگان رهبر تصریح کرد: نکته دیگری که در فرمایشات رهبر معظم انقلاب قابل‌توجه بود، دستور ایشان در مسئله حجاب بود. مقام معظم رهبری فرمودند که در موضوع حجاب، باید جریان تهاجم فرهنگی دشمن برای مردم تبیین شود؛ یعنی همان مطالبی که در جلسات مربوط به واقعه گوهرشاد و خطبه‌های نماز جمعه آن زمان مطرح شد.
 
ایشان تأکید کرد: رهبری فرمودند که کشف حجاب، برنامه نابکارانه غرب وحشی است؛ یعنی همان کشورهایی که در مبارزه تمدن‌ها، در برابر تمدن اسلامی شکست‌خورده و برخلاف اندیشه‌ها و آموزه‌های عزت بخش دین اسلام که زن را یک عنصر قوی، نیرومند و توانا در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، ورزشی و فرهنگی می‌داند و تصویر یک زن توانا در تاریخ انقلاب به تصویر کشیده شده است، غرب از زن فقط تصوری به‌عنوان یک ابزار جنسی دارد.
 
علم‌الهدی با بیان اینکه ما نمی‌خواهیم هیچ‌کس با زور چادر بر سر کند، اظهار کرد: امروزه در میدان فرهنگ ی جهان، زن دو شخصیت دارد که در آینه تمدن غربی، به‌عنوان یک کالای جنسی نمایان می‌شود و در استخدام شهوات مردان است اما در آینه تمدن اسلامی، زن یک فعال اقتصادی، سیاستمدار و فعال اجتماعی است که با حجاب و پوشش خود از دسترس نگاه‌های شهوت‌آلود مردان محفوظ می‌ماند. به همین خاطر است که بحث ما فراتر از اینکه بانوان حجاب بر سر داشته باشند یا نه این است که زنان ما بدانند پیروی از خط اندیشه غربی، مقصدی جز تبدیل‌شدن به یک کالای جنسی در دسترس ندارد و اگر بخواهند به‌عنوان یک استاد دانشگاه یا فرهیخته علمی و اجتماعی در جامعه شناخته شوند، در سایه حفظ حجاب به این مقامات دست پیدا خواهند کرد.
 
ایشان افزود: تا پیش از انقلاب، بسیاری از خانواده‌ها به خاطر فساد رایج در فضاهای فرهنگی، اجتماعی و علمی حاضر نمی‌شدند که زنان و دختران خود را به مدرسه و دانشگاه بفرستند و در نتیجه این، کوت استعداد در وجود زنان و دختران ما دفن می‌شد اما انقلاب اسلامی فضایی را در دانشگاه‌ها و مراکز علمی به وجود آورد که دیگر مفاسد عرصه جولان پیدا نکنند و در نتیجه این، شاهد ظهور بانوان متخصص و اندیشمندی هستیم که از رشته‌های تخصصی پزشکی گرفته تا زمینه‌های مهندسی و فنی، در اوج احترام و شکوفایی هستند.
 
عزای حسینی نباید سکولار باشد
 
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فرارسیدن ایام عزاداری ماه محرم خاطرنشان کرد: توجه به مقصد و هدف حضرت سیدالشهدا (ع) باید در ظاهر و باطن عزاداری‌های حسینی متجلی باشد. این همان زمینه‌ای است که از سکولارشدن مراسمات عزاداری جلوگیری می‌کند. از خداوند متعال می‌خواهیم که در ایام پرفضیلت محرم و صفر، عزاداری‌های ما را مقبول ذات اقدس حضرتش بگرداند و جریان انتقام از جریان اشقیای کربلا را با ظهور امام زمان (عج) به سرانجام احسن و نیکو برساند.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب