8:4 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  اینک توپ در زمین هیات نظارت است

اما از رد صلاحیت کاندیداهایی که هم در عرصه انتخابات قواعد بازی را رعایت نمی کنند و هم بعد از راهیابی به شورای شهر، مردم و شهروندان را بازی می دهند احساس خوشحالی می کنم . خیلی از شورائی های منحله و رد صلاحیت شده در دوره های قبلی انتخابات با ارتکاب بداخلاقی هایی مانند خرید رای مردم محلات حاشیه نشین وارد شورا شدند و این بار هم اگر مجددا به عرصه انتخابات برگردند مجددا آش همان است و کاسه همان

 اخبار عمومی
سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا: لیندزی گراهام، «زاکانیِ سیاست آمریکا»ست
پزشکیان: موقعی که ما سرکار آمدیم وعدۀ سرمایه‌گذاری‌ هزار میلیاردی دادند اما معلوم شد که ما را سرکار گذاشته‌اند
سخنگوی قوه قضاییه: احراز توبه تتلو هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است
حجت الاسلام ابوترابى: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
ایرنا: مذاکرات جدی بود و بر روی برخی مباحث کلی تفاهم شد
آیت‌الله جوادی آملی: حفظ نظام، با حضور مردم امکان‌پذیر است
نماینده مجلس: حدود ۲۸ درصد از افراد بازداشتی در حوادث اخیر، زیر ۲۰ سال دارند
بروجردی: مذاکره با آمریکا برای «اتمام حجت» است / توانمندی موشکی قابل مذاکره نیست
گفتگوی صریح رئیس‌جمهور درباره مذاکرات آمریکا و وقایع دی‌ماه
خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از افکار عجیب رئیس مجلس
ترامپ آماده دیدار با رهبر ایران است/ این دیدار راهی برای حل مشکلات جهان است
استقبال شریعتمداری کیهان از سخنان پزشکیان علیه شکوری راد
عیدی ۱۰ میلیون تومان برای همه کارکنان
محسن امين زاده آزاد شد
روبیو: جهان در آستانه درگیری جدید است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: صداوسیما را نمی بخشم
محسن رضایی: ایران می‌توانست حیفا را با خاک یکسان کند
محسنی اژه‌ای: از دست بعضی خون دل می‌خوریم اما متنبه‎شان می‌کنیم
واکنش حزب اتحاد ملت به بازداشت فعالان سیاسی اصلاح‌طلب: موجب شگفتی و تاسف است
میزان: حکم قطعی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد
هشدار آمریکا به کشتی‌هایش: تا حد امکان از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
ادعای رویترز: آمریکا به یک پهپاد ایرانی حمله کرد
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
 گفتــگو
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم

کد مطلب 29297           تاریخ ارسال : 1401/02/23                         نسخه چاپی
امام جمعه کرج: جراحی اقتصاد، درد و دوران نقاهت دارد، باید تحمل کنیم/یارانه برای سفر خارجی باید متوقف شود

دستگاه قضا با اخلالگران اقتصادی و برهم زدگان نظم اجتماعی که به خیابان می آیند، برخورد کند.


نماینده ولی فقیه دراستان البرز و امام جمعه کرج با تاکید بر عملیاتی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی برای نجات کشور گفت: دولت مردمی سیزدهم با دغدغه رفع مشکلات معیشتی مردم دست به اصلاح اقتصادی زده است.
 
به گزارش ایرنا ، سید محمد مهدی حسینی همدانی در خطبه های نماز جمعه این هفته کرج افزود: برای تحقق این امر باید موانع را برداشت و مهمترین قدم در رفع موانع و مشکلات اقتصادی مردمی کردن یارانه ها است.
وی ادامه داد: تاجایی که دقت و رصد شده این دولت به فکر سیاست بازی نیست ،کار نمایشی ندارد و دغدغه حل مشکلات را دارد و از همین سال های اولیه برخلاف دولت های گذشته  فعالیت های خود را آغاز کرده است.
 
امام جمعه کرج تاکید کرد: البته بیگانگان می خواهند مشکلات حل نشود و در رسانه ها مطالبی را به دروغ نشر می دهند و عده ای هم که وضعیت امروز کشور دست پخت سیاست غرب زده آنان است به جای پاسخگویی، مطالبه گر شده اند و در مسیر دشمن حرکت کرده به طوری که قلم فرسایی و نطق دارند.
 
وی اضافه کرد: این عده آب به آسیاب دشمن می ریزند مگر ما فراموش می کنیم دشمنی ها را حتی  با ژست خدمت دیدیم که چه بلاهایی را برسر مردم آوردند، همین اقتصاد امروز کشوربا تحریم به مردم تحمیل شد.
 
 حسینی همدانی تاکید کرد: مردم باید هوشیار باشند نباید دراین جنگ فریب بخورند، همه مخالف بی عدالتی هستند، چنانچه درجایی خوانده ام دولت روی بلیط هر مسافر به سایرکشورها پنج میلیون تومان یارانه می دهد آیا این بی عدالتی نیست، باید جلوی این ها گرفته شود.
 
وی یاد آورشد: همه باید کمک کنیم دولت و ملت کشور درمسیر عدالت ، پیشرفت قرار گرفته و سرعت بگیرند.
 
امام جمعه کرج با اشاره به موضوع کاپیتولاسیون گفت: چه بلاهایی این کاپیتولاسیون به سر مردم آورد، اصل حاکمیت و استقلال کشور را زیر سوال برد ، اتباع کشور را ازحمایت قضایی محروم می کرد که  امام (ره) کشور را از این موضوع مهم نجات داد.
 
حسینی همدانی افزود: امروز برای وابسته کردن ملت با تحریم و جنگ شناختی وارد عرصه شده اند اما آمریکا و مزدوران خارجی بدانند که از مردم بصیر و هوشمند ایران اسلامی سیلی محکم تری خواهند خورد.
 
وی بیان داشت: تلاش دولت آن است که دست دزدان از بیت المال  قطع شود  و خدمات مستقیم به مردم داده شود که آینده نگری چنین اقتضایی نیز دارد.
 
امام جمعه کرج تاکید کرد: با توجه به شرایط جهانی و منطقه ای باید عرصه اقتصادی با تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی مصون سازی شود که این مهم همراهی مردم را نیز می خواهد و از فعالیت افرادی که بی ربط حرکت هایی را دارند باید جلوگیری کرد.
 
نماینده ولی فقیه دراستان البرز درادامه گفت: یکی از بحث های داغ روز اصلاح یا مردمی کردن یارانه ها است که دراین فضا شیطان دست به کار شده و بازار دین فروشان را رونق داده بطوریکه عده ای از راه تفریط و افراط امنیت روانی جامعه را برهم می زنند.
 
وی اضافه کرد:دراین روزها تحلیل گران و کارشناسان نظر و آمار می دهند بنابراین همه باید توجه کنیم اما این نکته را تذکر می دهیم و آن این است که نباید فراموش کرد که قسمت زیادی از مشکلات درنتیجه سوء مدیریت ها و بی تدبیرهای دولت های قبل است که باید اصلاح صورت گیرد تا مسیر هموار شود.
 
 حسینی همدانی گفت: جای تقدیردارد رییس جمهور صادقانه بدون اینکه اظهار بی اطلاعی کند و خود را به بی خبری بزند مطالب مورد نیاز را با مردم درمیان می گذارد چراکه مردم درسختی به سرمی برند و باید قدردان آنان به خاطر صبوری ها و همراهی هایی که در بهتر شدن اوضاع دارند بود.
 
وی افزود: مردم به خوبی متوجه هستند تلاش ها برای بهترشدن اوضاع است وقتی ناچاربه جراحی شدیم چون جراحی یک مقدار درد و دوران نقاهت دارد باید تحمل کنیم تا از این مرحله عبور کنیم .
 
امام جمعه کرج بیان داشت: البته همه دستگاه ها به همراه مردم وظایف خود را انجام بدهند که دراین بین نقش دستگاه قضا در برخورد با اخلالگران اقتصادی و برهم زدگان نظم اجتماعی که به خیابان می آیند و به اموال عمومی ضربه می زنند محوری است.
 
وی با اشاره سالروز  تاسیس بسیج سازندگی از اقدامات موثر سپاه امام حسن مجتبی(ع) در تشکیل قرارگاه محرومیت و رسیدگی به امور محرومان قدردانی کرد.
 
حسینی همدانی گفت:حضور ۱۰ هزار جهادگر وخدمات رسان در مناطق محروم  و  اجرای طرح های لایروبی ، احداث غسالخانه و مرمت خانه ها از اقدامات موثر دراین زمینه بوده است.
 
وی یادآورشد: تشکیل گروهای جهادی برای خدمات بهتر به محرومان جای قدردانی دارد .
 
امام جمعه کرج با اشاره به مناسبت هفته جمعیت هلال احمر نیز بیان داشت: افراد عضو این نهاد مردمی خالصانه و بی منت فعالیت دارند و دربرخی از موارد از سرمایه خود می گذرند که زحمات این افراد نیز جای تقدیر دارد.
 
روزارتباطات و روابط عمومی ، سفر  امیر قطربه تهران  ، سرکوب تروریست ها در شمال غرب کشور توسط نیروهای مسلح از جمله سپاه از دیگر موضوعاتی  بود که نماینده ولی فقیه دراستان البرز به آنها پرداخت و از تلاش های انجام شده دراین زمینه قدردانی کرد.
 
وی همچنین با اشاره به روز فرهنگ پهلوان، این فرهنگ را منشا تحکیم الفت و خدمات رسانی اجتماعی خواند .
 
نماینده ولی فقیه دراستان البرز و امام جمعه کرج در بخشی از خطبه های این هفته خود با اشاره به مبانی والای سوره مبارکه  والعصر بر نقش موثر زمان و استفاده درست از آن برای خسران نیز تاکید کرد.
 
وی افزود: اگر انسان از زمان درست استفاده نکند دچار خسران می شود و دنیا برای  ساختن زندگی ابدی است  که امروز شاهد هستیم برای رسیدن به پست و مقام چه دروغ هایی که گفته نمی شود .
 
امام جمعه کرج همچنین به سالگرد شهادت حضرت حمزه عموی پیامبر(ص)  و رشادت های آن حضرت اشاره کرد و ادامه داد: با توجه جلالت و عظمت حمزه سید الشهدا خوانده شده ولی نام او از کتب اسلامی معروف حذف شده درحالی که اگر بررسی کنیم این شخصیت بزرگوار بنیانگذار دفاع از ولایت و حریم ولایت است.
 
نماینده ولی فقیه دراستان البرز دوران غیبت را به دلیل نبود امام دوران سختی خواند که وظیفه علما سنگین تر است چراکه مردم نمی توانند مسایل فردی واجتماعی را با امام خود درمیان بگذارند

 


نظرات خوانندگان
رزمنده  در تاریخ  4 /3 / 1401  در ساعت 57 : 11 متن زیر را ارسال کرده است
بابا نان بده گرانی مردم نابود کرده بعد جراحی کن الکی انتظار از مردم نداشته باشید حضرات



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب