4:2 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 28696           تاریخ ارسال : 1400/10/19                         نسخه چاپی
نماینده مجلس: بودجه ۱۴۰۱ با شعارهای رئیس جمهور ناسازگار است

هم کالاهای اساسی و هم کالاهای وارداتی را گران می کنیم. با تجدید دارایی در بانک ها و بورس تورمی نیز در آنها خواهیم داشت که این تورم های چندگانه به دشمن پیام می دهد که تورم تحریمی را بر اینها بیفزاید و شاهد تورم پول داغ باشیم و پول نقدینگی به جریان خواهد افتاد.


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه سال ۱۴۰۱ با شعارهای رئیس جمهور مبنی بر دولت مردمی و قوی و عدالت به شدت ناسازگار است.

به گزارش ایسنا، روح الله ایزدخواه در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۱ بیان کرد: امروز یوم الحساب دولت است و مهمترین تصمیم سالانه مجلس گرفته می شود. امروز مجلس است که مطالبه گر است نه دولت و ما آمده ایم که شعارها و صحبت هایی که رئیس جمهور قبلا اینجا گفتند در این لایحه ارزیابی کنیم. اگر ارزیابی در کار نباشد، با حرف و حدیث نمی شود.

وی با بیان اینکه ۵ ایراد اصلی به کلیات این بودجه دارم، عنوان کرد: منکر تغییرات جزئی خوب آن نیستم. اما لایحه پنج ایراد اصلی دارد که معتقدم ما نمی توانیم در مجلس اصلاح کنیم و باید به دولت برگردد و دولت شاکله بودجه را دوباره بنویسد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اولین ایراد به کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۱، تصریح کرد: بودجه به شدت دلاریزه خواهد شد و دیگر ما نمی توانیم ادعای تقویت پول ملی را داشته باشیم. چگونه است که سال گذشته نرخ محاسبه دلار ۱۱.۵۰۰ بود، اما امسال آقایان در بودجه ۲۳ هزار تومان اعلام کرده اند. آیا این به معنای بالا بردن کف قیمت دلار جامعه است. دولت با چه تدبیر و استدلالی این کار را کرده است؟ نسبت بودجه با دلار بسیار منفعلانه است. ضمنا واردات هم قرار است با BTS محاسبه شود که به معنای این است که شاهد تورم ۵ برابری کالاهای وارداتی خواهیم بود.

 
 
 
 

ایزدخواه خاطرنشان کرد: هم کالاهای اساسی و هم کالاهای وارداتی را گران می کنیم. با تجدید دارایی در بانک ها و بورس تورمی نیز در آنها خواهیم داشت که این تورم های چندگانه به دشمن پیام می دهد که تورم تحریمی را بر اینها بیفزاید و شاهد تورم پول داغ باشیم و پول نقدینگی به جریان خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه قدرت خرید مردم ملاک است، گفت: یارانه نقدی جبران کننده نبوده و نیست. مهم قدرت خرید است و این مبلغ یارانه نقدی که به حساب خانوارها واریز می کنیم دل خوش کنک است و قدرت خرید را جبران نمی کند. یک مفروض نانوشته در بودجه است. ما  در کمیسیون تلفیق سوال کردیم که نرخ دلار در سال آینده قرار است چند باشد؟ که دولت در بودجه جوابی به آن نداده است.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار کرد: ما امروز صحبت از کالاهای اساسی می کنیم. ارز ترجیحی با ارز جهانگیری بسیار متفاوت است و به هفت قلم کالای اساسی این یارانه را می دهیم که اگر آن را حذف کنیم ممکن است اتفاقاتی از جنس قزاقستان بیفتد. آقایان دولت امضا دهند که چه کسی مسئول حذف ارز و تبعات آن خواهد بود؟ هنوز مجلس بودجه را تصویب نکرده برخی آقایان اظهار نظر می کنند.

وی با اشاره به اینکه بودجه عدالت محور نیست، گفت: امروز طبق آمار ۲۵ میلیون نفر زیر خط فقر قرار دارند، آقایان بگویند که از اجرای این بودجه چقدر این تعداد کاهش پیدا می کند و در این رابطه عدد بدهند. اینکه بگویند هر طرحی شما دارید ما خریداریم، بودجه برای همین است. مسئولان سازمان برنامه و بودجه بفرمایند که این بودجه قرار است چند نفر از این خانوارهای زیر خط فقر را نجات دهد؟

وی با بیان اینکه اسمی از اقتصاد مقاومتی در بودجه ۱۴۰۱ نیامده است، گفت: همچنین اسمی از جهش تولید نیامده و عقبه فکری بودجه به شدت می لنگد. این آدرس غلطی که یکی از نسخه نویسان دولت های سابق داد که ما ابر تورم در پیش داریم، همچنان بر این بودجه سایه می اندازد. دولت فقط کسری بودجه خود را دیده است و مسائل تبعیض طبقاتی، قدرت خرید و رکود حاکم بر تولید را ندیده است.

ایزدخواه تصریح کرد: به خاطر ۱۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی داریم بودجه ضد مردمی و تورم زا و بودجه ای که به دلار اعتبار بیشتری از گذشته می دهد، می نویسیم. بعضی از افراد کم اظهاری در درآمدهای دولت می کنند که باید شورای امنیت به آن رسیدگی کند. چرا در وضعیتی که دارد وضعیت فروش نفت خوب می شود برخی از آقایان شبهه انداخته و در مورد درآمدهای دولت کم اظهاری می کنند.

ایزدخواه در پایان گفت: این بودجه با شعارهای رئیس جمهور مبنی بر دولت مردمی و قوی و عدالت به شدت ناسازگار است چرا که با مبانی دولت قبل نوشته شده و این بودجه را بودجه آقای روحانی و نوبخت می دانم و معتقدم به آقای رئیسی کمک کنیم و بودجه را برگشت دهیم تا بودجه آقای رئیسی را دریافت کنیم.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب