11:38 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  خطر ! جاسوسان مشغول کارند

اینبار با نبرد مرصاد گونه ای مواجه بودیم که وسعت تنگنه آن به بزرگی تمام ایران بود ، آنها فقط طی چند روز از نوار باریک مرزی غرب کشور وارد نشده بودند بلکه از سالیان و دهه ها پیش ، از همه سرحدات کشور :از غرب ، شرق ، جنوب و شمال وارد کشور شده بودند ، زمینی ، هوایی ، دریایی در قالب مهاجر افغانی و طلبه پاکستانی و تاجر عراقی و.....

 اخبار عمومی
بازگشت هواپیماهای مسافری به آسمان ایران
روزنامه جمهوری اسلامی : صداوسیما را از افراد کم سواد و مشکوک پاکسازی کنید/ با افرادی که بنام ایدئولوگ نظام، عوامفریبی کردند برخورد شود
سخنگوی دولت : با وجود بی‌اطمینانی به مذاکرات، مسیر مذاکرات را ترک نمی‌کنیم
موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل
حمله حسین شریعتمداری به موافقان مذاکره : هم خائن‌اند هم احمق
پسر نتانیاهو : از ترس جانم اسرائیل را ترک کرده ام
وزرای خارجه مصر و عمان خواستار از سرگیری مذاکرات شدند
نماینده سنای پاکستان: در صورت تعرض به جان آیت‌الله خامنه‌ای هیچ آمریکایی در پاکستان نخواهد ماند
انتقاد پزشکیان از گروسی در گفتگوی تلفنی با مکرون
کیفرخواست قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد
ادعای کاخ سفید: با ایران همچنان در ارتباط هستیم
آیت‌الله نوری همدانی: هرگونه تعرض و تهدید به رهبری و مرجعیت شیعه حکم محارب دارد
گروسی : ایران می تواند در چند ماه دوباره غنی سازی کند / شبکه ان بی سی: مذاکرات ایران و امریکا، به زودی
رئیس ستاد کل: درباره پایبندى دشمن به آتش‌بس، کاملاً تردید داریم / وزیر دفاع عربستان : تسلیت شهادت فرماندهان ؛ برای پایان جنگ تلاش زیادی کردیم
علی لاریجانی: در ابتدای جنگ، دست نظامی ما نسبت به اسرائیل پایین‌تر بود و ما را غافلگیر کرده بودند/ تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
سفیر ایران در سازمان ملل: تسلیم بی‌قید و شرط، مذاکره نیست؛ با آمریکا گفت‌وگو نمی‌کنیم
قالیباف: مصوبه مجلس حساب و کتاب ما با آژانس بین المللی انرژی اتمی بود
حاجی بابایی: در بخش پدافند ضعف داریم/ هر ضربه ای در داخل خوردیم صددرصد از نفوذی ها بود
ترامپ: مذاکره با ایران هفته آینده؛ توافق هسته‌ای "ضروری نیست"
تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی در دستور کار مجلس قرار گرفت
هشدار روحانی: آتش‌بس، پایان تهدید نیست/ باید به سخن مردم گوش سپرد و جبران و بازسازی کرد
جانشین سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید
عراقچی: تا پایان تجاوزات، مذاکره با آمریکا منتفی است
عقب‌نشینی ترامپ از تغییر رژیم در ایران: هرج‌ومرج نمی‌خواهیم / ایرانی‌ها تاجرند، نه جنگ‌طلب
سی‌ان‌ان: ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب نشده‌اند
وزیر خارجه انگلیس: بمباران، برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند
فرانسه: حمله به زندان اوین غیرقابل‌قبول است
زمان برگزاری کنکور روز ۱۶ تیرماه اعلام خواهد شد
واکنش ظریف به اظهارات ترامپ: در باره تغییر رژیم خیالبافی می‌کند ؛ تنها ایرانیان، عظمت ایران را خواهند ساخت
سرلشکر موسوی: تنبیه نتانیاهو را تا بیچارگی‌اش با قدرت ادامه می‌دهیم
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوز آمریکا
واکنش تند ترامپ به احتمال ارسال کلاهک هسته‌ای روسیه به ایران
چین: حمله به ایران اعتبار آمریکا را در جهان خدشه‌دار کرد
بازگشت شمخانی به میدان نبرد: اینک ابتکار در دست ماست؛ شگفتی‌ها ادامه خواهد داشت
سید محمد خاتمی: هدف اصلی این جنگ تحمیلی، نابودی توان ملی و حیات ایران یکپارچه و ایرانیان همبسته است/ اکثریت قاطع مردم همدلانه به میدان آمدند
نتانیاهو: وارد جنگ فرسایشی نخواهیم شد
نامه تند عبدالکریم سروش علیه رضا پهلوی؛ این پیر‌کودک بی‌فرهنگ!
یادداشت رضا کیانیان بازیگر در نکوهش وطن‌ فروشی
هشدار سخنگوی کرملین به اسرائیل درباره هرگونه سوء قصد به رهبر انقلاب/ تغییر نظام ایران غیرممکن است
استاد روابط بین الملل دانشگاه: ورود آمریکا به جنگ با ایران جرقه جنگ جهانی سوم است
 گفتــگو
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است
عباس عبدی: پزشکیان نقطه اصلی وفاق و چارچوبش را باید با رهبری حل کند
جلایی پور: مذاکره با آمریکا اگر «برد-برد» باشد، پیش می‌رود / مگر ایران چلاق است که قطر یا روسیه میانجی شوند؟

کد مطلب 27648           تاریخ ارسال : 1400/05/03                         نسخه چاپی
جهانگیری: از زخم زبان‌ها، ذره‌ای ناراحت نمی‌شویم

همه نسبت به خوزستان و شرایط سختی که مردم در آن گرفتار هستند، نگران هستیم و همه فکر می‌کنیم که باید یک راهکار پیدا کنیم تا این آلام و رنج‌ها را به حداقل برسانیم.


معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه دولت با محدودیت‌های وحشتناکی روبه‌رو است اما توانستیم کشور را اداره کنیم، گفت: از اینکه به ما زخم زبان زده می‌شود ذره‌ای هم ناراحت نمی‌شویم زیرا سابقه ما نشان‌دهنده این است که کارآمد هستیم یا نه؛ کارآمدی در این است که در یک دوره با وجود محدودیت‌ها به گونه‌ای عمل کنیم که کمترین خسارت و بیشترین بازدهی را داشته باشیم.
 
اسحاق جهانگیری در جلسه ستاد مدیریت بحران و شورای کشاورزی استان خوزستان که امروز (۲ مردادماه) برگزار شد، اظهار کرد: در جلسه‌ای که دیشب با حضور نخبگان و عشایر برگزار شد، نخبگان مطالبی بیان کردند. مردم گله‌های زیادی داشتند و همه باید به این مساله توجه کنیم.
 
به گزارش ایسنا، وی افزود: من فکر می‌کنم یکی از مهم‌ترین وظایف مسئولین این است که درک صحیحی از مسائل جامعه، قدرت شنیدن و تصمیم‌گیری صحیح داشته باشند و صرف یدک کشیدن یک عنوان، برای انسان کفایت نمی‌کند. ما در پیشگاه خداوند متعال و در این دنیا مسئول هستیم.
 
معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد و ما ۱۲ دولت و ۱۱ مجلس شورای اسلامی تجربه کرده‌ایم. هشت سال از عمرم را در مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده بودم و فضای نمایندگی را کاملاً درک می‌کنم. قطعاً فصل مشترک این جلسه این است که ببینیم دغدغه خوزستان چیست.
 
وی افزود: همه نسبت به خوزستان و شرایط سختی که مردم در آن گرفتار هستند، نگران هستیم و همه فکر می‌کنیم که باید یک راهکار پیدا کنیم تا این آلام و رنج‌ها را به حداقل برسانیم. مردم خوزستان در گرمای طاقت‌فرسا و شرایط سخت، قطعی و کمی آب، درگیر هستند.
 
جهانگیری با اشاره به بخشی از مشکلات خوزستان، ادامه داد: برای مسائل مختلف آب، فاضلاب، سیلاب‌ها و ریزگردها بحث‌هایی شد. منابع مختلف پیش‌بینی شد که بخشی از آن اجرا شده است و بخش دیگر باید اجرایی شود. لذا فکر می‌کنم که در این بحران‌ها باید قدرت مدیریت خود را نگه داریم و با تسلط کامل بر خود سعی کنیم در جلسات تصمیم‌گیری، به گونه‌ای جلسات را اداره کنیم که اگر دو سال دیگر در رابطه با این تصمیمات صحبت کنیم ببینیم که تصمیمات خوبی گرفته‌ایم. در سال ۹۵ مصوباتی تصویب شد و اکنون نیز از آن مصوبات به عنوان یکی از قوی‌ترین مصوبه‌ها در جهت حل مسائل خوزستان یاد می‌شود.
 
وی عنوان کرد: مجلس و دولت مهم‌ترین نهادهای اداره کشور هستند؛ ما باید ببینیم چه برنامه‌ای اجرا کرده‌ایم. امروز مخالفین در خارج از کشور نیز در رسانه‌های خود بیان می‌کنند که سقف اعتبارات استان خوزستان در بین استان‌های کشور رتبه اول را دارد. در طول هشت سال گذشته ۱۷ درصد سهم اعتبارات آبرسانی به شهرها و روستاها نیز به استان خوزستان اختصاص داده شده است. با این وجود حتی اگر اعتبار بدهیم و برنامه توسعه بنویسیم، توسعه‌ اتفاق افتاده است اما رضایت مردمی را تأمین نکرده است. این مساله یک آسیب‌شناسی جدی می‌خواهد.
 
معاون اول رئیس جمهور افزود: هیچ وقت بررسی نشد که وقتی برنامه توسعه‌ای در دولت و مجلس اجرا شده است، عوارض آن دیده شده یا نه؟ من امروز به عنوان کسی که در مجلس جزو نماینده‌های فعال بودم و در دولت هم کار کرده‌ام، می‌گویم که ما در برنامه‌های توسعه به مسائل برابری و عدالت در جامعه توجه نکرده‌ایم.
 
وی تصریح کرد: آنچه امروز مردم ایران را رنج می‌دهد بیش از اینکه فقر و مسائل دیگر باشد، تبعیض است. باید توجه شود برنامه توسعه که روزانه در مجلس و دولت مقرراتی برای آن تولید می‌شود، چقدر به تبعیض‌ها خاتمه می‌دهد؟
 
جهانگیری در ادامه با تاکید بر لزوم آسیب شناسی برنامه‌های توسعه، گفت: پس از ۴۰ سال ما باید آسیب‌شناسی کنیم و نمی‌توانیم بگوییم که جمهوری اسلامی در این ۴۰ سال کم کار کرده است. خیلی در این سال‌ها کار شده است. امروز پس از ۴۰ سال در بحث آب، برق، زیربناها، صنعت و ... خیلی کار شده است اما وقتی همه کارها را روی همدیگر می‌گذاریم، برون‌دادی که باید رضایت‌مندی شهروندان را داشته باشد، ندارد و می‌بینیم که رضایت‌مندی در چهره‌های مردم نیست که بخشی از آن ممکن است سیاسی باشد.
 
وی افزود: مهم این است که اراده‌ای شکل بگیرد و برنامه‌های توسعه‌ای به گونه‌ای نوشته شوند که به نیازها پاسخ داده شود و جمهوری اسلامی قادر باشد سرفرازانه از عملکرد خود دفاع کند. بنده تا روزی که رئیس جمهور منتخب حکم معاون اول خود را نزده باشد، مثل روز اول در سال ۹۲ هر چه در توان دارم به کار می‌گیرم.
 
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سیل سال ۹۸ در استان خوزستان یادآور شد: دو سال و چهار ماه پیش در اینجا (ستاد مدیریت بحران خوزستان) نشستم و روی این مانیتور عکس سدهایی را می‌دیدم که به صورت لحظه‌ای، خارج شدن آب را نشان می‌دادند. ما در آن جلسه این دغدغه را داشتیم که اگر آب را رها نکنیم، چه بر سر استان خوزستان خواهد آمد؟ اما حالا در خصوص خشکسالی بحث می‌کنیم که مردم خوزستان را رنج می‌دهد و همه مردم می‌خواهند که کمی آب بیشتری رها شود اما از آن طرف باید فکر کرد که اگر آب رها شود چه بر سر مسائل شرب و کشت پاییزه خواهد آمد.
 
جهانگیری بیان کرد: ما می‌توانستیم بدون هیچ دغدغه‌ای این دوره را با رهاسازی آب بیشتر بگذرانیم و همه هم می‌گفتند که چه آب خوبی در آخر این دولت رهاسازی شده است اما واقعاً این با مسئولیت سازگار است؟ هر تصمیمی که اکنون می‌گیریم باید به فکر آینده آن نیز باشیم.
 
وی افزود: شلتوک‌کاری‌ها واقعاً برای این فصل زیاد است اما این جزو مسئولیت‌هایی نیست که کسی بتواند از مرکز جلوی آن را با امر و نهی بگیرد. مردم از زمین و کشاورزی خود بیشترین درآمد را به دست آوردند. وظیفه اصلی وزیر جهاد کشاورزی این است که آنقدر با کشاورز گفت‌وگو کند تا مطلوب‌ترین و کم‌آب‌ترین کشت را در هر منطقه و متناسب با آن تعیین کند. راهکار، امر و نهی نیست.
 
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تامین آب شرب اولویت اصلی است، گفت: در هیچ مقطعی آب شرب مردم نباید با کمبود روبه‌رو شود. البته ممکن است که مجبور شویم با تانکر آبرسانی کنیم. اکنون در سطح کشور حدود ۶ تا ۸ هزار روستا را با تانکر آبرسانی می‌کنیم که این شرایط، به دلیل خشکسالی است.
 
وی افزود: در استان خوزستان نیز ۷۰۲ روستا با تانکر آبرسانی می‌شود که هر کدام دلایل خاص خود را دارند. مشکل تعداد زیادی در حال حل شدن است و تعدادی نیز با تانکر آبرسانی می‌شوند. در این راستا بیش از ۱۰۰ تانکر تأمین شد و دولت نیز اعتبار کامل داده است تا تانکرهای خصوصی اجاره شوند.
 
جهانگیری با اشاره به شوری آب آبادان و خرمشهر در تابستان، تصریح کرد: از اکنون باید به فکر زهاب‌هایی باشیم که به کارون وارد می‌شوند. باید به فکر آب شرب خرمشهر و آبادان باشیم. مردم در آنجا هم پس‌زدگی آب شور خلیج فارس را دارند و هم آبی که وارد می‌شود، باعث افزایش شوری آب می‌شود.
 
وی تاکید کرد: مردم مطمئن باشند همه تلاش خود را خواهیم کرد که مساله آب برای کشت پاییزه و از همه مهم‌تر، آب شرب در شهر و روستا به صورت کامل فراهم خواهد شد.
 
معاون اول رئیس جمهور افزود: روز جمعه هفته گذشته به دستور وزیر کشور، تعدادی از معاونین و وزرا به خوزستان سفر کردند و تصمیمات خوبی هم گرفتند و روز یکشنبه در جلسه هیأت دولت تصمیمات مصوب شد. اعتبار یک هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان مصوب کردیم و البته به خسارت‌هایی که وارد شده نیز توجه کردیم. خسارت دامدارانی که دام‌های آن‌ها در اثر خشکسالی تلف شده حتماً جبران خواهد شد به گونه‌ای که در حد جایگزین باشد.
 
به گزارش ایسنا، وی در خصوص پرداخت خسارت کشاورزان گفت: گفته شده که در پی سیل سال ۹۸ نیز برخی از کشاورزان خسارت‌های خود را دریافت نکردند که با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه مقرر شد خسارت کشاورزان با اولویت و سریع پرداخت شود. ۲۳۰ میلیارد تومان برای خسارت ۹۸ در نظر گرفتیم که ۵۰ درصد آن تخصیص یافته است و ۵۰ درصد دیگر را نیز در جلسه‌ای که با دکتر نوبخت دارم، تخصیص خواهیم داد.
 
معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: دولت با محدودیت‌های وحشتناکی روبه‌رو است اما توانستیم کشور را اداره کنیم. از اینکه به ما زخم زبان زده می‌شود ذره‌ای هم ناراحت نمی‌شویم زیرا سابقه ما نشان‌دهنده این است که کارآمد هستیم یا نه؛ کارآمدی در این است که در یک دوره با وجود محدودیت‌ها به گونه‌ای عمل کنیم که کمترین خسارت و بیشترین بازدهی را داشته باشیم.
 
وی گفت: به زودی دولتی تشکیل خواهد شد که در زمان آن، هر سه قوه یک‌دست خواهند بود و نهادهای دیگر نیز حمایت خواهند کرد. ما نیز نظارت خواهیم کرد و حرف خواهیم زد. ما حرف‌ها را می‌شنویم و با نهایت اخلاص هم قبول می‌کنیم و همه می‌دانیم که ضعف داریم.
 
جهانگیری با اشاره به اجرایی شدن طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی در دولت دوازدهم افزود: در خصوص طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری تنها دولتی که به این طرح عمل کرده، همین دولت بوده است. در سال ۷۵ اعلام شد که این طرح اجرایی شود؛ از سال ۷۵ تا ۹۲ سه رئیس جمهور تغییر کردند و در کل ۷۵ هزار هکتار انجام شده بود و امروز فاز اول اجرایی شده است و مطالعات فاز دوم نیز انجام شده است. وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو نیز تقبل کردند که آب را تأمین کنند و در بودجه ۱۴۰۰ نیز اعتباری برای آن در نظر گرفته شده است.
 
وی در خصوص تأمین حق‌آبه زیست محیطی یادآور شد: معلوم شد که حق‌آبه زیست محیطی برای همه کشور به ویژه استان خوزستان جزو حیاتی‌ترین موضوعات است. امروز معلوم شده است که حیات تالاب و حیات همه به تأمین حق‌آبه زیست محیطی وابسته است و حتماً وزارت نیرو باید آن را تأمین کند.
 
معاون اول رئیس جمهور در خصوص وضعیت نخیلات خوزستان گفت: در شادگان، خرمشهر و آبادان آب دریا باعث خشک شدن نخیلات می‌شود. همان‌طور که دیروز مقام معظم رهبری در خصوص استان خوزستان فرمودند، همه پای کار آمدند. بنیادهای حکومتی مانند سپاه، بسیج، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و ... در هر بحرانی جزو نیروهای خط مقدم هستند.
 
جهانگیری در پایان تصریح کرد: دشمنان به ما چنگ و دندان نشان می‌دهند. هر روز می‌خواهند بساطی علیه ما به پا کنند. ما حتی حق اعتراض مردم به دولت را نیز به رسمیت می‌شناسیم. مردم حق دارند انتقاد کنند و ما باید بشنویم و بپذیریم و باید با مردم خود صمیمی باشیم تا اجازه سوءاستفاده دیگران را ندهیم. منابع خوزستان قادر است حتی کشور را با یک برنامه صحیح مدیریت کند. خوزستان همواره قطب مهم کشاورزی، صنعتی، نفتی، پتروشیمی و ... است.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب