4:11 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نه عزل ، نه استعفاء ، نه اظهار تاسف !

می دانم از استانداری مانند حبیبی هم آبی گرم نمی شود که به احترام افکار عمومی معاونش را عزل کند ، استانداری که اواخر پارسال تمام سعی و تلاشش آوردن آدمی خلافکار و مسبوق به سابقه برای معاونت امور اقتصادی استانداری بود و دوماه هم دوام نیاورده و در نهایت با فشار برخی دستگاههای امنیتی و نظارتی برکنار شد، در پیشگاه چنین استانداری آدم هرچه متقلب تر و متخلف تر، مقرب تراست .

 اخبار عمومی
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
انتقاد سردار سابق سپاه از رئیس جمهور: تو بی خود میکنی حجاب را قبول نداری / کسی که منکر حجاب است حکمش اعدامه!
ساترا پيرپسر را توقيف كرد
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 27466           تاریخ ارسال : 1400/04/06                         نسخه چاپی
احمد خاتمی: به هیچ دولتی چک سفید امضا نداده ایم و نخواهیم داد

عضو شورای نگهبان گفت: رئیس جمهور منتخب خود را رئیس جمهور همه بداند چه آنان که به او رای داده اند چه آنان که به او رای نداده اند و حتی کسانی که در انتخابات شرکت نکرده اند چون همه شهروند این کشورند و باید چتر حمایتی ایشان بر سر همه باشد.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از دفتر حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد خاتمی، این عضو مجلس خبرگان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم را قابل قبول می داند و معتقد است ؛« آراء بیش از چهل و هشت درصدی یک موفقیت است و به نحوی می توان آن را ناکام گذاشتن دشمن نامید.»

این عضو شورای نگهبان و امام جمعه موقت تهران در پاسخ به انتقادات از او که تعاریفش از رئیسی را تملق و اغراق می دانند، گفت« بند بند وجودم از تملق بیزار بوده و هست و از آن به خدا پناه می برم و این اتهام را نزد خدا شکایت می برم و آنان را به خدا واگذار می کنم.»

مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید؛

*******

حضور را در انتخابات سیزدهمین ریاست جمهوری چگونه دیدید؟

در همه انتخابات تنها مسئله اول برای نظام حضور گسترده مردم بوده است و در مجموع میانگین حضورها قابل قبول و ستودنی بوده است. اما حضور این بار چند ویژگی منحصر به فرد داشت. ۱- شرایط گوناگونی در کشور بود و کسانی نگران بودند با حضور گرفتار آن شوند. ۲- دستگاه الکترونیکی تشخیص هویت از آغاز تا پایان مدام قطع و وصل می شد بویژه هنگام صبح که حضور متدینین بیشتر است. ۳- هجمه دشمنان مبنی بر آنکه رای ندهید با لحن های مختلف حتی لحن التماس، تا جائیکه آنها انتظار حدود ده یا پانزده درصدی حضور را داشتند می توان گفت که تلاش دشمن برای بازداشتن مردم از حضور در عرصه فضای مجازی به مراتب بیشتر از گذشته بود.

با توجه به این سه نکته باید گفت آراء بیش از چهل و هشت درصدی یک موفقیت است و به نحوی می توان آن را ناکام گذاشتن دشمن نامید.

برخی آن را مقایسه با انتخابات رفراندوم (همه پرسی جمهوری اسلامی) می کنند. نظرتان در رابطه با این مقایسه چیست؟

با آنچه در پاسخ سوال اول گفته شد این مقایسه نادرست است آن وقت نه این دشمنان را داشتیم نه شرائط کودتایی داشتیم نه مشکلات. بر این اساس این قیاس قیاس مع الفارق است.

برخی مشارکت ۴۸/۸ درصدی را در حد پایین ترین میزان در انتخابات ها نامیده اند. نظرتان در این باره چیست؟

اگر شرائط مساوی بود این سخن قابل قبول بود وی باتوجه به شرائط نامساوی که گفته شد این سخن غیر منصفانه است.

شما در سخنرانی در جمع اساتید بسیج دانشگاه گفته ایدکه بعد از انقلاب استقبال فوق العاده مردمی را از نامزدی آقای رئیسی در مورد دیگری سراغ ندارم. این مبالغه نیست؟

آری من از استقبال فوق العاده مردمی از نامزدی گفته ام و این یک حقیقت است که همه کسانی که شرایط قبل از نامزدی ایشان را در جریان هستند تصدیق می کنند. ایشان نمی خواستند در عرصه ریاست جمهوری بیایند و مایل بودند که در همان عرصه قوه قضائیه خدمتگزار باشند لکن استقبال فوق العاده مردمی چه عموم مردم چه نخبگان چه گروه ها او را به این میدان کشاند. من نگفتم حضور بالاترین بود یا رای ایشان بالاترین بود که پاسخ دادند ۶۸-۷۶-۸۴-۹۲ آرا بیشتر بوده است. بر این اساس سخن من از استقبال از نامزدی ایشان بوده است. الان هم بر همان باورم.

احمد خاتمی: به هیچ دولتی چک سفید امضا نداده ایم و نخواهیم داد

برخی این سخن را تملق آمیز و تعریف نجومی  نامیده اند. نظرتان چیست؟

تملق و زیاده گویی در ستایش است ولی به اندازه سخن گفتن تملق نیست من یک واقعیت را گفته ام. و محور حرفم استقبال از نامزدی ایشان بوده نه حضور یا میزان آراء ایشان. من این عنوان تملق را بی انصافی می دانم. امیرمومنان علی ع فرمود: الثناء باکثر من الاستحقاق ملق و التقصیر عن الاستحقاق عی او الحسد. بیش از اندازه ستودن تملق است و کمتر از آنچه حق است ناتوانی یا حسادت است. من این جواب را برای ثبت در تاریخ گفتم تا برخی نگویند تملق بودن را خاتمی با سکوتش تایید کرد. بند بند وجودم از تملق بیزار بوده و هست و از آن به خدا پناه می برم و این اتهام را نزد خدا شکایت می برم و آنان را به خدا واگذار می کنم.

گفته اند نصیحت شود که این تعاریف به کار برده نشود؟

من هم نصحیت می کنم در گفتار اشخاص دقت شود، درست فهم شود تا سر از بی انصافی و خلاف واقع گویی در نیاورد.

برخورد شما با دولت آقای رئیسی چه خواهد بود؟

این سوال را در جلسه رسانه ای دیروز گفتم. نسبت به دولت های پس از انقلاب حامی ناصحیم. حمایت می کنیم چون دولت اسلامی است ناصحیم یعنی خوبی ها و عملکردهای شایسته را می بینیم و تجلیل و تشویق می کنیم و عملکرد های نادرست را مورد نقد سازنده که همان امر به معروف و نهی از منکر است قرار خواهیم داد و به عبارت دیگر ما به هیچ دولتی چک سفید امضا نداده ایم و نخواهیم داد و به باور بنده این نگاه دینی در برخورد با دولت ها است.

به نظر شما برخورد مخالفان رئیسی با دولت ایشان چگونه خواهد بود؟

من پیشگو نیستم ولی به نظر می رسد مخالفان منصف با انصاف برخورد می کنند در ارزیابی هم نقاط قوت را میبینند هم نقاط ضعف را آنگاه قضاوت می کنند کینه توزانه و مغرضانه برخورد نمی کنند. لیکن برخی از کسانی که هنوز دولت آقای رئیسی شروع نشده لباس مخالفت به تن کرده و با کلید واژه مطالبه گری از آغاز، درصدد تخریب دولت ایشان  خواهند بود. اصل مطالبه گری یعنی این طلب که به وعده تان وفا کنید این اصل دینی است و به تعبیر مولی علی ع کلمه حق ولی برخی از اینان مطالبه گری می گویند و تخریب مرادشان است. ولکن یراد بها الباطل که این برخورد غیر اسلامی و ناجوانمردانه است.

برخورد اسلامی در این رابطه چیست؟

آنکه رئیس محترم جمهور منتخب خود را رئیس جمهور همه بداند چه آنان که به او رای داده اند چه آنان که به او رای نداده اند و حتی کسانی که در انتخابات شرکت نکرده اند چون همه شهروند این کشورند و باید چتر حمایتی ایشان بر سر همه باشد. و از طرفی مردم، نخبگان در حد توان خود دولت را کمک کنند تا بتواند گره از مشکلات بگشاید و گرفتاری مردم را برطرف کند و این با حضور فعال ناصحانه است. مدام به به گفتن تایید نیست و تایید تشویق بجا و نقد بجا و سازنده است.

اگر بخواهید در این رابطه یعنی ریاست جمهوری سخنی با رئیس جمهور منتخب بگویید، چیست؟

بنده حرف های گفتنی با ایشان دارم که حضورا می گویم ولی اینک در پاسخ سوال شما یک جمله دارم و آن این است به رئیس جمهور منتخب عرض می کنم یک دور دولت های پیش از خود را ارزیابی نقادانه داشته باشند نقاط قوت آنها را بگیرند و دنبال کنند و نقاط ضعف آنها را یافته و از انها کناره گزینند. این از رمز موفقیت است.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب