1:59 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 روزهای بلاتکلیفی .....

در کشور ما ظاهرا همه بلاتکلیفند از دانش آموز دبستانی گرفته که نمی داند آیا مهرماه آینده کلاسهای مدرسه اش حضوری است یا مجازی ؟ تا آن نماینده مجلس شورای اسلامی که نمی داند هفته آینده درب مجلس باز می شود و جلسه علنی در کارهست یا نه ؟ حتی آن روستایی عزیز و تریاک کار در منطقه ما هم بلاتکلیف است که بالاخره نرخ تریاک بالا می رود یا همچنان در نوسان است ؟! خلاصه از چغال و بقال و وزیر و نماینده و استاندار و حتی رئیس جمهورش همه در بلاتکیفی بسر می برند ، و عجب دردی است این بلاتکلیفی ؟

 اخبار عمومی
علی ربیعی تندروها با مجاهدین خلق و داعش مقایسه کرد
کیهان : «پل ملک فهد» عربستان را با موشک بزنید
«فارس» خطاب به مخالفان مذاکره و مذاکره کنندگان : نباید جای رزمنده و دشمن را اشتباه بگیریم
تشکیل پرونده قضایی برای فیروز کریمی به دلیل حضور در شبکه ماهواره‌ای
اسرائیل به آمریکا هشدار داد: ایران نقشه جدیدی برای کشتن ترامپ دارد
جلیلی: ترامپ بوزینه‌ای است که نام انسان را سرقت کرده و مانند یزید، به زباله‌دان تاریخ خواهد افتاد
پاسخ کنایه‌آمیز آشنا به جلیلی درباره انتقام از ترامپ
امام جمعه اهواز: از هرکسی که موشک و پهپاد دارد می‌خواهیم که ترامپ را ترور کند
واکنش محمد مهاجری به شعارها علیه عراقچی و قالیباف: این فتنه اسرائیلی است
اعتراض وزیر فرهنگ به برخی رفتارها در مراسم تشییع رهبر شهید
حسین شریعتمداری: سر ترامپ را می‌خواهیم!
ادعای ترامپ: ما به تنگه هرمز نیازی نداریم
جزئیات تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد و لغو برنامه وداع
یک مقام مسئول: استقبال رسمی از پیکر مطهر رهبر شهید در نجف با حضور هیأت‌های رسمی دو کشور برگزار می‌شود
هشدار عارف درباره ضعف امنیت سایبری بانک ها: حملات بعدی می‌تواند ده‌ها برابر شدیدتر باشد
قطر: پول‌های بلوکه‌شده ایران برای خریدهای بشردوستانه در نظر گرفته شده است
نامه وزیر کشور اصلاحات به وزیر کشور پزشکیان: تداوم کار شوراها تا انتخابات آینده بدعتی خطرناک است
بقائی: اروپایی‌ها برای شرکت در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب دعوت نشده‌اند
هیات منصفه دادگاه‌ مطبوعات «صادق زیبا کلام» را مجرم دانست
وزیر خارجه اسبق آمریکا: پول زمان شاه را به ایران بازگرداندیم
آیت‌الله علوی بروجردی خطاب به پزشکیان: شخصیت‌های اصلاح‌گر همواره با کارشکنی‌ مواجه‌اند
سخنگوی وزارت امور خارجه: هنوز وارد مرحله مذاکره برای توافق نهایی نشده‌ایم
فعال سیاسی اصلاح‌طلب: پیش‌نویس تفاهم با آمریکا ۲۳ بار در حاکمیت چرخیده است/ پیام رهبری تذکر برای عدم خوش‌باوری بود
تندروها از مشهد به تهران رفتند و محل عزاداری و نماز را به تعطیلی کشاندند/ آنجا تجهیزات مستقر کرده بودند!
عارف: مهمانان خارجی از جمعه برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید وارد ایران می‌شوند
انتقاد "دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری" از بیانیه "برخی خبرگان" درباره مذاکرات
نماینده ولی فقیه در سپاه: کسانی که مذاکره‌کنندگان را افرادی خائن می‌خوانند، برخلاف نگاه رهبر انقلاب عمل می‌کنند
کیفرخواست رضا پهلوی و عوامل اینترنشنال و من‌وتو صادر شد
استاندار خراسان رضوی: محل خاکسپاری رهبر شهید در حرم رضوی هنوز قطعی نشده
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید در تهران
رحیم‌پور ازغدی: تُف بر روزگاری که رهبر ما را شهید کردند و ما از صلح با آمریکا حرف بزنیم
روزنامه جمهوری اسلامی: در مملکت حسینقلی خانی ما مداح و مجری حتی چاقو بر گلوی رئیس جمهور می‌گذارند!
عراقچی: تحریم صادرات نفت و پتروشیمی تعلیق شد/ برخی پول های مسدود شده آزاد شدند / طرح بزرگ بازسازی و توسعه اقتصادی ایران اجرایی شد
معاون ترامپ: بنیان بسیار خوبی برای توافق نهایی با ایران گذاشته شده
پزشکیان: بدون وا دادن وارد مذاکرات شدیم / لبنان را به خاطر ایران کوتاه آمدند / گشایش‌های خوبی ایجاد شده
اعلام تعطیلی تهران در روز تشییع رهبر شهید انقلاب
حسین شریعتمداری: مسئولان نظام برای بازگرداندن استان بحرین به سرزمین اصلی ایران اقدام کنند
افشای نامه محرمانه رهبری در تلویزیون برای نبویان ۱۰ سال زندان دارد
عارف: ان‌شاءالله مذاکرات به نتیجه می‌رسد؛ ما وارد یک فضای جدید می‌شویم/ تنگه هرمز متعلق به ایران است/ به‌سادگی نباید از تنگه عبور کرد
استاد دانشگاه تهران: سپردن مسئولیت از طرف رهبری به منتخبان ملت، به نفع همه و از جمله رهبری است
 گفتــگو
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد

کد مطلب 26816           تاریخ ارسال : 1399/12/24                         نسخه چاپی
ادامه سربازی سرباز سیلی خورده از نماینده مجلس در خشک‌شویی پلیس

یک سرباز هرجایی‌که به او گفته شود خدمت می‌کند، اما وقتی یک نیروی انسانی که بدون درنظر گرفتن جایگاه حقوقی کسی در برابر یک خواست غیرقانونی او اصطلاحاً کوتاه نیامده و با تمام توان قانون را خط به خط اجرا کرده است به خشکشویی پلیس منتقل می‌شود کمی عجیب به‌نظر می‌رسد.


به گزارش ایسنا، روزنامه همدلی نوشت: از روزی که علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس به‌سرباز راهور سیلی زد بیش از یک ماه می‌گذرد، اما حالا خبرها از آن حکایت دارد که این سرباز از یگان عملیات راهور به‌ خشکشویی پلیس راهنمایی و رانندگی منتقل شده است تا باقی‌مانده دوران خدمت خود را آن‌جا سپری کند. اقدامی که به نظر می‌رسد برای جلوگیری از حساسیت‌های بیشتر باشد، اما معلوم نیست که برای این سرباز تنبیه باشد یا تشویق؟

در ترافیک سنگین تهران تردد از خط ویژه یک نعمت است، به‌همین دلیل خیلی‌ها وسوسه می‌شوند شانس خود را امتحان کنند تا بتوانند از این امکان بهره ببرند. اما چنین فرصتی قرار نیست به همه برسد، طوری‌که طبق قانون فقط اتوبوس‌های خط ویژه، خودروهای امدادی و برخی خودروهای دیگر با شرایط خاص مانند خودروهای تشریفات وزارت خارجه و ریاست جمهوری آن‌هم با حضور ماشین پیشروی راهور می‌توانند از خط ویژه استفاده کنند. از این منظر برای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی، معمولاً نیروهای راهور که اکثراً سرباز این مجموعه هستند، ابتدا و انتهای این مسیر عاری از ترافیک می‌ایستند و سعی می‌کنند قانون را اجرا کنند. اما با این وجود کم نبوده افرادی که توانسته‌اند با معرفی خود و استفاده از هویت حقوقی‌شان قانون را دور بزنند و درحالی‌که مردم پشت چراغ‌های قرمز و ترافیک، بنزین 3هزار تومانی می‌سوزانند از کنارشان عبور کنند. شاید علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس شورای اسلامی هم برای عبور از ترافیک خسته کننده تهران بود که تصمیم گرفت شانس خودش را برای عبور بدون دردسر از خط ویژه امتحان کند، اما این‌بار سربازی آن‌جا ایستاده بود که فقط قانون و اجرای آن را می‌شناخت نه قانون‌گذار.

ماجرای نماینده مجلس و سرباز راهور از دست‌به‌دست شدن ویدئویی در فضای مجازی شروع شد که حاکی از این بود که عنابستانی، عضو خانه ملت درپی اصرار برای عبور از خط ویژه و ممانعت سرباز عابد اکبری به‌صورت او سیلی زده است. اقدامی‌که بلافاصله با واکنش مردم و برخی از چهره‌های سیاسی و اجتماعی همراه شد و همه از نهادهای مربوطه خواستند که اصل ماجرا را پیگیری کنند، درهمین رابطه بود که بلافاصله همان روز چهارم بهمن‌ماه سال جاری، سردار حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی با صدور دستوری خواستار حمایت از حقوق سرباز وظیفه راهور و پیگیری موضوع از طریق معاونت حقوقی و بازرسی ناجا شد.

با این وجود اگرچه در روزهای ابتدایی گروهی سعی کردند اصل ماجرا را تکذیب کنند، اما با انتشار فیلم مربوط به‌حادثه از طریق دوربین‌های پلیس در خط ویژه دروازه دولت، محلی که این اتفاق در آن‌جا صورت گرفته بود و البته شهادت شاهدان عینی در آن ویدئوی اول، دیگر امکانی برای تکذیب وجود نداشت. از این روی نماینده خاطی با انتشار یک ویدئو در فضای مجازی از سرباز راهور برای اجرای قانون تشکر و درحالی‌که مدعی بود به‌دلیل توهینی که شنیده دست به این اقدام زده، از مردم عذرخواهی کرد.

اما ماجرا این‌جا تمام نشد، افکار عمومی و البته خود مجموعه نیروی انتظامی مصر بودند که با پیگیری قضایی در محاکم مربوطه از حقوق سرباز راهور و پلیس دفاع کنند. از این روی پرونده‌ای تشکیل شد که گاهی سکوت خبری درباره آن سبب شد تا احساس شود این اتفاق هم مانند ماجرای سیلی خوردن پلیس از نماینده مجلس در فرودگاه مهرآباد که قبل‌تر رخ داده بود، بدون پیگیری بیشتر به فراموشی سپرده شود. اما پلیس به رسانه‌ها گفته که شکایتش پابرجا است. دراین‌باره چند روز قبل سردار سیدکمال ‌هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا در گفت‌وگویی که با خبرگزاری ایسنا داشته درباره آخرین وضعیت پرونده درگیری علی اصغر عنابستانی با سرباز پلیس راهور گفت که: «این موضوع هم اکنون ازطریق مقام قضایی دنبال می‌شود. شکایت ما همچنان پا برجاست و دستگاه قضایی در حال رسیدگی به آن است.»

همچنین سردار حسین ذوالفقاری، معاون انتظامی وزیر کشور هم در گفت‌وگو با ایسنا یادآور شد که «این مسئله بین نیروی انتظامی، مجلس و قوه‌قضائیه است. قرار است موضوع دقیقا بررسی شود و براساس آن‌چه ‌که در صحنه اتفاق افتاده دستگاه قضایی حکم را صادرکند. فرمانده محترم ناجا و مجلس موضوع را پیگیری کردند و بنا شد گزارشی تهیه شود و در نهایت تصمیم‌گیری با سیستم قضایی است.»

در این میان با وجود این‌که به‌گفته پلیس پرونده در محاکم قضایی درحال پیگیری است، حالا یک منبع آگاه به روزنامه همدلی گفته که سرباز اکبری از یگان عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی، جایی که مسئولیت کنترل رفت و آمد روی خطوط ویژه را به‌عهده دارد، جدا شده و به خشکشویی راهور در قرارگاه این سازمان منتقل شده است. مسئله‌ای که به‌نظر می‌رسد کمی عجیب باشد و باید این سوال پرسیده شود که چرا سربازی که قانون را به درستی اجرا کرده حالا باید به خشکشویی منتقل شود؟

البته که یک سرباز هرجایی‌که به او گفته شود خدمت می‌کند، اما وقتی یک نیروی انسانی که بدون درنظر گرفتن جایگاه حقوقی کسی در برابر یک خواست غیرقانونی او اصطلاحاً کوتاه نیامده و با تمام توان قانون را خط به خط اجرا کرده است به خشکشویی پلیس منتقل می‌شود کمی عجیب به‌نظر می‌رسد. طو.ری‌که شاید همین مسئله سبب دلسرد شدن سایر نیروهای کادر و وظیفه راهور در اجرای بدون چون و چرای قانون شود

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب