7:6 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نه عزل ، نه استعفاء ، نه اظهار تاسف !

می دانم از استانداری مانند حبیبی هم آبی گرم نمی شود که به احترام افکار عمومی معاونش را عزل کند ، استانداری که اواخر پارسال تمام سعی و تلاشش آوردن آدمی خلافکار و مسبوق به سابقه برای معاونت امور اقتصادی استانداری بود و دوماه هم دوام نیاورده و در نهایت با فشار برخی دستگاههای امنیتی و نظارتی برکنار شد، در پیشگاه چنین استانداری آدم هرچه متقلب تر و متخلف تر، مقرب تراست .

 اخبار عمومی
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
انتقاد سردار سابق سپاه از رئیس جمهور: تو بی خود میکنی حجاب را قبول نداری / کسی که منکر حجاب است حکمش اعدامه!
ساترا پيرپسر را توقيف كرد
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
شکایت زن باردار کرجی از اسرائیل
واکنش ابطحی به انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی: آدم بگوید و بد باشد بهتر از این است که نگوید و خر باشد!
یوسف پزشکیان به مهرداد بذرپاش: حمله اسرائیل و اسنپ‌بک و ترامپ را تعمدا نادیده می‌گیرید؟
واکنش‌ شمخانی به ویدیوی عروسی دخترش: حرام‌زاده‌ها ! من هنوز زنده‌ام
واکنش دفتر حسن روحانی به پخش فیلم عروسی دختر شمخانی
دختر شهید شادمانی: انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی پروژه موساد است
رسول منتجب نیا: ۸۰ هزار آمر به معروف را چه کسی آموزش داده است؟ / مگر ندیدیم در «گشت ارشاد» چه اتفاقاتی افتاد؟
واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی: او سرش را پایین انداخته بود
عذرخواهی سردار رحیم صفوی از خانواده مرحوم هاشمی رفسنجانی
قانون پیوستن ایران به CFT برای اجرا ابلاغ شد
نون خ فعلاً توقف خورد؛ سعید آقاخانی «اسباب زحمت» را برای رمضان می‌سازد
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 26807           تاریخ ارسال : 1399/12/23                         نسخه چاپی
سردار قاآنی: دیوار دور اسرائیل را خراب خواهیم کرد / دشمن اگر دشمنی نکند دشمن نیست

نیرو‌های مقاومت فلسطین و یمن که با دست خالی موشک می‌سازند و رژیم سعودی را مورد هدف قرار می‌دهند، رهرو مکتب امام و شهدا انقلاب هستند.


فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با بیان اینکه هر روز نظام اسلامی به جلوتر پیش می‌رود، گفت: اسراییل امروز به دور خودش دیوار می‌کشد و مطمئن باشد که ما آن دیوار را هم خراب خواهیم کرد.

به گزارش تسنیم، سردار اسماعیل قاآنی ظهر امروز جمعه 22 اسفند 99 در یادواره شهدای عملیات‌های خیبر و بدر که در مجتمع فرهنگی آیه‌ها در شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بزرگداشت شهدای بدر و خیبر که این مراسم به یادبود آنان برگزار شده فرصتی مغتنم برای احترام و بزرگداشت شهدای والامقامی همچون شهید شوشتری نیز است که در خراسان رضوی در زمینه انقلاب پیشرو بودند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: خانواده شهدا نیز به اندازه خود شهدای انقلاب اسلامی در مسیر پیروزی نظام و انقلاب از جان مایه گذاشته و از همه چیز خود گذشتند.

سردار قاآنی افزود: در واقع خانواده شهدا همچون همسران و مادران شهدا، بار سنگین رسالت شهدا را در زندگی ادامه دادند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران بیان کرد: انقلاب اسلامی ما نقطه شروع و کانون یک تحول بزرگ در منطقه بود، به فرموده رهبر معظم انقلاب این انقلاب استمرار بعثت بود و به همان دلیلی که با پیامبر(ص) برخوردهای تند می‌شد، از روز اول این انقلاب نیز تمام قدرت‌های دنیا با ما مقابله کردند.

سردار قاآنی افزود: اما این انقلاب تا به امروز اداره شد و هر کجا به آن هجمه‌ای وارد می‌کردند امام(ره) از موضع رهبری در جایگاه فرماندهی نیز قرار می‌گرفت، دوره دفاع مقدس اول جنگ تحمیلی بود و امام این‌ جنگ را به دفاع مقدس تبدیل کردند.

وی با اشاره به اینکه در دفاع مقدس تمام ملت برای حفظ نظام بسیج شدند خاطرنشان کرد: در این وضعیت تمام این میدان جنگ را به طور بی‌سابقه‌ای به یک دانشگاه تبدیل کردند، دانشگاهی که هنوز هم هر روز دانشجو می‌پذیرد و بهترین دانشجویان میدان مقاومت را دارد.

سردار قاآنی با بیان اینکه شهدای ما نیز اول دانشجوی این دانشگاه بودند و پس از شهادت حکم استادی گرفتند، افزود: همه شهدای ما هم دانشجوی این دانشگاه بودند وهم استاد، امروز زیر نظر این استادان میلیون‌ها انسان در حال تربیت شدن هستند. این سرمایه بزرگ دفاع مقدس، شهدا، خانواده‌هایشان و مکتب‌شان امروز جزو بهترین مکتب‌هاست‌، هر انسانی که می‌خواهد عزیز باشد، حس می‌کند باید در این مکتب درس بخواند.

وی با بیان اینکه امروز زیر نظر استادان مکتب امام راحل، مقاومت نیرو‌های مقاومت در سراسر جهان با دست خالی در مقابل مستکبران تا دندان مسلح، دیدنی و ستودنی است، تصریح کرد: نیرو‌های مقاومت فلسطین و یمن سرافراز که با دست خالی موشک می‌سازند و رژیم سعودی را مورد هدف قرار می‌دهند، رهرو مکتب امام و شهدا انقلاب هستند.

سردار قاآنی با اشاره به اینکه اگر چه رزمندگان یمنی هیچ رسانه‌ای در اختیار ندارند، اما دنیا را شگفت‌زده کرده‌اند، گفت: این رزمندگان در کمتر از 10 روز 8 عملیات موفقیت آمیز را بر روی مراکز رژیم سعودی انجام دادند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه مستکبران جهان مانند آمریکا و اسرائیل از همیشه ضعیف‌تر شده‌اند، افزود: با اینکه همه امکانات دنیا در اختیار اسرائیل است، اما در حال کشیدن دیواری دور کشورش به عرض یک متر و ارتفاع 6 متر است تا در امان بماند، مطمئن باشند که ما آن دیوار را هم خراب خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه دشمن اگر دشمنی نکند دشمن نیست و آمریکا با ترور سردار عزیز اسلام حاج قاسم سلیمانی، جنایتکار بودن خودش را به جهانیان اثبات کرد، افزود: گفته ایم استخوان‌های آمریکای جنایتکار را می‌شکنیم و صدای شکستن آن به موقع به گوش خواهد رسید.

سردار قاآنی گفت: امروز شاهد هستیم که آمریکا با مشکلات داخلی فراوانی روبه‌رو‌ست و بعد از شهادت سردار سلیمانی نیز شاگردان و مریدان مکتب ایشان اعلام کردند استخوان‌های آمریکا را درهم خواهیم شکست.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب