1:25 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 به دارالکفر ممنوع الورودم !

خطابم به این جماعت نیرنگ باز حاکم بر استانداری است از جناب عمروعاص ( زادالله مکرهم ) تا روباه مکار ( دامت نیرنگهم): براستی اگر در جریان سفر هفته گذشته معاون وزیر کشور به کرمانشاه این دو سه نفر منتقد وضع موجود (حقیر و دبیر اول حزب کارگزاران و دبیر حزب اراده ملت و...) را به جلسات دعوت می کردید زمین به آسمان می آمد ؟ یا سد گاوشان خشک می شد؟ مثلا ما می آمدیم و در آنجا یکی دو انتقاد هم از عملکرد شما و ارباب تان می کردیم ،....

 اخبار عمومی
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
حمله کیهان به منتقدان انتصاب سقاب اصفهانی
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: واکنش به خباثت‌های گروسی نباید محدود به یک هشدار بماند
سکینه سادات پاد: امیدوارم طرح جدید مهریه را مانند قانون حجاب در پستو‌ها جلو نبرند
ادعای رئیس‌جمهور لبنان: به علی لاریجانی «سخنان بسیار تندی» گفتم که او را ناراحت کرد
سخنگوی دولت: با توجه به آسیبی که به فرآیند‌های هسته‌ای ایران وارد شده، امکان غنی‌سازی وجود ندارد
کرباسچی: اصلاحات بدون رابطه با دنیا ممکن نیست
غضنفری: عارف باید به منزل برود و استراحت کند/ حضور او در دولت وجاهت قانونی ندارد
ابطحی: انتظار داشتیم بعد از جنگ خودخواهی‌ها و قلدری‌ها کمتر شود
هرمز شجاعی‌مهر: دیگر دل کسی برای تلویزیون نمی‌سوزد/ فامیل‌بازی صداوسیما را به این روز انداخت
آذری جهرمی: پیرمردهای بی خاصیت دولت، پشت پرده حملات اخیر به سقاب هستند
واکنش علی مطهری به ابراهیم فیاض که گفته بود «مطهری آخوند شاهنشاهی بود» : یک روانکاو نسخه درمان برای او بنویسد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ بعدی با رژیم صهیونیستی جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است
وزیر رفاه در آستانه خروج از کابینه/ دولت پزشکیان به‌دنبال جایگزین میدری است
آذری جهرمی: دولت را پیرمردهای بی‌خاصیت منفعل و ناکارآمد کردند!
فیاض زاهد: خیلی با خودم‌کلنجار رفتم که چیزی نگویم اما شرافتم در گرو بیان حقیقت است
علی اکبر صالحی: رویکرد فعلی سیاست خارجی، خطر انزوای استراتژیک ایران را در پی دارد
علم‌الهدی: تولید محتوا در فضای مجازی نباید آزاد گذاشته شود / آزادی فضای مجازی از آزادی دزدها و قاتلین بدتر است
تولیت آستان امامزاده صالح (ع) تکذیب کرد: سرداب امامزاده پناهگاه نیست
مقام ارشد اسرائیل: هدف ما سرنگونی حکومت ایران تا پایان دوره ترامپ است
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت؛ پایان دو هفته سفر پرحاشیه
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
 گفتــگو
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد

کد مطلب 26479           تاریخ ارسال : 1399/11/06                         نسخه چاپی
وزیر کشور: عدم حساسیت افکار عمومی نسبت به انتخابات نگران کننده است

وقتی این دوره از انتخابات را با ۴ سال گذشته مقایسه می‌کنیم برای ما کمی نگران کننده است. آمار ما در دور قبل تقریبا دوبرابر آمار و ارقامی است که اکنون در اختیار داریم.


وزیر کشور از تهیه اطلس امنیت انتخابات ۱۴۰۰ خبر داد .

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور ظهر امروز(دوشنبه) در حاشیه نشست با استانداران سراسر کشور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز چهارمین جلسه نشست استانداران را به صورت حضوری در سال ۹۹ برگزار کردیم، گفت: دستور این جلسه مسأله و موضوع مهم امنیت، انتخابات، تولید، معیشت، سلامت و کرونا بود.

وی افزود: نیاز بود ابتدا تمام صحبت ها و نظرات دوستان خود در استان ها که به صورت میدانی و حضوری و پیشتاز مواجهه با مسائل هستند را دریافت کنیم و براساس رصد و تجربیاتی که دارند تصمیم گیری کنیم.

وزیر کشور بیان کرد: علی رغم فشارها و شرایط سخت اقتصادی و مشکلات ناشی از تحریم و بیماری کرونا که واقعا در حوزه مشاغل و کسب و کار ما نقصان بزرگی ایجاد کرده بود، فضای امنیتی، فضای قابل قبولی بود و نظارت ها، کنترل ها، مدیریت و پاسخگویی به موقع به نیازهای مردم در حد و حدودی که امکان پذیر است در حال انجام است.

رحمانی فضلی افزود: در این جلسه بر بحث مرزها و نظارت دقیق تر و فعال تر به ویژه در مرزهای غربی با توجه به شرایطی که در آنجا داریم و استفاده از تمام امکاناتمان برای تقویت مناطق مرزی در شرق کشور و کنترل نحوه و چگونگی هزینه های دولت در این مناطق تاکید شد.

وی اظهار داشت: بحث امنیت انتخابات در نشست مطرح شد و اطلس امنیت انتخابات درحال تهیه شدن است و این اطلس هر ماه تغییر می‌کند و تاکنون مشکل خاصی در این حوزه نداشتیم.

وزیر کشور با بیان اینکه در حوزه سیاسی، مهمترین مسأله ما بحث انتخابات بود، گفت: هنوز فضای سیاسی و اجتماعی جامعه و افکار عمومی نسبت به انتخابات حساسیت و بازتاب و انعکاس خاصی را نشان نداده است. وقتی این دوره از انتخابات را با ۴ سال گذشته مقایسه می‌کنیم برای ما کمی نگران کننده است. آمار ما در دور قبل تقریبا دوبرابر آمار و ارقامی است که اکنون در اختیار داریم.

رحمانی فضلی تاکید کرد: این فضای ساکت و سرد در حوزه اجتماعی و سیاسی اقتضا می کند فعالیت و کار بیشتری به ویژه از منظر گروه‌های سیاسی، احزاب و رسانه ها صورت گیرد تا بتوانیم با این مقدمات و شیب مناسب و مطلوب به استقبال یک انتخابات پرشکوه برویم. برای ما لازم است انتخابات با مشارکت بالا و پرشکوه که موجب اقتدار، کارآمدی، حمایت و پشتیبانی از دولت خواهد شد، برگزار شود.

وی با بیان اینکه مقدمات انتخابات از منظر وزارت کشور، آموزش است و آموزش های لازم نیز داده می شود، اظهار داشت: بیش از یک و نیم میلیون نفر در انتخابات به وزارت کشور کمک می کنند که تقریبا انتخاب شدند. چاپ تعرفه ها شروع شده است و تقریبا جلسات ستاد در استان ها برگزار می شود از این رو امیدواریم در حوزه سیاسی بتوانیم انتخابات را موثرتر و بهتر پیش ببریم.

وزیر کشور با بیان اینکه در حوزه اقتصادی هم یکی از موضوعات مهم در شرایط کنونی، تولید و رفع موانع تولید و کمک به تولیدکنندگان است، افزود: گزارش مفصلی از سوی استانداران در ستاد تسهیل و تنظیم بازار داده شد. در بحث ذخایر و کالاهای ایام حاضر و ایام رو به عید مشکل خاصی نداریم.

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه در زمینه رفع موانع تولید، ستاد تسهیلات اقدامات خوبی انجام داد و با همکاری وزارت صمت و وزارت کشور ستادهای تسهیل در تمام استان ها راه اندازی و فعال شدند و ۲۴ ساعته کار می کنند، تاکید کرد: همه نهادهای مختلف در دستگاه های مختلف کمک های خوبی می کنند و روند پیش رو نشان از فعالیت بیشتر واحدهای تولیدی و رفع موانع آنها است.

وی اضافه کرد: برخی مشکلات مثل تهیه مواد اولیه و کالاهای واسطه ای به تحریم ها بر می گردد و لازم است در این زمینه ها در حوزه سیاست خارجی اقداماتی صورت گیرد.

وزیر کشور با بیان اینکه در این جلسه، بحث اولویت های آسیب های اجتماعی هم مطرح شد، افزود: مسأله جدیدی که امروز مطرح شد، بحث بررسی آسیب های اجتماعی و اهمیت آن که ناشی از کرونا است بود. آسیب های اجتماعی ناشی از کرونا هم در بعد روانی، شخصی و فردی و هم در بعد اجتماعی خیلی مهم است. آمار و ارقام ها نشان از افزایش آسیب ها است و قرار شد کارگروه هایی تشکیل شود و در این راستا گزارش هایی آماده شود.

رحمانی فضلی با بیان اینکه مواردی که در جلسه امروز مطرح شد، جمع بندی می شود و بخشی که مربوط به وزارت کشور است پیرامون آن تصمیم گیری می شود، افزود: آنچه مربوط به دولت است را به دولت می بریم.

وی با اشاره به اینکه همه ما به دنبال آن هستیم، مردم در آرامش، امنیت، نشاط سیاسی و اجتماعی و شرایط مطلوبی باشند، گفت: در جلسه تاکید شد استانداران برای حفظ وحدت، انسجام و هماهنگی میان تمام دستگاه های حاکمیتی و اجرایی تلاش خود را انجام دهند تا بتوانیم در هماهنگی و همدلی روزافزون به مشکلات مردم پاسخ دهیم.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب