8:38 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  اینک توپ در زمین هیات نظارت است

اما از رد صلاحیت کاندیداهایی که هم در عرصه انتخابات قواعد بازی را رعایت نمی کنند و هم بعد از راهیابی به شورای شهر، مردم و شهروندان را بازی می دهند احساس خوشحالی می کنم . خیلی از شورائی های منحله و رد صلاحیت شده در دوره های قبلی انتخابات با ارتکاب بداخلاقی هایی مانند خرید رای مردم محلات حاشیه نشین وارد شورا شدند و این بار هم اگر مجددا به عرصه انتخابات برگردند مجددا آش همان است و کاسه همان

 اخبار عمومی
سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا: لیندزی گراهام، «زاکانیِ سیاست آمریکا»ست
پزشکیان: موقعی که ما سرکار آمدیم وعدۀ سرمایه‌گذاری‌ هزار میلیاردی دادند اما معلوم شد که ما را سرکار گذاشته‌اند
سخنگوی قوه قضاییه: احراز توبه تتلو هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است
حجت الاسلام ابوترابى: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
ایرنا: مذاکرات جدی بود و بر روی برخی مباحث کلی تفاهم شد
آیت‌الله جوادی آملی: حفظ نظام، با حضور مردم امکان‌پذیر است
نماینده مجلس: حدود ۲۸ درصد از افراد بازداشتی در حوادث اخیر، زیر ۲۰ سال دارند
بروجردی: مذاکره با آمریکا برای «اتمام حجت» است / توانمندی موشکی قابل مذاکره نیست
گفتگوی صریح رئیس‌جمهور درباره مذاکرات آمریکا و وقایع دی‌ماه
خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از افکار عجیب رئیس مجلس
ترامپ آماده دیدار با رهبر ایران است/ این دیدار راهی برای حل مشکلات جهان است
استقبال شریعتمداری کیهان از سخنان پزشکیان علیه شکوری راد
عیدی ۱۰ میلیون تومان برای همه کارکنان
محسن امين زاده آزاد شد
روبیو: جهان در آستانه درگیری جدید است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: صداوسیما را نمی بخشم
محسن رضایی: ایران می‌توانست حیفا را با خاک یکسان کند
محسنی اژه‌ای: از دست بعضی خون دل می‌خوریم اما متنبه‎شان می‌کنیم
واکنش حزب اتحاد ملت به بازداشت فعالان سیاسی اصلاح‌طلب: موجب شگفتی و تاسف است
میزان: حکم قطعی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد
هشدار آمریکا به کشتی‌هایش: تا حد امکان از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
ادعای رویترز: آمریکا به یک پهپاد ایرانی حمله کرد
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
 گفتــگو
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم

کد مطلب 26460           تاریخ ارسال : 1399/11/04                         نسخه چاپی
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: بودجه ۱۴۰۰ حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان کسری دارد

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه ۱۴۰۰ و لایحه ای که از سوی دولت و مجلس ارائه شد از نظر ما حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان کسری عملیاتی دارد که معادل ۶۰ درصد بودجه ۱۳۹۹ کسری عملیاتی بودجه است.


به گزارش ایسنا دکتر "محمدرضا پورابراهیمی" در نشست مشترک با رئیس سازمان امداد و نجات کشور در کرمان گفت: طبیعتا باید برای جبران این کسری راهکار ارائه بدهیم و از محلی این مبلغ را جبران کنیم که از طریق استقراض و انتشار اوراق ممکن است که درآمد پایدار محسوب نمی شود.

وی افزود: در مدت کوتاه تصدی مسولیت در هلال احمر نگاه راهبردی خوبی به موضوعات شده و مسیر حرکت خوبی را تعریف کرده اند و امیدواریم با برنامه ریزی خوبی که دارند، بتوانند با همراهی سایر اعضا منشا خیر باشند.

پورابراهیمی تاکید کرد: ظرفیت های بودجه ای کشور با توجه به شرایط سال های اخیر محدودیت های خاصی پیدا کرده است.  

وی بیان کرد: آنچه که از آن به عنوان مشکلات اقتصادی نام برده می شود که نمونه آن کاهش ارزش پول ملی به دلیل شوک های ارزی است و یک بخش عمده ایجاد شوک های ارزی در کشور به دلیل ناترازی بودجه ای است.

دکتر پورابراهیمی افزود: آثار تورمی، پیامد شوک های ارزی است که اینها هم علت و هم معلول هستند و دوباره به یک تورم افسار گسیخته در اقتصاد کشور تبدیل می شود و این امر مانند آب شور و تشنگی است.

وی بیان کرد: اگر این ناترازی را نتوانیم مدیریت کنیم قطعا آثار و پیامدهای آن به سایر بخش ها تسری پیدا می کند.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تلاش ما در مجلس این است که بتوانیم این بخش را از این وضعیت نجات بدهیم.

وی گفت: بخصوص در بودجه ۱۴۰۰ که یک بودجه خاص محسوب می شود زیرا سال پایانی دولت فعلی و سال اول مجلس فعلی است.

پورابراهیمی با بیان اینکه شیوع کرونا هزینه های سنگینی به بخش درمان، اجرایی و اقتصادی کشور وارد کرد، ادامه داد: ضرورت هایی وجود دارد و موضوعاتی که برای کشور حیاتی است که نمی توان آن ها را نادیده گرفت به عنوان مثال در حوزه بهداشت و درمان باید اعتبارات تزریق شود.

وی تاکید کرد: برخی حوزه ها مانند ارز کالای اساسی را نمی توانیم نادیده بگیریم هر چند اکنون بین مجلس و دولت بر سر اینکه این مابه التفاوت را چه بکنیم اختلاف است و این اختلافات به صورت کارشناسی در مجلس مطرح است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بخش های تامین کالاهای اساسی، سلامت، امنیت موضوع های مهمی است که باید بودجه اش تامین شود لذا باید اصلاح ساختار در نظام بودجه انجام شود.

وی تاکید کرد: اعتقاد ما بر این است باید اصلاح ساختار انجام شود و اگر اصلاح ساختار در حوزه نظام اقتصادی با اولویت بودجه ریزی انجام شود کشور می تواند بدون اتکا به درآمدهای ناپایدار اداره شود و به درآمد پایدار برسد و این مهم امکان پذیر، سخت و ممکن است.

پورابراهیمی ادامه داد: ما کارشناسی دولت را قبول داریم اما اختلاف ما در طریقه اجرا است لذا گلایه ای که ما از دولت داشته و داریم این است که می توانسته در سال های اخیر محورهای کارشناسی در حوزه نیازهای ضروری که یکی از موارد هلال احمر است و کاملا مشکلات این بخش را قبول دارم و این سازمان خط مقدم و خاکریز نخست مواجه با بحران ها است.

وی تاکید کرد: انتظارات خاصی از هلال احمر شکل گرفته و عملکرد این سازمان قابل قبول است و آنچه در توان داشته در روزهای سخت به کار گرفته است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: شرایط تحریمی سال های گذشته مازاد بر ظرفیت های و مشکلات عدم اصلاح ساختاری هم شده است و این تا حدی تاثیرگذار بوده که می شد از آن به عنوان فرصت و نقطه قوت برای بازسازی اقتصاد کشور استفاده کرد که کوتاهی های انجام شده است.

پورابراهیمی گفت: به نظر می رسد سال ۱۴۰۰ نقطه عطف تحولات اقتصادی ما از منظر و نگاه حوزه اصلاح ساختار اقتصادی کشور است که این مجلس بر انجام این مهم است.

وی ادامه داد: البته محیط های پیرامونی هم امکان دارد این فرصت را به ما بیش از گذشته بدهد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در ارتباط با اقداماتی که در هلال احمر می توان انجام داد یکی بودجه سنواتی است که اکنون در مجلس است که یک عددی را دولت در نظر گرفته که شما این عدد را برای رسیدن به اهداف کافی نمی دانید و نظر هلال احمر بر افزایش این مبلغ است و ما تمام تلاش خود را در این راستا به کار خواهیم گرفت.

وی افزود: اکثریت قریب به اتفاق مجلس حامی هلال احمر است اما از نظر پارلمانی نسبت به گذشته باید تحرک بیشتری داشته باشد.

وی اظهار کرد: وجود پرونده های فساد اقتصادی در هلال احمر برای ما قابل قبول نیست و این علاوه بر از بین بردن منابع افکار عمومی را بیشتر از نگاه مثبت دور می کند که نگران کننده است.

وی گفت: اعتقاد ما این است بخشی از ظرفیت های هلال احمر می تواند از طریق منابع داخلی به واسطه مجوزهای قانونی که در حوزه های مختلف کار می کند بتواند تجهیز بشود.

پورابراهیمی تاکید کرد: به مدیران قبلی هم گفتم که ما نگران جریان ها هستم و در مورد تخلفات هشدار دادیم که سه ماه بعد این تخلفات به وقوع پیوست.

وی اظهار کرد: پیشنهاد می کنم همانطور که نیروی انسانی هلال احمر با رویکرد و نگاه مردم درگیر شده بخش منابع مالی را هم به مردم وصل کنید.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اگر فرهنگ حضور مردم را بتوانیم احیا کنیم سنت حسنه ای را احیا کرده ایم و مردم در جستجو و آماده ارائه کمک هستند.

وی بیان کرد: گسترش فرهنگ مشارکت مالی مردم در هلال احمر و جذب کمک های دولتی در زیرساخت ها مهم است.

پورابراهیمی بیان کرد: ممکن است از فساد اقتصادی و یک مسئول ناراحت باشیم اما ارتباطی به جریان فعلی ندارد.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب