7:31 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  وقتی تن " آدام اسمیت " در گور می لرزد !

آیا با نفی واژه " شاخص فلاکت " یا حذف آن توسط مسوولان محترم یا حتی اگر جناب دکتر حدادعادل در فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی واژه دیگری را بجای آن اختراع کند فلاکت مردم استان کرمانشاه کم می شود ؟ روزگاری جناب گالیله به حکام آن زمان گفته بود : حالا شما من را بکشید اما بدانید زمین از حرکت خود به دور خورشید باز نمی ایستد.

 اخبار عمومی
پزشکیان امروز سه شنبه بدون تیم رسانه ای و هیات بلندپایه ایرانی عازم نیویورک می‌شود
سپاه: آماده پاسخ‌های قاطع و ویرانگر به دشمن فرسوده و متجاوز هستیم
ارائه طرح سه فوریتی خروج از NPT به هیات رئیسه مجلس/ حاجی دلیگانی: NPT جز ضرر برای ما عایدی ندارد
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرد
آذری جهرمی: منفعت عدم حضور در سطح رئیس‌جمهور در نیویورک، بیش از حضور آن است
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ساعت کاری ادارات از اول مهر تا پایان سال تغییر کرد
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
واکنش عضو کمیسیون امنیت به سامانه «علاج»: نباید مردم را به جاسوسی علیه هم دعوت کرد
معاون مراسم و تشریفات دفتر رئیس جمهور: پزشکیان یک خط قرمز برای خودش دارد و آن این است که دعوا نشود و اختلاف ایجاد نشود.
علم‌الهدی: دستگاه قضایی و امنیتی جلوی ورود دختر بی‌حجاب به دانشگاه را بگیرند
قالیباف: دورانی که اف-۳۵ و اف-۱۵ها هدف قرار می‌گیرند، آغاز شده است
مخبر: آنان که دیروز همراه نبودند، امروز با آغوشی گشوده به صف ملت پیوسته‌اند س
طعنه زیدآبادی به چمران: اگر شوراها برای مردم آب نداشته، برای او نان داشته است
انهدام چهارمین پهپاد MQ-۱ آمریکا بر فراز تنگه هرمز توسط سپاه
پشت پرده تغییر شعارهای شبانه/ محسن هاشمی: دیگر نمی‌شود نام این جریان را فقط «انقلابی» گذاشت
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: حجاب را جرم‌انگاری نکنیم، اکثریت بانوانِ بدون حجاب، لجاجتی با نظام ندارند/ مردم تلویزیون را کنار گذاشته‌اند!
ظریف: در صحنه واقعیت موفق بودیم اما در روایت بازنده شدیم
پشت پرده استیضاح وزیر اقتصاد
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا؛ جنگ علیه ایران ادامه ندارد
اعلام صریح فرمانده فراجا؛ علیرضا بیرانوند از اول مهر سرباز می‌شود
درگیری کیهان و معاون پزشکیان بر سر حجاب
شکایت بنیاد آیت‌الله رئیسی از کارشناسی که گفته بود اقتصاد را با انیمیشن های ۳ دقیقه ای به او یاد می دادند
حسام الدین آشنا درباره دکترین بازدارندگی: با این همه نفوذ، آیا می توانیم تا «روز تست»، همه چیز را پنهان و امن نگه داریم؟
اتهام های حسین شریعتمداری علیه دو رئیس جمهور سابق کشور
کارت زرد مجلس به وزیر ارتباطات؛ خدا وکیلی به خاطر آنتن‌دهی بود یا اتصال اینترنت؟!
معاون اول رئیس‌جمهور: مبلغ کالابرگ به‌زودی افزایش می‌یابد
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا؛ جدی می‌فرمایید؟!
صفارهرندی: با حفظ اصول می‌توانیم تاکتیک‌های خود را تغییر دهیم/ احزاب بی‌تابلو بلای جان جامعه هستند/ با شرایط جدیدی مواجه هستیم
سفر هیات ستاد کل به قطر برای پیگیری 3 خلبان ایرانی / تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز ثبت بین المللی می شود
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: ما بمب اتم نمی سازیم اما اگر حمله کنید تمامی مراکز هسته ای شما را خواهیم زد
کیهان از عراقچی عصبانی شد: چرا می‌گویی اسرائیل، آمریکا را فریب داد؟
مهاجری: جبلی واقعاً آدم چندان توانمندی در حوزه خبر نبوده؛ در میان مدیران صداوسیما یک مدیر درجه سه بود/ تقریبا محال است کسی علاقمند به ابقای جبلی باشد
نایب رئیس مجلس: شیطنت‌های آمریکا حداقل ۶۳ روز دیگر ادامه خواهد داشت/ باید آمریکا را محاصره کنیم
قرارگاه پدافند: تجهیزات جدید مستقر شدند/ آمادگی کامل برای پاسخ به تهدیدات
ادعای ترامپ: بزرگترین حمله در راه است!
مجید مجیدی: عده‌ای اسلام را به گروگان گرفته‌اند
معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم/ از روز اول به ما فرصت اصلاح داده نشد
محسنی اژه‌ای: اگر بخواهند دوباره در داخل آشوب راه بیندازند پاسخ ما قاطع‌تر از همه دوره‌‍‌های گذشته خواهد بود
قالیباف به ادعاهای وزیر خزانه‌داری آمریکا پاسخ داد: «ای دروغگو!»
 گفتــگو
انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است
باجناق رهبر شهید: غذا اشکنه کشک بود / سفر خانوادگی با آیت الله خامنه ای در نوروز 56 و دیدار با پدر خاتمی
قالیباف: یک ساعت بعد از بمباران متوجه شهادت آقا شدیم / اول قرار شد 8 صبح فردا خبر شهادت اعلام شود اما بعد از گفتگو با شهید لاریجانی، در سحر اعلام شد
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته

کد مطلب 26008           تاریخ ارسال : 1399/08/24                         نسخه چاپی
حریرچی: در 2 هفته آینده پیش‌بینی‌ها از 2 برابر شدن مرگ کرونایی حکایت دارد

ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت از پیش بینی‌ها دو برابرشدن مرگ ناشی از کرونا در دو هفته آینده خبر داد و گفت: اگر همه با هم شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نکنیم، زمستان هم مثل پاییز که تعداد کشته ها روزانه از رنگ فوق قرمز به سیاهی گرایید، سیاه خواهد بود.


به گزارش ایرنا، حریرچی جمعه شب با حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی و در پاسخ به این پرسش که "در حال حاضر وضع شیوع بیماری کرونا به چه صورت است و پیش بینی‌ها برای هفته های پیش روی چیست؟"، افزود: همانطور که می دانید متاسفانه ما تقریبا روزانه سه هزار مورد بستری داریم و امروز جمعه بیش از ۱۱ هزار مورد شناسایی جدید داشتیم که البته همه موارد جدید شناسایی نمی شوند، هرچند تست ها دارد بیشتر می شود.
 
او ادامه داد: متاسفانه ما بیش از ۱۰ روز است که مرگ های بالای ۴۵۰ مورد را تجربه کردیم و  با این میزان رعایت شیوه نامه‌ها و با این میزان محدودیت‌هایی که اعمال می شود، پیش بینی ها این است که فعلا روند صعودی در ابتلا و در بستری و در مرگ را خواهیم داشت.
 
حریرچی گفت: این پیش بینی سایت (آی اچ ام ای) که پیش بینی‌های آمریکا بر مبنای آن انجام و برنامه ریزی می شود و ما آن را ملاک قرار نمی دهیم ولی متاسفانه پیش بینی آن برای کشور ما افزایش موارد مرگ و میر تا نزدیک دو برابر در دو هفته آینده است که امیدواریم اصلا اتفاق نیفتد.
 
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براین‌که "چه اقداماتی برای کاهش شمار ابتلاها باید انجام بشود؟"، گفت: ببینید هیچ اقدام منفرد و هیچ راه معجزه آسایی برای مقابله با کرونا وجود ندارد، اقدام‌های متعددی از بهداشت فردی ، شستشوی دست و به خصوص ماسک زدن، کاهش ترددهای اجتماعی و اعمال محدودیت های وسیع با توجه به نقش اجتماعی ما باید انجام شود.
 
معاون کل وزیر بهداشت ادامه داد: حتی در مورد واکسن کرونا، فائوچی که اصلی ترین مقام مسئول در مقابله با کرونا در آمریکا است همین امروز اعلام کرد که به رغم کشف واکسن و امید به این‌که اکثر آمریکایی‌ها را بتوانند واکسینه بکننداما تا چند سال این بیماری با ما خواهد بود و فقط ما امیدوار به واکسن نباشیم یعنی انجام اقدام‌های متعدد با مصونیت جمعی و فردی.
 
حریرچی همچنین در پاسخ به این پرسش که "اوضاع تهران چه می شود، ستاد استانی مقابله با کرونا تهران پیشنهاد تعطیلی دو هفته ای این استان را به ستاد ملی مقابله با کرونا داده است، چقدر می شود امیدوار بود که فردا این تعطیلی دو هفته ای تصویب بشود و اصلا این تعطیلی ها چقدر می‌تواند در جلوگیری از شیوع بیشتر زنجیره کرونا موثر باشد؟" گفت: ۶۵ نفر از روسای دانشگاه‌ها که فرماندهان جان بر کف مقابله با کرونا هستند و در خط مقدم حاضرند و اکثر آنها هم خودشان و هم معاون‌های آنها به این بیماری مبتلا شدند در یک نامه به وزیر بهداشت ، درخواست کردند که تعطیلی‌ها در تمام کشور و نه در تهران انجام شود و قاعدتا به مطالب این بزرگواران توجه خواهد شد.
 
وی با نگرانی و اظهار تاسف افزود: خیلی ها به دنبال تعطیلی دو هفته ای برای رفتن به سفر، گردش، پارک و ملاقات های خانوادگی هستند که من خواهش و تقاضا می‌کنم در صورت تصویب هرگونه تعطیلی، ما وظایف فردی خودمان را مبنی بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ماندن در خانه را رعایت کنیم.
 
او ادامه داد: ببینید الان حدود ۳۰ درصد از موارد مرگ رزوانه از کرونا است و آیا روزی ۴۵۰ کشته کافی نیست که رفتار خود را با ماسک زدن، مسافرت نرفتن و عدم حضور در دورهمی های خانوادگی تغییر بدهیم چرا که همین مهمانی های خانوادگی عامل حداقل ۳۰ درصد و در برخی استان ها عامل ۵۰ درصد موارد ابتلای جدید است.
 
وی تاکید کرد: بیایید همه با هم رعایت کنیم چرا که متاسفانه پاییز ما با این تعداد کشته روزانه از رنگ فوق قرمز به سیاهی گرایید ولی حداقل زمستان را به رنگ سفید تبدیل کنیم و در سیاهی این مرگ و میر غرق نشویم.
 
وی در پایان و در پاسخ به این پرسش که "حال اگر مردم شیوه نامه ها را رعایت کردند و تعطیلی دو هفته ای هم صورت گرفت، چه اتفاقی خواهد افتاد و آمارها چقدر تغییر خواهد کرد؟" گفت: اولا باید بگویم که دو هفته مدت کاملا ناکافی است ولی شرط لازم است برای اینکه ما بتوانیم موارد مرگ و میر را کاهش بدهیم.
 
او ادامه داد: در حال حاضر اقدام‌های عاجل ما می تواند اثرات مقطعی داشته باشد و شرایط را کنترل و بازسازی نیروهای اجرایی، بهداشتی و درمانی را فراهم کند ولی فکر نکنیم که راه حل معجزه آسایی وجود دارد و با چند روز تعطیلی اقدام عجیبی رخ خواهد داد منتهی بسیار این اقدام کلیدی است
 
حریرچی در پایان تاکید کرد: وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه تاکید دارند و انشاالله که اقدام اساسی در این باره انجام شود.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب