1:7 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نادر کالمعدوم

در حالیکه استاد اعظم این جماعت متهم فاسد آن عالیجناب قهوه ای پوش بود که وقتی دید اوضاع خراب است خیلی زود از مهلکه و معرکه گریخت و اینک در پارلمان به ریش خلق الله می خندد و سودای وکالت نیز در سردارد! گویا اصلا طرف شهردار کرمانشاه نبوده و بازداشت های اخیر ربطی به وی ندارد ! بقول طلبه ها : نادر کالمعدوم

 اخبار عمومی
قانون پیوستن ایران به CFT برای اجرا ابلاغ شد
نون خ فعلاً توقف خورد؛ سعید آقاخانی «اسباب زحمت» را برای رمضان می‌سازد
سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت
دولت سوريه: احمد شرع صريحا از پوتین خواست بشار اسد را تحویل دهد
واکنش نماینده سابق مجلس به دبیر ستاد امر به معروف: "دوباره احساس کردید یکم شرایط آروم شده، از تو غاراتون در اومدین؟!"
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: قانون منع دو تابعیتی ها مربوط به دوران پهلوی است و باید اصلاح شود/
واکنش محسن هاشمی به حرف های رحیم صفوی : در «استخر» هم می توان شهید شد
واکنش دادستان کل کشور به باهنر: افراد جاهل در مورد حجاب نظر ندهند!/ حجاب یک امر شرعی است
حسام‌الدین آشنا: این صفرها که از پول ملی حذف کردید، سفره مردم بود
قشقاوی: طرح تعلیق CFT در مجلس، تقابل صریح با رهبری است / تکمیلی/ دو فوریت طرح رای نیاورد
عطاالله مهاجرانی: شرم الشیخ جای ایران نبود
تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص
پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم، تصمیم‌گیران هستند
سخنگوی مجمع تشخیص: رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع محول کردند و هیچ توصیه‌ای نداشتند
لاوروف: به ایران تجهیزات نظامی می‌دهیم
حسن روحانی ادعاهای شمخانی درباره هواپیمای اوکراینی را تکذیب کرد
ادعای ترامپ: اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، توافق غزه اتفاق نمی‌افتاد/ توافق غزه با حمله به مراکز هسته‌ای ایران آغاز شده
ضرغامی: این‌روزها با بعضی ها که مسئولیت دارند تماس می‌گیریم، می گویند دیگر موبایل ندارند، یا محل استقرارشان معلوم نیست
ناطق نوری: سکوتی در کار نیست/ تصرف سفارت آمریکا اشتباه بزرگی بود
مشاور رئیس‌جمهور: پزشکیان در حال مذاکره برای رفع فیلتر سایر پلتفرم‌هاست
دعوت ایران به اجلاس «شرم الشیخ» ؛ آیا آمریکا اشتباه خود در کنفرانس مادرید را اصلاح می کند؟
حمله امام جمعه تهران به باهنر: هی راجع به حجاب وِر می‌زند / کی به تو اجازه داده از پایان قانون حجاب خبر بدی؟ / خب بابا این زبانتان را ببندید دیگر!
ترامپ: افتخار می‌کنم که ایران از توافق آتش بس حمایت کرد
عراقچی: طرح صلح ابراهیم خائنانه است و ایران هیچ‌وقت به آن نخواهد پیوست/ نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل باقی مانده‌اند؛
نماینده مجلس: حتما مسائل بزرگتری هست که جلوی قانون حجاب را گرفتند
پروانه سلحشوری: اگر صدای جامعه درباره حجاب شنیده شده بود شاهد ماجرای سال ۱۴۰۱ نبودیم
سردار رادان: خودروهای پلیس باید ضد گلوله شود/ شایسته نیست با سمند به‌درگیری با اشرار برویم
علم الهدی: عده‌ای روی این موضوع کار می‌کنند که بی‌حجابی‌ها و لاابالیگری ها باید آزاد باشد؛ مردم ما با عرفی شدن دین، شاد نمی‌شوند
ذوالنوری: طرح سه‌فوریتی جلوگیری از اجرای CFT در دست بررسی است
عباس عبدی: تصمیم دیرهنگام مجمع تشخیص، به درد گلِ مِنار می‌خورد
معاون اجرایی پزشکیان: امسال به احتمال ۹۰ درصد پلتفرم‌ها رفع فیلتر می‌شوند؛ خیلی زیاد امید داشته باشید
معاون اجرایی پزشکیان: امسال به احتمال ۹۰ درصد پلتفرم‌ها رفع فیلتر می‌شوند؛ خیلی زیاد امید داشته باشید
مسعود فراستی منتقد: حزب توده فرهنگ ایران را رشد داد/ فرهنگ‌ ما به حزب توده مدیون است
فراخوان رادیکال‌ها برای تجمع علیه باهنر در روز پنج‌شنبه
آسمان ایران برای پهپادهای جاسوسی ناامن شد
انتقاد شدید هم میهن از پزشکیان؛ لحن و بیان شما نشان از استیصال دارد
آب پاکی مجلس روی دست مشمولان غائب سربازی
چرا اصول‌گرایان با گربه هم مشکل دارند؟!
حمله نماینده مجلس به وزیر بهداشت به خاطر انتقاد از روسیه: افراد غرب زده در دولت باعث افزایش شدید قیمت کالاهای اساسی شده
مالک تلگرام: ۱۰۰ فرزند دارم و همه در ارثم سهیم‌اند/ یکبار تا نزدیکی مرگ رفتم/ بازداشت در فرانسه....
 گفتــگو
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد

کد مطلب 25813           تاریخ ارسال : 1399/07/14                         نسخه چاپی
طلایی: اصولگراها کاندیدای زن دارند /اصلاح‌طلبان قدرت را رها نمی‌کنند

یک فعال سیاسی اصولگرا می‌گوید: اگر مشکل قانونی حل شود اصولگرایان می توانند کاندیدای زن هم معرفی کنند، اصولگرایان ظرفیت های خوبی در حوزه بانوان دارند.


مرتضی طلایی در گفت‌وگو با خبرآنلاین با اشاره به تاکید اصولگرایان بر وحدت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، گفت: رسیدن به وحدت قطعا دغدغه مجموعه اصولگرایان است و توصیه همه وحدت، همدلی، همگرایی و هم‌افزایی میان نیروها و جریان های انقلاب است و نگرانی از این بابت وجود ندارد و من شخصا  احساس نمی کنم کسی نگرانی از این بابت داشته باشد.

وی با اشاره به تحرکات انتخاباتی جامعه روحانیت مبارز و نقش ریش سفیدی آنها در جریان انتخابات ۱۴۰۰، ادامه داد: نقش جامعه روحانیت مبارز به عنوان یک بزرگتر و لیدر برای مجموعه نیروهای انقلاب مسبوق به سابقه بوده در زمان آیت ا... مهدوی کنی از همیشه پررنگ تر بود و شکی در این نیست اما مسئله این است که آیا جامعه روحانیت همچان آن ظرفیت ها و قابلیت ها وتوانمندی ها و حضور فعال در عرصه را دارد یا خیر.

کسی مخالف ایفای نقش جامعه روحانیت مبارز در انتخابات نیست

این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد:  به نظر می رسد اینکه آنها چه میزان می توانند در جریان انتخابات تاثیرگذار باشند به خودشان بستگی دارد و فکر نمیکنم  کسی مخالف حضور و ایفای نقش جامعه روحانیت مبارز باشد اما خودشان هم باید این ظریفت ها را به نمایش بگذارند تا این تعامل دو سویه بین آنها و جریان های سیاسی محور ائتلاف شکل بگیرد.

اصلاح طلبان نیامدند که بروند!

طلایی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است رقابت انتخاباتی ۱۴۰۰ درون اصولگرایی شود و اصلاح طلبان کاندیدای قدری برای رقابت نداشته باشند، گفت:به نظرم از حالا قابل پیش بینی نیست که انتخابات در ۱۴۰۰ یک طرفه و با حضور نیروهای انقلاب است و اصلاح طلبان حضور ندارند یا جور دیگر و باید قدری تامل کرد چون با گذشت زمان شرایط روشن تر شود. اما تصور من این است که اصلاح طلبان نیامدند که بروند و اینطور نیست که قدرت را به راحتی تحویل رقبای خود دهند.

وی تاکید کرد: این خوشبینی و خوش خیالی است که بگوییم اصلاح طلبان به واسطه عملکرد دولت دوازدهم یا مجلس دهم یا شورای پنجم حاضرند صحنه را ترک کنند. اینطور فکر نمی کنم؛ هرچند گاهی همچون انتخابات مجلس یازدهم حضور پررنگی در عرصه نداشتند اما در انتخابات های ریاست جمهوری همیشه حاضر بودند و فکر می کنم برای ۱۴۰۰ هم برنامه دارند اما اینکه با چه شعار، تکنیک و گفتمانی وارد عرصه خواهند شد موضوعاتی است که گذشت زمان مشخص می کنند اما اصلاح طلبان منفعل نخواهند بود.

مردم همه مشکلات را پای نظام می‌نویسند و این درست نیست

این فعال سیاسی اصولگرا درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات اظهار کرد: واقعیت این است که شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور قابل قبول نیست و به زبان مردم فراتر از ناراحتی از عملکرد یک جریان سیاسی به نام اصلاح طلبان است؛ آنها اساسا نظام را یکپارچه می بینند و این تفکیک بین جریان های سیاسی میان توده مردم وجود ندارند، آنها همه را به پای نظام می نویسند و این یکی از چالش های ماست.

طلایی خاطر نشان کرد: مسئله این است به جای اینکه خوب و بد دولت یا مجلس گفته شود همه مشکلات و ناکارآمدی ها را به پای نظام می گذارند و این کار را خیلی سخت می کند.

وی گفت: یکی از وظایف همه کنشگران فعال در عرصه های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و دلسوز انقلاب این است که این موضوع را روشن کنند چون به نفع انقلاب و جریان های سیاسی نیست که این عملکردها به پای نظام نوشته شود.

وضع موجود کشور ربطی به نظام ندارد

این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: نهایتا خود جریان های سیاسی هم قربانیان ناراحتی ها و نارضایتی های مردم هستند بنابراین باید اولا تلاش کنیم تا این موضوع برای مردم روشن شود که وضع موجود ربطی به نظام ندارد و عملکرد دولت، مجلس و شورا است؛ از طرفی همه باید تلاش کنیم تا دنبال پیروزی جریان خود یا شکست رقیب نباشیم بلکه تلاش کنیم مردم پای صندوق رای بیایند چون پشتوانه نظام مردم هستند.

نگران میزان مشارکت و حضور مردم پای صندوق رای هستم

طلایی تاکید کرد: خود من به عنوان یک شهروند از بابت حضور مردم در انتخابات نگرانی دارم و امیدوارم مردم با تفکیک قائل شدن بین عملکرد جریان های سیاسی و نظام حساب ناکارآمدی های موجود را به حساب نظام نگذارند و در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ فعالانه حضور پیدا کنند تا یک دولتِ «کار و خدمت» انتخاب کنند.

وی در این باره گفت: یکی از کارهایی که نیروهای انقلاب باید برای انتخابات ۱۴۰۰ انجام دهند این است که دولت را به صورت کامل و یک جا به مردم معرفی کنند و وظایف و افراد کابینه کاملا مشخص شود؛ این می تواند یک نوآوری در انتخابات باشد و پاسخگویی را هم بیشتر کند.

اصولگرایان می توانند کاندیدای زن معرفی کنند اگر...

این فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به کاندیداتوری سیاستمداران زن در انتخابات ریاست جمهوری، یادآور شد: اگر مشکل قانونی آن حل شود اصولگرایان می توانند کاندیدای زن هم معرفی کنند. اصولگرایان ظرفیت های خوبی در حوزه بانوان دارند که می توانند معرفی کنند. اما ابتدا باید مسئله قانونی آن حل شود.

طلایی اظهار کرد: اما موضوع این است که باید دید یک مدیر با چه ویژگی هایی باید در مسند مدیریت کشور قرار گیرد؛ من دیدم این روزها بحث کاندیدای نظامی و غیر نظامی و ... هم مطرح می شود اما موضوع این است که ما امروز یک دولت کارآمد و مدیری مقتدر و تصمیم گیر شجاع و پاکدست نیاز داریم تا وقتی روی کار آمد بایستد وبرای مردم کار کند. حالا اینکه زن باشد یا مرد، نظامی باشد یا غیرنظامی همه فرع است.

وی تصریح کرد: بنابراین شورای نگهبان باید دقت کند و کسانی را تایید کند که این ویژگی ها را داشته باشند و مصلحت اندیشی خود را بر این مبنا قرار دهد. مشکلات کشور اینگونه حل می شود.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب