2:53 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  اقتدار نداشته ی یک استاندار

هفته گذشته استاندار بی اقتدار کرمانشاه به تعدادی از مدیران بانکها توپ وتشر زد که چنین و چنان می کنم و به روسای تان در تهران گزارش شما را می دهم و ایضا برخی از فرماندارانش هم از احتمال معرفی مدیران ناکارآمد به دادگاه و دادسرا خبر دادند ، رئیس سازمان مدیریتش از ناتوانی مدیران در جذب اعتبارات سفر رئیس جمهوری در استان گفت : با این روند، جذب اعتبارات سفر مذکور تا 10 سال آینده طول می کشد .

 اخبار عمومی
فیاض زاهد: خیلی با خودم‌کلنجار رفتم که چیزی نگویم اما شرافتم در گرو بیان حقیقت است
علی اکبر صالحی: رویکرد فعلی سیاست خارجی، خطر انزوای استراتژیک ایران را در پی دارد
علم‌الهدی: تولید محتوا در فضای مجازی نباید آزاد گذاشته شود / آزادی فضای مجازی از آزادی دزدها و قاتلین بدتر است
تولیت آستان امامزاده صالح (ع) تکذیب کرد: سرداب امامزاده پناهگاه نیست
مقام ارشد اسرائیل: هدف ما سرنگونی حکومت ایران تا پایان دوره ترامپ است
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت؛ پایان دو هفته سفر پرحاشیه
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
انتقاد سردار سابق سپاه از رئیس جمهور: تو بی خود میکنی حجاب را قبول نداری / کسی که منکر حجاب است حکمش اعدامه!
ساترا پيرپسر را توقيف كرد
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 25769           تاریخ ارسال : 1399/07/06                         نسخه چاپی
معاون قوه قضاییه: جای تأسف دارد که مردم با واژه «مسئول» به یاد دزدی و اختلاس می‌افتند

معاون حقوقی قوه قضاییه با بیان اینکه قانون وسیله‌ای برای حفظ منافع عمومی است، گفت: جای تاسف دارد که وقتی واژه مسئولیت در خانواده‌ها مطرح می شود اعضای خانواده یاد دزدی‌ها و اختلاس‌های برخی آقایان می‌افتند.


به گزارش ایلنا، حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق روز یکشنبه ششم مهرماه در همایش «قانونمداری و آرمان‌های دفاع مقدس» که در سالن جلسات دادگستری البرز برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: باید اعتراف کنیم بعد از ۴۰ سال نتوانستیم ادبیات دفاع مقدس را آن طور که باید و شاید به نسل جدید منتقل کنیم.

وی افزود: دوران دفاع مقدس یک دانشگاه تمام عیار برای نسل‌های آینده انقلاب است و بر ما واجب است سیره زندگی و ادبیات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را به نسل سوم و چهارم انقلاب منتقل کنیم.

معاون حقوقی قوه قضاییه با بیان اینکه آرمان های دفاع مقدس واژه هایی است که باید برای نسل جوان معنی شود، توضیح داد: گاهی واژه های از راه اصلی منحرف شده و راه دیگری برای ادامه مسیر پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه ایثار امروز به شکل دیگه ای در جامعه قابل مشاهده است، اضافه کرد: امروز مدافعان سلامت در جبهه مقدم سلامت ایستاده‌اند و وقتی چندین ماه است خانواده خود را ندیده‌اند یعنی در مسیر بسیج در حرکت هستند.

این مسئول با تاکید بر نقش بسیج در جامعه اظهار کرد: کسی که به صورت تمام و کمال از ولایت فقیه تبعیت می‌کند بسیجی واقعی است و مدار حرکت یک بسیجی باید فرامین رهبری باشد.

معاون حقوقی دستگاه قضایی با اشاره به مفهوم کلمه حزب الله یادآور شد: کسی که به قانون عمل می‌کند حزب اللهی واقعی است؛ خود قانون نیز کلمه مقدسی است، قانون نماد مردم سالاری دینی است.

وی بیان کرد: قانون وسیله‌ای برای حفظ منافع عمومی است، وسیله ای است برای رفع تزاحم میان خواست ها و حقوق آحاد مردم ؛ در واقع قانون برای مقابله با سلطه جویی و خود محوری تعریف شده است.

این مقام مسئول در ادامه به قانون مداری رزمندگان در طول دفاع مقدس که یکی از آن ها آراستگی ظاهر رزمندگان بود اشاره کرد و یادآور شد: شهید صیاد از جمله فرماندهان وقت شناس بود و از او می‌توانیم در مبحث وقت شناسی درس بگیریم، همچنین مسئولیت پذیری از دیگر صفات افراد در هشت سال دفاع مقدس بود.

وی ضمن محکوم کردن اقداماتی همچون سو استفاده برخی از جایگاه مدیریتی خود و اختلاس و دزدی‌ها، اظهار کرد: جای تاسف دارد که وقتی واژه مسئولیت در خانواده‌ها مطرح می شود اعضای خانواده یاد دزدی ها و اختلاس های برخی آقایان می افتند، اما این ها دلیل بر این نیست که ما هم می توانیم دزدی و اختلاس داشته باشیم.

معاون حقوقی دستگاه قضایی با بیان اینکه هر چه مقام بالاتر باشد مسئولیت سنگین تر بر دوش افراد خواهد بود، افزود: در زمان جنگ امکانات، خوراکی، غذا، چادر و پتو به اندازه و مساوی میان رزمندگان و فرماندهان توزیع می‌شد. امروز اگر در مدیریت کشور بعد از ۴۰ سال بتوانند ۱۰ درصد از مسئولیت پذیری زمان جنگ را داشتند هیچ یک از این مشکلات را نخواهیم داشت.

این مسئول با اشاره به اینکه حساسیت نسبت به بیت المال از دیگر صفات رزمندگان و فرماندهان زمان جنگ بوده است، ادامه داد: این در حالی است برخی از موارد برای نسل جوان خنده دار است.

وی ، ادامه داد: نمی توانیم مثل آن روزها باشیم اما ادبیات عوض شده است و سیره زندگی ما همچون آن روزها نیست، ما امروز به وظیفه خود عمل نکرده ایم.

این مسئول با بیان اینکه متاسفانه وضعیت معیشتی مردم به شکلی در آمده است که شرایط برای بازگو کردن رفتارهای هشت سال دفاع مقدس نیست، گفت: در روز قیامت همه در مقابل خانواده معظم شهدا شرمنده ایم، چرا که حق آن ها از طرف نظام و مردم رعایت نشده است.

وی افزود: این روزها همه ارزش ها عوض شده است و یادمان رفته است که هر چه داریم از شهدا و ایثارگران داریم، گاهی به نام آزادی و گاهی به نام چیزهای دیگر به صورت مستقیم و غیر مستقیم ارزش‌های نظام را زیر سوال می بریم.

معاون حقوقی دستگاه قضایی با اشاره به اینکه این میزها به کسی وفا نمی‌کند، اظهار کرد: تمام نهادها در جای خود مسئول هستند و با تا سرحد توان وقت بگذارند و فعالیت‌ها را به درستی پیش ببرند.

این مسئول یادآور شد: برای مثال در حوزه وکالت امروز برخی اصلا صلاحیت وکالت ندارد، ما به هیچ وجه مایل نیستیم که در حوزه کانون وکلا دخالت کنیم اما حق نظارتی که قانون برای ما در نظر گرفته است را حتما انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به مشکلاتی که توسط برخی وکلا به دستگاه قضایی گزارش شده است، ادامه داد: ۳۰ درصد کانون وکلا ایثارگران هستند در حالی که برخی از وکلا در مسیر انقلاب حرکت نمی کنند، ما نمی‌خواهیم کانون وکلا را در برابر قوه قضایی قرار دهیم اما بدون شک با آن ها برخورد جدی خواهیم داشت.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب