0:29 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  فقط امام روز " جمعه " نباشید....

در دو خطبه اخیر نمازجمعه کرمانشاه " غفوری جدیدی " متولد شد تا بعد سیاسی نمازجمعه ای را که بعد از برکناری آیت الله زرندی (ره) به فراموشی سپرده شد دوباره و بعد از سالها احیاء کند و نشان دهد که دغدغه امام جمعه نه تنها حجاب بانوان بلکه "بی حجب و حیایی" نمایندگانی هست که علیرغم فرمایش رهبر شهید آشکارا در امور اجرایی دخالت می کنند و به تعبیر امام جمعه قصرشیرین : حتی اگر در تعیین یک آبدارچی برای اداره ای باشد!

 اخبار عمومی
سناتور مورفی: ترامپ فاسدترین رئیس‌جمهور آمریکاست
طرح ایران برای روز حمله احتمالی آمریکا اعلام شد
وزیر آموزش‌وپرورش: تعطیلی مدارس باید آخرین راه‌حل باشد
رسانه رهبر انقلاب، با این طرح نیروگاه اتمی اسراییل را تهدید به نابودی کرد
تکذیب اعلام نظر رهبر انقلاب برای رسیدگی مجدد به پرونده رسایی
انتخابات فراکسیون اهل سنت مجلس
قالیباف: رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند
گروسی: ایران باید اجازه بازرسی از تاسیسات هسته‌ای را بدهد
زارعی، نماینده مجلس: رئیس صداوسیما دروغ می‌گوید و اختلاف‌افکنی می‌کند
علی مطهری: احتمال توافق آمریکا با ایران از حمله قوی‌تر است
واکنش ظریف به سفر مقامات پاکستان، عربستان و ترکیه به ایران: از این «وصل» بهره بگیریم
ادعای رقیب انتخاباتی نتانیاهو: من می‌دانم چگونه برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنم!
کیهان: تمام عقاید سیاسی و مذهبی در تجمعات شبانه حضور دارند
پیمان جبلی بی‌ سروصدا وارد دوره دوم ۵ ساله ریاست بر صداوسیما شد
نتانیاهو: رقیب من مخالف حمله به ایران است
نخست‌وزیر عراق: بستن مرزها با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است / در هیچ جنگی مشارکت نمی کنیم
سخنگوی سپاه: جنگ امروز، جنگ بر سر موجودیت کشور است
روایت فرزند شهید تنگسیری از لحظه شهادت پدرش: مشغول نماز شب بود
امام جمعه اهواز: اگر احیاناً شنیدید که دشمن عملیاتی انجام داده، ماندن زن و مرد ما در خانه حرام است
ادعای ترامپ: گزینه مطلوب، تصاحب نفت ایران است
روح‌الامینی: لاریجانی و شمخانی قبل از ترور، با قضاوت ها به شهادت رسیده بودند/ شمخانی بدون سر دفن شد
روزنامه جمهوری اسلامی می گوید؛ آمریکا و اسرائیل می خواهند احمدی‌نژاد را به حکومت برسانند
محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد
ادعای روبیو: توافق با ایران بسیار دشوار است
واکنش عراقچی به ادعا‌های نتانیاهو: می‌خواهید کار ایران را تمام کنید؟ مراقب باشید؛ ما نیز کار‌های ناتمامی داریم
مخبر: با جانشینی آیت الله مجتبی خامنه ای، کشور در آرامش است/ مادر بمب ها در خود آمریکا منفجر شده است
ادعای روبیو: اگر ایرانی‌ها سلاح هسته‌ای داشتند، می‌توانستند بگویند «تنگه هرمز متعلق به ماست!
اژه‌ای: نباید کسانی که صرفا نگاه و نظر متفاوت دارند را از دایره‌ی خودی‌ها بیرون بدانیم
جانشین فرمانده کل سپاه: نیروهای سرگردان آمریکایی ۷۰۰ کیلومتر از ما فاصله گرفته‌اند/ روزبه‌روز در حال پیشرفت هستیم
سخنگوی سپاه: در واکنش به عهدشکنی دشمن، ماشه را چکاندیم
مخالفت دفتر رهبر شهید انقلاب با تغییر نام خیابان‌های قدیمی به نام ایشان
روزنامه کیهان: حمله به کوه کلنگ یعنی انهدام تأسیسات هسته‌ای اسرائیل
عنوان اولین آهنگ «تتلو» پس از آزادی مشخص شد: درباره «پهلوی» است!
«مهرداد اخلاقی» وزیر دفاع شد
سردار نقدی: نیمی از بمب ۱۴ تنی آمریکا در جنگ ۱۲ روزه عمل نکرد و امروز غنیمت ماست
وزیر دفاع اسبق آمریکا: جنگ با ایران "راه خروج آسانی" ندارد
معاون وزیر خارجه: ایران در حال نهایی‌کردن پاسخ خود به دیدگاه‌های آمریکا است
تشکر دختر رضا پهلوی از روبیو برای توهین به تاریخ ایران
باهنر: زینب ابوطالبی، مجری جنجالی از کشور رفته است!
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی: سلاح هسته‌ای، کاخ سفید را به پودر سیاه تبدیل می‌کند
 گفتــگو
حقیقت پور: فتنه احمدی نژاد هنوز ادامه دارد/ شهید لاریجانی «عاقل فتنه» بود، نه «ساکت فتنه»/ توهین به عراقچی و قالیباف عین رفتار خوارج است
علی‌اکبر صالحی: اگر جنگی رخ دهد، در نهایت یک سرزمین سوخته در منطقه پدید می‌آید و شاید تا ۴۰ سال کشور را عقب بیندازد
انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است
باجناق رهبر شهید: غذا اشکنه کشک بود / سفر خانوادگی با آیت الله خامنه ای در نوروز 56 و دیدار با پدر خاتمی
قالیباف: یک ساعت بعد از بمباران متوجه شهادت آقا شدیم / اول قرار شد 8 صبح فردا خبر شهادت اعلام شود اما بعد از گفتگو با شهید لاریجانی، در سحر اعلام شد
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد

کد مطلب 25355           تاریخ ارسال : 1399/04/21                         نسخه چاپی
روحانی: هیچ کشوری نمی‌تواند فعالیت‌های اقتصادی‌ را تعطیل کند اما...

رییس جمهور گفت: تعطیلی کسب و کار و فعالیت اقتصادی در طولانی مدت قابل اجرا نیست و هیچ کشوری در دنیا نمی‌تواند شش ماه این کار را ادامه دهد.


به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، در جلسه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا با بیان اینکه مردم و دولت باید همکاری خوب و دقیق داشته باشند، اظهار کرد: اگر اینگونه باشد در برابر مشکلات کرونا سریعتر عمل می‌کنیم و عبورمان راحت‌تر است اما اگر جز این باشد موفقیت ما دچار مشکل می‌شود.

وی افزود: عادی انگاری این ویروس و کروناهراسی هر دو ما را دچار مشکل می‌کند. اگر فکر کنیم که دیگر این ویروس را پشت سر گذاشته‌ایم که ما را دچار مشکل می‌کند و اگر هم فکر کنیم باید همه کارها تعطیل شود بازهم به مشکل می‌خوریم.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایسنا و فارس بخوانید؛

* تعطیلی کسب و کار و فعالیت اقتصادی در طولانی مدت قابل اجرا نیست و هیچ کشوری در دنیا نمی‌تواند شش ماه این کار را ادامه دهد و مردم هم نمی‌پذیرند. اما راه درست در ادامه فعالیت‌های اقتصادی یا فرهنگی فقط منحصر به رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و هیچ راه دومی وجود ندارد.

* تجمعات به طور کلی در وضعیت امروز غیرقابل قبول است. چه عزا چه عروسی، چه سمینار چه جشنواره. همه اینها مضر است و  حتی نسبت به کنکور هم اگر وزارت بهداشت ایرادی داشته چارچوبی برای آن ایجاد می‌کند تا مشکلی نباشد اجتماعات باید در حد ضرورت محدود شود.

* ما نمی‌توانیم مثل سابق کنار هم بایستیم، لذا فاصله گذاری اجتماعی ضروری است و سبک زندگی را باید امسال عوض کنیم. حتی در کارخانجات هم باید از ماسک استفاده کنند. مردم عزیز ما باید قانع شوند. صدا و سیمای ما، روزنامه‌های ما، فضای مجازی ما و هنرمندان و فرهیختگانمان باید به صحنه بیایند تا به مردم بگوئیم راهی جز اجرای دستورالعمل‌ها نداریم.

* از ۲۵ اسفند فوتی‌های ما سه رقمی شد و مجبور شد مراکز و برخی سفرها را تعطیل کنیم. از ۲۶ فروردین مرگ و میر دو رقمی شد تا ۲۵ خرداد که دوباره به سه رقمی برگشتیم، امیدوارم بتوانیم این دوره سه رقمی را کوتاه کنیم.

{ با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده در کشورهای مختلف دنیا}: هند اعلام کرده در عروسی حداکثر ۲۰ نفر حاضر باشند و در کشورهای اروپایی حداکثر ۱۰ نفر. همه جا محدودیت گذاشته‌اند. نمی‌شود در عروسی ۱۰۰، ۱۵۰ نفر در محیط سرپوشیده، با تهویه نامناسب و زمان زیاد جمع شوند.  

* در اروپا رستوران باز شده اما با رزرو آزاد شده است؛ یعنی کسی که می‌خواهد رستوران برود باید با رزرو برود. گشایش باید باشد اما با مراعات تمام پروتکل‌ها و اگر مراعات نشود، امکان‌پذیر نیست.

*{ با اشاره به محدودیت‌هایی که کشورهای دیگر برای ادامه حیات اقتصادی جامعه ایجاد کرده‌اند}: این راحت‌ترین کار است که همه‌جا را تعطیل کنیم و فردایش مردم بیایند از تعطیلی و بیکاری و گرسنگی شکایت کنند. البته ما باید در چارچوب حرکت کنیم. حتماً باید در پروتکل‌های بهداشتی حرکت و این موارد را رعایت کنیم. هرگونه مراسمی را در تمام شهرهای کشور ممنوع کنیم و اصلا اجتماعی شکل نگیرد. مگر با جمعی محدود و چند نفره.

* بر اهمیت فاصله‌گذاری اجتماعی تاکید می کنم. این موضوع در کنار استفاده از ماسک در همه مراکز اقتصادی و صنعتی و مراکز عمومی کاملا لازم و ضروری است. ما باید مراقبت‌های بهداشتی فردی و اجتماعی را به عنوان یک اصل خدشه ناپذیر بدانیم.

* ما از ابتدای شیوع کرونا برای مواد شست‌وشو، مواد ضدعفونی‌کننده و مواد غذایی دچار مشکل نشدیم، در حالی که در اروپا و آمریکا این اتفاقات رخ داد. ما نه یک ساعت قطع آب و برق و تعطیلی پمپ بنزین داشتیم و نه یک ساعت قحطی مواد غذایی پیش آمد و این یعنی همه تلاش کردند.

*{ با قدردانی از تلاش‌های وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه در واردات موارد مورد نیاز بهداشتی به کشور}: ما در ساخت واکسن کرونا مشغول تلاش هستیم و کناره نگرفتیم. به اندازه توان خود کار می‌کنیم و کشوری نیستیم که بگوییم حالا که تحریم هستیم گوشه‌ای بنشینیم و منتظر بمانیم تا اگر واکسن تولید شد به ما هم بدهند.

* بخش اعظم جامعه ما هیچوقت به تبلیغات دشمنان توجه نکرده و حالا هم توجه نمی‌کند. کسی نباید بیماری‌اش را مخفی کند. این کار ظلم به دیگران است. اگر مبتلا شدیم به اطلاع اطرافیان برسانیم. برخی می‌گویند روی‌مان نمی‌شود بگوییم، یعنی چه؟ اینجا دیگر موضوع شرم‌کردن وجود ندارد. باید بگویند و از محل کار مرخصی بگیرند.

* هرکس از ساعت هفت و نیم تا چهارده و سی دقیقه کار کرد، یعنی ساعت آن روزش را پر کرده است. پس دیگر نباید کسی جز این عمل کند و از کارمندان ساعت بیشتری برای حضور بخواهد.

* اگر پروتکل‌های بهداشتی به درستی رعایت شود و سبک زندگی تغییر یابد به خوبی در برابر کرونا عمل می‌کنیم، ما باید وظایف خود را در این زمینه به خوبی انجام دهیم و برخی عادت‌ها مثل دست‌کشیدن به صورت را کنار بگذاریم. یعنی بیاموزیم که دست‌ مبارک را به سمت صورت که خطرناکترین محل برای انتقال ویروس است، نبریم! اگر به این موارد توجه کنیم ان‌شاءالله این بیماری را هم پشت سر می‌گذاریم.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب