3:22 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 25109           تاریخ ارسال : 1399/03/10                         نسخه چاپی
هشدار روحانی:پروتکل‌ها رعایت نشود با موج شدید کرونا روبرو خواهیم شد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ما به این زودی به شرایط قبل از کرونا نمی‌توانیم برگردیم، گفت: امروز زندگی ما محدودتر و بخشی از زندگی ما مجازی شده است و این را مردم کشور باید باور کنند.


به گزارش خبرآنلاین، حجت‌الاسلام و المسلیمن  حسن روحانی، رئیس‌جمهور صبح امروز (شنبه) در جلسه ستاد مقابله با کرونا اظهار کرد: امام خمینی (ره) برای نجات کشور از استبداد و استعمار انقلاب را به پیروزی رساند و برای نجات کشور از اشغال و تجاوز دفاع ملی و جنگ تحمیلی را به پیروزی رساند و امام برای تشکیل نظام اسلامی همه نهادهای لازم را با رأی مردم استقرار بخشید. اگر بخواهیم زندگی امام را خلاصه کنیم، این سه جمله را می‌توانیم بگوئیم.

روحانی تاکید کرد: ۳۱ سال از رحلت امام می‌گذرد و مردم ما همان عشق به امام و پیروی از راه امام را ادامه دادند و مقام معظم رهبری همان پرچم را با همان صلابت بر دوش داشتند و ملت ما در برابر همه توطئه‌ها ایستادگی کردند.

اهم اظهارات رئیس جمهور را به نقل از ایرنا و مهر بخوانید؛

* این هفته، هفته ای است که هم در آن روز رحلت امام خمینی(ره) بزرگوار است، در چهاردهم خرداد و هم روزی است که مردم برای حفظ جان امام فداکاری کردند و آن پانزدهم خرداد است در این روز مردم با قیام خود در شهرهای مختلف در قم و تهران و ورامین و در شهرهای دیگر هم قیام کردند و هم فداکاری کردند و هم کشته‌های فراوانی و شهدای فراوانی تقدیم انقلاب اسلامی کردند.

* اگر آن حرکت مردمی نبود احتمالا جان اما هم در خطر قرار می‌گرفت و یا برای مدت‌های طولانی ممکن بود امام را در حبس و حصر نگه دارند.

* امام عزیز و بزرگوار ما ۱۶ سال از سال ۴۱ تا ۵۷ رهبری یک نهضت و انقلاب مردمی بزرگ را برعهده گرفت و در این رهبری، انقلاب را به پیروزی نهایی رساند و این یک کار مهم امام است که نهضتی را پرچمداری و رهبری کرد و  با همه فراز و نشیب و مشکلات، این نهضت را به پیروزی رساند که در تاریخ ایران کمتر سراغ داریم.  

*{ با اشاره به اینکه در سده‌های اخیر کمتر مشاهده ‌شده نهضتی به طور کامل به پیروزی نهایی برسد}: امام توانست این نهضت را به پیروزی کامل برساند.  کار دوم امام این بود در برابر تجاوزی که به کشور انجام شده بود و تمامیت ارضی و استقلال ما در خطر بود، یعنی ۸ سال دفاع مقدس یک دفاع پیچیده سخت هشت ساله آن‌ هم نه در برابر عراق، بلکه تقریبا در برابر همه قدرت های جهانی رهبری کند و به پیروزی برساند.  

نهادهای اصلی نظام با رأی مردم تشکیل شده است

*مساله سوم این که امام حکومت اسلامی را تشکیل داد و همه نهادهای حکومت اسلامی را در همان سال های اولیه به انجام رساند. یعنی می‌توان گفت از ۱۰ فرودین ۵۸ حضور مردم در پای صندوق آرا و همه پرسی برای نظام جمهوری اسلامی تا اسفند همان سال که انتخابات مجلس انجام شد و انتخابات خبرگان، همه پرسی، انتخابات برای اصل نظام و انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی در سال ۵۸ صورت گرفت و امام همه نهادها را در همان سال اول تشکیل دادند و نهادهای اصلی نظام با رای و با اتکا به آرای مردم  تشکیل شدند.

* ویروس کرونا همچنان به عنوان یک مساله اصلی در کشور ظهور و بروز دارد، این ویروس موجب تحولات بسیار زیادی در مسائل سیاسی، بهداشتی و فرهنگی شد و ما کار عظیمی را در بحران کرونا مشاهده می‌کنیم. کرونا قواعد جهانی و جهانی شدن را زیر سوال قرار داد. بسیاری از اتحادیه‌های بین المللی که مرزهای کشورشان را برداشته بودند، دوباره مرزهایشان را پررنگ کردند.

* امروز زندگی ما محدودتر و بخشی از زندگی ما مجازی شده است و این را مردم کشور باید باور کنند. ما به این زودی به شرایط قبل از کرونا نمی‌توانیم برگردیم.

اجتماعات باید با فاصله باشد

* ما باید محدودیت‌ها را بپذیریم و بخشی از زندگی ما باید از فضای حقیقی به فضای مجازی برود به این زودی‌ها نمی‌توانیم زمانی که به هم می‌رسیم دست بدهیم. این که وزیر بهداشت ما اظهار نگرانی می‌کند که برخی مکان‌های کشور به گذشته برمیگردند، این اشتباهی است که می‌تواند سرنوشت سلامت کشور را خدای نکرده در معرض خطر قرار دهد.

*دیگر این طور نیست که ما مثل گذشته ده بیست نفری دور هم بنشینیم، برای ماه‌ها باید این کار را ترک کنیم، اجتماعات باید با فاصله باشد اگر کسی مبتلا به این ویروس شد باید به او بگوییم خود را در خانه یا بیمارستان قرنطینه کند.

دوران فعلی سخت تر از اسفند و فروردین است

* اتفاقا این دوران سخت‌تری از اسفند و فروردین است برای این که در اسفند و فروردین بیشتر با افرادی که علائم ظاهری کرونا مانند تنگی نفس و سرفه داشتند مواجه بودند، ولی هم اکنون شکل آن عوض شده است اولا تعداد مبتلایانی که کشف می کنیم عددش بالا است برخی از مبتلایان با علائم بالینی و ظاهری علامتی نداشته باشد به محض این که تست فرد مثبت می‌شود وقتی به او می گویند، باورش نمی شود و می گوید اشتباه شده است بنابراین کار سخت‌تر شده است. باید از یک دوست فاصله بگیرید که هیچ علامتی هم به ظاهر ندارد.

* کار ما امروز مقداری سخت تر از گذشته شده است در عین حال بسیاری از چیزها در جامعه در حال تغییر است قهرمانان جامعه ما امروز کادر پزشکی هستند، امروز قهرمانان ما در گام اول قهرمانان در بیمارستان‌ها هستند هیچ وقت در جامعه ما نبوده که چند ماه مدارس و دانشگاه به طور کامل تعطیل شود طبیعی است که مردم برای علم و دانش بچه‌هایشان نگران شوند شرایط کاملا متفاوت شده است.

از امروز مساجد برای نمازهای یومیه به روی مردم باز است

*{ درباره تصمیمات امروز ستادملی مقابله با کرونا}: تصمیمی که امروز گرفتیم راجع به مساجد است، که مورد درخواست همه مردم و خصوصا افراد متدین ماست، مردم می‌خواستند مساجد لااقل اگر برای عموم باز نیست برای نمازهای یومیه باز شود که  فرصت داشته باشند اگر نماز جماعت می خوانند فاصله ها را رعایت کنند. از امروز در مساجد به روی مردم در سراسر کشور با اجرای دستورالعمل برای نمازهای یومیه باز می شود.

محدودیت ساعتی پاساژها برداشته شد 

*{ در مورد بازگشایی پاساژها }: مساله دوم پاساژها است که محدودیت داشتیم که تا ۶ بعدازظهر باز باشند که ما محدودیت ساعتی آن را بر می داریم ان شاءالله مشکلی در این زمینه نباشد. مواردی را هم وزیر کشور در خصوص مقرراتی برای ترافیک و سالم سازی دریا بیان کردند که جلسه آن را قبول کرد.

* یکسری موارد داریم که در این جلسه درباره آن تصمیم نگرفتیم و ممکن است در جلسات بعد تصمیم بگیریم مانند صحن حرم هایی که صبح ها باز می شود شب‌ها هم باز شود قرار شد بررسی‌ها انجام شود یا مراکزی که استفاده از سالن اجتماعات آن ممنوع است، باید با دقت و سرعت کمتر به سمت گشایش برویم که مشکلی پیش نیاید.

* از مردم می خواهم دستورالعمل های بهداشتی را به طور کامل مراعات کنند وگرنه ممکن است دچار موج شدید در برخی شهرستان‌ها شویم و مجبور شویم مقررات سخت و ویژه در برخی شهرستان‌ها در نظر بگیریم که برای مردم سخت خواهد بود.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب