11:35 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نادر کالمعدوم

در حالیکه استاد اعظم این جماعت متهم فاسد آن عالیجناب قهوه ای پوش بود که وقتی دید اوضاع خراب است خیلی زود از مهلکه و معرکه گریخت و اینک در پارلمان به ریش خلق الله می خندد و سودای وکالت نیز در سردارد! گویا اصلا طرف شهردار کرمانشاه نبوده و بازداشت های اخیر ربطی به وی ندارد ! بقول طلبه ها : نادر کالمعدوم

 اخبار عمومی
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
شکایت زن باردار کرجی از اسرائیل
واکنش ابطحی به انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی: آدم بگوید و بد باشد بهتر از این است که نگوید و خر باشد!
یوسف پزشکیان به مهرداد بذرپاش: حمله اسرائیل و اسنپ‌بک و ترامپ را تعمدا نادیده می‌گیرید؟
واکنش‌ شمخانی به ویدیوی عروسی دخترش: حرام‌زاده‌ها ! من هنوز زنده‌ام
واکنش دفتر حسن روحانی به پخش فیلم عروسی دختر شمخانی
دختر شهید شادمانی: انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی پروژه موساد است
رسول منتجب نیا: ۸۰ هزار آمر به معروف را چه کسی آموزش داده است؟ / مگر ندیدیم در «گشت ارشاد» چه اتفاقاتی افتاد؟
واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی: او سرش را پایین انداخته بود
عذرخواهی سردار رحیم صفوی از خانواده مرحوم هاشمی رفسنجانی
قانون پیوستن ایران به CFT برای اجرا ابلاغ شد
نون خ فعلاً توقف خورد؛ سعید آقاخانی «اسباب زحمت» را برای رمضان می‌سازد
سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت
دولت سوريه: احمد شرع صريحا از پوتین خواست بشار اسد را تحویل دهد
واکنش نماینده سابق مجلس به دبیر ستاد امر به معروف: "دوباره احساس کردید یکم شرایط آروم شده، از تو غاراتون در اومدین؟!"
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: قانون منع دو تابعیتی ها مربوط به دوران پهلوی است و باید اصلاح شود/
واکنش محسن هاشمی به حرف های رحیم صفوی : در «استخر» هم می توان شهید شد
واکنش دادستان کل کشور به باهنر: افراد جاهل در مورد حجاب نظر ندهند!/ حجاب یک امر شرعی است
حسام‌الدین آشنا: این صفرها که از پول ملی حذف کردید، سفره مردم بود
قشقاوی: طرح تعلیق CFT در مجلس، تقابل صریح با رهبری است / تکمیلی/ دو فوریت طرح رای نیاورد
عطاالله مهاجرانی: شرم الشیخ جای ایران نبود
تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص
پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم، تصمیم‌گیران هستند
سخنگوی مجمع تشخیص: رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع محول کردند و هیچ توصیه‌ای نداشتند
لاوروف: به ایران تجهیزات نظامی می‌دهیم
حسن روحانی ادعاهای شمخانی درباره هواپیمای اوکراینی را تکذیب کرد
ادعای ترامپ: اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، توافق غزه اتفاق نمی‌افتاد/ توافق غزه با حمله به مراکز هسته‌ای ایران آغاز شده
ضرغامی: این‌روزها با بعضی ها که مسئولیت دارند تماس می‌گیریم، می گویند دیگر موبایل ندارند، یا محل استقرارشان معلوم نیست
ناطق نوری: سکوتی در کار نیست/ تصرف سفارت آمریکا اشتباه بزرگی بود
مشاور رئیس‌جمهور: پزشکیان در حال مذاکره برای رفع فیلتر سایر پلتفرم‌هاست
دعوت ایران به اجلاس «شرم الشیخ» ؛ آیا آمریکا اشتباه خود در کنفرانس مادرید را اصلاح می کند؟
حمله امام جمعه تهران به باهنر: هی راجع به حجاب وِر می‌زند / کی به تو اجازه داده از پایان قانون حجاب خبر بدی؟ / خب بابا این زبانتان را ببندید دیگر!
ترامپ: افتخار می‌کنم که ایران از توافق آتش بس حمایت کرد
عراقچی: طرح صلح ابراهیم خائنانه است و ایران هیچ‌وقت به آن نخواهد پیوست/ نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل باقی مانده‌اند؛
نماینده مجلس: حتما مسائل بزرگتری هست که جلوی قانون حجاب را گرفتند
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 25013           تاریخ ارسال : 1399/02/22                         نسخه چاپی
معاون استاندار قم: برخی تصمیمات مدیریتی در قم صد مرتبه خطرناک‌تر از کروناست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: تصمیمات مدیریتی برخی مسوولان استان در عرصه تامین زیرساخت‌های تولید و سرمایه‌گذاری صد مرتبه خطرناک‌تر از کروناست و روند اشتغال و صنعت قم را مختل می‌کند.


به گزارش ایرنا، مهرداد غضنفری روز یکشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم، افزود: درخواست سرمایه‌گذاری جدید در شهرک‌های صنعتی قم قابل ‌توجه است و باید زیرساخت‌های لازم برای این منظور تامین شود.

وی با انتقاد از روند اقدامات شرکت شهرک‌های صنعتی قم گفت: این شهرک در برخی مکاتبات از تامین زیرساخت‌های سخن گفته که درصحنه میدانی اثری از پیشرفت فیزیکی آن‌ها وجود ندارد.

غضنفری تصریح کرد: درصورتی‌که این شهرک یک‌بار دیگر نامه یا مکاتباتی با چنین عناوین تدوین کند بدون وقفه رسانه‌ای خواهد شد.

وی گفت: در رابطه با فعالیت شرکت شهرک‌های صنعتی قم اعتراض سرمایه‌گذاران زیاد است و باید مدیریت این شهرک در پاسخگویی روند سریع‌تری را دنبال کند.

تقاضای فراوان سرمایه‌گذاری جدید در قم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم همچنین اظهار داشت: درخواست سرمایه‌گذاری جدید در شهرک‌های صنعتی قم قابل‌توجه است و باید زیرساخت‌های لازم برای این منظور تامین شود.

وی ادامه داد: محور اصلی توسعه استان حمایت از بخش خصوصی است اما دستگاه‌های اجرایی موظف هستند تا پیش‌زمینه‌های جذب سرمایه‌گذاری را به وجود بیاورند.

غضنفری شهرک الغدیر را محور جدید سرمایه‌گذاری قم نامید و بیان داشت: با تامین زیرساخت‌های موردنیاز از اول تیرماه واگذاری زمین در شهرک الغدیر قم باید آغاز شود.

وی اظهار کرد: حداقل‌های سرمایه‌گذاری درشهرک الغدیر فراهم است و شرکت شهرک‌های صنعتی قم نباید بیش از این در واگذاری زمین به سرمایه گذران تعلل به خرج دهد.

وی بیان کرد: گاز مورد نیاز شهرک الغدیر باید تا پایان نیمه اول سال تامین شود و برق و آب این شهرک نیز برای آغاز عملیات سرمایه‌گذاری تامین است.

اورژانس سرمایه‌گذاری و تولید در قم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم اضافه کرد: باید وضعیت اورژانسی و فوری سرمایه‌گذاری و تولید بنا بر تاکید مقام معظم رهبری به‌موازات کشور در استان قم عملیاتی شود.

غضنفری افزود: مشکلات زیرساختی در شهرک‌های صنعتی نباید به مانعی برای رویگردانی و فرار سرمایه‌گذاران از استان قم تبدیل شود.

وی تصریح کرد: برای تامین گاز موردنیاز شهرک‌های صنعتی قم باید از ظرفیت‌های بلااستفاده واحدهای غیرفعال بهره برد.

غضنفری اظهار داشت: شرکت گاز و شرکت شهرک‌های صنعتی قم باید سهمیه واحدهایی که رغبتی برای بازگشت به تولید ندارند را قطع کرده تا این ظرفیت‌های خالی در مسیر توسعه صنعتی و بهره‌برداری از طرح‌های جدید استفاده شود.

وی افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی قم لیست کاملی از واحدهای تعطیل صنعتی استان برای تعیین تکلیف گاز مصرفی آن‌ها احصا کند.

استفاده از مازاد منابع انرژی واحدهای صنعتی در طرح‌های توسعه‌ای

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم اظهار داشت: به دلیل محدودیت منابع انرژی استان و استفاده از این منابع در چرخه تولید قم از رکود منابع گاز و ظرفیت خالی آن‌ها در واحدهای صنعتی دیگر استفاده خواهد شد.

وی گفت: مازاد منابع انرژی آب، برق و گاز واحدهای صنعتی در یک بازده زمانی دو ماه به واحدهای جدید صنعتی اختصاص می‌یابد.

غضنفری در پایان گفت: نیروگاه ۲۵ مگاوات حرارتی برای تامین بخشی از مشکلات کمبود برق در شهرک شکوهیه قم احداث می‌شود و شرکت گاز موظف تا پایان سال گاز موردنیاز و شرکت شهرک‌ها نیز زیرساخت‌های لازم را تامین کند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان بیش از ۴۹ هزار و۵۶۲ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در ۲هزار و ۲۱۷ واحد صنعتی و صنایع معدنی برای ۵۶ هزار و ۱۲۳ تن فرصت اشتغال ایجادشده است.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب