3:48 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  خطر ! جاسوسان مشغول کارند

اینبار با نبرد مرصاد گونه ای مواجه بودیم که وسعت تنگنه آن به بزرگی تمام ایران بود ، آنها فقط طی چند روز از نوار باریک مرزی غرب کشور وارد نشده بودند بلکه از سالیان و دهه ها پیش ، از همه سرحدات کشور :از غرب ، شرق ، جنوب و شمال وارد کشور شده بودند ، زمینی ، هوایی ، دریایی در قالب مهاجر افغانی و طلبه پاکستانی و تاجر عراقی و.....

 اخبار عمومی
بازگشت هواپیماهای مسافری به آسمان ایران
روزنامه جمهوری اسلامی : صداوسیما را از افراد کم سواد و مشکوک پاکسازی کنید/ با افرادی که بنام ایدئولوگ نظام، عوامفریبی کردند برخورد شود
سخنگوی دولت : با وجود بی‌اطمینانی به مذاکرات، مسیر مذاکرات را ترک نمی‌کنیم
موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل
حمله حسین شریعتمداری به موافقان مذاکره : هم خائن‌اند هم احمق
پسر نتانیاهو : از ترس جانم اسرائیل را ترک کرده ام
وزرای خارجه مصر و عمان خواستار از سرگیری مذاکرات شدند
نماینده سنای پاکستان: در صورت تعرض به جان آیت‌الله خامنه‌ای هیچ آمریکایی در پاکستان نخواهد ماند
انتقاد پزشکیان از گروسی در گفتگوی تلفنی با مکرون
کیفرخواست قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد
ادعای کاخ سفید: با ایران همچنان در ارتباط هستیم
آیت‌الله نوری همدانی: هرگونه تعرض و تهدید به رهبری و مرجعیت شیعه حکم محارب دارد
گروسی : ایران می تواند در چند ماه دوباره غنی سازی کند / شبکه ان بی سی: مذاکرات ایران و امریکا، به زودی
رئیس ستاد کل: درباره پایبندى دشمن به آتش‌بس، کاملاً تردید داریم / وزیر دفاع عربستان : تسلیت شهادت فرماندهان ؛ برای پایان جنگ تلاش زیادی کردیم
علی لاریجانی: در ابتدای جنگ، دست نظامی ما نسبت به اسرائیل پایین‌تر بود و ما را غافلگیر کرده بودند/ تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
سفیر ایران در سازمان ملل: تسلیم بی‌قید و شرط، مذاکره نیست؛ با آمریکا گفت‌وگو نمی‌کنیم
قالیباف: مصوبه مجلس حساب و کتاب ما با آژانس بین المللی انرژی اتمی بود
حاجی بابایی: در بخش پدافند ضعف داریم/ هر ضربه ای در داخل خوردیم صددرصد از نفوذی ها بود
ترامپ: مذاکره با ایران هفته آینده؛ توافق هسته‌ای "ضروری نیست"
تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی در دستور کار مجلس قرار گرفت
هشدار روحانی: آتش‌بس، پایان تهدید نیست/ باید به سخن مردم گوش سپرد و جبران و بازسازی کرد
جانشین سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید
عراقچی: تا پایان تجاوزات، مذاکره با آمریکا منتفی است
عقب‌نشینی ترامپ از تغییر رژیم در ایران: هرج‌ومرج نمی‌خواهیم / ایرانی‌ها تاجرند، نه جنگ‌طلب
سی‌ان‌ان: ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب نشده‌اند
وزیر خارجه انگلیس: بمباران، برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند
فرانسه: حمله به زندان اوین غیرقابل‌قبول است
زمان برگزاری کنکور روز ۱۶ تیرماه اعلام خواهد شد
واکنش ظریف به اظهارات ترامپ: در باره تغییر رژیم خیالبافی می‌کند ؛ تنها ایرانیان، عظمت ایران را خواهند ساخت
سرلشکر موسوی: تنبیه نتانیاهو را تا بیچارگی‌اش با قدرت ادامه می‌دهیم
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوز آمریکا
واکنش تند ترامپ به احتمال ارسال کلاهک هسته‌ای روسیه به ایران
چین: حمله به ایران اعتبار آمریکا را در جهان خدشه‌دار کرد
بازگشت شمخانی به میدان نبرد: اینک ابتکار در دست ماست؛ شگفتی‌ها ادامه خواهد داشت
سید محمد خاتمی: هدف اصلی این جنگ تحمیلی، نابودی توان ملی و حیات ایران یکپارچه و ایرانیان همبسته است/ اکثریت قاطع مردم همدلانه به میدان آمدند
نتانیاهو: وارد جنگ فرسایشی نخواهیم شد
نامه تند عبدالکریم سروش علیه رضا پهلوی؛ این پیر‌کودک بی‌فرهنگ!
یادداشت رضا کیانیان بازیگر در نکوهش وطن‌ فروشی
هشدار سخنگوی کرملین به اسرائیل درباره هرگونه سوء قصد به رهبر انقلاب/ تغییر نظام ایران غیرممکن است
استاد روابط بین الملل دانشگاه: ورود آمریکا به جنگ با ایران جرقه جنگ جهانی سوم است
 گفتــگو
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است
عباس عبدی: پزشکیان نقطه اصلی وفاق و چارچوبش را باید با رهبری حل کند
جلایی پور: مذاکره با آمریکا اگر «برد-برد» باشد، پیش می‌رود / مگر ایران چلاق است که قطر یا روسیه میانجی شوند؟

کد مطلب 24992           تاریخ ارسال : 1399/02/18                         نسخه چاپی
روحانی: اگر سهام عدالت در بورس عرضه شود به سرعت فروش خواهد رفت

رئیس جمهوری با اشاره به ظرفیت های موجود در بخش معادن جهت تحقق شعار «جهش تولید» در سال جاری، تمرکز بر اکتشاف، واگذار کردن پهنه‌های معدنی، واگذاری به بخش خصوصی و جلوگیری از خام فروشی را به عنوان موضوعات مورد توجه این بخش عنوان کرد.


به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در آئین بهره برداری از طرحهای ملی صنعت مس ایران، با اشاره به ظرفیت های بخش مس و فلزات کشور اظهار کرد: در بخش مس و فلزات در کنار فولاد و آلومینیوم در رتبه های مهمی هستند که هم نیازهای داخلی را تامین می‌کنند و هم موجب صادرات می‌شوند.

وی با بیان اینکه «کرمان استانی سرزنده است که در بخش های مختلف هم به عنوان تولید کننده و هم به عنوان صادر کننده ایفای نقش می‌کند و زادگاه شخصیت های بسیار ارزشمندی همچون سرلشکر سلیمانی است» افزود: سال گذشته در کرمان در بخش معادن ۲۶ هزار میلیارد پروژه افتتاح شد و پیش بینی می شود تا پایان امسال حدود ۳۰ هزار میلیارد افتتاح شود که این پاسخ قاطعی است که کارگران، مسئولان و مدیران ما به استکبار می دهند که علی‌رغم توطئه‌های آنها پیش می‌رویم و اشتغال زایی میکنیم و به بازار سرمایه را  رونق می‌بخشیم.

رییس جمهوری همچنین با تاکید بر اینکه کرمان در برخی محصولات مثل پسته و خرما دارای ظرفیت های صادراتی است، به برخی مشکلات ایجاد شده برای کشاورزان جهت فروش محصولات خود به دلیل بیماری کرونا در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: باید برای محصولات فراوانی که امروز بi دست آمده فکری کنیم تا کشاورزان بتوانند با قیمتی به صرفه محصولات خود را بفروشند.

روحانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به نام سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: امسال سال جهش تولید است و معنای جهش تولید نیز این است که امسال شاهد حرکتی سریعتر در مقایسه با قبل در حوزه تولید باشیم؛ تاکیدات رهبری بر تولید نیز به این دلیلی است که با شرایط موجود برای پیش رفتن کشور راهی جز تولید نداریم.

وی با بیان اینکه «برای تولید، صادرات و ایجاد اشتغال یکی از سرمایه های در اختیار دولت، معادن هستند»، خاطر نشان کرد: در حوزه معادل باید به در حوزه عمق نیز اقدامات خود را آغاز نماییم. بخش اول معدن اکتشاف است و بسیار خوشحال هستم که در این زمینه در دولت های یازدهم و دوازدهم کارهای بسیار خوبی انجام شده و کاری که در این ۷ سال انجام شده چندین برابر کاری است که در طول تاریخ کشور انجام شده است.

رئیس جمهوری همچنین با تاکید بر لزوم آزادسازی پهنه های معادن گفت: آزادسازی پهنه های معادن میتواند اشتغال بسیاری ایجاد کند. باید کاری کنیم که از معادنی که اکتشاف شده است به سرعت در اختیار مردم قرار دهیم؛ در این زمینه معمولا اختلافاتی میان محیط زیست و معادن وجود دارد که باید تلاش کنیم در شورای عالی محیط زیست این موضوعات را حل و فصل کنیم. اگر در معاون مسیری درست و تکنولوژی پیشرفته وجود داشته باشد، می‌توان بدون آسیب زدن به محیط زیست، به اهداف مربوطه دست یافت.

روحانی همچنین با تاکید بر واگذاری سهام شرکت های دولتی حوزه معدن به مردم گفت: توصیه من به ایمیدرو(سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) این است که سهام خود را در بورس عرضه کند. بورس تهران استعداد بسیار زیاد دارد؛ آنچه امروز در بورس تهران مشاهده می‌کنیم می‌توانیم بورس را به چندین برابر برسانیم. بورس وقتی زنده است که ما سهام جدید عرضه کنیم.

وی با بیان اینکه امسال دو سه گام خوب در این زمینه برداشته شده است، اظهار کرد: سهام عدالت نیز ان‌شاءالله در بورس عرضه خواهد شد. اکثریت قاطع سهام عدالت برای شرکت‌هایی است که بسیار سود ده هستند و به راحتی در بورس به فروش خواهند رفت. باید موضوع سهام عدالت برای مردم توضیح داده شود. راه های فراوانی برای فروش این سهام وجود دارد تا مردم به راحتی بتوانند سهام خود را بفروشند و از پول آن استفاده کنند؛ در این زمینه وزارت اقتصاد و دارایی مسئولیت را بر عهده دارد.

رئیس جمهوری گفت: شرایط سختی که امروز به دلیل تحریم و کرونا ایجاد شده، باعث تعطیلی بسیاری از مشاغل شده است و بسیاری صدمه دیده اند در این زمینه کسانی که نیازمند هستند می‌توانند سهام خود را به فروش برسانند.

روحانی با اشاره ظرفیت های آزاد نشده در حوزه سرمایه گذاری خاطرنشان کرد: در زمینه بورس موضوعات نظیر فروش زمین های بزرگ و عرضه معادن را تا کنون مطرح نشده است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس جمهوری در پایان با تاکید بر لزوم پرهیز از خام فروشی محصولات معدنی گفت: برای توقف خام فروشی، باید معادن از روز نخست اجرای پروژه های مختلف نظیر پروژه های ساختمانی سفارشاتی دریافت کنند. اگر معادن را به بخش خصوصی واگذار کنیم، این بخش به راحتی این کار را انجام می‌دهند. بخش دولتی اصولاً بخشی چابک نیست و برای انجام کارها تشریفات بسیاری را باید رعایت کند؛ بخش دولت ۸ صبح سر کار می‌آید و ۴ بعد از ظهر کار را رها می‌کنند، اما بخش خصوصی ۵ صبح کار خود را آغاز می‌کند و ۱۱ شب کار را رها می‌کند؛ بنابراین بخش خصوصی چابک‌تر از دولت می‌تواند این کار را انجام دهد.

سرعت و یا گسترش کشف مبتلایان گاهی می‌تواند خبر خوبی باشد

رئیس جمهور همچنین روز پنجشنبه در مراسم افتتاح طرح احداث کارخانه اسید سولفوریک مجتمع مس شهر بابک خاتون آباد، رساندن رقم صادرات بخش مس به حدود یک میلیارد دلار در سال گذشته، در کنار تکمیل این پروژه به دست جوانان متخصص ایرانی پس از توقف مشارکت خارجی ها به دنبال دور جدید تحریمها، افتخار آفرین برای همه ایرانی ها است.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی همچنین در مراسم افتتاح پروژه احداث کارخانه اکسیژن مجتمع مس خاتون آباد با تقدیر از مقرر کردن پاداش برای کارگران و دست اندرکاران اجرای این طرح، گفت: هرگونه پاداشی که به کارگران عزیز داده شود مایه خوشحالی و حق کارگران عزیز ما بویژه در این شرایط سخت است.

اهم اظهارات رئیس جمهور را بخوانید؛

*سالهای ۹۷ تا ۹۹ سال‌های بسیار سختی بوده و تحریم بسیار شدیدی بر مردم ما اعمال شده و الحمدالله آن ایمان، نشاط، ایستادگی و مقاومت کارگران و کشاورزان و همه کارآفرینان جامعه مانع شده که دشمنان به اهداف‌شان برسد.

*خوشحالم که همه این طرح ها در یک مدت زمان کوتاهی با تلاش و فعالیت مهندسین و مسئولین به ثمر نشسته و افتتاح این کارخانه همانطور که گزارش شد، کار سوخت را تسهیل می‌کند و به جای هوای عادی با اکسیژن می‌تواند اشتعال را بالا ببرد و کل این طرح‌ها برای مسأله محیط زیست هم اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد.

*{پس از استماع گزارش استاندار کرمان با تقدیر از تلاش های انجام شده در این استان برای مقابله با کرونا}: سرعت و یا گسترش کشف مبتلایان گاهی می‌تواند خبر خوبی باشد و خبر بدی نباشد؛ آنجایی که کیت‌های آزمایشگاهی را گسترش می‌دهیم و آزمایشگاه‌مان را زیاد و از این طریق افرادی را که هیچ علامتی هم به ظاهر ندارند شناسایی می‌کنیم، خوشحال کننده است.

*اگر مردم دستورالعمل‌ها را مراعات نکنند و ابتلا بالا برود خبر خوبی نیست، اما اگر از طریق کیت‌های آزمایشگاهی و آزمایشگاه‌هایی که در اختیار داریم  افراد مثبت را شناسایی و قرنطینه کنیم این چیز بدی نیست.

*البته این معنایش این است که بیماری هنوز وجود دارد و مردم عزیز ما باید بدانند که اتمام این ویروس و این بیماری در یک زمان کوتاه علی القاعده امکان‌پذیر نیست، چون نه ما واکسن داریم، نه داروی خاص داریم و سرایت این هم بسیار شدید است، بنابراین همچنان مردم عزیز ما باید دستورالعمل‌های بهداشتی را مراعات کنند تا ان‌شاء الله شرایط بهتری برای ما در آینده پیش بیاید.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب