3:6 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 24992           تاریخ ارسال : 1399/02/18                         نسخه چاپی
روحانی: اگر سهام عدالت در بورس عرضه شود به سرعت فروش خواهد رفت

رئیس جمهوری با اشاره به ظرفیت های موجود در بخش معادن جهت تحقق شعار «جهش تولید» در سال جاری، تمرکز بر اکتشاف، واگذار کردن پهنه‌های معدنی، واگذاری به بخش خصوصی و جلوگیری از خام فروشی را به عنوان موضوعات مورد توجه این بخش عنوان کرد.


به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در آئین بهره برداری از طرحهای ملی صنعت مس ایران، با اشاره به ظرفیت های بخش مس و فلزات کشور اظهار کرد: در بخش مس و فلزات در کنار فولاد و آلومینیوم در رتبه های مهمی هستند که هم نیازهای داخلی را تامین می‌کنند و هم موجب صادرات می‌شوند.

وی با بیان اینکه «کرمان استانی سرزنده است که در بخش های مختلف هم به عنوان تولید کننده و هم به عنوان صادر کننده ایفای نقش می‌کند و زادگاه شخصیت های بسیار ارزشمندی همچون سرلشکر سلیمانی است» افزود: سال گذشته در کرمان در بخش معادن ۲۶ هزار میلیارد پروژه افتتاح شد و پیش بینی می شود تا پایان امسال حدود ۳۰ هزار میلیارد افتتاح شود که این پاسخ قاطعی است که کارگران، مسئولان و مدیران ما به استکبار می دهند که علی‌رغم توطئه‌های آنها پیش می‌رویم و اشتغال زایی میکنیم و به بازار سرمایه را  رونق می‌بخشیم.

رییس جمهوری همچنین با تاکید بر اینکه کرمان در برخی محصولات مثل پسته و خرما دارای ظرفیت های صادراتی است، به برخی مشکلات ایجاد شده برای کشاورزان جهت فروش محصولات خود به دلیل بیماری کرونا در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: باید برای محصولات فراوانی که امروز بi دست آمده فکری کنیم تا کشاورزان بتوانند با قیمتی به صرفه محصولات خود را بفروشند.

روحانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به نام سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: امسال سال جهش تولید است و معنای جهش تولید نیز این است که امسال شاهد حرکتی سریعتر در مقایسه با قبل در حوزه تولید باشیم؛ تاکیدات رهبری بر تولید نیز به این دلیلی است که با شرایط موجود برای پیش رفتن کشور راهی جز تولید نداریم.

وی با بیان اینکه «برای تولید، صادرات و ایجاد اشتغال یکی از سرمایه های در اختیار دولت، معادن هستند»، خاطر نشان کرد: در حوزه معادل باید به در حوزه عمق نیز اقدامات خود را آغاز نماییم. بخش اول معدن اکتشاف است و بسیار خوشحال هستم که در این زمینه در دولت های یازدهم و دوازدهم کارهای بسیار خوبی انجام شده و کاری که در این ۷ سال انجام شده چندین برابر کاری است که در طول تاریخ کشور انجام شده است.

رئیس جمهوری همچنین با تاکید بر لزوم آزادسازی پهنه های معادن گفت: آزادسازی پهنه های معادن میتواند اشتغال بسیاری ایجاد کند. باید کاری کنیم که از معادنی که اکتشاف شده است به سرعت در اختیار مردم قرار دهیم؛ در این زمینه معمولا اختلافاتی میان محیط زیست و معادن وجود دارد که باید تلاش کنیم در شورای عالی محیط زیست این موضوعات را حل و فصل کنیم. اگر در معاون مسیری درست و تکنولوژی پیشرفته وجود داشته باشد، می‌توان بدون آسیب زدن به محیط زیست، به اهداف مربوطه دست یافت.

روحانی همچنین با تاکید بر واگذاری سهام شرکت های دولتی حوزه معدن به مردم گفت: توصیه من به ایمیدرو(سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) این است که سهام خود را در بورس عرضه کند. بورس تهران استعداد بسیار زیاد دارد؛ آنچه امروز در بورس تهران مشاهده می‌کنیم می‌توانیم بورس را به چندین برابر برسانیم. بورس وقتی زنده است که ما سهام جدید عرضه کنیم.

وی با بیان اینکه امسال دو سه گام خوب در این زمینه برداشته شده است، اظهار کرد: سهام عدالت نیز ان‌شاءالله در بورس عرضه خواهد شد. اکثریت قاطع سهام عدالت برای شرکت‌هایی است که بسیار سود ده هستند و به راحتی در بورس به فروش خواهند رفت. باید موضوع سهام عدالت برای مردم توضیح داده شود. راه های فراوانی برای فروش این سهام وجود دارد تا مردم به راحتی بتوانند سهام خود را بفروشند و از پول آن استفاده کنند؛ در این زمینه وزارت اقتصاد و دارایی مسئولیت را بر عهده دارد.

رئیس جمهوری گفت: شرایط سختی که امروز به دلیل تحریم و کرونا ایجاد شده، باعث تعطیلی بسیاری از مشاغل شده است و بسیاری صدمه دیده اند در این زمینه کسانی که نیازمند هستند می‌توانند سهام خود را به فروش برسانند.

روحانی با اشاره ظرفیت های آزاد نشده در حوزه سرمایه گذاری خاطرنشان کرد: در زمینه بورس موضوعات نظیر فروش زمین های بزرگ و عرضه معادن را تا کنون مطرح نشده است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس جمهوری در پایان با تاکید بر لزوم پرهیز از خام فروشی محصولات معدنی گفت: برای توقف خام فروشی، باید معادن از روز نخست اجرای پروژه های مختلف نظیر پروژه های ساختمانی سفارشاتی دریافت کنند. اگر معادن را به بخش خصوصی واگذار کنیم، این بخش به راحتی این کار را انجام می‌دهند. بخش دولتی اصولاً بخشی چابک نیست و برای انجام کارها تشریفات بسیاری را باید رعایت کند؛ بخش دولت ۸ صبح سر کار می‌آید و ۴ بعد از ظهر کار را رها می‌کنند، اما بخش خصوصی ۵ صبح کار خود را آغاز می‌کند و ۱۱ شب کار را رها می‌کند؛ بنابراین بخش خصوصی چابک‌تر از دولت می‌تواند این کار را انجام دهد.

سرعت و یا گسترش کشف مبتلایان گاهی می‌تواند خبر خوبی باشد

رئیس جمهور همچنین روز پنجشنبه در مراسم افتتاح طرح احداث کارخانه اسید سولفوریک مجتمع مس شهر بابک خاتون آباد، رساندن رقم صادرات بخش مس به حدود یک میلیارد دلار در سال گذشته، در کنار تکمیل این پروژه به دست جوانان متخصص ایرانی پس از توقف مشارکت خارجی ها به دنبال دور جدید تحریمها، افتخار آفرین برای همه ایرانی ها است.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی همچنین در مراسم افتتاح پروژه احداث کارخانه اکسیژن مجتمع مس خاتون آباد با تقدیر از مقرر کردن پاداش برای کارگران و دست اندرکاران اجرای این طرح، گفت: هرگونه پاداشی که به کارگران عزیز داده شود مایه خوشحالی و حق کارگران عزیز ما بویژه در این شرایط سخت است.

اهم اظهارات رئیس جمهور را بخوانید؛

*سالهای ۹۷ تا ۹۹ سال‌های بسیار سختی بوده و تحریم بسیار شدیدی بر مردم ما اعمال شده و الحمدالله آن ایمان، نشاط، ایستادگی و مقاومت کارگران و کشاورزان و همه کارآفرینان جامعه مانع شده که دشمنان به اهداف‌شان برسد.

*خوشحالم که همه این طرح ها در یک مدت زمان کوتاهی با تلاش و فعالیت مهندسین و مسئولین به ثمر نشسته و افتتاح این کارخانه همانطور که گزارش شد، کار سوخت را تسهیل می‌کند و به جای هوای عادی با اکسیژن می‌تواند اشتعال را بالا ببرد و کل این طرح‌ها برای مسأله محیط زیست هم اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد.

*{پس از استماع گزارش استاندار کرمان با تقدیر از تلاش های انجام شده در این استان برای مقابله با کرونا}: سرعت و یا گسترش کشف مبتلایان گاهی می‌تواند خبر خوبی باشد و خبر بدی نباشد؛ آنجایی که کیت‌های آزمایشگاهی را گسترش می‌دهیم و آزمایشگاه‌مان را زیاد و از این طریق افرادی را که هیچ علامتی هم به ظاهر ندارند شناسایی می‌کنیم، خوشحال کننده است.

*اگر مردم دستورالعمل‌ها را مراعات نکنند و ابتلا بالا برود خبر خوبی نیست، اما اگر از طریق کیت‌های آزمایشگاهی و آزمایشگاه‌هایی که در اختیار داریم  افراد مثبت را شناسایی و قرنطینه کنیم این چیز بدی نیست.

*البته این معنایش این است که بیماری هنوز وجود دارد و مردم عزیز ما باید بدانند که اتمام این ویروس و این بیماری در یک زمان کوتاه علی القاعده امکان‌پذیر نیست، چون نه ما واکسن داریم، نه داروی خاص داریم و سرایت این هم بسیار شدید است، بنابراین همچنان مردم عزیز ما باید دستورالعمل‌های بهداشتی را مراعات کنند تا ان‌شاء الله شرایط بهتری برای ما در آینده پیش بیاید.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب