11:4 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 خدایا این استان را از خشک سالی ، دروغ و آمارسازان حفظ نما

آخر دروغ پردازی هم حدی دارد و حداقل طوری آمارسازی کنید که خلق الله را باور آید! البته اگر در وجود هر انسانی یک اپسیلون وجدان وجود داشته باشد برای تداوم چهار روز استانداری بیشتر در این ملک این چنین از روی منافع عمومی استان عبور نکرده که بخاطر خوشایند چهار مدیر عالیرتبه در تهران از قیبل وزیر کشور و رئیس جمهور و هیات دولت آنهم به منظور ارتقاء در مناصب بعدی پس از استانداری کرمانشاه این چنین سفیدنمایی از اوضاع استان نماید

 اخبار عمومی
امام جمعه قم: بارش‌های پر برکت یادآور تأثیر اقامه نماز باران است
ایده جدید برای ایران: دو پایتخت به‌جای یکی، مانند دوران هخامنشیان/ شیراز پایتخت دوم می شود؟
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تغییر کرد
علم الهدی: نباید با توهین و نفرت با دختران بی حجاب برخورد کرد
محسن هاشمی: پزشکیان و افراد متنفذ دولت باید با رهبری جلسه بگذارند تا جلوی تندروها را بگیرند
بشار اسد این روزها چکار می‌کند؟
استعفای وزیر نفت تکذیب شد
جاسوس صدام در ایران چگونه شناسایی شد؟
حمله کیهان به پزشکیان: چرا این قدر به جمهوری آذربایجان می روید؟
حیرت انگیز: مخالفت شورای شهر تهران با خاکسپاری کامران فانی در قطعه نام‌آوران ؛ شرایط لازم این قطعه را ندارد
ساز مخالف روزنامه آستان قدس با دولت: بنزین ۵ هزار تومانی اسم رمز گرانی و جرقه‌ای در انبار باروت است
رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌ جمهوری استعفا کرد
الاخبار: لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفت
ارتش اسرائیل: سرعت تولید موشک های بالستیک در ایران افزایش داشته/ در جنگ بعدی ایران امکان شلیک ۵۰۰ تا هزار موشک را به طور همزمان دارد
افشاگری جهرمی؛ مالک تلگرام به تهران آمد/ می‌خواستند تلگرام کلا بسته شود چون سیاسی بود، مسئله‌شان کانال کودک آزاری و ... نبود
ادعای دیپلمات اروپایی: احتمال اقدام نظامی اسرائیل در ایران را در سال آینده رد نمی‌کنم
دفتر سعید جلیلی: ماشین شان را ضد گلوله کردند، اما تیبا نبود پراید بود!
رییس صداوسیما: در ماجرای سقوط جنگنده F-۳۵، به اعتبار ما لطمه وارد شد؛ مقامی رسمی به ما اطلاع داده بود و ما عیناً بازتاب دادیم
سفارت روسیه تکذیب کرد: آگهی جذب نیروهای نظامی در ایران کلاهبرداری است
علم الهدی: حزب موتلفه‌ برای مبارزه با مفاسد اقتصادی به میدان‌ بیاید
زیدآبادی: آقای رئیس جمهور؛ اقتدار دارید یا نه؟
وزیر اقتصاد: اصلاحات اقتصادی ۴ تا ۸ سال طول می‌کشد/ ما در سوئیس نیستیم که یک امضا کنیم و فردا همه چیز درست شود
هشدار نماینده یهودی مجلس به جامعه کلیمیان ایران: از رسانه‌های اجتماعی اسرائیلی دوری کنید
استعفا و عذرخواهی یک امام جمعه بعد از گفتن این جمله: هر کسی نسبت به رهبری اظهار تنفر کند، حرام‌زاده است
نماینده آموزش و پرورش در ستاد ۹ دی: با دانش‌آموزانی مواجه هستیم که می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت است، می‌گویند خب چه شده؟
توهین جنسی سخیف رائفی پور به زنان: «سهل‌الوصول شده‌اند»
انتقاد نماینده مجلس از تقطیع سخنان رئیس‌جمهور؛ چرا فضای کشور را علیه دولت نشان می‌دهید؟
پزشکیان: ۵۰ درصد مردم رای ندادند، آنها هم که دادند با اکراه بود؛ این پیام روشنی برای ما دارد/ دستور دادم سیم‌کارت‌های سفید را سیاه کنند/
معاون امور زنان رئیس‌جمهور: مصوبه کاهش مهریه به ۱۴ سکه با قانون اساسی و سیاست‌های رهبری در تضاد است
واکنش ولایتی به اهدای عضو دختر سقاب اصفهانی
قالیباف: من بیشترین وقت را برای تدوین و بررسی لایحه عفاف و حجاب گذاشتم
شمشیر استیضاح مجلس بر سر وزاری دولت چهار دهم؛ تندروها چه نقشه ای کشیده اند؟
عراقچی: آماده از سرگیری مذاکرات با آمریکا در مورد مسائل هسته‌ای هستیم
نماینده ویژه آمریکا: ترامپ موافق تغییر رژیم ایران نیست
محمد مهاجری: آقای قالیباف! باز هم برای انتخابات ریاست‌جمهوری کت و شلوار دوخته‌اید؟!
نطق تند نماینده مجلس: قالیباف و پزشکیان جلوی ابلاغ قانون حجاب را گرفته اند
قالیباف: اگر وزیری دچار مشکل بود، بهتر است با توافق دولت تغییر کند، نه با استیضاح
قوه قضاییه: وثیقه ۹۰ میلیارد تومانی شبنم نعمت زاده به خاطر غیبت از زندان دارد ضبط می شود
حجت الاسلام علی سعیدی: چه بخواهیم و چه نخواهیم جهان به دو بخش ولایت اهل بیت و اهل یهود تقسیم شده
زیدآبادی: فیلترینگ را برندارید!
 گفتــگو
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!

کد مطلب 24763           تاریخ ارسال : 1398/12/07                         نسخه چاپی
روحانی: تصمیمی برای قرنطینه محله و شهر بخاطر کرونا را نداریم

رییس جمهوری گفت: هیچ تصمیمی برای قرنطینه محل یا شهری مطرح نیست، تصمیم‌گیری در مورد تعطیلی و یا ایجاد هرگونه محدودیت به خاطر کرونا با ستاد ملی مبارزه با کرونا است.


به گزارش خبرآنلاین به نقل  از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی با تاکید بر اینکه هیچ تصمیمی برای قرنطینه محل یا شهری مطرح نیست و مردم به شایعات توجه نکنند، گفت: تصمیم گیری در مورد تعطیلی و یا ایجاد هرگونه محدودیت به خاطر کرونا با ستاد ملی مبارزه با کرونا است.

روحانی اظهارداشت: مثل همه حوادثی که گاه و بی گاه کشور با آن مواجه شده و ملت و دولت در کنار هم و با همکاری و برخورد هماهنگ از آن عبور کردند، مسأله مواجه شدن با ویروس کرونا هم از همین روال پیروی می‌کند. خوشبختانه در عرض یک الی دو هفته اخیر، تلاش‌های بسیار خوبی در کشور هم در بخش پیشگیری و هم در بخش تشخیص و هم در بخش قرنطینه افراد و هم در بخش درمان، انجام گرفته است.

رییس جمهوری اضافه کرد: نیازمند یک برخورد عالمانه با این مسئله هستیم و باید رفتار تخصصی و جدی داشته باشیم. به همین دلیل هم مسوولیت امر به ستادی واگذار شده که رئیس این ستاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

روحانی گفت: بنابراین در همه امور، هم از لحاظ آمار و ارقامی که باید به مردم منتقل شود و هم توصیه‌هایی که مردم باید گوش کنند و هم مراکزی که برای تشخیص و درمان وجود دارد باید به صورت متمرکز بدون توجه به شایعات به سخنان این مرکز توجه شود. البته برای عبور از این مسأله ممکن است به یک، دو و یا سه هفته زمان نیاز داشته باشیم. گزارش‌هایی که تا دیشب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا داد، امیدوارکننده بودند.

رئیس جمهور گفت: امروز هم گزارشی دریافت کردم که کیت های تشخیص را که از خارج و از طریق سازمان بهداشت جهانی(WHO ) وارد می کردیم – که البته همچنان به روند آن ادامه می دهیم – توسط متخصصین داخلی ما هم این کیت تولید شده و درحال آزمایش است، همه مراحل اولیه آن مثبت و قابل قبول بوده است و در نهایت ظرف امروز و فردا که به تأیید نهایی رسید می‌توانیم در ظرف مدت کوتاهی صدها هزار کیت، حتی میلیون‌ها از این کیت را تولید کنیم و در اختیار همه بیمارستان‌های کشور قرار دهیم که مردم خیالشان راحت باشد اگر موردی، شکی و تردیدی وجود دارد به راحتی پزشکان عزیز ما بتوانند به تشخیص نهایی برسند.

روحانی با بیان آنکه کاری که انجام می‌گیرد یک کار شبانه‌روزی، دقیق و علمی است، گفت: در مجموع روند کاهش مراجعه و پیشرفت در امر درمان را مشاهده می کنیم. یعنی اگر ۱۰۰ نفر در روزهای اولیه بستری بودند، از این ۱۰۰ نفر ممکن بود ۷، ۸ نفر از دنیا بروند امروز این رقم خیلی پایین آمده است. بخاطر اینکه بر این روند مسلط شدیم. هم به روند تشخیص و هم روند درمان مسلط شدیم و این همکاری و هماهنگی را باید ادامه دهیم. دیشب هم تأکید کردم اگر قرار است جایی باید برای یکی، دو روز کمتر و یا بیشتر تعطیل شود، تشخیص‌اش به عهده این ستاد است. نه استاندار، نه فرماندار و نه وزارتخانه‌ای مرجع این تشخیص نیست. یعنی اگر فردی بیمار است، تب دارد و علایم اولیه را دارد، باید مراقبت شود و وارد آن آموزشگاه و دانشگاه نشود. اگر کسی را دیدند و علامتی را دیدند بلافاصله آن را به پزشک منتقل کنند و مراقبت‌ها انجام گیرد.

وی ادامه داد: ما در جامعه هستیم و همه در کنار هم یک خانواده هستیم. البته همانطور که توصیه شده است، جایی که واجب نیست برای حضور ما و رفتن در اجتماعاتی که نیاز و ضروری نیست باید کاهش یابد یا قطع کنیم. همانطور که برخی از برنامه‌ها و فوق‌برنامه ها را قطع کردند بخاطر اینکه مراقبت بیشتر شود. در مراقبت و در امر بهداشتی نباید کوتاهی کنیم.

روحانی اظهارداشت: وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های تولیدی ما برای اینکه اقلام لازم را در اختیار مردم بگذارند باید همه توان خودشان را بکار بگیرند. خوشبختانه در روزهای اخیر نیروی انتظامی و تعزیرات با احتکارکنندگان برخورد خوبی داشتند باز هم این برخوردها باید ادامه پیدا کند و نگذاریم که عدد کوچکی از مردم بخواهند از این امور سوء استفاده کنند تا از این مسأله به خوبی عبور کنیم و مسأله را بتوانیم به پایان برسانیم.

رئیس جمهور با اشاره به تردید و بی اعتمادی مردم گفت: اما مسأله مهم‌تر از مسأله ویروس کرونا، ویروس ترس و اضطراب و تردید و بی‌اعتمادی در میان مردم است. این ویروس بدتر از آن ویروس است و نباید در مردم تردید و وحشت و اضطراب ایجاد کنیم این هم ویروسی است. ویروس آنفلوآنزا هر سال در دنیا می‌آید و هر سال هم کشته می‌گیرد. در سال‌های اخیر و در آمریکا، آمار نشان می‌دهد بین ۱۲ هزار در سال تا سالی بوده ۱۰۰ هزار کشته آنفلوآنزا بوده است. آنفلوآنزای مختلف آمده و عده‌ای هم از بین رفتند.

وی با بیان آنکه تلفات کرونا بیشتر از آنفلوآنزا نیست، گفت: طبق نظر پزشک‌ها و دیشب هم متخصصین همین را می‌گفتند البته نوع انتشار، سرایت‌اش ممکن است متفاوت باشد اینها همه درست است. متخصصین باید بیایند و واقعیت را به مردم بگویند و برای مردم توضیح دهند. اضطراب و ترس مردم در حد لازم باشد و وقتی اضافه می‌شود، خودش خطرناک است و می‌تواند مشکلات دیگری را درست کند.

روحانی با تاکید درباره شایعات مطرح شده درباره قرنطینه شهرها و محله‌ها، گفت: چنین چیزی هایی در تصمیمات کشور وجود ندارد. قرنطینه محله و شهر را نداریم. آنچه قرنطینه است، قرنطینه فرد است. یعنی اگر فردی علایم اولیه ای داشت این فرد باید قرنطینه شود. مراکز زیادی را هم در تهران پیش‌بینی کردیم. دیشب اعلام شد، تخت‌های فراوانی آماده شده است. در شهرستان‌ها هم آماده شده است  و نیروهای مسلح نیزگفتند که برای هر گونه کمک آماده هستند.

وی ادامه داد: بنابراین اگر در مواردی، فردی مشکوک بود و علایمی داشت، فوری در آن مراکز بستری شود و بعد هم مشخص می‌شود که این دارای این ویروس است یا به سرماخوردگی عادی و آنفلوآنزای دیگری مبتلا شده است و باید مرخص شود.

روحانی گفت: بنابراین مردم به این فکر نباشند که فروشگاهی یا شهری بسته می‌شود و یا قرنطینه عمومی ایجاد می‌شود. خدمت مردم عزیز و بزرگوار عرض می‌کنم همه مواد غذایی، مواد اولیه، حتی شوینده‌ها هم که این روزها مقداری کم بوده در روزهای آینده جبران خواهد شد و در انبارها و ذخایر وجود دارد.

وی با بیان آنکه مردم هیچ گونه نگرانی از این نظر نداشته باشند، تصریح کرد:  البته همه باید به طور فردی مراقبت کنیم دستورهای بهداشتی را همانطور که توصیه می‌شود، مراعات کنیم. صدا و سیما هم به عنوان مرجعی است که باید به مردم آموزش داده و اطلاعات لازم را به مردم دهد. خدمت مردم این نکته را هم تأکید می‌کنم، به هیچ عنوان آماری که وجود دارد، نه کم می‌کنیم نه زیاد می‌کنیم و نه بزرگ‌نمایی و نه کوچک نمایی می‌شود.

ادامه دارد:....


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب