5:50 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  روزهایی برای افسوس خوردن

افسوس که خیلی از این نورچشمان ما نمی دانند و یا نمی خواهند باور کنند که دمکراسی و آزادیخواهی از کوله پشتی هیچ سرباز آمریکایی و اسرائیلی به ارمغان نیامده و نمی آید . نتانیاهوی قصاب و کودک کش دوست دار شما جوانان ایران نبوده و نیست و هکذا آنانی که در آنطرف آبها در ویلاهای راحت وساحلی پای بساط قمار و مشروبات لم زده و برای مردم ایران نسخه می پیچند و از سازمانهای تروریستی همانند سیاه و موساد پول می گیرند تا آرامش من و تو و ما را در ایران بهم بزنند

 اخبار عمومی
توصیه روزنامه جمهوری اسلامی به ستاداجرایی، بنیادمستضعفان، سازمان تبلیغات و نهادهای مذهبی: داوطلبانه از ردیف بودجه دولت خارج شوید
هاشمی‌طبا: مشکلات اقتصادی با از این جیب به آن جیب کردن حل نمی شود!
هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: دنیا را برایتان نا امن خواهیم کرد
نماینده مجلس: وابستگی ۴۵ درصدی به نفت، بودجه را آسیب‌پذیر کرده است
شمس‌الواعظین: اجازه دهند یک شبکه تلویزیونی مستقل راه‌اندازی کنم/ به صداوسیما پول می‌دهم/ حتی تیم من هم آماده است
دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ از این هفته/ هر نفر یک میلیون تومان ماهانه
نماینده مجلس: بیش از ۱۰۰ نماینده پای سؤال از رئیس‌جمهور ایستاده‌اند
پاسخ تند لاریجانی به اظهارات ترامپ درباره اعتراضات در ایران: مراقب سربازان خود باشید!
سردار رادان: پلیس ایران، سناریوهای آشوب را با شرافت و نجابت نقش برآب می‌ کند
حمایت صریح پزشکیان از وزیر کشاورزی در برابر «تخریب سازمان‌یافته»
رئیس جبهه اصلاحات: هر شکل از دخالت خارجی را صریح و قاطع محکوم می‌کنیم
قالیباف خطاب به ترامپ: معترضین را -چون فرزندان عزیز خود- در آغوش می‌کشیم
موافقت کمیسیون شوراها با طرح یک وزارتخانه جدید
ادعای رسانه‌های صهیونیستی؛ هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو، جنگ روانی ایران است
پاسخ فرزند آیت الله موسوی خوئینی به محمدرضا باهنر: انتساب دستور آزادی اسیدپاش ها درست نیست
انتقاد امام جمعه اصفهان از افزایش تعطیلی ها: دشمن می‌خواهد ما کم‌کار باشیم یا اصلاً کار نکنیم/
هشدار جمعیتی وزیر کشور: با ادامه روند فعلی، جمعیت ایران تا سال ۱۴۸۰ به زیر ۴۰ میلیون نفر می‌رسد!
حمید رسایی: لایحه بودجه در مجلس رد می شود
سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند
متن سوزناک همسر بهرام بیضایی در پی درگذشت این هنرمند
روزنامه اطلاعات: مجلس تصمیم اشتباه نگیرد؛ شکست دولت پزشکیان شکست تمام کشور است
پیشنهاد ضرغامی به پزشکیان: اگر به ترمیم کابينه اعتقاد ندارید، از استیضاح توسط مجلس استقبال کنید
ادعای گروسی: بیشتر اورانیوم با خلوص بالای ایران در کشور باقی است/ آژانس در مورد تأسیسات هدف قرار گرفته، اطلاعات کافی ندارد
ناصر ایمانی؛ فعال سیاسی: دولت پزشکیان کاملا "هنگ" کرده است!/ آسمان به زمین نمی رسد اگر برخی وزرا تغییر کنند
اینستاگرام پربازدیدترین رسانه اجتماعی ایران باقی ماند
آزمایش موشکی در چند نقطه ایران/ صدا و سیما: تکذیب می شود، رد هواپیماهاست
احتمال اعلام وصول بودجه 1405 در روز سه‌شنبه/ حضور پزشکیان در مجلس
قالیباف دولت را تهدید کرد: ارز ارزان و معیشت آسان نشود، وزرا استیضاح می شوند
نماینده مجلس: تعداد ایرانیان فقیر تا آخر سال به 55 میلیون نفر می رسد
روزنامه جوان: حضور «دختر و داماد» در سفرهای کاری پزشکیان خارج از عرف انقلابی است
اشرف بروجردی درگذشت
سیدصادق حسینی: انقلابی‌ مذاب عامل نفوذ می شود نه روزنامه‌نگار منتقد
انتصاب سید احمد موسوی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
انتصاب یک زن ایرانی-آمریکایی به‌عنوان دستیار وزیر خارجه ایالات متحده (+عکس)
کدام سیاستمداران نمی‌توانند شهردار تهران شوند؟ (+ اسامی)
فرزانه صادق با این نامه، جان پزشکیان را به خطر انداخت (+تصویر)
امام جمعه قم: بارش‌های پر برکت یادآور تأثیر اقامه نماز باران است
ایده جدید برای ایران: دو پایتخت به‌جای یکی، مانند دوران هخامنشیان/ شیراز پایتخت دوم می شود؟
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تغییر کرد
 گفتــگو
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند

کد مطلب 24572           تاریخ ارسال : 1398/11/08                         نسخه چاپی
روحانی: حتی اگر اشکالی دیده می‌شود، بازهم پای صندوق‌ رأی بیایید

رئیس جمهور گفت: زندگی در این دو سال سخت شده است. شرایط برای تمام مردم دنیا و عقلا غیر قابل پیش بینی بوده است و کمتر فکر می‌کردند که یک دولت که ادعای تمدن و دموکراسی می کند و ادعای حقوق بشر می کند بخواهد یک پیمان و معاهده و توافق را زیر پا بگذارد.


به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور، صبح امروز در آیین بهره برداری از طرحهای صنعت آب و برق استان تهران که در شهرستان پاکدشت برگزار شد گفت: منطقه ورامین پیشوا باقرآباد منطقه ای است که به گردن مردم ما در انقلاب اسلامی حق بزرگی دارد؛ در آن روزهایی که غربت انقلاب اسلامی بود کاری که مردم این منطقه در روز ۱۵ خرداد سال ۴۲ فراموش نشدنی است.

وی با اشاره به روزهای آغاز نهضت اسلامی و انقلاب، ادامه داد: در ۱۵ خرداد ۴۲ مردم قم و پیشوا و بسیاری جاهای دیگر قیام و فداکاری کردند و اولین قدم برای حرکت پر شتاب نهضت اسلامی بود.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از خبرگزاری ها بخوانید؛

*مردم همیشه در زمانی که دشمن چشم طمع به کشور ما داشته یکپارچه به صحنه آمدند و فریاد زدند و و مقاومت کردند. امروز بعد از دوسال شدیدترین تحریم و فشار اقتصادی بر مردم عزیز کشورمان وارد شده و مردم دلاورانه ایستادگی می‌کنند.

* زندگی در این دو سال  سخت شده است. شرایط برای تمام مردم دنیا و عقلا غیر قابل پیش بینی بوده است و کمتر فکر می‌کردند که یک دولت که ادعای تمدن و دموکراسی می کند و ادعای حقوق بشر می کند بخواهد یک پیمان و معاهده و توافق را زیر پا بگذارد و ظلم و ستم نسبت به یک ملت بزرگ شروع کنند و این ظلم هیچ مرز و حتی نداشته باشد و از آن طرف هم کسی فکر نمی کرد مردم ما اینچنین مقاوم باشند. 

* ترامپ در آغاز تحریم در سال ۹۷ به رهبران اروپایی گفته بود که بعداً دو نفر از همان رهبران به من گفتند که ترامپ به ما گفت شما (اروپا) سه ماه صبر کنید؛ تا سه ماه دیگر جمهوری اسلامی در ایران وجود ندارد. اینها منطقه را نمی‌شناسند و مردم ایران را نمی شناسند نمی دانند برای مردم ما استقلال چقدر مهم است.

* کمتر کشوری در منطقه هست که سایه ظلم این قدرت‌ها را ندیده باشند ولی نمی‌دانستند که مردم منطقه و به ویژه ایران مقاومت می‌کنند.

*ما در آستانه یک انتخابات بزرگ ملی هستیم و امیدواریم همه مردم پای صندوق‌های رای بیایند. این انتخابات بر سیاست‌های منطقه‌ای تاثیرگذار است. حتی اگر اشکالی در گوشه و کناری دیده می‌شود و حتی اگر برخی مسیر را اشتباه کرده باشند، باید پای صندوق‌ها بیایید. ممکن است به ۱۰۰ نرسیم و به ۹۰، ۸۰ یا ۷۰ برسیم.

* من خوشحالم از این که در سال‌های سخت و در تحریم شدید علیه ملت ما مردم، ما کارگزاران نظام خادمان شما شرکت‌ها، کارگزان و کشاورزان اقدامات بسیار مهمی انجام دادند، افتتاح این طرح در یک روز در تهران بسیار مهم است. در شرایط تحریم بسیار مهم‌تر است.

* از سال ۹۷ آن‌ها فکر کردند دولت تنها می‌تواند نان و غذای روزمره را تامین کند آن‌ها فکر کردند از توسعه و پیشرفت کشور خبری نیست اینکه می‌بینید در عرض چند ماه ۱۳۳ پروژه آب و برق در ۲۲ استان افتتاح شده با ارزش ۱۹۴۴۰ میلیارد تومان نزدیک ۲۹۰ هزر میلیارد در آب و برق تنها به معنی قدرت مردم و دولت است و به معنی تلاش ارزشمندی است که در حال انجام شدن است.

* دستگاه‌های تبلیغی ما کم کاری دارند، برای همین هم ما باید توضیح دهیم که در این شرایط سخت چگونه همه دست به  دست هم دادند. از توهمات کودکانه باید فاصله بگیریم، عده‌ای می‌گویند باید بعضی از طرح‌ها را نگوییم که دولت محدود نشود. دولت خادمان ملت و نمایندگان نوکران ملت هستند گاهی یک حرف ناصحیح درباره وکیل الدوله و وکیل المله زده می‌شود.

* امروزی که دولت منتخب ملت است و با رای مردم آمده است نماینده باید وکیل المله و وکیل الدوله بشود همه انقلاب برای همین بود که دولت و ملت در کنار هم باشند دولت جز خدمت به مردم مسئولیتی ندارد مسئولیت اصلی دولت تلاش و خدمت به مردم است.

* امروز آمار و ارقام نشان می‌دهد که در این شش سال و نیم در مجموعه دولت تدبیر و امید چه اقدام‌هایی انجام شده است. این‌که آقای وزیر نیرو اعلام می‌کنند که تا پایان دولت در صورت اجرا شدن همه طرح‌ها، کارایی در حوزه تصفیه‌خانه سه برابر می‌شود؛ دولتی که در تگنا بوده، چنین دستاوردی داشته است. این فقط در حوزه تصفیه‌خانه است. این آمار بسیار درخشان است.

*۱۰ میلیون روستایی قرار است تحت پوشش آب آشامیدنی سالم قرار بگیرند. قبل از دولت تدبیر و امید این آمار حدود یک میلیون نفر بود. این کار عظیم و بزرگی است و باید به کار مهندسان و تلاشگران‌مان افتخار کنیم. نمی‌خواهم بگویم این تلاش کافی است. خیر، ما چیز دیگری در ذهن داشتیم. ما فکر نمی‌کردیم یک دولت دغلکار و طرفدار تروریسم در آمریکا روی کار بیاید و علیه مردم جهان و حتی مردم خودش وارد عمل شود. واضح است که در شرایط تحریم، کار دشوار می‌شود.

* ما آرزوها و آرمان های بلندتری در این دولت داشتیم اما از امید و ارزوهای خود عقب نشینی نخواهیم کرد، هر چند نسبت به قبل کمتر باشد، اما این کار را برای رفاه و سعادت مردم و تولید و رشد کشور و تحقق عدالت انجام خواهیم داد.

* این پروژه همانطور که اشاره شد، از کیفیت بالای آب برخوردار است و کیفیت آن با آب شمال و مرکز تهران مساوی است و این یعنی عدالت، یعنی خدماتی که انجام می‌گیرد، بیشتر برای مردمی با محرومیت و مشکلات بیشتر است.

* همه این پروژه‌ها به این معناست که ما باید با احساس مسئولیت اهداف مورد نظر را دنبال کنیم. باید گفت با سرمای فصل زمستان قبل از دولت تدبیر و امید ناچار بودیم بخشی از گاز کشور را قطع کنیم اما در حال حاضر با بالاترین مصرف حدود ۶۰۰ میلیون متر مکعب مصرف گاز در روز قطع گاز وجود ندارد. از سال اول چنین گازی در اختیار نداشتیم اما با اقداماتی که در ماه‌ها و سال آینده انجام خواهد شد یک میلیارد متر مکعب گاز در روز تولید خواهد شد.

* در دولت قبلی ناچار به خرید گاز از کشور همسایه با ۹ برابر قیمت شدیم، همان کشور در فصل زمستان پیش خواست نرخ گاز را گران کند اما دولت ایران منصرف شد و همان دولت بعد از دو هفته اعلام کردند که ما گاز را به همان نرخ خواهیم داد.

* ما فکر می‌کنیم که قدرت فقط برای آمریکا و جباران به درد می‌خورد اما نه برای دوست و همسایه هم به درد می‌خورد.‎

* ما باید توانمند باشیم باید قدرتمند باشیم نکته‌ای که مقام رهبری در خطبه‌های نماز جمعه بر روی آن تاکید کردند. در مورد نیروگاه خورشیدی توان ما روی دو مگاوات رفت و رسیدیم به خوداتکایی که بتوانیم خودمان تجهیزات را بسازیم که به معنی توان ما است.

*انشاالله بتوانیم در فرصت دیگری در خدمت مردم بزرگ این منطفه که در تاریح انقلاب موثر بوده است باشم و انشاالله خدمت ما مقبول مردم قرار بگیرد همه ما بتوانیم از روح پیامبر بهره بگیریم و راه او را ادامه دهیم.


نظرات خوانندگان
کاکا  در تاریخ  10 /11 / 1398  در ساعت 2 : 8 متن زیر را ارسال کرده است
جناب تمام مشکلات راتوی...بوجودآوردی چه رویی داری تو همیشه بااین حرفات درطول این مدت که زمام اموررابدست گرفتی که اونم اشتباه بعضی بود جنجال به پامیکنی سعی داری به گردن رهبری بندازی امامردم ما بیدارشدن..بریدبه جهنم

شوکتیان  در تاریخ  8 /11 / 1398  در ساعت 9 : 14 متن زیر را ارسال کرده است
نه دیگه مردم گول حرف های شما و آقای نوبخت را نمی خورد. حقیقتا" اشتباه کردیم به شما رای دادیم. این همه دروغ، این همه فساد اقتصادی ، این همه تورم افسار گسیخته، این همه بیکاری؟ . اینهمه بلایا که بر سرمردم ایران؟ کم نیست . بخدا خسته شدیم. ولی شما نه . قدر مردم و وفاداری مردم . همیشه در صحنه بودن مردم و قدر شناسی مردم را تشخیص ندادید و قدر شناس نبودید. حقوق های نجومی بعضی ها و حقوق های خیلی اندک کارمندان در مرکز شهرستانها قابل قیاس نبوده. چه جوابی براش داری؟ خودت قضاوت بکن.



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب