0:54 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نه عزل ، نه استعفاء ، نه اظهار تاسف !

می دانم از استانداری مانند حبیبی هم آبی گرم نمی شود که به احترام افکار عمومی معاونش را عزل کند ، استانداری که اواخر پارسال تمام سعی و تلاشش آوردن آدمی خلافکار و مسبوق به سابقه برای معاونت امور اقتصادی استانداری بود و دوماه هم دوام نیاورده و در نهایت با فشار برخی دستگاههای امنیتی و نظارتی برکنار شد، در پیشگاه چنین استانداری آدم هرچه متقلب تر و متخلف تر، مقرب تراست .

 اخبار عمومی
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
شکایت زن باردار کرجی از اسرائیل
واکنش ابطحی به انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی: آدم بگوید و بد باشد بهتر از این است که نگوید و خر باشد!
یوسف پزشکیان به مهرداد بذرپاش: حمله اسرائیل و اسنپ‌بک و ترامپ را تعمدا نادیده می‌گیرید؟
واکنش‌ شمخانی به ویدیوی عروسی دخترش: حرام‌زاده‌ها ! من هنوز زنده‌ام
واکنش دفتر حسن روحانی به پخش فیلم عروسی دختر شمخانی
دختر شهید شادمانی: انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی پروژه موساد است
رسول منتجب نیا: ۸۰ هزار آمر به معروف را چه کسی آموزش داده است؟ / مگر ندیدیم در «گشت ارشاد» چه اتفاقاتی افتاد؟
واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی: او سرش را پایین انداخته بود
عذرخواهی سردار رحیم صفوی از خانواده مرحوم هاشمی رفسنجانی
قانون پیوستن ایران به CFT برای اجرا ابلاغ شد
نون خ فعلاً توقف خورد؛ سعید آقاخانی «اسباب زحمت» را برای رمضان می‌سازد
سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت
دولت سوريه: احمد شرع صريحا از پوتین خواست بشار اسد را تحویل دهد
واکنش نماینده سابق مجلس به دبیر ستاد امر به معروف: "دوباره احساس کردید یکم شرایط آروم شده، از تو غاراتون در اومدین؟!"
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: قانون منع دو تابعیتی ها مربوط به دوران پهلوی است و باید اصلاح شود/
واکنش محسن هاشمی به حرف های رحیم صفوی : در «استخر» هم می توان شهید شد
واکنش دادستان کل کشور به باهنر: افراد جاهل در مورد حجاب نظر ندهند!/ حجاب یک امر شرعی است
حسام‌الدین آشنا: این صفرها که از پول ملی حذف کردید، سفره مردم بود
قشقاوی: طرح تعلیق CFT در مجلس، تقابل صریح با رهبری است / تکمیلی/ دو فوریت طرح رای نیاورد
عطاالله مهاجرانی: شرم الشیخ جای ایران نبود
تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص
پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم، تصمیم‌گیران هستند
سخنگوی مجمع تشخیص: رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع محول کردند و هیچ توصیه‌ای نداشتند
لاوروف: به ایران تجهیزات نظامی می‌دهیم
حسن روحانی ادعاهای شمخانی درباره هواپیمای اوکراینی را تکذیب کرد
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 24222           تاریخ ارسال : 1398/09/19                         نسخه چاپی
انتقادات صریح فلاحت پیشه:مجلس را به بازی گرفتند /نگران افراطی شدن مجلس یازدهم هستم

ایلنا نوشت:رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه در جلسات غیرعلنی به جای شفافیت، نمایندگان را دور می‌زدند، تاکید کرد: امیدوارم مجلس غیرسیاسی، معتدل و اقتصادی داشته باشیم اما نگران فضای افراطی مجلس یازدهم هستم.


حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده مجلس درباره اینکه برخی مجلس دهم  را ضعیف‌ترین مجلس بعد از انقلاب می‌دانند، گفت: در پایان هر مجلس چنین موضوعی نسبت به مجلس گذشته گفته می‌شود و می‌گویند ضعیف‌ترین مجلس است، اما من معتقد هستم باید ارزیابی دقیق‌تری صورت گیرد.

وی ادامه داد: واقعیت این است که در مجلس کنونی نقاط قوتی داشت اما نقاط ضعف به‌ویژه در جلسات غیرعلنی مشخص می‌شد زمانی که مجلس را وادار می‌کردند که یک سری تصمیمات اتخاد کند که یکی از نمونه‌های آن افزایش قیمت بنزین بود.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب یادآور شد: مجلس هر چه بیشتر به آخر خود نزدیک شد، مورد بازی قرار گرفت.

فلاحت‌پیشه بیان‌کرد:‌ اما مجلس در برخی موارد از جمله در تعدیل و عادلانه کردن حقوق بازنشستگان و کسانی که زیر دو میلیون تومان حقوق دریافت می‌کردند، افزایش چند برابری مستمری دهک‌های پایین به‌ویژه افرادی که تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد بودند، اعتبارات عمرانی و کمک به حوزه‌های دفاعی و توان موشکی کشور خوب ورود کرد اما رو به آخر که رفت جلسات غیر علنی به مجلس ضربه زد.

وی درباره اولویت‌های مجلس یازدهم گفت: وقتی می‌گویند مجلس عوام، تعریف بدی از مجلس نیست، به معنی این است که نماینده آنچه که در سینه مردم می‌گذرد را باید مطرح کند؛‌ لذا مجلس آینده باید دستور کارهایش را از مردم بگیرد وقتی که مشکلات مردم اقتصادی است، طبیعتا دستور کار مجلس آینده هم اقتصادی خواهد بود. 

وی تاکید کرد: نگران هستم که فضای افراطی در مجلس آینده شکل بگیرد و به جای صلح و توسعه کشور را به سمت جنگ ببرند؛ این خطری تهدید کننده است.

عضو کمیسون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: افزایش قیمت بنزین و فروش مازاد مصرف کشور،‌ حداقل روزی ۲۰۰ میلیارد تومان درآمد دولت را افزایش داده است که با درآمد هر روز می‌شود یک مشکل اقتصادی کشور را حل کرد، به شرطی که شفافیت صورت بگیرد و این پول صرف جای‌های دیگر نشود. هر کسی در هر جایی تصمیم می‌گیرد و پولی از کشور جایی هزینه می‌شود، خودش هم باید پاسخگوی آن باشد.

این نماینده مجلس درباره سیاست خارجی ایران در شرایط فعلی، گفت: مثلثی افراطی در دنیا شکل گرفته است و ترامپ و نتانیاهو مرتجعان اضلاع آن هستند که برای توطئه، جنگ و گرفتار کردن ایران، فضای بحرانی را چیده‌اند، ما باید از این وضعیت خارج شویم و پول مملکت صرف توسعه کشور شود.

رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه در نهایت این ملت هستند که باید مشکلاتشان حل شود،‌ گفت:‌ معتقدم هزینه بهینه منافع و منابع مملکت باید به سود مردم کشور و در دستور کار مسئولان باشد.

فلاحت‌پیشه آرایش سیاسی مجلس آینده را منوط به نحوه حضور جناح‌های سیاسی در انتخابات دانست و تصریح کرد:‌ امیدوارم مجلس غیرسیاسی، معتدل و اقتصادی داشته باشیم اما نگران فضای افراطی مجلس  یازدهم هستم.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب