5:8 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 زنگ انشای مدیران

اما نکته قابل توجه این است که این دادن موضوع انشاء و مهلت گذاشتن برای تحویل جوابها از سوی مدیران برای اول نیست که استاندار آن را ارائه می کند و ایشان طی یکی دوسال اخیر و از همان اولین روزهای انتصابش چندین بار دیگر چنین انشاء هایی را آنهم با مهلت کافی به مدیرانش داده است ولی هیچگاه معلوم نشد بعد از سپری شدن این مهلت ها در نهایت چه اقدامی انجام گرفت و استاندار و مدیران چکار کردند ؟ و چه نتایجی برای استان درپی داشت ؟

 اخبار عمومی
واکنش رشیدی کوچی به بازگشت گشت ارشاد: اذا فسد العالِم، فسد العالَم
وزیر تندرو اسرائیل درباره حادثه اصفهان : ضعیف و مسخره / نخست وزیر سابق: هیچ کس اینگونه اسرائیل را رسوا نکرده
محمد مهاجری : آقای وزیر کشور برای رهبری هزینه نتراشید
نماینده مجلس: کل تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند حتی معاونین و مشاورین؛ دچار بحران فکری شده اند
فعالان بخش خصوصی: با تعطیلی پنچشنبه ها، قطع ارتباط هفتگی ایران با بازارهای جهان ۴روز می شود
حمایت صریح محمد خاتمی از پاسخ ایران به اسرائیل
مهاجرانی: وعده صادق در ۲۶فروردین آغاز خاورمیانه جدید است
نوه هفتم اسماعیل هنیه شهید شد (+عکس)
حسین دهباشی به دادسرا احضار شد
نماینده مجلس : بانک ها مشمول تعطیلی « پنجشنبه » می‌شوند
دادستانی تهران علیه روزنامه اعتماد و عباس عبدی اعلام جرم کرد
آمریکا : در هیچ تهاجمی علیه ایران شرکت نمی‌کنیم
سرلشگر باقری: عملیات تمام شد مگر آن که اسراییل ادامه دهد/ مرکز اطلاعاتی و پایگاه هوایی هدف بود نه مراکز جمعیتی یا اقتصادی
ایمانی: رئیسی شجاعت تغییر کابینه را ندارد /دولت به دنبال اقدامات سیاسی است تا اقتصادی
«نون خ» از کرمانی‌ها دلجویی کرد
علم الهدی : می‌گویند مدیریت اقتصاد که با زور نمی‌شود؛ این حرف‌ها چیست؟
رسانه آمریکایی: احتمال حمله تهران از اکنون تا هفته آینده
امام جمعه اردبیل : « لا اکراه فی الدین » مربوط به مرحله قبل از ورود به اسلام است
نماینده مجلس : امروز با حقوق نمایندگان نمی‌توان یک نصف سکه خرید
نماینده مجلس : وقتی سکه ۱۴ میلیون بود رئیسی می‌گفت جوان چطور مهریه را پرداخت کند؟ امروز قیمت سکه از ۴۵ میلیون گذشته
امیر عبداللهیان :روزهای آینده برای اسرائیل سخت خواهد بود
رئیس دانشگاه شهید بهشتی : ساخت بمب اتم برای ایران راحت‌ تر‌ از نساختن آن است
روزنامه اطلاعات: دولت شرایط اقتصادی را مثل گل و بلبل به مردم نشان می دهد
نامه احمد توکلی به رئیس قوه قضائیه : سکوت غیرقابل باور دادستانی در پرونده صدیقی اعتماد عمومی را خدشه‌دار می‌کند / مدعی‌العموم به پرونده ورود کند
وزیر دفاع اسراییل: اسراییل آماده سازی برای رویارویی احتمالی با ایران را تکمیل کرده است
پاسخ مرکز اسناد انقلاب: ادعای پناهیان کذب است؛ طیب آبان 1342 اعدام شد و نمی توانسته سال بعد خطاب پیام امام قرار بگیرد (+سند)
سفیر ایران در سوریه : پاسخ ایران آشکار نیست و فقط صهیونیست‌ها از عمق آن مطلع هستند
واکنش همتی به افزایش نرخ ارز: چندبار هشدار داده بودم!
در حاشیه اظهارات موهن و سخیف پناهیان در سیمای پایداری
معاون رئیسی: ایران در پیامی مکتوب به آمریکا هشدار داد که در دام نتانیاهو نیفت؛ کنار بکش تا ضربه نخوری
سید حسن نصرالله: امروز، فردا، چند روز یا یک ماه دیگر ایران پاسخ اسرائیل را خواهد داد
سایت اصولگرا درباره ماجرای درمانگاه قم: آن خانم و روحانی با هم مصالحه کردند/ اولین کسی که مردم را به تصویربرداری از یکدیگر دعوت کرد "مصی علینژاد" بود
همتی خطاب به رئیسی : با جراحی اقتصادی ، تورم سه رقمی ایجاد کردید
حملات تند هفته‌نامه سپاه به خاتمی ؛ کهولت سن درایت او را از بین برده، با جریان رادیکال همسو شده
نماینده مجلس: فقر و کاهش قدرت خرید مردم را در شب عید می‌بینیم / وضعیت آشفته ارز و رهاشدگی بازار، مردم را نگران کرده
رییس گروه اقتصادی دفتر رهبری: 1.8 میلیون نفر هیچ راهی برای کسب درآمد ندارند
نامه روحانی به شورای نگهبان : ضمن خودداری از کلی گویی ، مستندات ردصلاحیت بنده را ارائه دهید
احمد خاتمی : برخی مشکلات کنونی کشور در مدیریت آقایانی رخ داده که در انتخابات مشارکت نکردند
نماینده مجلس : در دولت تخصصی وجود دارد که هر روز مردم را ناراضی کنند
جزئیات جدید لایحه حجاب؛ جریمه دیده شدن ساق پا و گردن هم ۳ میلیون است؟
 گفتــگو
هاشمی طباء: ۱۰ وزیر هم تغییر کند، باز وضعیت همین خواهد بود /مسئولان خیلی راحت از دلار ۱۰۰ هزار تومانی حرف می زنند
واکنش پزشکیان به اظهارات نماینده اصفهان در مورد کسر جریمه بی حجابی از حساب مردم: به همین خیال باشید تا درست شود!
گفت‌وگو با آیت‌الله مسعودی خمینی رفتار زشت طلبه در درمانگاه قم را به حساب همه روحانیون نگذارید
جعفرزاده: فاجعه است که برخی منتخبان مجلس آینده زیر ۱۰ هزار رأی آورده‌اند
متن کامل مصاحبه ظریف : روابط خارجی ما نامنسجم است/ فقط دعوای میدان و دیپلماسی نیست
جهانگیری : تصور می‌کنند اگر شعار دهند که « ما می‌توانیم » اوضاع درست می‌شود!
پورمحمدی: شاید باهنر رئیس مجلس آینده باشد
تاکید پزشکیان و مطهری بر تشکیل ائتلاف میانه‌روها و اثرگذاری فراکسیون اقلیت
نماینده مجلس : قیمت دلار بالا می‌رود، گوشت ۶۰۰ هزار تومان را رد کرده اما کسی پاسخگو نیست
هاشمی طباء: قالیباف رئیس جمهوری بهتر از رئیسی نمی‌شد

کد مطلب 24185           تاریخ ارسال : 1398/09/16                         نسخه چاپی
سانس آخر؛سه‌گانه «قالیباف - عارف - جلیلی» کاندیدای مجلس می‌شوند؟

روز آخر ثبت نام کاندیداهای مجلس بدون شک آرام سپری نخواهد شد،روزی که قرار است تکلیف ژنرال‌های راست و چپ و سرلیست های احتمالی مشخص شود.


به گزارش خبرآنلاین، روز «آخر» رسید، ساختمان معروف فاطمی امروز چشم انتظارتر از ۶ روز پیش است، روزی که قرار است هم دفتر ثبت نام از کاندیداهای یازدهمین دوره مجلس بسته شود، هم تکلیف ژنرال ها و سرلیست های احتمالی و چه بسا ریاست احتمالی مجلس بعدی مشخص شود.

رویارویی اصلاح طلبان، اصولگرایان و احمدی نژاد در خیابان فاطمی

خیابان فاطمی این روزها محل آمد و رفت سیاسیون بسیاری شده است، یک سو اصولگرایان هستند که یکی بعد از دیگری نامشان را در لیست کاندیداها به ثبت می رسانند و با تکیه بر نارضایتی بدنه رای اصلاح طلبان از نمایندگانشان در مجلس دهم، امید زیادی به فتح کرسی های سبز پارلمان یازدهم دارند.

سوی دیگر هم اصلاح طلبان ایستاده اند که با وجود نگرانی ها از ردصلاحیت ها اما راه خیابان فاطمی را گم نکرده اند و بی توجه به هیولای نظارت استصوابی پا به درون ساختمان فاطمی می گذارند تا شاید نماینده اصلاح طلب مجلس بودن را برای اولین یا چندمین بار تجربه کنند.

در این میان نمی توان نادیده گرفت آنها که با پسوند «احمدی نژاد» در ستاد انتخابات ظاهر می شوند، یا وزیر احمدی نژادد بوده اند یا مدیری در دولت های نهم و دهم آن مرد رفته از پاستور. گرچه هنوز حامیان اندک شمار اطراف او  پای به صحنه نگذاشته اند اما بعید به نظر نمی رسد که احمدی نژادی ها در قالب چهره هایی سفید و کمتر شناخته شده مسیر بهارستان را دنبال کنند تا شاید اینگونه از تیغ ردصلاحیت شورای نگهبان فرار کنند.

ژنرال های اصولگرا می آیند یا منتظر ۱۴۰۰ می مانند؟

اما ساختمان وزارت کشور در این روزهایی که گذشت بیشتر چشم انتظار حضور چند چهره بود، چهره‌هایی که فارغ از چپ یا راست بودنشان، قرار است پیش بینی ها و معادلات مجلس آینده ذیل نام آنها نوشته شود. 

محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی که روزگاری نه چندان دور نامشان تنها در لیست کاندیداهای ریاست جمهوری خودنمایی می کرد گویی دیگر باور کرده اند که پرش یکباره از شهرداری یا شورای عالی امنیت به پاستور پرشی بلند است که دستاوردی جز ناکامی برای آنها ندارد. گویی به آن نقطه رسیده اند که بدانند مسیر رسیدن به پاستور را باید پله به پله و گام به گام طی کنند و چه مسیری بهتر و کم دردسر تر از بهارستان. 

نام قالیباف و جلیلی نه در این چند ماه اخیر که از همان روزهای بعد از انتخابات ریاست جمهوری در لیست کاندیداهای احتمالی انتخابات مجلس یازدهم قرار گرفت. گمانه هایی که در همه این روزهای نزدیک به ثبت نام کاندیداها اوج گرفت و حال در آخرین روز، نگاه ها به دو سیاستمدار اهل مشهد است تا ببینید آیا سردار و دیپلمات اصولگرا قرار است کاندیداتوری پارلمان را هم در رزومه سیاست ورزی خود به ثبت برسانند یا منتظر ۱۴۰۰ خواهند ماند.

قالیباف به جای پاستور به بهارستان می رود؟

گمانه های انتخاباتی این روزهای نزدیکتر به ثبت نام خاصه بعد از انصراف سیاستمدار فیلسوف از کاندیداتوری در این دوره انتخابات حکایت از آن دارند که قالیباف در نبود رقیب قدری به نام علی لاریجانی بدش نمی آید اگر به ریاست قوه مجریه نرسید، ریاست قوه مقننه را تجربه کند. اصولگرایان نیز پالس هایی را طی روزهای اخیر به سوی او فرستاده و نه تنها نامش را در سرلیست لیستی که هنوز به سرانجام نرسیده قرار داده اند که او را گزینه مناسبی هم برای ریاست مجلس بعدی می دانند.

نزدیکان به او نیز این روزها پرتعداد راهی ستادهای انتخاباتی شده اند تا همان احتمال ارائه لیست انتخاباتی ذیل نام قالیباف را پررنگ تر عینیت ببخشند. 

دردسرهای ناتمام جلیلی با قالیباف

سوی دیگر ماجرا اما سعید جلیلی است، دیپلمات ناکام انتخابات ریاست جمهوری که گرچه مانند قالیباف ظهور و بروزی نداشته و سیگنال های امیدوارکننده از سوی برادران راست گرایش دریافت نکرده اما حامیان پروپاقرصش در جبهه پایداری در تکاپو هستند تا او را راضی به نازمدی از حوزه انتخابیه مشهد کنند. احتمالی که این روزها رنگ و بویی جدی تر به خود گرفته است اما شاید جلیلی برای این تصمیم گیری به تردیدهایی هم روبرو باشد. او بدون شک اگر قرار باشد رویاهایش برای رئیس جمهور شدن را با چیز دیگری عوض کند بعید است به چیزی کمتر از ریاست مجلس راضی شود و سوال اینجاست آیا با وجود قالیباف او به سادگی به این صندلی خواهد رسید یا باید به جنگ اصولگرایانه بر سر صندلی ریاست تن دهد. شاید همینجاست که دیپلمات اصولگرا برای کاندیداتوری دچار شک و تردید شود.

رجعت عارف به رویای رئیس جمهور شدن؟

بمب انتخاباتی روز گذشته ساختمان وزارت کشور چیزی نبود جز «انصراف عارف از کاندیداتوری در انتخابات مجلس» خبری که هنوز درحد احتمالات و زمزمه های اطرافیان او در فراکسیون امید است و امروز باید تکلیف این زمزمه خبری هم روشن شود.

عارفِ اصلاح طلبان که رویای رییس جمهور شدن را یکباره کنار گذاشته بود، طی چهار سال گذشته لیدر اصلی این جریان در پارلمان بود اما شاید تصور نمی کرد روزگارش در پارلمان را در صندلی های پایین صحن سپری کند، او بدون شک رویاس ریاست مجلس را در سرداشت اما با وجود لاریجانی در مجلس دهم هیچگاه محقق نشد. شاید از همین رو بود که از ماه ها پیش زمزمه ها از احتمال انصراف عارف از حضور مجدد در انتخابات مجلس روایت می کردند براساس همان زمزمه ها هم عارف باردیگر رویای ریاست جمهوری را در سر می پروراند، اما انصراف یکباره لاریجانی از انتخابات مجلس شاید برای عارف هم پالس امیدوار کننده ای بود. او که برخورد کردن با سد لاریجانی را چهارسال در خانه ملت تجربه کرده بود آیا می تواند در نبود لاریجانی به صندلی ریاست بهارستان برسد. سوالی که شاید نتوان به راحتی به آن پاسخ گفت به چند دلیل.

عارف در صورتی شانس تکیه زدن بر صندلی را خواهد داشت که اصلاح طلبان اکثریت را در مجلس یازدهم بدست آورند، اکثریتی که با توجه به نارضایتی های بدنه رای این جریان از عملکرد نمایندگان فراکسیون امید از یک سو و نوع مواجهه شورای نگهبان با صلاحیت کاندیداهای اصلاح طلب بعید به نظر می رسد محقق شود. در خوشبینانه ترین حالت اصلاح طلبان می توانند در مجلس بعدی یک فراکسیون در حد و اندازه فراکسیون امید تشکیل دهند، فراکسیونی که بعید است قدرت حداکثری برای به کرسی نشاندن عارف را داشته باشد.

از سوی دیگر اگر قالیباف و جلیلی عزمشان را برای ورود به بهارستان جدی کنند عارف برای رسیدن باین کرسی باید رویارویی با این اصولگرایان را هم به جان بخرد. 

لاریجانی نیامد اما معادلات را برهم زد

شاید انصراف لاریجانی همانقدر که برای ژنرال های دو جریان امیدوار کننده و حتی خوشحال کننده بود، تردیدبرانگیز هم شد. گویی لاریجانی با نیامدنش هم، معادلات انتخاباتی را برهم زده است،رویای ریاست مجلس را در سر برخی ها انداخته و البته برخی دیگر را نیز مردد کرده است. و امروز دقیقا همان روزی که تکلیف رویاها و تردیدها تا حدی روشن خواهد شد.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب