2:47 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 حرف نزدن که بلدید؟!

مشکل ما در این کشور همین «طیره عقل» یعنی حرف نزدن در موقعی که باید حرف زد و حرف زدن در موقعی که باید حرف نزد، می باشد.البته منظورم حرف زدم عوام نیست که عوام الناس اگر روزی میلیون‌ها حرف به قول سریال برره از خود «در کنند» خیلی به جایی بر نمی‌خورد بلکه درد ما بیشتر در ساحت «کلام الملوک» هاست که معمولا در هر کشوری «ملوک الکلام» نیز می‌شوند و بر صدر می‌نشینند و قدر می‌بینند.

 اخبار عمومی
عباس عبدی: بی‌دینی حاصل عملکرد آقای علم‌الهدی و برخی روحانیون است نه تبلیغات دشمن
حمید رسایی: دلیل جنگ ضعف مقامات و التماس برای مذاکره بود
سردار غیب‌پرور به شهادت رسید
محمد مهاجری: تندروها به راحتی توسط دشمن یارگیری می‌شوند/ قوه قضائیه اقدامی در خصوص آنها انجام بدهد یا روان‌پزشکان آنها وارد میدان شوند
پزشکیان: مخالف گسترش فیلترشکن‌بازی و ناامنی دیجیتال هستم
خیابان خالد اسلامبولی به نام «سید حسن نصرالله» تغییر یافت
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده مجلس به دلیل "اظهارات خلاف امنیت ملی"
اذعان «پنتاگون» به شکست سامانه «پاتریوت» آمریکا مقابل حمله موشکی ایران
وزیر دفاع: ایران در برابر گستاخی متجاوز، پاسخ پشیمان‌کننده خواهد داد
نخست وزیر عراق: آتش‌سوزی در همسایه، دامن ما را هم می‌گیرد؛ پیام‌آور صلح تهران و واشنگتن هستیم
پیام پزشکیان به ایرانیان خارج از کشور پنجرۀ دیپلماسی باز است/ مسیر صلح را دنبال می‌کنیم
اکسیوس : پوتین از ایران خواست «غنی‌سازی صفر» را بپذیرد
انتقاد نتانیاهو از "مدافعان ایران" در رسانه های آمریکا: شرم بر شما این قدر کور و احمقید؟
عارف: مصوبه بازگشت قیمت‌ها به قبل از آغاز جنگ ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است
عراقچی، تکلیف توافق را روشن کرد: از غنی‌سازی کوتاه نمی آییم
قوه قضائیه: کواکبیان هیچ سندی درباره ادعاهایش ارائه نکرد
ابطحی: الان دقیقا وقت ‎مذاکره با آمریکایی است که فهمیده نیروی نظامی ایران شوخی نیست
وزیر آموزش و پرورش: برای بازگشایی مدارس در مهرماه، سناریوی بازگشایی آرام، ترکیبی و مجازی تدوین شود
نبویان، نماینده مجلس: چرا در کفش بازرسان آژانس، زمانی که در مراکز هسته‌ای ما بازرسی بدنی می‌شوند، «ریز تراشه» پیدا می‌شود؟
ادعای اکسیوس : مسکو به‌طور خصوصی ایرانی‌ها را به پذیرش «غنی‌سازی صفر» تشویق کرده است
عارف: اکنون نظر حاکمیت کماکان انجام مذاکره با اقتدار است
حمله جواد لاریجانی به اظهارات اخیر پزشکیان: تاسف برانگیز است
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس ( کواکبیان)
زیدآبادی: راهکار حفظ انسجام اجتماعی ، بلاتکلیف گذاشتن کشور نیست
کاظم جلالی: دانش هسته‌ای ما با موشک‌ نابود نمی شود؛ اراده مان قوی تر می شود
علی لاریجانی: در حال بررسی پیام واشنگتن برای آغاز مذاکرات هستیم ؛ هیچ اعتمادی به آمریکا نداریم
توجیه رضا عاشری بعد از درخواست ترور پزشکیان: من آدم طنازی هستم!
رائفی‌پور: شما رو به خدا دروغ پخش نکنید کدام اف ۳۵؟
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
چه کسانی از مصاحبه رئیس جمهور خشمگین شدند؟
اذعان اسرائیل: موشک ایرانی به دفتر نتانیاهو اصابت کرد
محمد مهاجری: درخواست رهبر انقلاب برای سرود «ای ایران» در شب عاشورا، اهمیت والای وطن را نشان می‌دهد
سران بریکس حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ایران را محکوم کردند
توصیه احمد زیدآبادی: تشکیل هیئت حقیقت‌یاب برای بررسی چگونگی نفوذ اسرائیل به کشور
سفیر سوئیس به تهران بازگشت و سفارت باز شد
سفیر آمریکا در ناتو: ایران باید صلح با واشنگتن و تل‌آویو را بپذیرد!
بازگشت هواپیماهای مسافری به آسمان ایران
روزنامه جمهوری اسلامی : صداوسیما را از افراد کم سواد و مشکوک پاکسازی کنید/ با افرادی که بنام ایدئولوگ نظام، عوامفریبی کردند برخورد شود
سخنگوی دولت : با وجود بی‌اطمینانی به مذاکرات، مسیر مذاکرات را ترک نمی‌کنیم
موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل
 گفتــگو
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است

کد مطلب 24134           تاریخ ارسال : 1398/09/09                         نسخه چاپی
شوآف انتخاباتی نمایندگان بعد از افزایش قیمت بنزین/مگر رستم دستان هستید؟/ردپای خاتمی در نظرات کاربران خبرآنلاین درباره استیضاح وزراء

خبرآنلاین در نظرخواهی از کاربرانش خواست تا بگویند درباره استیضاح‌هایی که نمایندگان آن را کلید زده‌اند چه فکر می‌کنند و آنها نظرات جالبی را مطرح کردند.


به گزارش خبرآنلاین، هرچند استیضاح محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی با استعفای او از دستور کار مجلس خارج شد اما این پایان زنجیره سوال و استیضاح وزرا نبود. درست همزمان با اعلام وصول استیضاح وزیر کشاورزی دو استیضاح دیگر یعنی استیضاح وزیر کشور و وزیر نفت نیز به هیات رئیسه رفت تا در صف اعلام وصول قرار بگیرد. از سوی دیگر نمایندگان استیضاح وزیر آموزش و پرورش را کلید زدند.

این استیضاح‌های زنجیروار بعد از افزایش قیمت بنزین خبرآنلاین را برآن داشت تا نظر کاربران خود را در این زمینه بپرسد برای همین با طرح این سوال که «هدف از استیضاح‌ زنجیره‌ای وزرا توسط مجلس را چه می‌دانید؟» از کاربران خود خواست تا بگویند درباره این اتفاقاتی که زیر سقف هرمی بهارستان رخ می‌دهد چه فکر می‌کنند. آنها جواب‌های جالبی دادند که نگاهی به آنها می‌اندازیم.

شوآف با طعم انتخابات

بسیاری از کاربران در نظرات خود علت این استیضاح‌ها را یک نمایش برای انتخابات معرفی کردند. مثلا فردی به نام «مومیایی» نوشته است : «چون انتخابات نزدیکه دارند این بازی های بچه گانه و تکراری رو انجام می دهند» یا «علی» در این رابطه نوشت: «نزدیک انتخابات مجلس است و آنها میخواهند دولت را بکوبند که ناکارآمد است و عامل تمام بدبختی‌ها. از اصلاح‌طلب گرفته تا اصواگرا و تندرو و کندرو و حزب بادی‌ها میخواهند به مردم القا کنند که رستم دستانند و اگر آنها بودند ایران می شد ژاپن یا مثلا فنلاند . افسوس از این که سخت مشغول تیشه زدن به ریشه ایران هستند. از روز اول به فکر انتخابات بعدی بودند و هستند. توقع دیگری غیر این نداشته باشید.»

یکی از کاربران هم نوشته بود : «دنبال کسب رای برای دوره بعدی نمایندگی مجلس هستن ، می خوان کاری بکنن که در ذهنها بمونن » و البته دیگری در جواب این کامنت نوشت: «باز هم رای خواهند آورد. حالا حسن نشد مش حسن. هیچ دردی هم از مردم دوا نمیشه»

«محمد» نیز نوشت: «خب معلومه این استیضاح ها خوراک انتخاباتی هست .اگه راست میگن طرح شفافیت آرا رو سریعا تصویب کنن تا ملت بفهمه کی باهاش هم نظره کی نه.به کی باید رای بده به کی نه. افسوس که این اقدامات پوپولیستی هنوز خریدار داره»

یکی هم نوشته بود: «به نام مردم به کام نماینده ها. وانمود می کنن که برای مردم و مشکلاتشون میخوایم استیضاح کنیم اما در واقع میخوان سر مردم رو کلاه بذارن و رای جمع کنند»

تسویه حساب برای افزایش قیمت بنزین

تعدادی زیادی از کابران نیز این استیضاح‌ها را تسویه حسابی دانسته‌اند برای بی اطلاعی مجلس از زمان افزایش قیمت بنزین. کاربری در این رابطه نوشته است: «نمایندگان بنوعی کینه بدل دارند چون در فرایند افزایش قیمت بنزین کاملا به حاشیه رانده شدند و سران سه قوه تصمیم گیری کردند»

یا فردی دیگر نوشته بود: «نظر من اینه که چون در طرح تعدیل قیمت بنزین باهاشون مشورت نشده خشمگین شدن» البته کاربر دیگری به او جواب داده بود که : «اگر مشورت می کردند قیمت بنزین 7 هزارتومان بود خوب شده که مشورت نکرده‌اند»

پای خاتمی هم به میان آمد

وقتی «سیما» یکی از کاربران خبرانلاین نوشت: «این نماینده ها فکر مردم نیستن. وسط مشکلات مردم به خاطر گرانی و تورم و بنزین فکر استیضاحن. مگه با استیضاح مشکلات مردم حل میشه؟» دیگری در جواب این نوشته این استیضاح‌ها نشان از بازی‌های جناحی دارد. او معتقد است: «دنبال بازی جناحی هستند. بعد از انقلاب هر موقع وزیر نفت کسی غیر بیژن زنگنه بوده بدترین اتفاقات ممکن برای نفت و پتروشیمی رخ داده. این یه مساله دردناکه که کشور چهل ساله نتونسته یه جانشین برای زنگنه پیدا کنه. زنگنه همون زنگنه هشت سال دولت خاتمی هست. ای کاش یه بار دیگه اون روزها برگرده تورم تک رقمی بود و بنزین سالی پنج تومن گرون میشد و ما نه مستحق یارانه بودیم نه لنگ کار.»

البته در این میان برخی این استیضاح‌ها را درست دانستند و حتی پیشنهاد استیضاح وزیر صنعت را هم مطرح کردند. مثلا «جواد» نوشت: «وزیر کشور به دلیل مدیریت ضعیف بحران پس از افزایش قیمت بنزین و قطع اینترنت .....همچنین وزارت کشاورزی بنظرم باید وزیر کار هم ضعیف عمل کرده و در مرحله بعد به دلیل گرانی کالا باید منتظر استیضاح وزیر صنعت هم باشیم»

استیضاح نمایندگان 

یکی از کاربران در کامنت خودش به راهی برای استیضاح نمایندگان اشاره کرده بود و نوشت: «کاش روشی قانونی برای استیضاح خود نمایندگان مجلس هم وجود داشت! صلاحیت خودشون هم اکثرا مورد تردیده!» دیگری هم نوشته بود: «به نظرم باید اسم تمام نماینده هایی که تو این شرایط دارند فهرست استیضاح جمع می کنند را اعلام عمومی کرد تا مردم یادشان نرود که نباید به او رای بدن»


نظرات خوانندگان
رسا  در تاریخ  10 /9 / 1398  در ساعت 8 : 10 متن زیر را ارسال کرده است
همه اش کار آقای نوبخت بود و بعضی ها یقه وزیر کشاورزی و آموزش و پرورش را می گیرند . کار آقای نوبخت بود و کسی هم کاری بهش نداره. باعث این همه آشوب و بدبختی و خسارت به اموال عمومی و گرانی و تورم آقای نوبخت همه کاره دولت محترم تدبیر و امید. سخنگو نیست ولی ایشان سخنگوئی می کند؟



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب