0:6 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 24124           تاریخ ارسال : 1398/09/06                         نسخه چاپی
حمله تند پناهیان به دولت؛ اینبار به بهانه گران شدن بنزین

فارس نوشت: حجت‌الاسلام پناهیان گفت: اگر می‌توانستیم بسیج را در سیاست وارد کنیم، در این صورت کَلّاش‌ها و زبان‌بازها وارد سیاست نمی‌شدند، افرادی که در دو سخنرانی، متفاوت حرف می‌زدند وارد سیاست نمی‌شدند!


 حجت‌الاسلام پناهیان استاد حوزه و دانشگاه، در ویژه برنامه گرامیداشت هفته بسیج در هیأت میثاق با شهدا، گفت: یکی از مفاهیمی که در جامعه به درستی معرفی نشده در حالی که فراتر از یک مفهوم نظری و حقیقتی ارزشمند و واقعیتی مؤثر، بسیج است که در جامعه غریب واقع شده است در حالی که گاهی با اضافه کردن برخی پسوندها، تلاش شده گشایشی در ذهن مخاطب ایجاد شود، مانند بسیج سازندگی، بسیج علمی و غیره اما مردم زمانی که واژه بسیج را می‌شنوند، یاد چه مفاهیم و معانی می‌افتند؟

وی اضافه کرد: به واسطه برخوردهای شاعرانه و عارفانه با بسیج و زیبایی‌های آن در ادبیات انقلاب، این مقوله بیشتر احساسی شده است تا یک مقوله واقع‌بینانه، به طوری که اگر امروز از بسیجی یا گرامیداشت آن، صحبت می‌شود، جنبه تاریخی مدنظر قرار گرفته می‌شود.

مقام معظم رهبری شخصاً برای گسترش فرهنگ بسیج ایستاده‌اند

وی با بیان اینکه امروز دانشگاه‌ها و حوزه علمیه، بسیجی اداره نمی‌شود، تصریح کرد: امروز بسیجی یک مقوله اخلاقی، معنوی و فوق آن انقلابی شده است که حتی معنای این انقلابی بودن نیز به درستی تبیین نشده است و آن را یک احساس و شور می‌دانند، در حالی که امروز با تأکیدات مقام معظم رهبری در حدود ۲۰ سال اخیر تلاش شده است که بسیج در عرصه‌های مختلف فعال شود، در این راستا ایشان عبارت‌هایی همچون بسیج علمی، مدیریت بسیجی‌وار، مدیریت جهادی و غیره را در ادبیات خود مورد استفاده قرار داده است و برای گسترش فرهنگ بسیجی تلاش کرده‌اند.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه امروزه با این تلاش‌ها نمی‌توان گفت، بسیج در عرفان و احساسات خلاصه می‌شود اما همچنان تلقی مردم تغییر نکرده است، گفت: در ابتدا بسیج، برای حفظ امنیت شهرها ایجاد شد لذا این نیروها مسلح شدند، بعد از آن دوران دفاع مقدس و جنگ شکل گرفت و مجدداً نیروهای بسیجی، مسلح و آماده حضور در میدان شدند اما امروز مسائل سیاسی و اقتصادی در کشور مطرح است در حالی که حضور بسیج در این عرصه کمرنگ است. 

 بسیج، مظهر مردم‌سالاری دینی است

پناهیان ادامه داد: مقام معظم رهبری ۵ سال پیش تعریف دقیقی برای بسیج ارائه کرده‌اند مبنی بر اینکه مردم‌سالاری دینی تنها مشارکت‌های صندوق نیست و  اگر حضور مردم در اقتصاد نیز پررنگ شود مردم ‌سالاری اقتصادی محقق شده است و ایشان معنای مشارکت مردم را حضور بسیجی تعریف و بسیج را مظهر مردم‌سالاری دینی معرفی کرده بودند.

وی با بیان اینکه همان‌طور که یک زمان بسیج، معنای نظامی داشت امروز باید معنای اقتصادی، علمی، تولید شغل و کارآفرینی پیدا کند، گفت: باید به گونه‌ای عمل کنیم که اگر فردی نام بسیجی را شنید، بداند یک کارآفرین است اما امروز متأسفانه تصور مردم این است که بسیجی یک فرد نظامی است که شب پست می‌دهد بنابراین این تصور باید با تبلیغات اصلاح شود البته بخشی از این اصلاح نیز نیازمند مشاهده واقعی و عینی است یعنی بسیج باید پیشتاز در تمام امور حتی سیاسی شود.

ورود فرهنگ بسیج به سیاست، مانع حضور  کَلّاش‌هاست

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه متأسفانه در کشور بسیج را در مقابل برخی ساختارهای دیگر قرار دادند تا ایجاد منازعه کنند، تصریح کرد: اگر می‌توانستیم بسیج را در سیاست وارد کنیم نه اینکه حزب تأسیس کنیم یا نماینده مشخص کنیم بلکه آن فکر، فرهنگ و نحوه برخورد با مسائل را در سیاست وارد کنیم در این صورت کَلّاش‌ها و زبان‌بازها وارد سیاست نمی‌شدند، افرادی که در دو سخنرانی، متفاوت حرف می‌زدند وارد سیاست نمی‌شدند.

پناهیان گفت: برخی سیاسیون امروز در زمان دفاع مقدس در اتاق برنامه‌ریزی‌ها، حضور نیم‌بندی داشتند اما همان زمان هم تفکر بسیجی را باور نداشتند و حتی حرف‌های بسیجی را دروغ می‌دانستند، امروز نیز معلوم است کدخدای این افراد کیست!

وی تصریح کرد: فرهنگ بسیجی اگر به درستی تبیین شود مردم به جای آنکه برخی کلمات مانند مدیریت استراتژیک را مطرح کنند و یا بگویند بنا دارند مدیریتی دقیقی در این مسأله داشته باشند خواهند گفت بنا دارم به سمت مدیریت بسیجی حرکت کنم زیرا بسیاری از مدیران استراتژیک امروز جهان باید در برابر مدیران بسیجی دفاع مقدس ما شاگردی کنند. تصور کنید اگر این فرهنگ امروز به اقتصاد ما ورود پیدا می‌کرد چه رخ می‌داد!

بسیجی آینده‌نگر و هوشمند است

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: امروز اگر فردی بگوید، می‌خواهم شهادت‌طلب و خاکی رفتار کنم به راحتی می‌تواند بگوید می‌خواهم بسیجی باشم و مردم معنای ‌آن را درک می‌کنند اما نباید تفکر بسیجی را در این گوشه و صرفاً برای زمان جنگ محدود کنیم بلکه باید ثمرات این فرهنگ را هر لحظه در زندگی مردم مشهود کنیم، فردی که بسیجی نباشد قادر نیست حتی نوک بینی خود را مشاهده کند و امکان اداره حکومت را ندارد نتیجه‌اش آن می‌شود که روزی می‌گوید کارت سوخت باید برداشته شود، چند سال بعد مجدداً آن را دایر می‌کند. بسیجی آینده‌نگر و هوشمند است.

پناهیان افزود: جاری و ساری کردن فرهنگ بسیجی در زندگی به معنای استفاده از نمادهای دفاع مقدس مانند چفیه و لباس نظامی نیست، بسیاری بعد از دوران دفاع مقدس تلاش کردند از کشور بسیجی‌زدایی کنند در حالی که بسیج شجره طیبه است و اگر معنای آن را درک کنیم باید در تمام عرصه‌های مختلف آن را به کار ببندیم.

طرح یک بسیجی، جهان‌شمول و منطبق با وحی است

وی ادامه داد: طرحی که یک بسیجی طراحی کند جهان‌شمول، دارای پیچیدگی بالا، مردمی، شکوفا کننده استعدادها، قرآنی و منطبق با وحی است اما متأسفانه هنوز فرهنگ بسیجی در کشور به درستی تبیین نشده است مانند آنکه کلمه حزب‌اللهی نیز هنوز در کشور قریب است و برخی تصور می‌کنند حزب‌اللهی کسی است که ولی خدا را قبول دارد در حالی که حزب‌اللهی یعنی تشکیلاتی بودن، حتی انقلابی بودن هم در کشور غریب است و برخی معتقدند انقلابی‌گری در همان یک یا دو سال اول انقلاب مطرح بود و بعد از آن احساسات و شور انقلابی فروکش کرده است یعنی این مفهوم رفیع را به شورشی در درون تقلیل دادند و نمی‌توانند آن را جاری در زندگی و مدیریت بدانند در حالی که تا ظلم وجود دارد و عقب‌ماندگی در کشور دیده می‌شود انقلابی بودن ادامه دارد و نیاز به تغییر و تحول احساس می‌شود. 

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اگر فرهنگ بسیجی در کشور جا افتاده بود امکان برخی منازعات سیاسی وجود نداشت، تصریح کرد: فضای امروز جامعه پر از مجادلات بی‌پایه و مضر است که حداکثر ضربه را به کشور می‌زند، جامعه ما امروز بیش از حد سیاسی شده است البته این حرف من بنا ندارد که به رفتار لیبرال‌ها و تکنوکرات‌ها اشاره کند بلکه جامعه ما در بسیاری از موارد که محل اختلاف است باید تخصصی عمل کند تا مشکلات برطرف شود که اگر تخصصی رفتار شد فردی غلط می‌کند در برابر آن بایستد. 

موضوع قیمت بنزین سیاسی نیست یک بحث تخصصی است

پناهیان افزود: چرا جامعه ما تخصصی اداره نمی‌شود و به جای تخصصی اداره شدن و تبیین عالمانه و اندیشمندانه برخورد پوپولیستی در آن رواج دارد؟ برخی از سیاسیون ما گویی شورشی هستند و به دنبال ایجاد دعوا هستند که اگر این گونه نباشد نمی‌توانند عمل کنند. مقام معظم رهبری در موضوع بنزین فرمودند من در این زمینه متخصص نیستم یعنی این موضوع تخصصی است و نباید سیاسی عمل کرد. مسؤولینی که این بحث را سیاسی کردند جنایت و خیانت کردند.

وی گفت: دولت فعلی با دولت قبل مشکل داشت لذا تصور کرد کارت سوخت که توسط آن دولت ایجاد شده بود یک موضوع سیاسی است و آن را حذف کرد در حالی که اشتباه بود و موجب دزدیده شدن بنزین می‌شد حال با وقاحت تمام از موضع خود برمی‌گردند حتی عذرخواهی هم نمی‌کنند و به مردم خبر هم نمی‌دهند. موضوع بنزین بحث سیاسی نیست یک موضوع تخصصی است.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اگر مملکت بسیجی اداره می‌شد کشور سیاسی نمی‌شد و تخصص در آن رواج داشت، افزود: مدیریت کشور پررمز و راز نیست که سیاسیون عملیات محرمانه برای مدیریت آن داشته باشند، مدیریت نفت و بنزین یک موضوع تخصصی است و سیاسی کردن آن به دلیل نبود، فرهنگ بسیجی است.

پناهیان افزود: موضوع کنسرت نیز اصلاً جنبه سیاسی ندارد بلکه تخصصی و مرتبط به فرهنگ و تفریح جامعه است که متخصصین باید نظر دهند چه میزان برگزار شدن کنسرت در کشور نیاز است حتی موضوع دستگیری افراد فاسد نیز حقوقی و تخصصی است و نباید آن را سیاسی کرد.

وی در پایان با بیان اینکه بسیجی‌وار عمل کردن یعنی با تدبیر عمل کردن، تصریح کرد: برخی اتفاقات کشور ما اصلاً ناشی از بی‌تدبیری نیست اگر فردی می‌خواست واقعاً کشور ما را در برهه کنونی به هم بریزد چگونه باید عمل می‌کرد. البته مهم این است که جبهه حق وظیفه خود را به خوبی بشناسد و با عمل به آن، در اذهان مردم دلبری کند.


نظرات خوانندگان
کارگر  در تاریخ  11 /9 / 1398  در ساعت 21 : 8 متن زیر را ارسال کرده است
درودخدابرپناهیان...خدالعنت کنه خائنین به این مملکت درهرپست ومقامی که هستن ...خدانابودو رسواکنه دشمنان داخلی وخارجی این کشوررا ...خدانابودکنه دزدان این مملکت را



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب