3:57 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نه عزل ، نه استعفاء ، نه اظهار تاسف !

می دانم از استانداری مانند حبیبی هم آبی گرم نمی شود که به احترام افکار عمومی معاونش را عزل کند ، استانداری که اواخر پارسال تمام سعی و تلاشش آوردن آدمی خلافکار و مسبوق به سابقه برای معاونت امور اقتصادی استانداری بود و دوماه هم دوام نیاورده و در نهایت با فشار برخی دستگاههای امنیتی و نظارتی برکنار شد، در پیشگاه چنین استانداری آدم هرچه متقلب تر و متخلف تر، مقرب تراست .

 اخبار عمومی
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
انتقاد سردار سابق سپاه از رئیس جمهور: تو بی خود میکنی حجاب را قبول نداری / کسی که منکر حجاب است حکمش اعدامه!
ساترا پيرپسر را توقيف كرد
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 24119           تاریخ ارسال : 1398/09/05                         نسخه چاپی
(تصاویر) پرچم ایران، شاهزاده را به دردسر انداخت

فرارو- ماجرا از یک استوری شروع شد. چند روز پیش، شیخ خلیفه بن حمد، برادر امیر قطر، در اینستاگرام خود عکسی از یک شاهین (پرنده شکاری) در بیابان منتشر کرد که در پایین آن عبارت «ابوموسی» و پرچم جمهوری اسلامی ایران دیده می‌شد. همین کافی بود تا خشم کاربران اماراتی و سعودی برانگیخته شود.


به گزارش فرارو، استوری برادر امیر قطر موجی از واکنش‌ها را در فضای مجازی برانگیخت و حتی عبدالخالق عبدالله، مشاور سابق ولیعهد ابوظبی، نیز به آن واکنش نشان داد. استوری شاهزاده قطری در حالی منتشر شد که این روز‌ها گزارش‌های فراوانی درباره احتمال آشتی قطر با عربستان و امارات منتشر می‌‎شود. اما عبدالله، که به محافل قدرت در ابوظبی نزدیک است، ضمن محکوم کردن اقدام برادر امیر قطر، گفته اگر آشتی کشور‌های یادشده به خطر افتاد، مسئولیت آن با قطر است. 

اما چرا کاربران سعودی و اماراتی از استوری شاهزاده قطری ناراحت شدند؟

ظاهرا شیخ خلیفه در چهارم نوامبر به شکار رفته است. او در این روز تصویری از خود در کنار یک پرنده شکاری پست کرد و فقط یک کلمه در توضیح آن نوشت: «ابو موسی» این پست اینستاگرامی، توجه کسی را جلب نکرد. جنجال زمانی شروع شد که شیخ خلیفه عکس دیگری از این سفر را استوری کرد.
در استوری برادر امیر، «عبارت ابوموسی» در کنار پرچم ایران، توجه کاربران را جلب کرد. کاربران اماراتی و سعودی گفتند شاهزاده قطری در اقدامی خائنانه، به جزیره ابوموسی سفر کرده و این کار بر خلاف سیاست کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس است. چرا که از دیدگاه آنها، جزیره ابو موسی تحت اشغال ایران است. امری که البته ایران قویا آن را رد می‌کند.

عبدالخالق عبدالله در واکنش به سفر ادعایی شیخ خلیفه به ابو موسی، توئیت کرد: «سفر برادر امیر قطر به جزیره اماراتی ابوموسی، که توسط ایران اشغال شده، سزاوار محکومیت است. چرا که از نظر محتوا و زمان، یک اقدام تحریک آمیز است و می‌تواند فضای آشتی‌جویی در خلیج (فارس) را خراب کند و هرگونه نیت صادقانه برای پشت سر گذاشتن اختلافات خلیج (فارس) را با بن بست مواجه کند. اگر مصالحه خلیج (فارس) متوقف یا با مانع مواجه شد، مسئولیت کامل این امر بر عهده قطر خواهد بود.»

سایر کاربران سعودی و اماراتی با ادبیاتی بسیار تندتر از سفر شیخ خلیفه انتقاد کردند. اما آیا واقعا برادر امیر قطر به جزیره ابو موسی سفر کرده است؟ در این باره نمی‌توان با قاطعیت سخن گفت. خود شیخ خلیفه به صراحت نگفته که به این جزیره سفر کرده است. تنها چیزی که باعث شده کاربران اماراتی و سعودی به این نتیجه برسند که شاهزاده قطری به ابو موسی سفر کرده، پرچم ایران و کپشن «ابو موسی» است.

از سوی دیگر، قطری‌ها درباره این ماجرا روایت متفاوتی را ارائه کردند. طبق روایت کاربران قطری، شیخ خلیفه به جزیره ابو موسی سفر نکرده و عبارت ابو موسی در استوری، نام پرنده شاهزاده است. در همین رابطه، یک کاربر قطری به نام حمدان لحدان المهندی توئیت کرد: «در رسانه‌های کشور‌های محاصره کننده، شایعه‌ای مبنی شکار شیخ خلیفه در جزیره ابو موسی منتشر شد. (این درست نیست)، درست این است که که تصاویر (منتشره)، از بیابان قطر و نام پرنده، ابو موسی است. (شیخ خلیفه) عادت دارد که نام پرنده را زیر عکس بنویسد.»

عبارت «کشور‌های محاصره کننده» از سوی رسانه‌های قطر به کشور‌های امارات، عربستان، بحرین و مصر اطلاق می‌شود. این کشور‌ها از سال ۲۰۱۷، روابط دیپلماتیک‌شان را با قطر قطع کردند و خواستار تغییر بنیادین سیاست خارجی قطر، از جمله فاصله گرفتن از ایران و ترکیه، شدند.
 
 

 






نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب