7:23 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 به دارالکفر ممنوع الورودم !

خطابم به این جماعت نیرنگ باز حاکم بر استانداری است از جناب عمروعاص ( زادالله مکرهم ) تا روباه مکار ( دامت نیرنگهم): براستی اگر در جریان سفر هفته گذشته معاون وزیر کشور به کرمانشاه این دو سه نفر منتقد وضع موجود (حقیر و دبیر اول حزب کارگزاران و دبیر حزب اراده ملت و...) را به جلسات دعوت می کردید زمین به آسمان می آمد ؟ یا سد گاوشان خشک می شد؟ مثلا ما می آمدیم و در آنجا یکی دو انتقاد هم از عملکرد شما و ارباب تان می کردیم ،....

 اخبار عمومی
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
حمله کیهان به منتقدان انتصاب سقاب اصفهانی
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: واکنش به خباثت‌های گروسی نباید محدود به یک هشدار بماند
سکینه سادات پاد: امیدوارم طرح جدید مهریه را مانند قانون حجاب در پستو‌ها جلو نبرند
ادعای رئیس‌جمهور لبنان: به علی لاریجانی «سخنان بسیار تندی» گفتم که او را ناراحت کرد
سخنگوی دولت: با توجه به آسیبی که به فرآیند‌های هسته‌ای ایران وارد شده، امکان غنی‌سازی وجود ندارد
کرباسچی: اصلاحات بدون رابطه با دنیا ممکن نیست
غضنفری: عارف باید به منزل برود و استراحت کند/ حضور او در دولت وجاهت قانونی ندارد
ابطحی: انتظار داشتیم بعد از جنگ خودخواهی‌ها و قلدری‌ها کمتر شود
هرمز شجاعی‌مهر: دیگر دل کسی برای تلویزیون نمی‌سوزد/ فامیل‌بازی صداوسیما را به این روز انداخت
آذری جهرمی: پیرمردهای بی خاصیت دولت، پشت پرده حملات اخیر به سقاب هستند
واکنش علی مطهری به ابراهیم فیاض که گفته بود «مطهری آخوند شاهنشاهی بود» : یک روانکاو نسخه درمان برای او بنویسد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ بعدی با رژیم صهیونیستی جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است
وزیر رفاه در آستانه خروج از کابینه/ دولت پزشکیان به‌دنبال جایگزین میدری است
آذری جهرمی: دولت را پیرمردهای بی‌خاصیت منفعل و ناکارآمد کردند!
فیاض زاهد: خیلی با خودم‌کلنجار رفتم که چیزی نگویم اما شرافتم در گرو بیان حقیقت است
علی اکبر صالحی: رویکرد فعلی سیاست خارجی، خطر انزوای استراتژیک ایران را در پی دارد
علم‌الهدی: تولید محتوا در فضای مجازی نباید آزاد گذاشته شود / آزادی فضای مجازی از آزادی دزدها و قاتلین بدتر است
تولیت آستان امامزاده صالح (ع) تکذیب کرد: سرداب امامزاده پناهگاه نیست
مقام ارشد اسرائیل: هدف ما سرنگونی حکومت ایران تا پایان دوره ترامپ است
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت؛ پایان دو هفته سفر پرحاشیه
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
 گفتــگو
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد

کد مطلب 24031           تاریخ ارسال : 1398/08/22                         نسخه چاپی
پای شورای نگهبان به طرح سرا باز شد/مخالفان منتقد شورایعالی سیاستگذاری هستند یا سامانه رأی سنجی اصلاح‌طلبان؟

ایسنا نوشت: یک عضو شورایعالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان به تشریح جزئیات طرح سرا و پاسخ به انتقادات وارد شده به این طرح پرداخت.


آذر منصوری در ارتباط با سامانه سرا که به تازگی توسط شورای‌عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان به تصویب رسیده است اظهار کرد: در طرح سرا؛ تصمیم برای چگونگی شرکت در انتخابات به بدنه اجتماعی اصلاح طلبان واگذار شده است. هفتهٔ گذشته کلیات طرح «سرا» (سامانهٔ رای‌سنجی اصلاح‌طلبان) با رای سه‌چهارم حاضران در جلسهٔ شورایعالی سیاست‌گذاری جبهه اصلاح‌طلبان به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه"شورایعالی آماده شنیدن پیشنهادات، انتقادات و تعامل برای بهبود طرح سرا است" گفت: از زمان رونمایی از این طرح نقدهایی به آن وارد شده است که عمده نقدها و مخالفت ها با طرح سرا (سامانه رأی سنجی اصلاح طلبان) مبتنی بر فرض‌های اشتباه است.

وی افزود: هیات رئیسه این شورا، علی‌رغم تصویب این طرح با رای بالا، تلاش زیادی کرده است و خواهد کرد که طرح با اجماع اصلاح‌طلبان اجرا شود و آمادهٔ شنیدن پیشنهادات و انتقادات منتقدان طرح و تعامل برای بهبود آن است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین ابراز عقیده کرد: بسیاری از نقدهایی که در این روزها از سوی اقلیت مخالف مطرح شده است، اساسا مبتنی بر فرض‌های اشتباه دربارهٔ جزییات طرح است که هنوز در هیات رئیسه شورایعالی به تصویب نرسیده است. اطمینان دارم اگر منتقدان به جزییات آخرین ویرایش طرح که برای تصویب در اختیار شورایعالی قرار گرفته است توجه کنند، تایید می‌کنند که اغلب انتقاداتشان بی‌اساس است.

منصوری سپس در تصریح گفته‌هایش یادآور شد: یکی از نقدهای پرتکرار این است که رای‌سنجی در "سرا" پیش از اعلام نتایج تایید صلاحیت‌ها توسط هیات‌های اجرایی و شورای نگهبان برگزار می‌شود؛ در حالی ‌که به پیشنهاد خود حزب کارگزاران و اعتماد ملی درصورت تصویب جزییات طرح، برای اجماع صددرصدی موافقت شد که رای‌سنجی در سرا بعد از نظر هیات‌های اجرایی و نظارت و در میان نامزدهای تاییدصلاحیت‌شده برگزار شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین ادامه داد: گفته می‌شود که وزن احزاب با اعضای حقیقی شورایعالی یکسان است و هر دو به یک میزان می‌توانند افرادی را به سامانه دعوت کنند. در حالیکه این موضوع هم اشتباه است و درصورت تصویب جزییات پیشنهادی، احزاب بیشتر از اعضای حقیقی عضو شورای عالی سیاست‌گذاری استان‌ها می‌توانند اعضایشان را به سامانه دعوت کنند.

این عضو شورایعالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در پاسخ به این پرسش که طرح "سرا" توسط چه عضوی از شوایعالی مطرح و توسط چه اعضایی حمایت شد، خاطرنشان کرد: به اشتباه گفته می‌شود که این طرح پیشنهاد حزب اتحاد ملت به شورای عالی سیاست‌گذاری بوده است. در حالیکه طرح توسط جمعی از جوانان اصلاح‌طلب به کارگروه راهبردهای شورایعالی پیشنهاد شد و بعد از پاره‌ای اصلاحات توسط کارگروه راهبردها به هیات رئیسه و نشست عمومی شورایعالی سیاست‌گذاری جبهه اصلاح طلبان پیشنهاد شد و بعد از چند جلسه بحث تفصیلی دربارهٔ آن در این شورا سه چهارم از  احزاب عضو شورایعالی، اعضای کارگروه راهبردها و هیات رئیسه و اغلب چهره‌های متنفذ اصلاح‌طلب در خارج از شورایعالی هم از آن حمایت کردند.

وی در پاسخ به انتقاداتی که طرح سرا را صرفا یک مدل ساده انتخاباتی خوانده‌اند، گفت: در "سرا" برنامه‌های نامزدها و احزاب ارائه می‌شود و بدنهٔ اصلاح‌طلبان کشور به این برنامه‌ها و افرادی که فکر می‌کنند این برنامه‌ها را بهتر اجرا می‌کنند رای می‌دهند. "سرا "قرار نیست همهٔ مشکلات اصلاح‌طلبان را حل کند و قرار نیست جایگزین ارائهٔ برنامه و دیگر ضرورت‌های راهبردی شود؛ اما تحول مهمی در مشارکت دادنِ دموکراتیک و شفاف اصلاح‌طلبان کشور در تصمیمات این جبهه و اننخاب برنامه‌ها و نامزدهای آن است.

منصوری گفت: اغلب نقدها در واقع نه به خود "سرا" که به برگزارکننده‌ی آن یعنی شورایعالی سیاست‌گذاری جبهه اصلاح طلبان وارد شده است و منتقدان به این‌که لایهٔ اول این سامانه اعضای این شورا هستند اعتراض دارند.

وی ادامه داد: این منتقدان توجه ندارند که اولا؛ شیوه اندک‌ سالارانهٔ قبلی که این احزاب مخالف آن نیستند هم توسط همین شورایعالی سیاست‌گذاری برگزار می‌شود و اگر "سرا" رای نمی‌آورد همان شیوه قبلی را همین شورایعالی اجرا می‌کرد.

این عضو شورایعالی در ادامه همین موضوع خاطرنشان کرد: برای دموکراتیک‌ترشدن شورایعالی و رفع نقدهایی که به این شورا وجود دارد، شکل‌گیری "سرا" ضروری و پیش‌نیاز است. باید یادآور شد که در این رای‌سنجی اهمیتی ندارد که در چه لایه‌ای؛ هر عضو به عضویت درآمده؛ چراکه  همهٔ اعضا، چه یک عضو عادی یکی از احزاب در لایه‌ٔ چهارم و چه رئیس شورای عالی در لایهٔ اول، حق رای برابر دارند و احتمالا کل فعالان اصلاح‌طلب در همان دو الی سه لایهٔ اول به عضویت درخواهند آمد.

وی گفت: ظرفیت سامانه در حدی است که هیچ عضو حقیقی و حقوقی شورایعالی سیاست‌گذاری توان پر کردن همه‌ی لایه‌های پایین‌اش را در همه‌ی مراکز استان‌ها نخواهد داشت و بخش عمده‌ی ظرفیت سامانه خالی خواهد ماند تا احزاب و نیروهای اصلاح‌طلب بدون سهمیه و محدودیت بتوانند فعالان اصلاح‌طلب و حامیان این جریان را به سامانه دعوت کنند و هر حزب به هر میزان که عضو داشته باشد می‌تواند افراد را به سامانه دعوت کند. 

منصوری سپس گفت: تعدادی از منتقدان در شیوه‌ی قبلی ( اگر "سرا" اجرا نشود طبق آن کمیتهٔ منتخب شورای عالی لیست‌های نامزدهای این جبهه را انتخاب می‌کند) حتی یک حق رای هم ندارند، اما در "سرا" از طریق همین منتقدان صدها نفر می‌توانند به رای‌سنجی دعوت شوند و "سرا" ظرفیت میزبانی همهٔ اصلاح‌طلبان را دارد.

وی ادامه داد: از این منتقدان باید پرسید چه پیشنهاد عملی جایگزینی دارند که این سه ویژگی را داشته باشد؟ یک؛ بتواند در شورای عالی جبهه سیاست‌گذاری (به عنوان تنها نهادی که مورد پذیرش احزاب و چهره‌های ملی اصلاح‌طلب برای ایجاد اجماع انتخاباتی میان اصلاح‌طلبان است) با پذیرش اکثریت تصویب شود. دوم؛ در حد امکان طیف وسیع‌تری از اصلاح‌طلبان را در لایه‌ها در بربگیرد و سوم از عضویت فیک‌های سایبری و غیراصلاح‌طلبان جلوگیری کند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: به نظرم راه‌های دیگر بستن لیست، از جمله شیوه‌ای که در سال ۹۴ و ۹۶ مورد استفاده قرار گرفت، در این دوره در شورای عالی مورد پذیرش اکثریت قرار نمی‌گیرد و از قضا بهترین راه اجماع، هم در شورای عالی و هم در بدنه‌ی اصلاح‌طلبان، استفاده از این شیوهٔ شفاف و دموکراتیک است.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب