6:53 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نه عزل ، نه استعفاء ، نه اظهار تاسف !

می دانم از استانداری مانند حبیبی هم آبی گرم نمی شود که به احترام افکار عمومی معاونش را عزل کند ، استانداری که اواخر پارسال تمام سعی و تلاشش آوردن آدمی خلافکار و مسبوق به سابقه برای معاونت امور اقتصادی استانداری بود و دوماه هم دوام نیاورده و در نهایت با فشار برخی دستگاههای امنیتی و نظارتی برکنار شد، در پیشگاه چنین استانداری آدم هرچه متقلب تر و متخلف تر، مقرب تراست .

 اخبار عمومی
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
انتقاد سردار سابق سپاه از رئیس جمهور: تو بی خود میکنی حجاب را قبول نداری / کسی که منکر حجاب است حکمش اعدامه!
ساترا پيرپسر را توقيف كرد
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 23048           تاریخ ارسال : 1398/02/25                         نسخه چاپی
ادبیات نامتعارف یک نماینده: آقای شجریان در حال مردن است چه اشکالی دارد که وزیر فرهنگ و ارشاد از ایشان عیادتی بکند؟

ایسنا نوشت: یک عضو فراکسیون امید مجلس با بیان این که "از نظام و حکومت انتظار گذشت و بزرگی می‌رود" گفت: آقای شجریان در حال مردن است چه اشکالی دارد که وزیر فرهنگ و ارشاد از ایشان عیادتی بکند؟ گیرم ایشان در جایی اشتباهاتی هم کرده‌اند. آقای خاتمی و کسانی که در حصر هستند هم می‌توانند به عنوان سیاستمدار کمک کنند.


 الیاس حضرتی در جلسه علنی امروز (سه شنبه) در نطق میان دستور گفت: بی‌شک سخت‌ترین برنامه تحریم جهانی و با غلظت‌ترین برنامه محاصره اقتصادی بعد از انقلاب بر سر مردم ما آمده است. دشمنان ما در تلاش هستند تا فشار اصلی بر گرده آحاد ملت به خصوص مستضعفان برساندند تا به اعتقادات و باورهایشان لطمه بزند و آنها را از انقلاب و نظامشان جدا کنند.

وی با تاکید بر هدف سیاسی اقتصادی دشمنان تصریح کرد: هدف دشمن در وهله اول حمله نظامی نیست چه بسا محتمل است هدف آنها در مرحله اول خرد کردن شخصیت مردم و له کردن آنها در زیر چرخ مشکلات فعلی و تبدیل امید و اعتمادشان به یاس و نامیدی است.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: ما در یک جنگ روانی وحشتناک هستیم. جنگ شروع شده است دشمن روی سه محور حساب باز کرده است. اول این که مردم را نامید کنند، دوم به اختلافات دامن بزنند و سوم فشار اقتصادی - چه در اثر تحریم و چه بر ضعف مدیریت ما مدیران - را زیاد کنند.حضرتی با بیان این که "دشمن از تمام توان خود استفاده می‌کنند" گفت: مردم ما از اول انقلاب شبانه روز پای ارزشها ایستادند و با خلوص دست به یک معامله زده و هر چه داشتن تقدیم کردند چه آن که یک پسر داشت و چه آن که نه پسر داشت همه را تقدیم کردند. امروز اما همین مردم مورد توجه تیرهای زهرآگین دشمن در جنگ روانی قرار گرفتند جنگ روانی دو مشخصه دارد اول این که مسؤولان درک نمی‌کنند یا دیر درک می‌کنند و دوم این که مردم زیر چرخ‌ها له می‌شوند.

این عضو فراکسیون امید مجلس با بیان این که "در این جنگ روانی صدا و سیما باید خط مقدم باشد" اظهار داشت: ما بدون توجه به این جنگ بزرگ به آن دامن می‌زنیم تلاش و توان مدیریتی صدا و سیمای ما علیرغم - تمام زحمات - هیچ تناسبی با این جنگ روانی بزرگ ندارد. در این جنگ روانی باید رسانه‌های مکتوب، خبرگزاری‌ها، جامعه شناسان باید مورد مشورت قرار گیرند هم اکنون روزنامه‌ها برای این که بتواند در صحنه بماند در حال برنامه ریزی هستند اما ممکن است به خاطر گرانی کاغذ تعطیل شوند.

حضرتی ضمن تاکید بر ضرورت رفتار درست با رسانه‌ها گفت: خبرگزاری‌ها هم محدودیت‌های مختلفی دارند. ما نیز به جای این که با سعه صدر با نشریات و اهالی خبر برخورد کنیم آنها را به خاطر یک اشتباه تعطیل می‌کنیم؛ یعنی آنها را می‌کشیم؛ کاری که می‌شود با تذکر و ارائه پرونده آنها به هیئت نظارت حل کنیم. درواقع ما ساده‌ترین راه را انتخاب می‌کنیم و خیلی سریع آنها را تعطیل می‌کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به نقش مجلس در حل مشکلات فعلی گفت: بود و نبود ما چه اثری دارد؟ آیا از خودمان پرسیده ایم اگر یک ماه مجلس تعطیل شود، چه اتفاقی می‌افتد؟ آیا وجود ما اثر مثبتی دارد؟ مردم در حال له شدن هستند و ما مشاهده می‌کنیم. جمهوری اسلامی باید به همه وطن‌پرستان فراخوان دهد. اگر عزیزان ما در سپاه با چشم تیزبینشان دشمنان را زیر نظر می‌گیرند ما در حوزه سیاست خارجی باید از صاحب نظران و تمام کسانی که توانمند هستند استفاده کنیم.

حضرتی افزود: ما تنهایی حرکت می‌کنیم، در کنار مسائل حمایتی مردم و اصلاح بعضی ساختارها باید به نشاط اجتماعی توجه کنیم اما هیچ توجهی نداریم از نظام و حکومت انتظار گذشت و بزرگی می‌رود آقای شجریان در حال مردن است اگر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عیادتی از ایشان بکنند چه اشکالی دارد؟ گیرم در جای اشتباهاتی کرده است. اگر رفع حصر صورت گیرد یا آقای خاتمی از محدودیت دربیاید می‌توانند به عنوان یک سیاستمدار به شرایط فعلی کمک کنند؛ اگر الان کمک نکنند پس چه وقت می‌خواهند کمک کنند؟ هم اکنون نیروهایی که ۱۰ سال در حصر هستند پیام می‌دهند که در صحنه باشید و به نظام کمک کنید. این آخرین پیامی است که از آقای موسوی برای رئیس جمهور آمده است.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب