9:45 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نادر کالمعدوم

در حالیکه استاد اعظم این جماعت متهم فاسد آن عالیجناب قهوه ای پوش بود که وقتی دید اوضاع خراب است خیلی زود از مهلکه و معرکه گریخت و اینک در پارلمان به ریش خلق الله می خندد و سودای وکالت نیز در سردارد! گویا اصلا طرف شهردار کرمانشاه نبوده و بازداشت های اخیر ربطی به وی ندارد ! بقول طلبه ها : نادر کالمعدوم

 اخبار عمومی
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
شکایت زن باردار کرجی از اسرائیل
واکنش ابطحی به انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی: آدم بگوید و بد باشد بهتر از این است که نگوید و خر باشد!
یوسف پزشکیان به مهرداد بذرپاش: حمله اسرائیل و اسنپ‌بک و ترامپ را تعمدا نادیده می‌گیرید؟
واکنش‌ شمخانی به ویدیوی عروسی دخترش: حرام‌زاده‌ها ! من هنوز زنده‌ام
واکنش دفتر حسن روحانی به پخش فیلم عروسی دختر شمخانی
دختر شهید شادمانی: انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی پروژه موساد است
رسول منتجب نیا: ۸۰ هزار آمر به معروف را چه کسی آموزش داده است؟ / مگر ندیدیم در «گشت ارشاد» چه اتفاقاتی افتاد؟
واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی: او سرش را پایین انداخته بود
عذرخواهی سردار رحیم صفوی از خانواده مرحوم هاشمی رفسنجانی
قانون پیوستن ایران به CFT برای اجرا ابلاغ شد
نون خ فعلاً توقف خورد؛ سعید آقاخانی «اسباب زحمت» را برای رمضان می‌سازد
سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت
دولت سوريه: احمد شرع صريحا از پوتین خواست بشار اسد را تحویل دهد
واکنش نماینده سابق مجلس به دبیر ستاد امر به معروف: "دوباره احساس کردید یکم شرایط آروم شده، از تو غاراتون در اومدین؟!"
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: قانون منع دو تابعیتی ها مربوط به دوران پهلوی است و باید اصلاح شود/
واکنش محسن هاشمی به حرف های رحیم صفوی : در «استخر» هم می توان شهید شد
واکنش دادستان کل کشور به باهنر: افراد جاهل در مورد حجاب نظر ندهند!/ حجاب یک امر شرعی است
حسام‌الدین آشنا: این صفرها که از پول ملی حذف کردید، سفره مردم بود
قشقاوی: طرح تعلیق CFT در مجلس، تقابل صریح با رهبری است / تکمیلی/ دو فوریت طرح رای نیاورد
عطاالله مهاجرانی: شرم الشیخ جای ایران نبود
تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص
پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم، تصمیم‌گیران هستند
سخنگوی مجمع تشخیص: رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع محول کردند و هیچ توصیه‌ای نداشتند
لاوروف: به ایران تجهیزات نظامی می‌دهیم
حسن روحانی ادعاهای شمخانی درباره هواپیمای اوکراینی را تکذیب کرد
ادعای ترامپ: اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، توافق غزه اتفاق نمی‌افتاد/ توافق غزه با حمله به مراکز هسته‌ای ایران آغاز شده
ضرغامی: این‌روزها با بعضی ها که مسئولیت دارند تماس می‌گیریم، می گویند دیگر موبایل ندارند، یا محل استقرارشان معلوم نیست
ناطق نوری: سکوتی در کار نیست/ تصرف سفارت آمریکا اشتباه بزرگی بود
مشاور رئیس‌جمهور: پزشکیان در حال مذاکره برای رفع فیلتر سایر پلتفرم‌هاست
دعوت ایران به اجلاس «شرم الشیخ» ؛ آیا آمریکا اشتباه خود در کنفرانس مادرید را اصلاح می کند؟
حمله امام جمعه تهران به باهنر: هی راجع به حجاب وِر می‌زند / کی به تو اجازه داده از پایان قانون حجاب خبر بدی؟ / خب بابا این زبانتان را ببندید دیگر!
ترامپ: افتخار می‌کنم که ایران از توافق آتش بس حمایت کرد
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 23007           تاریخ ارسال : 1398/02/21                         نسخه چاپی
از دفاع نسبی امام جمعه تهران تا انتقاد شدید علم‌الهدی از دولت در تریبون نمازجمعه

ائمه جمعه این هفته به موضوع برجام و مسئله تقابل میان ایران و آمریکا که در روزهای اخیر به یکی از موضوعات پر بحث در کشور تبدیل شده بود پرداختند.


به گزارش خبرآنلاین، «آمریکا»، «برجام» و «مذاکره» اینها کلیدواژه‌هایی بود که از تریبون نماز جمعه این هفته سراسر کشور به گوش رسید. اینکه چرا این هفته بیش‌تر از گذشته به این موضوع پرداخته شد هم کاملا مشخص است. بعد از آنکه آمریکا معافیت‌های نفتی ایران را لغو کرد و طرح تحریم فولاد و معادن ایران را در دستور کار قرار داد. حسن روحانی نیز در جلسه هیات دولت اعلام کرد که ایران بعضی از بندهای برجام را اجرا نمی‌کند. موضوعی که با واکنش‌های مختلفی در دنیا مواجه شد و حالا امروز ائمه  جمعه در این رابطه صحبت می‌کردند.

حاج‌ علی اکبری خطیب موقت نماز جمعه تهران در این رابطه می‌گوید: «مساله روز ما اقدامی است که شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفت و رئیس جمهور هم نوشت و اعلام کرد. این کار در مقابل بدعهدی های رژیم آمریکا و در مقابله با ضعف دولت‌های اروپایی بوده که اقدامی حقوقی و مبتنی بر برجام طبق بند ۲۶ و ۳۶ این توافق‌نامه است. اقدامی که می‌توانست سال گذشته بعد از خروج امریکا از برجام صورت بگیرد ولی با تاخیر و حوصله ورزی انجام شد هرچند که اقدامی اولیه است اما گامی برای منافع ملی ماست.» او ادامه می‌دهد: «سازمان‌های بین‌المللی در معرض یک امتحان بزرگ هستند. واکنش‌های آنان غیر متعارف است که در برابر یک اقدام قانونی اینطور واکنش‌های عصبی دیده می‌شود.این عصبانیت‌ها نشان دهنده صحت اقدام است و باید این راه به لطف الهی ادامه یابد. از ایران یک صدا شنیده می‌شود و امروز در این اجتماع نماز جمعه، ملت از این تصمیم دفاع و راهپیمایی می‌کنند و علیه دشمنان شعار می‌دهند. واقعیت آرایش جنگی دشمن در برابر جمهوری اسلامی در عرصه‌های اطلاعاتی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی است. البته در عرصه نظامی نیست چون عرضه‌ای در آن بخش ندارند. حواس مردم و نیروهای مسلح ما هم جمع است.»

علم‌الهدی نیز که تقریبا در همه خطبه‌های خود کنایه‌هایی برای دولت در نظر می‌گیرد این بار هم با اشاره به برجام گفت: «برجامی را شما تصویب کردید؛ از همان اول رهبری فرمودند به آمریکا و غربی‌ها اطمینانی نیست و به عهد خود وفا نمی‌کنند. این را عده‌ای قبول نداشتند و برخلاف اعلام خطر رهبری، ایشان راه را باز گذاشتند که تجربه کنند. حالا تجربه کردید و خسارت به مملکت و ضربه‌های سنگین بر فناوری هسته‌ای ما وارد شد. حالا این تجربه آنطوری که رهبری فرمودند جواب داد که باید با آمریکا جنگید اروپا خائن است. حالا که جواب داده در آرایش جنگی محکم بایستید». او ادامه داد: «غنی سازی ۲۰ درصد را برگردانید، سانتریفیوژها را برگردانید و با قدرت در میدان قرار بگیرید. مردم هم پشت شما هستند. این مردم ۴۰ سال نشان دادند با آمریکا آشتی نمی‌کنند. ۴۰ سال پیر، جوان، زن و مرد نمایش دادند که از استکبارستیزی دست برنمی‌دارند. این مردم منتظر آن آقایی هستند که سفره استکبار را جمع می‌کند. مردم نشان دادند در این آرایش جنگی هستند و عزیزان ما در مسئولیت دولت، مجلس و قوه قضائیه بایدجلودار مردم شوند و آرایش جنگی را فرماندهی کنند.»

علم‌الهدی در بخشی دیگری از خطبه های خود به موضوع کالاهای اساسی و آرایش جنگی هم اشاره کرد و گفت: «در شب عملیات و خط مقدم جبهه خود فرماندهان بودند و زودتر زیر آتش دشمن می‌رفتند. جوانان می‌دیدند که فرمانده از آنها بیشتر ایثار می‌کند.  امروز اگر بنا است جامعه بخواهد مقابل جنگ اقتصادی بایستد، باید مدیران و مسئولین از مردم جلوتر در آرایش جنگی شرکت کنند» او ادامه داد: «در روز و شب ماه رمضان باید کالای اساسی در زندگی مردم مدیریت شود. می‌گویند انبارها پر است اما در توزیع مدیریت شده و کالا گران می‌شود. مگر شما فرمانده آرایش جنگی نیستید. مگر مدیریت این کشور را نپذیرفتید، باید در صف نخست باشید نه اینکه کنار بکشید و مردم را به افراد زالوصفت گرفتار کنید.اگر شما فرمانده این آرایش جنگی نیستید بروید کنار و آن کسی که لایق است بیاید. شما که می‌دانستید مملکت ضد آمریکا است و چهل سال با استکبار می جنگد، چرا مسئولیت قبول کردید. حالا که پذیرفتید باید به عنوان فرمانده جلو باشید. شب عملیات که باران آتش می بارید در صف اول فرمانده بود. با همان ادبیات رهبری فرمودند آرایش جنگی داشته باشید.»

آیت الله لطف الله دژکام نیز در خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز گفت: آمریکا از برجام خارج شده و ۴ کشور دیگر نیز آنچه باید رفتار نکردند به خصوص ۳ کشور اروپایی که همیشه با آمریکا همراه بودند. او ادامه می‌دهد: از اول طرح موضوع مذاکره و برجام در درون خود مردم گروهی موافق و مخالف بودند و رهبری نیز فرمودند که خوشبین نیستم اما تجربه می‌شود. آیت الله دژکام گفت: رفتار آمریکایی‌ها به گونه‌ای بود که ترامپ را بیاورند و اگر هم از برجام خارج شدند به گردن او بیندازد اما رسماً نظام جمهوری اسلامی تصمیم گرفت که اگر کشورهای اروپایی به وعده‌های خود عمل کند ایران هم پایبند است اما درمانده نیستیم زیرا تکنولوژی هسته‌ای داخلی و بومی است.» او گفت: «کار امروز مورد تأیید تمامی جریان‌ها است، اگر امکان اقدام مذاکره و آرام را برای دولت ایجاد کرده‌ایم این ملت زمینه اقدام انقلابی را به روی خود نمی‌بندد این ملت همان شهید داده‌ها هستند اما عده‌ای نفوذی ممکن است باشند که روحیه انقلابی را ضعیف می‌کنند و به آنها نیز می‌گوئیم که سکوت مردم به دلیل حفظ جایگاه نظام است. این ملت اجازه مذاکره را داد اما درهای اقدام انقلابی را به روی خود نبستند و اگر امروز ساکت هستند به دلیل حفظ جایگاه نظام است ونفوذی ها مراقب باشند.»

اعرافی امام جمعه قم و مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به قصه پر غصه برجام گفت: امروز همگی بعد از نماز جمعه در برابر یاوه‌گویی‌ها در راهپیمایی حضور می‌یابند، قصه برجام و آنچه در دوران آن گذشت قصه طولانی و پر غصه‌ای است که از آن می‌گذریم اما قصه پسابرجام به همگان نشان داد که رهبر عظیم‌الشأن انقلاب و ایران بزرگ و رشید تا چه اندازه نجیب است، همچنین به همگان نشان داد که در پرونده سیاه آمریکا صدها خیانت و جنایت ثبت‌ شده اما در عصر ما این جنایت و عهدشکنی‌ها در رتبه نخست قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: اروپایی‌ها هم یکی به نعل و یکی به میخ زندند و امروز هم یاوه‌هایی می‌گویند و هنوز آماده نیستند که از یک امتحان الهی پیروز بیرون بیایند، احساس شادمانی رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانان آن‌ها هم پرونده سیاهی است که در تاریخ معاصر ما ثبت شد، از سوی دیگر سازمان‌های بین‌الملل در برابر یک امتحان الهی رفوزه شدند، این سازمان‌های پوشالی باید با قطع‌نامه‌های خود در برابر دولت‌ها و دشمنان عالم بایستند که این اتفاق نیفتاد.

همچنین آیت الله طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان نیز گفت: ناوگان میلیاردی آمریکایی‌ها با یک موشک نابود می‌شود البته اگر بخواهند اقدامی انجام دهند با ده‌ها موشک مواجه خواهند شد.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب