8:18 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  اقتدار نداشته ی یک استاندار

هفته گذشته استاندار بی اقتدار کرمانشاه به تعدادی از مدیران بانکها توپ وتشر زد که چنین و چنان می کنم و به روسای تان در تهران گزارش شما را می دهم و ایضا برخی از فرماندارانش هم از احتمال معرفی مدیران ناکارآمد به دادگاه و دادسرا خبر دادند ، رئیس سازمان مدیریتش از ناتوانی مدیران در جذب اعتبارات سفر رئیس جمهوری در استان گفت : با این روند، جذب اعتبارات سفر مذکور تا 10 سال آینده طول می کشد .

 اخبار عمومی
تولیت آستان امامزاده صالح (ع) تکذیب کرد: سرداب امامزاده پناهگاه نیست
مقام ارشد اسرائیل: هدف ما سرنگونی حکومت ایران تا پایان دوره ترامپ است
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت؛ پایان دو هفته سفر پرحاشیه
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
انتقاد سردار سابق سپاه از رئیس جمهور: تو بی خود میکنی حجاب را قبول نداری / کسی که منکر حجاب است حکمش اعدامه!
ساترا پيرپسر را توقيف كرد
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 22985           تاریخ ارسال : 1398/02/18                         نسخه چاپی
درد دل خانواده طلبه همدانی/ دختر حجت الاسلام قاسمی:تهمت زنندگان به پدرم را حلال نمی کنم

مشرق نوشت:چند ساعت پس از شهادت طلبه همدانی به دست یکی از اشرار سابقه‌دار همدان بود که تصاویری از پیکر غرق در خون وی در شبکه‌های مجازی دست به دست شد و با داغی که به دل‌های آگاه عموم ایرانیان و به‌ویژه مؤمنین و طلاب انقلابی نهاده بود، هشتگ طلبه همدانی، شهادت و شهادت‌طلبی در فضای مجازی داغ شد.


همسایگان، خویشان و دوستان شهید می‌گویند؛ حجت‌الاسلام مصطفی قاسمی که به دست یکی از اشرار سابقه‌دار در همدان به شهادت رسید، مؤمن بود و مردمی، آرام بود و باوقار، محجوب بود و محبوب.

درد دل خانواده شهید طلبه مظلوم همدانی

«پدرم اصلاً جور دیگری شده بود، او به قدری بزرگ بود که دیگر این دنیا جایش نبود. تحمل این دنیا را نداشت و این دنیا برایش خیلی کوچک شده بود… هر جا که می‌رفت می‌گفت دلم تنگ است! پدرم اگر شهید و همنشین حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) نمی‌شد تعجب می‌کردیم.» این‌ها بخش‌هایی از درد دل خانواده شهید طلبه مظلوم همدانی با مردم است که ویدئوی آن در فضای مجازی منتشر شده است.

وقتی حرف‌های آنان را می‌شنوی، تازه متوجه خواهی شد که مردان خدا چگونه «مَحرم» می‌شوند و «اهل خبر»

پدر شهید: آن روز مدام می‌گفت «لا اله الا الله» / شهیدم روزه بود

تمام حرف خانواده شهید طلبه همدانی مصطفی قاسمی در محله معمولی و حاشیه شهر همدان، این است که او «اهل خدا» بود و «مشتاق شهادت». او دائم در نماز بود (الَّذین هم علی صلاتهم دائمون) و «همه جا غیرخدا یار نمی‌دید». پدر شهید که معتقد است پسرش در راه دین به ارباب بی‌کفنش آقا امام حسین (ع) پیوسته است، با اشک در چشم و غمی که در صدایش موج می‌زند، روضه می‌خواند و می‌گوید: «وقتی شهید شد روزه بود… وضو گرفته بود که از خانه خارج شود، پسرش از او خواست که نرود. قبلاً شهید می‌گفت وقتی که می‌خواهی از خانه خارج شوی بگو فالله خیر حافظ و هو ارحم الراحمین… ولی آن روز که می‌خواست از خانه خارج شود به جای این آیه مدام می‌گفت لا اله الا الله»

مادر شهید: پسرم در خون دست و پا زد

و مادر شهید هم که گویی سنگین‌ترین غم دنیا را بر سینه دارد، با صدای جانسوزی می‌گوید: «پسرم مظلومانه جان داد… پسرم در خون دست و پا زد… دعا می‌کردم که عاقبت به خیر شود نمی‌دانستم که این‌طور از دستش می‌دهم»

از بس که نماز قضا خوانده بود، پوست انگشت‌هایش رفته بود

دختر شهید می‌گوید: «پدرم خمس کوچک‌ترین چیزی که وارد خانه می‌شد را هم داد. اهل رعایت بود. تمام دارایی پدرم کتاب‌هایش بود… در وصیتنامه چند سال پیشش هم نوشته که کتاب‌هایم را بفروشید و خرج خودم بکنید. پدرم دارایی زیادی نداشت و زندگی‌اش از نماز قضا به دست می‌آمد.» یکی از اقوام او نیز می‌گوید آن شهید «از بس که نماز قضا خوانده بود پوست انگشت‌هایش رفته بود… با روزه قضا گرفتن و نماز قضا خواندن جهیزیه دخترش را جور کرد»

دختر شهید: شایعه‌پراکنان را حلال نمی‌کنیم

تمام اینها به کنار، جایی دختر شهید می‌گوید: «پدرم زندگی ساده‌ای داشت. شهادت پدرم برای ما افتخار است اما آنهایی که در فضای مجازی به ما تهمت می‌زنند را حلال نمی‌کنم. این حرف‌ها و جهاد نکاح که گفته‌اند همه‌اش دروغ است و ما کسانی که این حرف‌ها را زدند حلالشان نمی‌کنیم… ما از خون شهیدمان نمی‌گذریم».

به کدام گناه؟

برادر شهید هم که مانند اهالی محل و افکار عمومی هنوز این اتفاق را باور نکرده و هیچ دلیل منطقی برای این رفتار ندیده است، می‌گوید: «از آن موقع تا الان بارها سؤال کرده‌ام به چه گناهی؟ فقط فکر اینم که به چه گناهی؟ برادرم مظلوم بود. یکی از خصوصیاتش این بود با اینکه خودش فقیر بود و خانه قبلی‌اش کنار جاده بود و در یک زیرزمین هم زندگی می‌کرد اما هر وقت فقیری به او رجوع می‌کرد غیرممکن بود که او را رد کند.»

مرور حال و هوای زندگی شهید و گفته‌های دیگران در مورد او گویای واقعیتی مبرهن است که آری «راه حق تنگ است چون سمّ الخِیاط / ما مثال رشته یکتا می‌رویم / خوانده‌ای انا الیه راجعون / تا بدانی که کجاها می‌رویم / ای کَه هستی ما! ره را مبند / ما به کوه قاف و عنقا می‌رویم».


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب