8:28 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  از رونالد تا دونالد

ملت بزرگ ایران در عمرش از این وحوش درنده آمریکایی کم ندیده است از همین دارودسته رونالدها و دونالدها ، از رونالد ریگان گرفته تا دونالد ترامپ و البته قبل ترش دونالد رامفسلد ، دو تن از این رونالدها و دونالدها اکنون زیر خاک هستند و البته همره وزیر جنگ هایشان همچون کاسپار واینبرگر که 38 سال پیش یعنی در سوم آبان سال 66خواب " خشک شدن ریشه موجودیت ملت ایران " را در سر می پروراند و این رویا را با خود به گور برد

 اخبار عمومی
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
ادعای رویترز: آمریکا به یک پهپاد ایرانی حمله کرد
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: اتاق جنگ ما فعال است و تمام اقدامات برای هرگونه درگیری طراحی شده و آماده است
امیرحسین ثابتی: به خاطر شرایط جنگی استیضاح رئیس جمهور در اولویت نیست
نشریه سپاه: ایران محدودیت های گسترده، بازرسی و حتی خروج اورانیوم غنی شده را پذیرفت ولی ترامپ دنبال خلع سلاح و تحقیر است
نبوی: اصلاح‌طلبان سرنگونی نظام را از ترامپ طلب نخواهند کرد
پیشنهاد کیهان: سفرای اتحادیه اروپا را اخراج کنید
پزشکیان: اگر مردم را اصل می دیدیم نباید به اینجا می رسیدم که در این هفته ها رسیدیم/ مردم از ما فاصله گرفته اند چرا که رفتار ما را می بینند
حسن روحانی : به حرف مردم گوش کنیم / لجبازی در برابر مردم جواب نمی‌دهد / با فرمان «همه به جای خود» مسیر درست می‌شود
خبر مثبت لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
معاون فراجا: پلیس در مقابله با فتنه‌گران خویشتن داری کرد
نامه سرگشاده زیباکلام به وزیر علوم: اساسا مسئولان باور ندارند کشور مشکل دارد
عباس عبدی: دیگر نخواهم نوشت
ادعای رسانه قطری: تهران و واشنگتن پیام‌های تهدید آمیز رد و بدل کردند
کدام چهره های سیاسی، فرهنگی و ورزشی برای انتخابات شورای شهر به میدان آمدند (+ اسامی)
اخراج دختر لاریجانی از دانشگاه آمریکا
پیغام دولت به جبلی و رفقا: خرجتان را دربیاورید/ مرکز پژوهش‌های مجلس: کاهش بودجه صدا و سیما تصمیم مناسبی نبود
قطع اینترنت، صرافی ها را از کار انداخت / انتقال بسته های پول از دبی با کشتی
محسن برهانی: آنان که بر تنوره خشونت می‌دمند، دلسوز ایران و ایرانی نیستند
حمله حسین شریعتمداری به مجلس: به جای تعیین مکان برای اعتراضات، مجازات‌های سخت وضع کنید
هشدار سخنگوی نیروهای مسلح: اگر تعرضی به رهبر معظم انقلاب شود دنیا به آتش کشیده خواهد شد
هم‌میهن توقیف شد / سایت روزنامه از دسترس خارج شد
استیضاح‌ وزرا از دستور کار مجلس خارج شد
هشدار عضو موتلفه: برای پیشگیری از اعتراضات دوباره، قیمت ها را کنترل و اعتماد مردم را جلب کنید
سردار رادان: به‌نوبت سراغ همه اغتشاشگران خواهیم رفت
معاون علمی رئیس‌جمهور: اینترنت تا پایان هفته به حالت عادی بر می‌گردد
پیش‌بینی سمت و سوی قیمت دلار در شرایط کنونی
پزشکیان: تعرض به رهبری معظم، به‌منزله جنگ تمام عیار با ملت ایران است
 گفتــگو
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!

کد مطلب 34210           تاریخ ارسال : 1404/05/11                         نسخه چاپی
گزینه‌های پیشنهادی بدنه دانشگاه آزاد برای ریاست: «مدیری از جنس دانشگاه آزاد»

در نامه سرگشاده اخیر، دانشگاهیان امضاکننده، چهار گزینه پیشنهادی خود را برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کردند. این گزینه‌ها شامل علیرضا منادی، مرتضی موسی‌خانی، محمدمهدی مظاهری و ناصر اقبالی می‌شوند که همگی سوابق مدیریتی در سطوح مختلف دانشگاه آزاد را در کارنامه خود دارند.


به گزارش عصر خبر، جمعی از اعضای هیات علمی، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس و اعضای هیئت امنای این دانشگاه، خواستار انتخاب رئیس جدید از میان مدیران توانمند و متعهد درون‌سازمانی شدند.

در این نامه که به امضای گروهی از دانشگاهیان این مجموعه رسیده، بر چالش‌های مدیریتی سال‌های اخیر و لزوم بازگشت به شایسته‌سالاری در انتخاب ریاست دانشگاه تأکید شده است.

نویسندگان نامه با اشاره به سوابق رؤسای پیشین دانشگاه آزاد که اغلب از دانشگاه‌های دولتی به این مجموعه وارد شدند، تأکید کرده‌اند که عدم آشنایی این افراد با ساختار، فرهنگ و پیچیدگی‌های دانشگاه آزاد، مانع از تحقق اهداف توسعه‌ای شده و در مواردی به بی‌توجهی به سرمایه انسانی درون سازمان انجامیده است.

در این نامه آمده است: «دانشگاه آزاد اسلامی امروز در نقطه‌ای حساس از حیات خود قرار دارد و بیش از هر زمان دیگری نیازمند مدیری است که از دل مجموعه برخاسته باشد و به هویت و ارزش‌های آن باور داشته باشد. رویه معمول در دیگر دانشگاه‌های کشور نیز انتخاب رئیس از میان اعضای هیات علمی همان دانشگاه است و این انتظار برای دانشگاه آزاد نیز طبیعی و مشروع است.»

دانشگاهیان امضاکننده نامه همچنین به برخی چالش‌های موجود اشاره کرده‌اند؛ از جمله افزایش بی‌رویه کارکنان، گسترش ساختارهای غیرضروری، استخدام‌های غیرکارشناسی، طرح‌های ناکارآمد، غفلت از تکنولوژی‌های نوین آموزشی و نادیده گرفتن جایگاه اساتید و کارکنان.

در بخش دیگری از نامه نسبت به معرفی چهره‌هایی از دانشگاه‌های دولتی با پیشینه انتقادی نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی هشدار داده شده و آمده است: «برخی از گزینه‌های مطرح‌شده برای ریاست دانشگاه، در گذشته حتی از منتقدان توسعه این دانشگاه بوده‌اند و فاقد همسویی با سیاست‌های دولت فعلی هستند که می‌تواند به افزایش شکاف‌ها و کاهش همکاری نهادهای حاکمیتی با دانشگاه آزاد منجر شود.»

 

معرفی چهار گزینه پیشنهادی

دانشگاهیان امضاکننده نامه، با تأکید بر لزوم انتخاب رئیس از درون دانشگاه، چهار گزینه پیشنهادی خود را معرفی کرده‌اند:

دکتر علیرضا منادی یکی دیگر از گزینه‌های پیشنهادی است که دارای سوابق تحصیلی و حرفه‌ای برجسته‌ای است. او دوران تحصیل خود را در شهر تبریز گذرانده و تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان هدایت (با نام امروزی دبستان شهید بهادری) آغاز کرده و پس از طی مراحل راهنمایی و دبیرستان، موفق به اخذ مدرک دیپلم شده است. دکتر منادی دانش‌آموخته رشته دامپزشکی و میکروبیولوژی بوده و در سال ۱۳۷۴ در سن ۲۶ سالگی مدرک دکترای عمومی خود را دریافت کرده و سپس موفق به اخذ مدرک Ph.D. و دکترای تخصصی میکروبیولوژی شده است. او هم‌اکنون نماینده مردم تبریز و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی است و پیش‌تر به‌عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، رئیس دانشگاه‌های آزاد اسلامی منطقه شمال‌غرب کشور (منطقه ۲) و معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت کرده است. تجربه گسترده او در مدیریت کلان دانشگاه، قانون‌گذاری و تعامل سازنده با دولت، نهادهای حاکمیتی و مجامع بین‌المللی، او را به گزینه‌ای شایسته و توانمند برای تصدی این مسئولیت تبدیل کرده است.

دکتر مرتضی موسی‌خانی از چهره‌های برجسته دانشگاه آزاد اسلامی است که سابقه ریاست دانشگاه آزاد واحد قزوین را در کارنامه خود دارد. او همچنین به‌عنوان رئیس سرای نوآوری دانشگاه آزاد و رئیس کمیته ملی ربوکاپ ایران فعالیت کرده و نقش مهمی در پیشبرد نوآوری و فناوری در این دانشگاه ایفا کرده است. تجربه گسترده او در مدیریت و توسعه علمی، او را به گزینه‌ای مناسب برای رهبری دانشگاه تبدیل کرده است.

 
 
 

دکتر محمدمهدی مظاهری با سابقه فعالیت به‌عنوان معاون فرهنگی دانشگاه آزاد، مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه و مدیر واحد علوم و تحقیقات اصفهان، یکی دیگر از گزینه‌های پیشنهادی است. تجربه او در حوزه‌های فرهنگی و مدیریتی، نشان‌دهنده توانایی او در تقویت جایگاه فرهنگی و علمی دانشگاه آزاد است.

دکتر ناصر اقبالی نیز با سابقه ریاست مرکز آزمون دانشگاه آزاد و مدیریت واحدهای مختلف در استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان، از دیگر گزینه‌های پیشنهادی است. تجربه او در مدیریت بخش‌های مختلف دانشگاه، او را به فردی آگاه به چالش‌ها و نیازهای این مجموعه تبدیل کرده است.

در پایان این نامه، با تأکید بر ضرورت پرهیز از نگاه سیاسی و جناحی در این انتخاب آمده است: «انتخاب فردی از جنس دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن ایجاد همدلی در بدنه دانشگاه، می‌تواند بستر لازم برای اصلاح ساختارها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی و تحقق آرمان‌های علمی و فرهنگی این دانشگاه را فراهم آورد.»

امضاکنندگان نامه ابراز امیدواری کرده‌اند که با تصمیم‌گیری درست و دوراندیشانه اعضای هیئت امنای دانشگاه، آینده‌ای روشن برای دانشگاه آزاد اسلامی رقم بخورد.


نظرات خوانندگان
قباد محمدی  در تاریخ  26 /5 / 1404  در ساعت 48 : 15 متن زیر را ارسال کرده است
سلام فقط استاد دکتر علی اکبر محسنی معاون پیشین فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه بهترین گزینه برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

قباد محمدی  در تاریخ  12 /5 / 1404  در ساعت 40 : 18 متن زیر را ارسال کرده است
به نام حضرت دوست شایسته است استاد دکتر علی اکبر محسنی برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اتنخاب ، منصوب و معرفی شوند. ختم کلام ، محسنی والسلام .



نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب