10:57 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 قطار سیاست ، خالی از جوانان

هنوز پدرخوانده ها دست از سر اصلاحات بر نمی دارند و اگر جوانان را نیز بخواهیم صرفا برای استفاده ابزاری برای روزهای انتخابات است ، برای پوستر چسباندن و شعار دادن و چوپی کشیدن مقابل ستادهای تبلیغاتی کاندیدای ریاست جمهوری یا شرکت در تجمعات اعتراضی و کتک خوردن از دست لباس شخصی های بیسیم بدست و بازداشت شدن و پرونده دار و ستاره دار وتعلیق شدن و جواب دهی به کمیته های انضباطی در دانشگاهها و ..

 اخبار عمومی
واکنش دادستان کل کشور به باهنر: افراد جاهل در مورد حجاب نظر ندهند!/ حجاب یک امر شرعی است
حسام‌الدین آشنا: این صفرها که از پول ملی حذف کردید، سفره مردم بود
قشقاوی: طرح تعلیق CFT در مجلس، تقابل صریح با رهبری است / تکمیلی/ دو فوریت طرح رای نیاورد
عطاالله مهاجرانی: شرم الشیخ جای ایران نبود
تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص
پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم، تصمیم‌گیران هستند
سخنگوی مجمع تشخیص: رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع محول کردند و هیچ توصیه‌ای نداشتند
لاوروف: به ایران تجهیزات نظامی می‌دهیم
حسن روحانی ادعاهای شمخانی درباره هواپیمای اوکراینی را تکذیب کرد
ادعای ترامپ: اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، توافق غزه اتفاق نمی‌افتاد/ توافق غزه با حمله به مراکز هسته‌ای ایران آغاز شده
ضرغامی: این‌روزها با بعضی ها که مسئولیت دارند تماس می‌گیریم، می گویند دیگر موبایل ندارند، یا محل استقرارشان معلوم نیست
ناطق نوری: سکوتی در کار نیست/ تصرف سفارت آمریکا اشتباه بزرگی بود
مشاور رئیس‌جمهور: پزشکیان در حال مذاکره برای رفع فیلتر سایر پلتفرم‌هاست
دعوت ایران به اجلاس «شرم الشیخ» ؛ آیا آمریکا اشتباه خود در کنفرانس مادرید را اصلاح می کند؟
حمله امام جمعه تهران به باهنر: هی راجع به حجاب وِر می‌زند / کی به تو اجازه داده از پایان قانون حجاب خبر بدی؟ / خب بابا این زبانتان را ببندید دیگر!
ترامپ: افتخار می‌کنم که ایران از توافق آتش بس حمایت کرد
عراقچی: طرح صلح ابراهیم خائنانه است و ایران هیچ‌وقت به آن نخواهد پیوست/ نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل باقی مانده‌اند؛
نماینده مجلس: حتما مسائل بزرگتری هست که جلوی قانون حجاب را گرفتند
پروانه سلحشوری: اگر صدای جامعه درباره حجاب شنیده شده بود شاهد ماجرای سال ۱۴۰۱ نبودیم
سردار رادان: خودروهای پلیس باید ضد گلوله شود/ شایسته نیست با سمند به‌درگیری با اشرار برویم
علم الهدی: عده‌ای روی این موضوع کار می‌کنند که بی‌حجابی‌ها و لاابالیگری ها باید آزاد باشد؛ مردم ما با عرفی شدن دین، شاد نمی‌شوند
ذوالنوری: طرح سه‌فوریتی جلوگیری از اجرای CFT در دست بررسی است
عباس عبدی: تصمیم دیرهنگام مجمع تشخیص، به درد گلِ مِنار می‌خورد
معاون اجرایی پزشکیان: امسال به احتمال ۹۰ درصد پلتفرم‌ها رفع فیلتر می‌شوند؛ خیلی زیاد امید داشته باشید
معاون اجرایی پزشکیان: امسال به احتمال ۹۰ درصد پلتفرم‌ها رفع فیلتر می‌شوند؛ خیلی زیاد امید داشته باشید
مسعود فراستی منتقد: حزب توده فرهنگ ایران را رشد داد/ فرهنگ‌ ما به حزب توده مدیون است
فراخوان رادیکال‌ها برای تجمع علیه باهنر در روز پنج‌شنبه
آسمان ایران برای پهپادهای جاسوسی ناامن شد
انتقاد شدید هم میهن از پزشکیان؛ لحن و بیان شما نشان از استیصال دارد
آب پاکی مجلس روی دست مشمولان غائب سربازی
چرا اصول‌گرایان با گربه هم مشکل دارند؟!
حمله نماینده مجلس به وزیر بهداشت به خاطر انتقاد از روسیه: افراد غرب زده در دولت باعث افزایش شدید قیمت کالاهای اساسی شده
مالک تلگرام: ۱۰۰ فرزند دارم و همه در ارثم سهیم‌اند/ یکبار تا نزدیکی مرگ رفتم/ بازداشت در فرانسه....
استیضاح میدری، وزیر کار کلید خورد
نقوی حسینی: اکنون جا و زمان مناظره بین دو جناح نیست که ببینیم مکانیزم ماشه کارِ جلیلی بود یا روحانی/ شرایط فعلی محصول کار همه دولت ها و مجالس است
فرمان رئیس‌جمهور برای شورای‌عالی ورزش؛ انتصاب ۶ چهره کلیدی در بالاترین مرجع سیاست‌گذاری ورزشی
درخواست گروه ۷ از ایران: از هرگونه اقدام تنش‌زا خودداری کنید، فورا وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا شوید
موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT
سرلشکر موسوی: برای درگیری احتمالی آینده، آمادگی فوق‌العاده‌ای داریم
پزشکیان در مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی: تسلیم شدن در وجود ما نیست
 گفتــگو
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد

کد مطلب 32874           تاریخ ارسال : 1403/06/23                         نسخه چاپی
هشدار امام جمعه قم به روسیه: از خط قرمزهای ایران رد نشوید

برخی از کشور ها از جمله روسیه بدانند جزایر سه گانه و گذرگاه زنگزور خط قرمز سیاسی ما است و ما در مصالح سیاسی، انقلابی و ملی مان قاطع هستیم و انتظاری که دوستان مان داریم این است که به خط قرمزهای ما ورود پیدا نکنند و نهایت احتیاط را داشته باشند.


امام جمعه قم در خطبه‌های این هفته نماز جمعه به روسیه توصیه کرد وارد خط قرمزهای ایران نشود.
 
علیرضا اعرافی در خطبه‌های نمازجمعه ۲۳ شهریور ۱۴۰۳ در مصلی قدس قم برگزار شد، با اشاره به آغاز تحصیلی دانشگاه‌ها، مدارس و حوزه‌های علمیه عنوان کرد: اهتمام به تربیت نسل جدید با توجه به اقتضائات و تهدیدهای فراوانی که وجود دارد ضروریتی است که به عهده خانواده‌ها، مدارس، دانشگاهان، حوزویان، رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی قرار دارد.
مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه همه ارکان تعلیم و تربیت باید به نسل جدید و جامعه جوان و نوجوان توجه کنند و اقتضائات تربیت در این عصر را مورد توجه قرار دهند، افزود: این مسئولیت از آغاز سال تحصیل جدید به طور ویژه شروع می‌شود.
 
 
 
 
خطیب جمعه قم اضافه کرد: رشد و پیشرفت علمی و فناوری باید به شکل سریع ادامه پیدا کند. ما در رشد علمی با فراز و فرودها حرکت کردیم و علیرغم تهدیدها و تحریم رشد ایران مطلوب است.
 
وی با تاکید بر اینکه حرکت علمی باید پرشتاب ادامه پیدا کند، اظهار کرد: دانشگاه‌ها و مراکز علمی باید پرشتاب در مرزهای دانش و قله های علم حرکت کنند. ایران و استعداد ایرانی بسیار ممتاز و برجسته است. نسل جوان و جامعه علمی باید شتاب در پیشرفت علمی را مهم ترین اولویت خود قرار دهد.
 
امام جمعه قم با تاکید بر تربیت انقلاب، اجتماعی و سیاسی و نسل امروز گفت: نسل امروز باید با اسلام، انقلاب اسلامی، تاریخ انقلاب، دفاع مقدس و ارزش‌های متعالی انقلاب اسلامی آشنا شود. این وطیفه همه است که جامعه و نسل امروز ریشه در این هویت تاریخی، تمدنی و عمیق اسلام و ایران و انقلاب پیدا کند.
 
مدیر حوزه های علمیه با تاکید بر اینکه هویت تاریخی باید قوی شود، یادآور شد: جذب و نگهداری نخبگان و استعدادهای برتر و حفظ تعلقات آن‌ها به کشور ضروروی است.
 

توصیه به نخبگان: بمانید و صبوری کنید

وی خطاب به نخبگان گفت: این نخبگان بودند که در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس حماسه‌های علمی خلق کردند. ایران امروز بیداری جدید علمی و فنی پیدا کرده است. نخبگان باید بمانید و صبری کنید و این راه پر افتخار را طی کنید. دستگاه مسئول نیز در این زمینه وظیفه سنگینی دارند.
 
آیت‌الله اعرافی اظهار کرد: آموزش و تحقیق باید در خدمت جامعه باشد و مشکلات صنعت و آسیب‌های اجتماعی را حل کند. حرکت علمی دانشگاه باید در خدمت صنعت، جامعه، رشد و ترقی باشد. همه حوزه و دانشگاه باید خادمان مردم و گره گشایان کار مردم باشند. دولت مردان و مسئولان باید اولویت حمایت از نهادهای علمی و پیشرفت علمی را مدنظر قرار بدهند.
 

دفاع مقدس الگوی جدیدی از مقاومت خلق کرد

وی ضمن گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس و یاد ۲۰۰ هزار شهید بیان کرد: ملت ایران در دفاع مقدس دکترین خلق کرد و الگویی نشان داد که می‌توان در یک جنگ نابرابر بر قدرت‌های بزرگ عالم پیروز شود و این فراوموش نشدنی است.
 
امام جمعه قم اضافه کرد: یک فرهنگ مقاومت و الگوی جدیدی از جنگیدن، شجاعت و مقاومت در دفاع مقدس خلق شد. فرهنگ معنوی، اخلاقی، ایثار و فضلیت های متعدد در جبهه های دفاع مقدس تجلی پیدا کرد و اسلام رخ نمود و اخلاق پیاده شد.
 
وی افزود: دفاع مقدس دست‌مایه‌ای برای تحول در صنایع نظامی و رشد علمی و فناوری ما شد. دفاع مقدس سکویی شد تا نیروهای مسلح و دانشمندان ما به میدان بیایند و کشور وابسته ندار به یک قدرت نظامی و امنیتی منطقه‌ای بین المللی تبدیل شود.
 
خطیب جمعه قم اضافه کرد: به فرموده امام خمینی (ره) دفاع مقدس الگویی خلق کرد و موجی آفرید و در منطقه و جهان منشر شد و آزادگان عالم فهمیدند که می توان در مقابل آمریکا و زورگویان عالم ایستاد. دنیا بداند امروز نیز ملت ایران و جوانان ما با تاسی به دفاع مقدس در برار زورگویان خواهند ایستاد و به فضل الهی پیرور خواهند شد.
 
مدیر حوزه‌های علمیه گفت: فلسطین و غزه موضوع جهان اسلام، دنیا و همه کشور های اسلامی بدانند. همه کشورهای اسلامی دانند اگر کوتاه بیایند همین قساوت و خونریزی که در غزه می بینند در انتظار آن ها است. شما یا باید تسلیم شوید یا محور و نابود شوید. فلسطین و غزه نشان داد در میان جهانخواران رحم و مرودت نیست.
 
وی گفت: اقدام امت اسلامی لازم است. مقاومت می‌ایستد و پیش‌ می‌رود، اما سران کشورهای اسلامی و جهان عرب بدانند ننگی بدی برای خود می خرید. این افتضاح بزرگی است که چشم شما این همه ظلم را می بیند، اما سکوت می‌کند.
 
وی ادامه داد: ما روابط خوبی با ترکیه داریم و از ارتباط خوب با همه همسایگان استقبال می کنیم، اما آقای اردوغان گفتند که مناسب است که کشورهای اسلامی اقدام کنند. آقای اردوغان و دیگر حکام منطقه بدانند اولین گام این است که سفارت اسرائیل را در کشورهایتان ببندند و روابط خود را قطع کنند و شعار ندهند و در مراجع بین المللی همراهی کنند.
 
امام جمعه قم اضافه کرد: دم فرو بستید و برخی در پشت پرده خنجر می زنید. امت اسلامی این را نمی پذیرد. ملت های مسلمان بیدار هستند. اسرائیل بداند که در محاصره است و این محاصره ادامه پیدا می‌کند و سپاه رسول خدا (ص)، محور مقاومت و آزادگان جهان اسلام شما را نابود خواهند کرد.
 
وی گفت: ایران با رویکرد جامع، راهبردی و هوشمندانه در حال تغییر معادلات است و این راه ادامه را ادامه می‌دهد و هر روز در حال انتقام از مظالم رژیم صهیونیستی است و آن انتقام سخت نیز به موقع و هوشمندانه گرفته خواهد شد.
 

سیاست خارجی جمهوری اسلامی شکستن تک قطبی است

خطیب جمعه قم اضافه کرد: سیاست خارجی جمهوری اسلامی شکستن تک قطبی در عالم و شکل دادن قطب های سیاسی، اقتصادی و امنیتی جدید است و پیمان‌های بریکس و شانگهای نیز برای تقویت تولید قطب‌های جدید قدرت است. دولت شهید رئیسی گام های بزرگی در این رابطه برداشت واین دولت نیز باید این مسیر را با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب طی کند.
 
وی افزود: اساس سیاست ما تعامل، همکاری و شکستن تک قطبی و تولید قطب‌های جدید است، اما برخی از کشور ها از جمله روسیه بدانند جزایر سه گانه و گذرگاه زنگزور خط قرمز سیاسی ما است و ما در مصالح سیاسی، انقلابی و ملی مان قاطع هستیم و انتظاری که دوستان مان داریم این است که به خط قرمزهای ما ورود پیدا نکنند و نهایت احتیاط را داشته باشند. به همسایگان نیز توصیه می کنیم که راه را بی جهت برای ورود بیگانگان باز نکنند.
 
وی ضمن تسلیت رحلت آیت‌الله محفظی گفت: آیت‌الله محفوظی از چهره های علمی، اخلاقی، معرفتی، واجد و صاحب فضایل اخلاقی و انسانی، مجاهد و فداکار بودند که از ابتدا در کنار نهضت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب بودند.
 
 اعرافی در خطبه اول با اشاره با بیان اینکه عبادات تقسیم بندی های متعددی دارد، عنوان کرد: عبادت در یک دسته بندی به عبادات بردگان، تجار، شاکران، عشاق و عارفان تقسیم می شود و در نوع دیگر تقسیم بندی به دو قسم تشریعی و تکوینی تقسیم می‌شود.
 
وی اضافه کرد: بر اساس این نوع تقسیم بندی افزون بر عبادتی که ما مامور به آن شدیم عبادتی وجود دارد که قانون حاکم بر همه عالم است وهمه عالم خداوند را عبادت می کنند.
 
امام جمعه قم با اشاره به اینکه در یک تقسیم بندی دیگر عبادت به سه بخش عبادت فردی، جمعی و اجتماعی تقسیم می شود، بیان کرد: اساس عبادت به شناخت و معرفت خداوند و توحید الهی باز می‌گردد.
 
وی با بیان اینکه روح عبادت همان نگاه و باور به خداوند و عمق پیدا کردن توحید در انسان است، گفت: زیبا ترین و جامع ترین نظریه توحید در قرآن و تفسیر پیامبر (ص) و اهل بیت(ع) تجلی پیدا کرده است. توحید عمیق را باید در نهج البلاغ پیدا کرد. در بیش از ۷۰ نامه و خطبه امام علی (ع) کلمه توحید تکرار شده است.
 
مدیر حوزه‌های علمیه قم گفت: بزرگان ما می‌گفتند اگر می‌خواهید از اخلاق بگویید از توحید بگویید، اگر روح توحید در وجود ما عمق پیدا کند به دنبال آن عبادت، فضائل اخلاقی و معرفت می‌آید.
 
خطیب جمعه قم اظهار کرد: عبد بودن و عبادتگری وصف عارضی نیست بلکه کمال عمقی و ذاتی انسانی هست که حقیقت را یافته است. اگر کسی از غفلت‌ها بیرون بیاید، توحید جز ذات و هویت می‌شود و از درخت توحید، عبادت و بندگی و فضائل می‌روید.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب