نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: کسانی که چنین محدودیتهایی راا ایجاد کردهاند خودشان خوب میدانند که اجرایی نیست و مردم از طریق فیلترشکن همه این محدودیتها را با شرایط سختتر عملاً دور میزنند.
وی خاطرنشان کرد: جالب اینجا است کسانی که چنین محدودیتهایی ایجاد میکنند، خودشان دسترسی کامل به همه پلتفرمهای فضای مجازی بدون هیچ محدودیتی دارند.
سعیدی عنوان کرد: دوگانگیها مخصوصا این اتفاق اخیر متاسفانه نوع نگاه کاسبان فیلتر را به مردم ایران نشان میدهد که برای خود مردم ایران این شان را قائل نیستیم که اجازه دسترسی به اینترنت بدون محدویت داشته باشند، اما برای گردشگری که به کشور میآید این شأن را قائل میشویم چنین رویکردی طبعاً باعث نارضایتی در جامعه خواهد شد.
وی تاکید کرد: این عمل نشان میدهد مردم را نشناختهایم، نشان میدهد ظرفیتهای ملت بزرگمان را نشناختهایم. من امیدوارم که اگر قرار است رفع محدودیتی طبق اصول متعدد قانون اساسی صورت گیرد در درجه اول باید شامل حال ملت ایران شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با این رفتارها ما عملاً تبعیض ناروایی برای ملت ایران خواهیم داشت که با اصل سوم و نهم قانون اساسی در تضاد کامل است. امیدوارم یک تلنگر جدی وارد شود و بساط کاسبان فیلترشکن آن هم با توجه به گردش مالی که میگویند حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان در کشور است و مشخص است از جاهایی حمایت میشوند، هرچه زودتر جمع شود.
وی با بیان اینکه دادن سیمکارت بدون فیلتر به گردشگر خارجی به نوعی توهین به شأن ملت ایران از نگاه بنده است، گفت: معتقدم رئیسجمهور به عنوان حافظ قانون اساسی باید به جبران رفع محدودیتها برآید.
نماینده چابهار درباره اینکه آیا مجلس میتواند به این موضوع ورود کند، بیان کرد: همکاران بنده مطابق اصل ۸۴ میتوانند نسبت به موضوعات ورود داشته باشند و این جزو شئونات نظارتی مجلس است اما با توجه به نگاه و رویکرد همکارانم در این زمینه احتمال اینکه محدودیتها رفع شود را صفر میدانم.
وی در خصوص اینکه افکار عمومی دادن سیمکارت بدون فیلتر به گردشگر خارجی را نوعی کاپیتولاسیون میداند، گفت: معتقدم این اتفاق که به نوعی میتوان از آن به عنوان کاپیتولاسیون فرهنگی یاد کرد، قطعاً تبعاتی خواهد داشت. ما مطابق کدام اصل به خودمان اجازه میدهیم موردی که برای گردشگران خارجی روا میداریم را برای ملت ایران روا نداریم؟ این مصداق بارز دوگانه بودن است.