2:10 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 متهم همیشه به صحنه جرم بر می گردد !

" رو " که رو نیست ، سنگ پای قزوین است . گیرم در دیزی باز باشد حیای گربه کجا می رود ؟ خطابم به حضرات شورای شهر منحله کرمانشاه بخصوص بزرگواران بازداشتی است که هفته گذشته نیز با کمال پررویی برای این دوره از انتخابات شورای شهر کرمانشاه ثبت نام نمودند ! نمی دانم این مردم اگر شمایان را نخواهند و بخواهند از شرتان راحت بشوند باید کی را ببینند؟ از درب آنها را بیرون می کنی از پنجره وارد می شوند !

 اخبار عمومی
معاون فراجا: پلیس در مقابله با فتنه‌گران خویشتن داری کرد
نامه سرگشاده زیباکلام به وزیر علوم: اساسا مسئولان باور ندارند کشور مشکل دارد
عباس عبدی: دیگر نخواهم نوشت
ادعای رسانه قطری: تهران و واشنگتن پیام‌های تهدید آمیز رد و بدل کردند
کدام چهره های سیاسی، فرهنگی و ورزشی برای انتخابات شورای شهر به میدان آمدند (+ اسامی)
اخراج دختر لاریجانی از دانشگاه آمریکا
پیغام دولت به جبلی و رفقا: خرجتان را دربیاورید/ مرکز پژوهش‌های مجلس: کاهش بودجه صدا و سیما تصمیم مناسبی نبود
قطع اینترنت، صرافی ها را از کار انداخت / انتقال بسته های پول از دبی با کشتی
محسن برهانی: آنان که بر تنوره خشونت می‌دمند، دلسوز ایران و ایرانی نیستند
حمله حسین شریعتمداری به مجلس: به جای تعیین مکان برای اعتراضات، مجازات‌های سخت وضع کنید
هشدار سخنگوی نیروهای مسلح: اگر تعرضی به رهبر معظم انقلاب شود دنیا به آتش کشیده خواهد شد
هم‌میهن توقیف شد / سایت روزنامه از دسترس خارج شد
استیضاح‌ وزرا از دستور کار مجلس خارج شد
هشدار عضو موتلفه: برای پیشگیری از اعتراضات دوباره، قیمت ها را کنترل و اعتماد مردم را جلب کنید
سردار رادان: به‌نوبت سراغ همه اغتشاشگران خواهیم رفت
معاون علمی رئیس‌جمهور: اینترنت تا پایان هفته به حالت عادی بر می‌گردد
پیش‌بینی سمت و سوی قیمت دلار در شرایط کنونی
پزشکیان: تعرض به رهبری معظم، به‌منزله جنگ تمام عیار با ملت ایران است
وزارت اطلاعات: شناسایی و بازداشت ۳۰۰ تروریست با گزارش‌های مردم تهران
عراقچی: تهدید آمریکا برای حمله به ایران نشانه تبانی با اغتشاشگران برای ناامن‌سازی است
کمیسیون کشاورزی مجلس : گوشت گوسفندی باید 7 دلار باشد !
توصیه روزنامه جمهوری اسلامی به ستاداجرایی، بنیادمستضعفان، سازمان تبلیغات و نهادهای مذهبی: داوطلبانه از ردیف بودجه دولت خارج شوید
هاشمی‌طبا: مشکلات اقتصادی با از این جیب به آن جیب کردن حل نمی شود!
هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: دنیا را برایتان نا امن خواهیم کرد
نماینده مجلس: وابستگی ۴۵ درصدی به نفت، بودجه را آسیب‌پذیر کرده است
شمس‌الواعظین: اجازه دهند یک شبکه تلویزیونی مستقل راه‌اندازی کنم/ به صداوسیما پول می‌دهم/ حتی تیم من هم آماده است
دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ از این هفته/ هر نفر یک میلیون تومان ماهانه
نماینده مجلس: بیش از ۱۰۰ نماینده پای سؤال از رئیس‌جمهور ایستاده‌اند
پاسخ تند لاریجانی به اظهارات ترامپ درباره اعتراضات در ایران: مراقب سربازان خود باشید!
سردار رادان: پلیس ایران، سناریوهای آشوب را با شرافت و نجابت نقش برآب می‌ کند
حمایت صریح پزشکیان از وزیر کشاورزی در برابر «تخریب سازمان‌یافته»
رئیس جبهه اصلاحات: هر شکل از دخالت خارجی را صریح و قاطع محکوم می‌کنیم
قالیباف خطاب به ترامپ: معترضین را -چون فرزندان عزیز خود- در آغوش می‌کشیم
موافقت کمیسیون شوراها با طرح یک وزارتخانه جدید
ادعای رسانه‌های صهیونیستی؛ هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو، جنگ روانی ایران است
پاسخ فرزند آیت الله موسوی خوئینی به محمدرضا باهنر: انتساب دستور آزادی اسیدپاش ها درست نیست
انتقاد امام جمعه اصفهان از افزایش تعطیلی ها: دشمن می‌خواهد ما کم‌کار باشیم یا اصلاً کار نکنیم/
هشدار جمعیتی وزیر کشور: با ادامه روند فعلی، جمعیت ایران تا سال ۱۴۸۰ به زیر ۴۰ میلیون نفر می‌رسد!
حمید رسایی: لایحه بودجه در مجلس رد می شود
 گفتــگو
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!

کد مطلب 26333           تاریخ ارسال : 1399/10/13                         نسخه چاپی
نماینده ولی فقیه در بسیج: ترامپ به عنوان قاتل شهید سلیمانی باید قصاص شود/ نظام اسلامی تا انتقام خون این شهید را نگیرد از پا نمی‌نشیند

نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان گفت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به عنوان قاتل شهید قاسم سلیمانی باید قصاص شود و خرد جمعی هم این حکم را تایید می‌کند.


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی عصر شنبه در مراسم اولین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی در گلستان شهدای اصفهان افزود: این قصاص بر اساس حکم قرآن است و نظام اسلامی تا انتقام خون این شهید را نگیرد از پا نمی‌نشیند.

وی به حضور ناو آمریکایی در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: این حضور به دلیل ترس بود، ترس سراپای دشمن را فرا گرفته بود و بر همین اساس ناو را به منطقه فرستاده است.

وی با بیان اینکه همه ما توانایی و استعداد حاج قاسم، شهید فخری زاده و آیت الله مصباح شدن را داریم تصریح کرد: این شهید و همراهان او مصداق بارز آیه ۱۴۶ سوره آل عمران هستند و مهمترین ویژگی آنها استحکام درونی است که به استحکام بیرونی و قدرت آن ها تبدیل می‌شود.

نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان ادامه داد: این استحکام درونی سبب استحکام و قدرت در بیان نگاه، کلام و قدم آنها شد.

حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی اضافه کرد: شهید سلیمانی و دیگر شهدا یک لحظه در این ۴۰ سال احساس ضعف و بیچارگی نکردند و حاج قاسم در شلمچه، عملیات کربلای ۴، والفجر ۸، والفجر ۱۰، فاو، حلب و دمشق و هر کجا که بود قوی بود.
وی گفت: خداوند بر اساس آیات قرآن انسان قوی را دوست دارد زیرا انسان قوی می‌تواند به دیگران کمک کند و در مقابل ظلم و ستم بایستد.

نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان اظهارداشت: تنها راه قدرت داشتن حفظ اقتدار است و دشمن باید از ما اقتدار ببیند و نه لبخند، زیرا هر چقدر لبخند ببیند به تجاوز، ستمگری و تعرض به ما تشویق خواهد شد.

وی ادامه داد: غلظت؛ شدت و هیبت باید در صورت‌های ما پیدا باشد همانطور که در چهره‌های نظامی ایران چه ارتشی و سپاهی که زیر سایه ولایت فقیه هستند هیبت وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی افزود: مردم منطقه تا روز قیامت مدیون حاج قاسم خواهند بود زیرا او با داعش مبارزه کرد.

نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان با بیان اینکه داعش را آمریکا به وجود آورد تصریح کرد: نابودی داعش به دست شهید سلیمانی رقم خورد و توانست اقتدار اسلام را حفظ کند.

وی گفت: به شهادت رساندن حاج قاسم در دل شب بزدلانه و ناجوانمردانه رقم خورد، هنر نبود و از عزت و اقتدار این شهید نکاست.

تویسرکانی اظهارداشت: اگرچه در سال‌های اخیر به دلیل تحریم‌ها و دیگر مشکلات اقتصادی کشورگرفتاری‌های زیادی داشتیم اما این گرفتاری آن چیزی نبود که دشمن مدنظر قرار داده بود.

وی افزود: شهید سلیمانی قهرمان ملت ایران است که فرهنگ انساندوستی، صلابت، محبت، ایثار فداکاری، عزت و رشد و پیشرفت را به سایر جهانیان نشان داد.

نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی عالمی فرهیخته بود که همگان را به مطالعه و استفاده از بهترین فناوری‌ها تشویق می‌کرد و از مطالعه کتاب‌های اخلاقی، اعتقادی و سیاسی و تشویق آن به دیگران کوتاهی نمی‌کرد.

تویسرکانی اضافه کرد: برای توانایی باید از دانایی عبور کرد و بر این اساس باید فناوری روز جهان را به بهترین نحو مورد استفاده قرار داد.

وی با اشاره به اینکه شهید سلیمانی مظهر فرهنگ ایرانی بود و وحدت را در جهان اسلام پیاده کرد گفت: سردار حامی محرومان بود و این موضوع در کشورهای مختلف از جمله سوریه عراق ایران و یمن به خوبی مشاهده می‌شد.

نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان خضوع را از دیگر ویژگی‌های بارز این شهید دانست و ادامه داد: سردار سلیمانی رهبر معظم انقلاب را عمود خیمه دین می دانست و به همه بزرگان و عالمان نصیحت می کرد که با محوریت قرآن پیش روند زیرا وقتی با محوریت قرآن پیش رویم طلوع خورشید حضرت مهدی(عج) را شاهد خواهیم بود.

تویسرکانی با گرامیداشت یاد آیت الله مصباح یزدی گفت: این عالم بیش از ۱۰۰ اثر علمی، فلسفی، کلام، تفسیر، حدیث و فقه داشت.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب