11:52 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 حرف نزدن که بلدید؟!

مشکل ما در این کشور همین «طیره عقل» یعنی حرف نزدن در موقعی که باید حرف زد و حرف زدن در موقعی که باید حرف نزد، می باشد.البته منظورم حرف زدم عوام نیست که عوام الناس اگر روزی میلیون‌ها حرف به قول سریال برره از خود «در کنند» خیلی به جایی بر نمی‌خورد بلکه درد ما بیشتر در ساحت «کلام الملوک» هاست که معمولا در هر کشوری «ملوک الکلام» نیز می‌شوند و بر صدر می‌نشینند و قدر می‌بینند.

 اخبار عمومی
اذعان «پنتاگون» به شکست سامانه «پاتریوت» آمریکا مقابل حمله موشکی ایران
وزیر دفاع: ایران در برابر گستاخی متجاوز، پاسخ پشیمان‌کننده خواهد داد
نخست وزیر عراق: آتش‌سوزی در همسایه، دامن ما را هم می‌گیرد؛ پیام‌آور صلح تهران و واشنگتن هستیم
پیام پزشکیان به ایرانیان خارج از کشور پنجرۀ دیپلماسی باز است/ مسیر صلح را دنبال می‌کنیم
اکسیوس : پوتین از ایران خواست «غنی‌سازی صفر» را بپذیرد
انتقاد نتانیاهو از "مدافعان ایران" در رسانه های آمریکا: شرم بر شما این قدر کور و احمقید؟
عارف: مصوبه بازگشت قیمت‌ها به قبل از آغاز جنگ ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است
عراقچی، تکلیف توافق را روشن کرد: از غنی‌سازی کوتاه نمی آییم
قوه قضائیه: کواکبیان هیچ سندی درباره ادعاهایش ارائه نکرد
ابطحی: الان دقیقا وقت ‎مذاکره با آمریکایی است که فهمیده نیروی نظامی ایران شوخی نیست
وزیر آموزش و پرورش: برای بازگشایی مدارس در مهرماه، سناریوی بازگشایی آرام، ترکیبی و مجازی تدوین شود
نبویان، نماینده مجلس: چرا در کفش بازرسان آژانس، زمانی که در مراکز هسته‌ای ما بازرسی بدنی می‌شوند، «ریز تراشه» پیدا می‌شود؟
ادعای اکسیوس : مسکو به‌طور خصوصی ایرانی‌ها را به پذیرش «غنی‌سازی صفر» تشویق کرده است
عارف: اکنون نظر حاکمیت کماکان انجام مذاکره با اقتدار است
حمله جواد لاریجانی به اظهارات اخیر پزشکیان: تاسف برانگیز است
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس ( کواکبیان)
زیدآبادی: راهکار حفظ انسجام اجتماعی ، بلاتکلیف گذاشتن کشور نیست
کاظم جلالی: دانش هسته‌ای ما با موشک‌ نابود نمی شود؛ اراده مان قوی تر می شود
علی لاریجانی: در حال بررسی پیام واشنگتن برای آغاز مذاکرات هستیم ؛ هیچ اعتمادی به آمریکا نداریم
توجیه رضا عاشری بعد از درخواست ترور پزشکیان: من آدم طنازی هستم!
رائفی‌پور: شما رو به خدا دروغ پخش نکنید کدام اف ۳۵؟
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
چه کسانی از مصاحبه رئیس جمهور خشمگین شدند؟
اذعان اسرائیل: موشک ایرانی به دفتر نتانیاهو اصابت کرد
محمد مهاجری: درخواست رهبر انقلاب برای سرود «ای ایران» در شب عاشورا، اهمیت والای وطن را نشان می‌دهد
سران بریکس حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ایران را محکوم کردند
توصیه احمد زیدآبادی: تشکیل هیئت حقیقت‌یاب برای بررسی چگونگی نفوذ اسرائیل به کشور
سفیر سوئیس به تهران بازگشت و سفارت باز شد
سفیر آمریکا در ناتو: ایران باید صلح با واشنگتن و تل‌آویو را بپذیرد!
بازگشت هواپیماهای مسافری به آسمان ایران
روزنامه جمهوری اسلامی : صداوسیما را از افراد کم سواد و مشکوک پاکسازی کنید/ با افرادی که بنام ایدئولوگ نظام، عوامفریبی کردند برخورد شود
سخنگوی دولت : با وجود بی‌اطمینانی به مذاکرات، مسیر مذاکرات را ترک نمی‌کنیم
موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل
حمله حسین شریعتمداری به موافقان مذاکره : هم خائن‌اند هم احمق
پسر نتانیاهو : از ترس جانم اسرائیل را ترک کرده ام
وزرای خارجه مصر و عمان خواستار از سرگیری مذاکرات شدند
نماینده سنای پاکستان: در صورت تعرض به جان آیت‌الله خامنه‌ای هیچ آمریکایی در پاکستان نخواهد ماند
انتقاد پزشکیان از گروسی در گفتگوی تلفنی با مکرون
کیفرخواست قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد
ادعای کاخ سفید: با ایران همچنان در ارتباط هستیم
 گفتــگو
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است

کد مطلب 23778           تاریخ ارسال : 1398/07/09                         نسخه چاپی
پناهیان: مسئولی که شکم سیر دارد و گرسنگی را تحمل نکرده، صداقت ندارد/افرادی شبیه سیدحسن‌نصرالله در جامعه کم داریم

ایسنا نوشت: حجت‌الاسلام پناهیان با بیان اینکه شهادت علامت صدق ادعای پیمان است، گفت: افرادی شبیه سید حسن نصرالله گفت "شهادت پسرم علامت صداقت و سند مقاومت شد"؛ مردم زمانی که صداقت ببینند حرف را باور می‌کنند، پسر سید حسن نصرالله روشن‌ترین دلیل بر حقانیت مقاومت است.


حجت‌الاسلام والمسلیمن علیرضا پناهیان استاد حوزه علمیه قم، شب گذشته ۸مهر در آیین اولین گرامیداشت شهید هادی نصرالله که با حضور خانواده سید حسن نصرالله و جوانان بیش از ۶۰ کشور جهان و آیات عظام در مجتمع امام خمینی(ره) در قم برگزار شد، با اشاره به آیه "مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلً؛ از میان مؤمنان مردانی‏‌اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخی از آنان به شهادت رسیدند و برخی از آن‌ها در انتظارند و هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند؛ احزاب/۲۳" گفت: خداوند متعال در این آیه به صداقت عهد و پیمان تاکید و تصریح می‌کند دو نشانه صداقت در عهد، شهادت در راه خدا و انتظار شهادت است.

پناهیان افزود: شهادت ۲۳۰هزار جوان سبب تداوم ولایت فقیه و انقلاب اسلامی شد و بر اساس آمارهای به دست آمده هر ۲۳۰ هزار شهید ۴ مرتبه بر پیروی از ولایت رهبری تاکید کرده‌اند و چه بسا می‌توان گفت ملت ایران در دوران جنگ ولایت‌مدار شد.

استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: در تاریخ امامت و ولایت ائمه بارها عهدشکنی منافقین و چالش‌های فراوانی به وجود آمده‌است اما در زمان انقلاب شاهد بودیم که در جریان انتقال ولایت از یک امام انقلاب به امام دیگر انقلاب هیج تزلزلی در جمهوری اسلامی ایران رخ نداد و با وجود دشمنی‌ها و اختلاف نظرها برای اولین بار در جریان انتقال امامت هیچ مشکلی در جامعه پدید نیامد و بلکه روز به روز ولایت‌مداران مستحکم‌تر شدند و علت این امر، خون پاک شهیدان است.

پناهیان یادآور شد: در ده سال اول انقلاب ۲۳۰ هزار شهید قاطعانه در وصیت نامه‌های خود از پیروی از ولایت فقیه صحبت کردند و چنان‌چه طلاب نیز در ادامه مسیر شهدا به معلمی می‌پرداختند و با شهدا در بیان امر ولایت همراهی می‌کردند قطعا اتفاقات موثرتری می‌افتاد.

وی گفت: شهادت علامت صدق ادعای پیمان است، افرادی شبیه سید حسن نصرالله در جامعه کم داریم؛ ایشان فرمود: شهادت پسرم علامت صداقت و سند مقاومت شد؛ مردم زمانی که صداقت ببینند حرف را باور می‌کنند، پسر سید حسن نصرالله روشن‌ترین دلیل بر حقانیت مقاومت است و این شهدا چقدر صداقت خود را به رخ دیگران کشیدند و راه خود را به دیگران انتقال دادند و باید از کسانی که در راه مقاومت به شهادت رسیدند همیشه تقدیر کرد.

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: مجلس شهدا بی‌تریدد باید مجلس تقدیر از مادران شهید نیز باشد، زیرا مادران در راه خدا فرزندانی غیور و دلاور تربیت و در نهایت به خداوند تقدیم کردند و از همین رو همیشه مورد عنایت مقام معظم رهبری هستند.

وی ادامه داد: از مسئولین چیزی جز صداقت نمی‌خواهیم وقتی یک مسئول شکم سیر دارد و مانند مردم فقیر گرسنگی را تحمل نکرده‌است، نه تنها صداقت ندارد بلکه هیچ عهد و پیمانی با خدا ندارد، باید  صداقت و صبر باشد تا در این نظام خدمت کنند، البته در این زمان، انسان صادق و درستکار کم نیست و اگر کسی صادق نباشد خودش طرد می‌شود و از صحنه کنار می‌رود.

پناهیان با اشاره به مظلومیت شیعیان لبنان در تاریخ و مقاومت امروزه آنان در برابر رژیم غاصب اسرائیل گفت: رمز قدرت‌مندی و عزت‌مندی شیعیان یمن، شام و عراق ایمان به نصرت الهی است که سخت‌ترین ایمان به خداست.

وی تصریح کرد: ایمان به نصرت الهی موجب قدرت‌مندی ملت می‌شود، ایمان به نصرت الهی مسئولین وسیاست مداران را ثابت قدم می‌کند، ایمان به نصرت الهی آدمی را جلو می برد.

وی با تاکید بر اینکه قطعه دوم رمز پیروزی مقاومت در لبنان ایمان به ولایت و پذیرش امامت است، افزود: کسی که ایمان به نصرت الهی ندارد و ایمان خود را از دست می‌دهد از رذل‌ترین و پست‌ترین انسان‌ها و کافرترین کافران است.

پناهیان در پایان تاکید کرد: حوزه علمیه محل تبیین و روشن‌گری بسیاری از مسائل مربوط به ولایت فقیه است و لذا در این راستا باید تلاش و تحقیق و پژوهش خود را بیشتر کند.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب