5:15 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 زنگ انشای مدیران

اما نکته قابل توجه این است که این دادن موضوع انشاء و مهلت گذاشتن برای تحویل جوابها از سوی مدیران برای اول نیست که استاندار آن را ارائه می کند و ایشان طی یکی دوسال اخیر و از همان اولین روزهای انتصابش چندین بار دیگر چنین انشاء هایی را آنهم با مهلت کافی به مدیرانش داده است ولی هیچگاه معلوم نشد بعد از سپری شدن این مهلت ها در نهایت چه اقدامی انجام گرفت و استاندار و مدیران چکار کردند ؟ و چه نتایجی برای استان درپی داشت ؟

 اخبار عمومی
مهاجرانی: وعده صادق در ۲۶فروردین آغاز خاورمیانه جدید است
نوه هفتم اسماعیل هنیه شهید شد (+عکس)
حسین دهباشی به دادسرا احضار شد
نماینده مجلس : بانک ها مشمول تعطیلی « پنجشنبه » می‌شوند
دادستانی تهران علیه روزنامه اعتماد و عباس عبدی اعلام جرم کرد
آمریکا : در هیچ تهاجمی علیه ایران شرکت نمی‌کنیم
سرلشگر باقری: عملیات تمام شد مگر آن که اسراییل ادامه دهد/ مرکز اطلاعاتی و پایگاه هوایی هدف بود نه مراکز جمعیتی یا اقتصادی
ایمانی: رئیسی شجاعت تغییر کابینه را ندارد /دولت به دنبال اقدامات سیاسی است تا اقتصادی
«نون خ» از کرمانی‌ها دلجویی کرد
علم الهدی : می‌گویند مدیریت اقتصاد که با زور نمی‌شود؛ این حرف‌ها چیست؟
رسانه آمریکایی: احتمال حمله تهران از اکنون تا هفته آینده
امام جمعه اردبیل : « لا اکراه فی الدین » مربوط به مرحله قبل از ورود به اسلام است
نماینده مجلس : امروز با حقوق نمایندگان نمی‌توان یک نصف سکه خرید
نماینده مجلس : وقتی سکه ۱۴ میلیون بود رئیسی می‌گفت جوان چطور مهریه را پرداخت کند؟ امروز قیمت سکه از ۴۵ میلیون گذشته
امیر عبداللهیان :روزهای آینده برای اسرائیل سخت خواهد بود
رئیس دانشگاه شهید بهشتی : ساخت بمب اتم برای ایران راحت‌ تر‌ از نساختن آن است
روزنامه اطلاعات: دولت شرایط اقتصادی را مثل گل و بلبل به مردم نشان می دهد
نامه احمد توکلی به رئیس قوه قضائیه : سکوت غیرقابل باور دادستانی در پرونده صدیقی اعتماد عمومی را خدشه‌دار می‌کند / مدعی‌العموم به پرونده ورود کند
وزیر دفاع اسراییل: اسراییل آماده سازی برای رویارویی احتمالی با ایران را تکمیل کرده است
پاسخ مرکز اسناد انقلاب: ادعای پناهیان کذب است؛ طیب آبان 1342 اعدام شد و نمی توانسته سال بعد خطاب پیام امام قرار بگیرد (+سند)
سفیر ایران در سوریه : پاسخ ایران آشکار نیست و فقط صهیونیست‌ها از عمق آن مطلع هستند
واکنش همتی به افزایش نرخ ارز: چندبار هشدار داده بودم!
در حاشیه اظهارات موهن و سخیف پناهیان در سیمای پایداری
معاون رئیسی: ایران در پیامی مکتوب به آمریکا هشدار داد که در دام نتانیاهو نیفت؛ کنار بکش تا ضربه نخوری
سید حسن نصرالله: امروز، فردا، چند روز یا یک ماه دیگر ایران پاسخ اسرائیل را خواهد داد
سایت اصولگرا درباره ماجرای درمانگاه قم: آن خانم و روحانی با هم مصالحه کردند/ اولین کسی که مردم را به تصویربرداری از یکدیگر دعوت کرد "مصی علینژاد" بود
همتی خطاب به رئیسی : با جراحی اقتصادی ، تورم سه رقمی ایجاد کردید
حملات تند هفته‌نامه سپاه به خاتمی ؛ کهولت سن درایت او را از بین برده، با جریان رادیکال همسو شده
نماینده مجلس: فقر و کاهش قدرت خرید مردم را در شب عید می‌بینیم / وضعیت آشفته ارز و رهاشدگی بازار، مردم را نگران کرده
رییس گروه اقتصادی دفتر رهبری: 1.8 میلیون نفر هیچ راهی برای کسب درآمد ندارند
نامه روحانی به شورای نگهبان : ضمن خودداری از کلی گویی ، مستندات ردصلاحیت بنده را ارائه دهید
احمد خاتمی : برخی مشکلات کنونی کشور در مدیریت آقایانی رخ داده که در انتخابات مشارکت نکردند
نماینده مجلس : در دولت تخصصی وجود دارد که هر روز مردم را ناراضی کنند
جزئیات جدید لایحه حجاب؛ جریمه دیده شدن ساق پا و گردن هم ۳ میلیون است؟
واکنش رسایی به پویش فارس برای رد اعتبارنامه‌اش؛ این طلبه ازاین ادا و اطوار‌ها نمی ترسد
رکوردشکنی یک نماینده مجلس
فائزه هاشمی از زندان به مرخصی آمد
وزارت اطلاعات : انهدام بزرگترین شبکه‌ سازمان یافته‌ قمار و شرط‌بندی
آیت الله جوادی آملی: مملکت را کمیته امدادی نمی‌شود اداره کرد / هر کس باید در کنار سفره خودش بنشیند
عباس عبدی : مالیات های بعضا عجیب برای پر کردن کمبودهای دولت
 گفتــگو
هاشمی طباء: ۱۰ وزیر هم تغییر کند، باز وضعیت همین خواهد بود /مسئولان خیلی راحت از دلار ۱۰۰ هزار تومانی حرف می زنند
واکنش پزشکیان به اظهارات نماینده اصفهان در مورد کسر جریمه بی حجابی از حساب مردم: به همین خیال باشید تا درست شود!
گفت‌وگو با آیت‌الله مسعودی خمینی رفتار زشت طلبه در درمانگاه قم را به حساب همه روحانیون نگذارید
جعفرزاده: فاجعه است که برخی منتخبان مجلس آینده زیر ۱۰ هزار رأی آورده‌اند
متن کامل مصاحبه ظریف : روابط خارجی ما نامنسجم است/ فقط دعوای میدان و دیپلماسی نیست
جهانگیری : تصور می‌کنند اگر شعار دهند که « ما می‌توانیم » اوضاع درست می‌شود!
پورمحمدی: شاید باهنر رئیس مجلس آینده باشد
تاکید پزشکیان و مطهری بر تشکیل ائتلاف میانه‌روها و اثرگذاری فراکسیون اقلیت
نماینده مجلس : قیمت دلار بالا می‌رود، گوشت ۶۰۰ هزار تومان را رد کرده اما کسی پاسخگو نیست
هاشمی طباء: قالیباف رئیس جمهوری بهتر از رئیسی نمی‌شد

کد مطلب 23034           تاریخ ارسال : 1398/02/23                         نسخه چاپی
ديدار رييس‌جمهوري با سياسيون بار ديگر ضرورت «گفت‌وگوي ملي» را مطرح كرد/ دودي به چشم‌دشمنان

طبق رسم رمضان‌ هر سال، رييس‌جمهوري ميزبان جمعي از فعالان سياسي بود. شنبه شب راست و چپ سياسي در پاستور به ميزباني حسن روحاني و همراهي علي ربيعي و محمود واعظي دور هم جمع شدند تا در خلال اين نشست به بحث و تبادل نظر بپردازند.


گرچه سال‌هاي پيش مرسوم بود كه اين مراسم با صرف افطار همراه بود اما امسال اولا مراسم به گستردگي سال‌هاي پيش نبود ثانيا بر خلاف سال‌هاي گذشته هيچ فريم عكسي از سفره افطار در نهاد رياست‌جمهوري منتشر نشد. اين موضوع نشان مي‌دهد كه احتمالا برگزاري مراسم افطار به سبك و سياق گذشته نبوده است. اما آنچه اين ديدار را از ديدارهاي سال‌هاي گذشته متمايز مي‌كرد تنها سفره افطاري نبود كه به قول بادامچيان نه فقيرانه بود نه تشريفاتي بلكه حضور همه طيف‌هاي سياسي و كنار هم قرار گرفتن آنها كنار يكديگر نقطه قوت و نكته متمايزكننده آن بود. در ديدار امسال با فعالان سياسي يا برخلاف تشريفات و پروتكل‌هاي موجود، صندلي مشخصي براي كسي تعريف نشده ‌بود يا اگر هم پيش از آغاز برنامه جاي هر كس مشخص شده‌ بود، انتخاب‌هاي هوشمندانه، تركيب جالبي را ايجاد كرد. غفوري‌فرد كنار بهزاد نبوي، بادامچيان كنار عطريانفر، مرعشي كنار امير محبيان و... نمادي از صحبت‌هاي روحاني در همين مراسم بود كه تاكيد كرد هيچ تفكر و جناحي را نمي‌توان حذف كرد. فريم عكس منتشر شده از بهزاد نبوي و احمد توكلي كه هر دو با عصا مشغول گفت و شنود با يكديگر بودند با عقبه‌اي متفاوت اما طولاني آنچه را به ذهن متبادر مي‌كرد، تكرار موضوع هزارباره «گفت‌وگوي ملي» بود. پيشنهادي مهم و اساسي كه هنوز كه هنوز است و حتي بعد از طرح در مجلس شوراي اسلامي به هيچ سرانجامي نرسيده در حالي كه فعالان سياسي و آنها كه در اين راه استخوان خرد كرده‌اند همواره در هر مراسم و برنامه‌اي همچون نبوي و توكلي كنار هم مي‌نشينند، گپ مي‌زنند و جملگي دغدغه‌هاي مشتركي چون منافع ملي دارند. با اين حال همين كنار هم قرار گرفتن و صحبت‌هاي روحاني كه تاكيد داشت اين انتخابات مي‌تواند نماد وحدت و اتحاد باشد «اگر با هم مهربان بوده و با همدلي و روحيه برادري در كنار يكديگر گام ‌برداريم.» مي‌تواند نقطه آغاز اين بحث باشد.از همين روي شايد بتوان گفت اين ديدار مي‌تواند آغازي براي كليد خوردن فرآيند گفت‌وگوي ملي با حضور چهره‌هاي شاخص هر دو جريان آن هم در فضاي ملتهب اين روزها باشد.

بدون حضور مردم حتي يك روز هم امكان اداره كشور وجود ندارد

حسن روحاني شامگاه شنبه در اين ديدار در مورد وضعيت جاري كشور و فشارهاي اقتصادي و جنگ رواني سخن گفت. او در آغاز صحبت‌هاي خود گفت:«امروز نمي‌توان گفت كه شرايط از دوران جنگ تحميلي بهتر يا بدتر است اما ما در زمان جنگ مشكل بانك، فروش نفت و واردات و صادرات نداشتيم و تنها تحريم ما، تحريم خريد سلاح بود.» رييس‌جمهور با اشاره به محدوديت‌هايي كه دشمنان براي فعاليت‌هاي بانكي كشور ايجاد كرده‌اند و هزينه‌هاي اضافي كه اين تحريم‌هاي بانكي بر نقل و انتقالات مالي كشور تحميل كرده است، توضيح داد:«اين مشكلات در حوزه‌هاي فروش نفت، محصولات پتروشيمي، فولاد و كشاورزي نيز اثرگذار است.» روحاني خطاب به فعالان سياسي حاضر در اين نشست به ارائه يك گزارش آماري از وضعيت جاري در عرصه‌هاي مختلف اقتصادي پرداخت و گفت:«شما كه شخصيت‌هاي سياسي هستيد و در مجلس و پست‌هاي ديگر بوده و با مسائل سياسي كشور آشنايي داريد بايد واقعيت‌هاي امروز را بدانيد و براي رسيدن به بهترين و كم هزينه‌ترين راه‌حل‌ها همفكري كنيد.»

 

در جنگ تحميلي مردم دولت را مقصر نمي‌دانستند به همين دليل همدلي وجود داشت

رييس‌جمهور ادامه داد:«در جنگ تحميلي تقريبا مردم اتفاق نظر داشتند كه دولت مقصر مشكلات نيست بلكه صدام به كشور تجاوز و جنگ را آغاز كرده ‌بود و چون مردم در اين زمينه اتفاق‌نظر داشتند، شرايط نه ايده‌آل بلكه نسبتا خوب بود و مردم براي حل مشكلات كمك مي‌كردند. امروز هم بايد با همان اتفاق نظر و ايجاد همدلي و وفاق شرايط را اداره كنيم و تسليم نشويم.»

روحاني افزود:«تسليم شدن با فرهنگ و دين ما سازگار نيست و مردم آن را نمي‌پذيرند لذا نبايد تسليم شويم و بايد راه‌حل‌ها را پيدا كنيم و در اين زمينه البته مهم است كه چه مقدار از راه‌حل‌ها در اختيار دولت قرار دارد.»

 

بايد در حد توان و در حوزه اختيارات رييس‌جمهور از دولت مطالبه داشت

رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنانش به مطالبات مردم و حوزه اختيارات دولت اشاره كرد؛ موضوعي كه در دولت دوم بيش از پيش از سوي حاميان و نزديكان دولت شنيده شد كه برخي مطالبات در حوزه اختيارات دولت نيست. از همين روي روحاني در اين راستا توضيح داد:«وقتي از دولت سوال و مطالبه‌اي مي‌شود بايد از طرف ديگر بررسي شود كه دولت چه مقدار در حوزه‌هاي مورد سوال داراي اختيار بوده است. به طور مثال اگر در خصوص سياست خارجي، فرهنگ و يا فضاي مجازي از دولت سوال و مطالبه‌اي مي‌شود بايد ببينيم كه دولت چقدر در اين حوزه‌ها اختيار دارد. بايد در حد توان و در حوزه اختيارات رييس‌جمهور از دولت مطالبه داشت.»

روحاني با تأكيد بر اينكه مردم اساس انقلاب بوده و همه پيروزي‌هاي ما به خاطر حضور مردم است، بيان كرد:«بدون حضور مردم حتي يك روز هم امكان اداره كشور وجود ندارد لذا بايد شرايط را براي حضور فعال‌تر مردم فراهم آوريم و مردم را راضي نگه داريم.»

رييس‌جمهور با اشاره به سخن يكي از فعالان سياسي كه مشكل مردم را صرفا اقتصادي توصيف كرد، گفت:«مردم مشكل اقتصادي هم دارند اما تنها مشكل آنها اقتصادي نيست؛ لذا همه جوانب را بايد مورد توجه قرار دهيم. در جلساتي كه بين احزاب و گروه‌هاي مختلف تشكيل مي‌شود، مهم اين است كه بتوان به تصميمي رسيد كه مردم از شنيدن آن خوشحال شوند و احساس كنند كه در اين جلسه يك گام مهم به پيش برداشته شده است.»

او با اشاره به اينكه اگر مردم احساس كنند كه گروه‌ها و دستگاه‌هاي مختلف به هم نزديك شده و با هم همدلي و هم‌افزايي دارند، خوشحال و اميدوارتر خواهند بود، گفت:«اما زماني كه مي‌بينند به طور مثال دولت براي اصلاح قيمت حامل‌هاي انرژي اقدامي انجام داده و مجلس آن را رد مي‌كند، بي‌ترديد مردم دچار نگراني مي‌شوند. مردم از اينكه بين دستگاه‌ها و قواي مختلف فاصله وجود داشته باشد به هيچ عنوان خوشحال نمي‌شوند.»

رييس‌جمهوري ادامه داد:«وقتي به عنوان دولت لايحه‌اي را با قيد فوريت در خصوص ايجاد وزارت بازرگاني به مجلس ارايه مي‌كنيم و از مجلس تقاضا مي‌كنيم كه وزارتي به عنوان وزارت بازرگاني تشكيل شود، انتظار اين است كه مجلس نيز با آن همراهي كند چراكه در شرايط امروز كشور با توجه به ادغام غيراصولي كه در تجميع چندين وزارتخانه در وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد بدون وزارت بازرگاني نمي‌شود اوضاع تجاري كشور را سر و سامان داد.»

روحاني در بخش ديگري از سخنان خود به شرايط سخت امروز نيز اشاره كرد و گفت:«امروز در شرايط سختي قرار داريم اما در عين حال نااميد نيستم و به آينده بسيار اميدوارم و معتقدم، مي‌توانيم از اين شرايط سخت عبور كنيم به شرط اينكه با هم باشيم و دست در دست يكديگر بگذاريم.»رييس‌جمهور افزود:«انتخاباتي كه در پايان امسال برگزار خواهد شد، مي‌تواند نماد وحدت و اتحاد باشد اگر چنانچه با هم مهربان بوده و با همدلي و روحيه برادري در كنار يكديگر گام ‌برداريم و چنانچه يك دستگاه و اتاق براي انتخابات تصميم نگيرد، مي‌توانيم شرايط خوبي را داشته باشيم.»روحاني تاكيد كرد:«اگر در كنار هم بوديم و به اين موضوع رسيديم كه هيچ تفكر و جناحي را نمي‌توان حذف كرد، مي‌توانيم از مشكلات عبور كنيم.»


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب