3:2 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  چه " اسفندها " دود کردیم برای .....

اگر نوروز با دعای " یا مقلب القوب و الابصار " آغاز می شود مگر غیر از این است که رمضان نیز با " قلوب و الابصار " آدمیان سروکار دارد و اگر قلبی در این ماه منقلب و متحول نشود روزه او غیر از گرسنگی و تشنگی جسم ثمری ندارد و عادتی می شود از جنس سایر عادات بشری که قیصرشعر ایران مرحوم امین پور به درستی می گوید: تمام عبادات ما عادات ماست ای کاش به بی عادتی " عادت " کنیم. اگر " محول و الحال " نباشد حال ما چه فرقی با گذشته می کند؟

 اخبار عمومی
سایت اصولگرا درباره ماجرای درمانگاه قم: آن خانم و روحانی با هم مصالحه کردند/ اولین کسی که مردم را به تصویربرداری از یکدیگر دعوت کرد "مصی علینژاد" بود
همتی خطاب به رئیسی : با جراحی اقتصادی ، تورم سه رقمی ایجاد کردید
حملات تند هفته‌نامه سپاه به خاتمی ؛ کهولت سن درایت او را از بین برده، با جریان رادیکال همسو شده
نماینده مجلس: فقر و کاهش قدرت خرید مردم را در شب عید می‌بینیم / وضعیت آشفته ارز و رهاشدگی بازار، مردم را نگران کرده
رییس گروه اقتصادی دفتر رهبری: 1.8 میلیون نفر هیچ راهی برای کسب درآمد ندارند
نامه روحانی به شورای نگهبان : ضمن خودداری از کلی گویی ، مستندات ردصلاحیت بنده را ارائه دهید
احمد خاتمی : برخی مشکلات کنونی کشور در مدیریت آقایانی رخ داده که در انتخابات مشارکت نکردند
نماینده مجلس : در دولت تخصصی وجود دارد که هر روز مردم را ناراضی کنند
جزئیات جدید لایحه حجاب؛ جریمه دیده شدن ساق پا و گردن هم ۳ میلیون است؟
واکنش رسایی به پویش فارس برای رد اعتبارنامه‌اش؛ این طلبه ازاین ادا و اطوار‌ها نمی ترسد
رکوردشکنی یک نماینده مجلس
فائزه هاشمی از زندان به مرخصی آمد
وزارت اطلاعات : انهدام بزرگترین شبکه‌ سازمان یافته‌ قمار و شرط‌بندی
آیت الله جوادی آملی: مملکت را کمیته امدادی نمی‌شود اداره کرد / هر کس باید در کنار سفره خودش بنشیند
عباس عبدی : مالیات های بعضا عجیب برای پر کردن کمبودهای دولت
محاکمه 2 پسر معاون اول قوه قضائیه به اتهام نفوذ و پولشویی
آیا «قالیباف» رئیس می ماند؟ / خالص ساز‌ها از قالیباف هم عبور کرده اند
آیا «قالیباف» رئیس می ماند؟ / خالص ساز‌ها از قالیباف هم عبور کرده اند
روایت حسین کروبی از آخرین وضعیت جسمانی پدرش
میشل اوباما کاندیدا نمی شود
روزنامه هم میهن: حکم شروین حاجی پور در جهت تحقیر بود نه مجازات
حمید رسایی : پیام روشن انتخابات ۱۱ اسفند، مطالبه تغییر و تحول بود/ تغییر و تحول را باید در تغییر هیأت رئیسه مجلس نشان دهیم
کیهان : مشارکت انتخاباتی کاهش یافت، اما تقصیر روحانی بود
مرعشی : این انتخابات هیچ پیروزی نداشت ؛ اقوام جایگزین احزاب شدند
عباس عبدی : دولت ادعا می‌کند اقتصاد کشور رشد ۵ درصدی دارد؛ پس چرا برای افزایش دستمزدها می‌گویید پول ندارید؟
مالک هتل های اسپیناس: میرسلیم، 8 سال سنگ انداری کرد
سخنگوی سپاه : رسانه ها انتخابات را پایان یافته تلقی کنند/ سرمایه‌های قبلی خود را تخریب نکنیم
واکنش ضرغامی به حکم شروین حاجی پور : چه خوب که شهید مطهری بین ما نیست
آذر منصوری : متولیان کشور تا دیر نشده صدای اکثریت را بشنوند و شیوه حکمرانی را اصلاح کنند
وزیر کشور: میزان آرای باطله 8 درصد است
علی مطهری بیانیه داد: می‌دانستیم اکثر هواداران ما در انتخابات شرکت نمی‌کنند
کنایه تلخ زیدآبادی به اصولگرایان ؛ اگر نرخ مشارکت ۲۰ درصد هم می‌شد، باز هم اعلام جشن و پیروزی می‌کردند
آیت‌الله امامی کاشانی درگذشت
محمدباقر نوبخت بعد از شکست در انتخابات رشت: آمدم، نیامدید، برگشتم!
خبر جدید از شمارش صندوق‌ها در تهران: نبویان با فقط 342 هزار رأی اول است/ رسایی و ثابتی دوم و سوم
ثبت احوال : شناسنامه رای دهندگان در انتخابات مهر زده نمی‌شود، اما سابقه رای فرد ثبت می‌شود / با مدارک هویتی گواهینامه هم می‌توان رای داد
تولیت آستان قدس رضوی: روحانیت هیچ وظیفه ای ندارد که عمامه و لباس امام زمان(عج) را خرج اشتباهات برخی مسئولان کند
«میشل اوباما» گزینه نامزد جانشین بایدن
پیشنهاد حسین انتظامی به دولت رئیسی برای انتشار نتایج انتخابات به تفکیک صندوق‌ها
لیست نهایی و مشترک "شورای ائتلاف" و "جبهه پایداری" برای انتخابات مجلس دوازدهم + اسامی
 گفتــگو
واکنش پزشکیان به اظهارات نماینده اصفهان در مورد کسر جریمه بی حجابی از حساب مردم: به همین خیال باشید تا درست شود!
گفت‌وگو با آیت‌الله مسعودی خمینی رفتار زشت طلبه در درمانگاه قم را به حساب همه روحانیون نگذارید
جعفرزاده: فاجعه است که برخی منتخبان مجلس آینده زیر ۱۰ هزار رأی آورده‌اند
متن کامل مصاحبه ظریف : روابط خارجی ما نامنسجم است/ فقط دعوای میدان و دیپلماسی نیست
جهانگیری : تصور می‌کنند اگر شعار دهند که « ما می‌توانیم » اوضاع درست می‌شود!
پورمحمدی: شاید باهنر رئیس مجلس آینده باشد
تاکید پزشکیان و مطهری بر تشکیل ائتلاف میانه‌روها و اثرگذاری فراکسیون اقلیت
نماینده مجلس : قیمت دلار بالا می‌رود، گوشت ۶۰۰ هزار تومان را رد کرده اما کسی پاسخگو نیست
هاشمی طباء: قالیباف رئیس جمهوری بهتر از رئیسی نمی‌شد
سردار علایی: آمریکا وارد جنگ با ایران نمی‌شود

کد مطلب 12958           تاریخ ارسال : 1395/06/31                         نسخه چاپی
مدیرانی که باید استعفاء دهند !

بي ترديد استعفاء را مي توان يكي از مدني ترين تصميمات مديراني دانست كه ضعف عملكرد آنها در يك حوزه خاص موجب بروز نارضايتي عمومي گرديده و ممكن است ادمه كار آنها ، خسران و آسيب فراواني به آن بخش وارد نمايد . البته فرهنگ استعفاء در میان سایر کشورها بيشتراز ایران مورد توجه قرار گرفته وهمواره شاهد بوده ایم که در ممالک دیگر به محض ايجاد هرگونه كوتاهي يا قصور از سوی مقامی دولتی و حتی مدیری از بخش خصوصی ، به نشانه احترام به حقوق مردم ، هم عذرخواهی می کنند و هم از سمت خویش کنار می روند .


  بي ترديد استعفاء را مي توان يكي از مدني ترين تصميمات مديراني دانست كه ضعف عملكرد آنها در يك حوزه خاص موجب بروز نارضايتي عمومي گرديده و ممكن است ادمه كار آنها ، خسران و آسيب فراواني به آن بخش وارد نمايد . البته فرهنگ استعفاء در میان سایر کشورها  بيشتراز ایران مورد توجه قرار گرفته وهمواره شاهد بوده ایم که در ممالک دیگر به محض ايجاد هرگونه كوتاهي يا قصور از سوی مقامی دولتی و حتی مدیری از بخش خصوصی ، به نشانه احترام به حقوق مردم ، هم عذرخواهی می کنند و هم از سمت خویش کنار می روند .

اما واقعا چرا جایِ این عنصرمطلوب و اثرگذاردرافکارو اندیشه مدیران ما خالی ست ومثلا در همین استان ما ؛ چرا مديراني كه نتوانسته اند به نحو شايسته اي منشاء اثر باشند و كارآيي آنها به اندازه اي  ابتر بوده كه در خيلي از شاخص ها ، كرمانشاه را پايين تر از ميانگين كشوري قرار داده است ، به این مقوله فکر نمی کنند و تصمیم نمی گیرند که به علت انتقادات وارد برعملکرد آنها ، با یک رفتارمدنی و ستودنی استعفاء داده و شرایط را برای حضور افراد توانمندترمهیا نمایند ؟

متاسفانه درحالی که دولت در مباحث مهمی همچون توافق هسته ای ، احیای رشد اقتصادی و مهارتورم ؛ رفع رکود و ..... بسیار خوب و موفق عمل کرده است اما در اين استان ، برخی ازمديران نتوانسته اند همگام با دولت و همسو با سیاست های کاری دولت گام بردارند وتوان تغييرو ايجاد تحول خاصي را تاکنون نداشته اند و ادامه حضورشان نیز ، تنها و تنها فرصت ها را مي سوزاند . طبيعي ست كه وقتي استان ما از نظر هر شاخصي با بحران و يا نمره منفي مواجه باشد ؛ مديران مرتبط نيزموظف به پاسخگويي می باشند و در صورتی که این ناکارایی و عدم توفیق مستمر گردد ؛ درست تر این است که این بزرگواران اگر به مردم وتوسعه ي استانشان علاقمند هستند ؛خود استعفاء دهند ونگذارند که تاوان ناكارآمدي آنها به دوش مردم عادی بیفتد . اما با کمال شگفتی ؛ اینان به جاي استعفاء و كنار رفتن و باز گذاشتن مسير براي حضور ديگران ، به هر طریقی پیش می روند تا مسندشان را چند صباحي ديگر حفظ كنند و ردای مديريت را كماكان در تن خويش ببينند. از روي آوردن به مجلس نشینان و منتخبینِ مردم گرفته (حتي اگر تفكرسياسي كاملا متضادي با هم داشته باشند) تا ايجاد فضاي تبليغي براي كارهايِ ناكرده خود . از كوتوله پروري  و نخبه كُشي گرفته تا تلاش براي سوق دادن انتقادات وارد بر عملكردشان به سمت دولت . اين شيوه هاي منسوخ و وصله دار؛ در حالي بكار گرفته مي شود كه مردم به راحتي عملكردها را رصد مي كنند و فارغ از هرگونه موضعگيري سياسي ؛ درباره آنها داوري مي نمايند .

پرواضح است كه وقتي مديري خود را زوركي و با واسطه در اردوگاه اصلاح طلبان جاي داده باشد و اتفاقاً كارآيي و توانايي ويژه اي هم در انجام وظايف محوله ندارد ، سعي مي كند در ظاهر خود را دوآتشه ترو جسورتراز ديگران به دولت نزديك نمايد ولي درخفا لابي هايش را با صاحب نفوذانِ مخالف دولت حفظ مي کند . او در اين روش با فراموش كردن مطالبات و توقعات مردم ، براي اينكه همچنان بر اريكه مديريتش تكيه دهد ؛ قول ها  و وعده هايي را مي دهد و خود را مديون آنهايي مي نمايد كه ممكن است زورشان براي حفظ موقعيتش بر همه شاخص ها و معيارها بچربد !!

اما اين آلترناتيوغيرمدني تا چه زماني مي تواند جواب دهد و مگر مي توان ماه را براي هميشه پشت ابر نگاه داشت ؟  مگر مي توان واقعيت ها را با برخورد هاي سلبي و حذفي ، وارونه جلوه داد؟ مگر مي توان خود را فردي دموكراتيك و داراي افكار نوانديشانه ناميد اما در عوض با روش هاي غيردموكراتيك براي حفظ خويش تلاش كرد ؟ پس تكليف مردم در اين ميان چه مي شود و زماني كه از دست مي رود را چگونه بايد جبران كرد ؟ آيا بهتر نيست مديران ضعيف که عملكردي غيرقابل قبول دارند، حتي اگر مي بينند که مديرانِ بالادستي بنا به هر علتي ، قصدي براي تغييرشان ندارند ، خود با ترجيح دادن منافع عمومي ، ميزهاي مديريتشان را ببوسند و به كناري روند و وجدانشان را راحت و آسوده نمايند ؟ آيا تكرار خطاهاي پرشمارِ قبلي وعدم توفيق درامورات محوله ، جز اين است كه جامعه را با آسیب بيشتر و ضربات كاري ترو دولت را با سختی های بیشتر روبرو سازد ؟

به واقع در چنين شرايطي ، طبيعي ست كه برخی مديرانِ رده هايِ پایین تر هم ؛ که دراین دیارسالهاست تاخت و تاز مي كنند ، آمار ارایه داده و شعارهايِ پرطمطراق سرمي دهند و متاسفانه توفيقي هم نداشته اند،  خیالشان راحت مي شود که مدیران ارشدتر ، آنها را دوباره بر گوشه جگر نهاده و بازخُردهای جامعه را نيز درخصوص ناکارآمدی شان مورد توجه قرار نمی دهند!!

با این شرایط چنین به نظر می رسد که این عزیزان مسندنشین ، انتظار دارند بدنه اجتماع و لایه های پایین تر جامعه ، همچنان  تمام کم کاری های آنها را بر پیکر نحیف خویش تحمل کرده

وروزگار را به همين منوال بگذرانند و از طرفي ديگرشاهد اين هم باشند كه  نخبگان و دلسوزان واقعي اين استان كه قدرتِ ايجاد تحول براي توسعه استان را دارند ، با بعضي رويه هاي مخدوش به حاشيه رانده شوند!

در هر حال افكار عمومي خيلي خوب و با ذره بيني از جنس عدالت تمام كنش هايِ كاري و فعاليت هايِ توسعه اي مديران را رصد كرده و فارغ از تمام روش هايي كه ممكن است بعضي از آنها براي حفظ موقعيت شان به كار بندند ، درباره آنها قضاوت مي نمايند . پس بهتراست كه اين عزيزان با احترام به حقوق شهروندان و مطالبه واقعي آنان، داوطلبانه كنار رفته و فضا را براي ورود افراد توانمند و همگام با مانيفستِ كاريِ اين دولت باز بگذارند .

 

فریبرز نجفی مهر
نظرات خوانندگان
سنجا بی  در تاریخ  11 /11 / 1395  در ساعت 12 : 11 متن زیر را ارسال کرده است
سلام، متٲسفانه جریانات سیاسی وجناح بندیهای اصول گرایی واصلاح طلبی امروزه کاری کرده که تعدادی از مدیران که نه خودشان ونه همفکرانشان در گذشته وحال هیچ تعلقی به این نظام نداشته اند نان به نرخ روز بخورند وخود را طرفدار جریان اصلاحات بدانند تا از این میز ریاستشان حفظ شود ، انهم .من عضو خبرگا ن کشاورزی ایران هستم چون از استان به مدیر نا توان هم فکرنیستم در هیچ جلسه ای دعوت نمی کند وکسی هم ا حتراز ندارد

ع ن  در تاریخ  6 /11 / 1395  در ساعت 46 : 17 متن زیر را ارسال کرده است
باسلام امروز ضعف سیستم تحلیلی در مسیر نگاه سیاسی متاسفانه بواسطه عدم اعتقاد به تحزب گرایی میباشد مثلا وزیری که اعتقاد به اصلاح طلبی ندارد چطور میخواهیم از مدیران خوش فکر و اصلاح طلب واقعی نه فصلی استفاده کند شما امروز نماینده اصولگرا در دولت تدبیر نفوذش بر مدیران از دولت قبل بیشتر است که این مایه تاسف است نمونه بارز ان دانشگاه علوم پزشکی است

هە ژیر  در تاریخ  14 /8 / 1395  در ساعت 11 : 22 متن زیر را ارسال کرده است
سلام، متٲسفانه جریانات سیاسی وجناح بندیهای اصول گرایی واصلاح طلبی امروزه کاری کرده که تعدادی از مدیران که نه خودشان ونه همفکرانشان در گذشته وحال هیچ تعلقی به این نظام نداشته اند نان به نرخ روز بخورند وخود را طرفدار جریان اصلاحات بدانند تا از این میز ریاستشان حفظ شود ، انهم .

علی میرزابیگی  در تاریخ  9 /7 / 1395  در ساعت 48 : 20 متن زیر را ارسال کرده است
سلام اقای نجفی مهر تحلیل بسیار جالب بود اما دولت اقای روحانی حامی اصلاح طلبان واقعی دلسوز توانا وهوشمند نیست سیتم اداری هم درتاریخ این کشور اهمیت به عملکرد مدیران نداشته وندارد هر کس قدرت چانه زنی بیشتر وهمچنین روابط به اصطلاح چربتر داشته باشد موفق تر یکی از هزاردلایل عدم پیشرفت کشور همین لابیگری است اگر می خواهی لقمه نانی بخوری ارام باش در غیر اینصورت سرنوشتی همانند متنی که نوشتی حاشیه نشینی ندارید



نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب